Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Baleset

- Épp a suliból sétáltam hazafele, mikor összefutottam Meggel. Nem emlékszem már, hogy hova igyekezett, de a „régi szép idők” emlékére hajlandó volt egy kicsit velem maradni. Tettünk pár kört a parkban, és közben kellemesen elbeszélgettünk egymással. Fogalmam sincs miről folyt a társalgás, minden kiesett azóta. Olyan gyorsan történt az egész. – a fiú az ablak előtt állt zsebre dugott kézzel. Semmitmondó tekintettel bámult ki a szürke városra. Odakint már sötétedett, és a szél is egyre hangosabban fújt. A kinti időjárás puszta gondolatától is megborzongott, és dörzsölni kezdte karjait.
- Ahogy a főút felé vettük az irányt, elhaladtunk egy kislány és az édesanyja mellett. Elég hangosan vitatkoztak valamiről, nem tudom miről, nem érdekelt minket a dolog, zavartalanul mentünk tovább. Megálltunk a zebránál, hogy megvárjuk a sok parasztot, akik képtelenek átengedni maguk előtt az embert. Miért is tennék, akkora géppel a kezük alatt vétek lenne még csak lassítani is igaz?! – elcsuklott a hangja. Nyelt egyet és kezével megtörölte orrát. Végre eljött az ablaktól és lehuppant a kanapéra, beszélgető partnerével szemben, majd folytatta:
- Pont akkor fordult ki egy terepjáró, azonnal rátaposott a gázpedálra. Meg sem fordult a fejünkben, hogy kilépjünk elé. Ekkor mögöttem dühösen elkiáltotta magát az anyuka „Jössz vissza, de rögtön!”.
Hátranéztem, a kislány felénk futott mérgesen, közben a földet nézte és rettenetesen sírt. Az anyja utána indult, és mikor látta, hogy a gyermeke teljesen eszét vesztve oda se figyel az útra rémülten rám kiáltott „Állítsa meg!”. – Úgy tűnt a fiú nem találja a szavakat. Könnyeivel küszködve halkan, remegő hanggal folytatta.
- Én- én meglepődtem hirtelen, n-nem tudtam… A kislány elrohant mellettem és kilépett a zebrára. A sofőr akkor már túllépte a 80-at is. Fékezett, de nem tudott rögtön megállni. A gyermek fel sem nézett, nem látta az autót és egy szempillantás alatt maga alá gyűrte a kocsi. Úgy esett be oda, mint valami rongybaba. Óriási reccsenést hallottam, a karjait úgy dobálta, mintha nem is lett volna bennük csont. És akkor megállt az idő. Az anya felsikoltott, majd összeesett. Én és Meg nem mozdultunk. Megfagytunk, még levegőt sem vettünk. A kocsi hosszú féknyomot hagyott maga után, mellette vékony vércsík piroslott. A kis test beszorult. A sofőr kiszállt és hátrálni kezdett ijedtében. Arra gondoltam, hogy gyorsan ki kell szedni onnan a lányt és kórházba kell vinni. Milyen naiv gondolat igaz?  - horkant fel.  - Akkor komolyan hittem, hogy még él. Páran odarohantunk. Letérdeltem a terepjáró mellé és megláttam a kislányt… ott volt az az apró kis test, a szájából, orrából és füléből dőlt a vér. A szeme tágra nyitva, egyenesen rám nézett. Földbe gyökerezett a lábam.
Aztán nem emlékszem pontosan mi történt, sokkot kaptam. A következő pillanatban már haza fele sétálok, karomban tartom az ájult Meget. Teljesen üres volt az elmém, semmi más nem járt a fejemben csak, hogy nekem minden áron haza kell érnem és akkor minden rendben lesz.
Otthon lefektettem a díványra Meget. Anya megkérdezte mi van vele, valami olyasmit válaszoltam, hogy fáj a hasa, félrebeszéltem. Tettem két lépést a mosdó felé és váratlanul elhánytam magam, összeroskadtam a padlón és elsötétült minden. Másnap reggel mikor felkeltem, nem éreztem semmit. Bámultam a plafont és a semmire gondoltam. – hosszú csönd következett. A fiú előre dőlve, két kezén támaszkodott. Megtörölte a szemét, majd szipogva, rekedt hangján újra megszólalt.
- Két hét telt el azóta.  Olyan vagyok, mint a mosott szar. Ha sikerül is elaludnom állandóan a kislányt látom magam előtt, ahogy üveges tekintettel néz fel rám a vértócsából. Félek elaludni. Ha… - nyelt egyet. - Ha akkor megállítom őt. Ha elkapom és visszatartom, megmenthettem volna. Én megmenthettem volna a kislány életét, én… én hagytam, hogy meghaljon, miattam halt meg, én vagyok a gyilkosa a KURVA ÉLETBE!!! – üvöltötte és zokogni kezdett.
Hasonló történetek
5518
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4641
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: