Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bnbocs’nat

Kicsit fájó fejjel ébredeztem. Szememet résnyire kinyitottam, de rögtön rémültem visszacsuktam. A nappaliban voltam a kanapén! Ez semmi jót sem jelenthetett. Feleségem akkor száműzött a hálószobából, ha részegen mentem haza. Megpróbáltam felidézni mi is történhetett.
- Ja igen, az ultiparti – motyogtam magam elé.
Időnként elmentem a haverokkal kártyázni, mindig ugyanabba a hangulatos kiskocsmába. Kis összegbe játszottunk, nem az volt a lényeg. Beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Iszogattunk is közben, de többnyire mértéket tudtam tartani. Most viszont nem emlékeztem az előző este végére. Meddig voltunk? Egyáltalán, hogy kerültem haza? Saját kulcsommal jöttem be? És mi történt azután? Sajnos teljes filmszakadásom volt és ez azt sejtette, hogy igen illuminált állapotban lehettem.
- No, akkor ennek a hétvégének annyi – gondoltam.
Ismertem jól a feleségemet. Ha néha előfordult ilyesmi, akkor napokig mogorva volt. Nem veszekedett nem szidott, de minden szavából, minden mozdulatából érezni lehetett a neheztelést.
Nagy nehezen összekapartam magam és kivánszorogtam a konyhába. A lakás csendes volt, Zsuzsa még nyilván aludt. Vajas pirítóst ettem, és kávét ittam.
- Most mi a francot csináljak? – sejlett fel előttem a nyomasztó hétvége rémképe. – Ha reggelit készítek attól nem fog meghatódni.
Tusolás közben támadt egy ötletem. Kapkodva törölköztem - féltem, hogy idő előtt felébred.
Résnyire nyitottam a hálószoba ajtaját és belestem. Szerencsére még aludt. Egy vékony hálóingben volt, a takarót lerúgta magáról álmában. A hátán feküdt, jobb karja a feje alatt nyugodott, fekete haja szétterült a párnán. Egyik lába ki volt nyújtva, míg a másik térdben behajlítva oldalra kifordult Mellei meg-megemelkedtek légzésének ritmusára. Imádom, ahogy alszik, mélyen, teljes átéléssel - mint egy gyerek.

Ahogy az ajtóból néztem nagyon megkívántam, de most nem rólam kellett szólnia a dolognak. Melléültem az ágy szélére. Óvatosan feltűrtem nyakáig a hálóingét, könnyen ment, bő és rövid volt. Bugyit csak akkor hordott éjjel, ha menstruált, így azzal most nem volt gondom. A hasát kezdtem el csókolgatni, éppen csak hozzáérve bársonyos bőréhez. Most jött a dolog kritikus része. Megnyaltam a mellbimbóját. Még mindig nem ébredt fel, csak álmában nyögött egy kicsit. Megnyugodtam, éreztem, hogy innen már nyert ügyem van. Ha már izgalomban van, amikor feleszmél, nincs ereje elutasítani. Gyengéden nyalogattam megkeményedő bimbóit.

Kezemmel combjai belső felét simogattam, miközben ágyéka fekete szőrrel borított részét halmoztam el puszikkal. Lélegzése sűrűbbé és hangosabbá vált, szinte már liheget. Kisajkai - mintha kinőtték volna a számukra rendelkezésre állóhelyet - gyűrötten türemkedtek ki nagyajkai közül. Hüvelykujjaimat két oldalról a nagyajkaira fektettem és széthúztam őket. Megduzzadt klitorisza már kibújt a csuklyájából, nedvesen csillogott mindene. Gyönyörű volt. Mélyen beszívtam illatát. A várakozás feszültségétől csípője remegett. Ha eddig kétségeim lettek volna, most már nyilvánvaló volt, hogy ébren van. Őszintén szólva, nem számított ilyen könnyű sikerre. Kezemre játszhatott, hogy az előző este kimaradt, így ki lehetett éhezve; nem igen telt el úgy teljes nap, hogy ne szeretkeztünk volna legalább egyszer.

Amikor szeméremajkain nyelvemet végighúztam, alig észrevehető mozgásba kezdett. Lassú, hosszú mozdulatokkal nyaltam a kis- és nagyajka között. Rácsúsztattam nyelvemet csiklójára – ettől hangosan felnyögött -, és körözni kezdtem rajta. Hosszan becézgettem így. Kicsit eltávolodva tőle újra végig pillantottam rajta. Hüvelyéből nedvei szivárogtak le a fenekére, ahonnan már néhány csepp a lepedőre is jutott. A nyílását kezdtem el nyalni, időnként bedugva nyelvemet amennyire csak lehetett. Nyögés és hörgés keverékét hallatta. Nyelvem újra csiklójára vándorolt, középső és mutató ujjamat mélyen a hüvelyébe toltam, annak rugalmas falát masszíroztam. Most már sikoltozott. A csípőjének eddigi lassú kéjelgő tekergése heves párzómozgássá változott; kiáltásai és ritmikuson összehúzódó hüvelye jelezték a testét birtokba vevő orgazmust.
Lassacskán elcsendesedett. Melléfeküdtem és átöltem. Magához szorított.
- Te piszok! Visszaélsz egy gyenge nő esendőségével.– suttogta a fülembe. Arcát most nem láthattam, de hallatszott a hangján, hogy mosolyog.

Pár perc múlva hoztam a rántottát, amit rendelt – kicsinyes módon kihasználta a még pislákoló lelkiismeret furdalásomat. Jóízűen megette, majd a kávéját szürcsölgette apró kortyokban. Törökülésben ült az ágyon, hálóingén átsejlett mellbimbói és ágyéka sötétlő kontúrja. Újra rámtört a vágy.
- Meddig piszmogsz még azzal a kávéval? – kérdeztem türelmetlenül. - Teljesen ki fog hűlni.
- Miért kellene sietnem? Tudod, hogy langyosan is szeretem – nézett rám tetetett értetlenséggel, de szeme huncutul megcsillant. Pontosan tudta, miről van szó.
Közelebb húzódtam, a hajába túrtam. Letette a bögrét az éjjeliszekrényre. Lehúztam róla a hálóingét, átöleltem, hosszan csókolóztunk. Hátát simogattam és gyengéden a fülét harapdáltam. Hanyatt feküdt kezeit a feje fölé emelte, a mozgástól mellei finoman hullámoztak. Becsukott szemmel várta az érintésemet. Karja belső oldalán kezdtem a puszikat, majd a hónalján át elérkeztem a melleihez. A számba vettem kőkemény bimbóját, szopogattam, szívogattam, tompa végét nyelvemmel cirógattam. Mélyeket sóhajtott. Közben kezemmel hasát és combjait simogattam, középső ujjamat puncijába csúsztattam. Éreztem, ahogy ismét felforrósodik a teste.

Felült és most engem fektetett hanyatt. Fölém mászott, de úgy, hogy egyszerre tudjuk kényeztetni egymást. Finoman bedugtam nyelvemet tüzelő puncijába. Szürcsöltem a bódító illatú lét, mely egyre újabb adagokban érkezett. Közben ő megfogta ágaskodó farkamat, és nyalogatni kezdte. Csodálatos volt, ahogy nyelve körbejárt makkomon. Mélyen végig szántottam szeméremrését, csiklóját és hüvelybemenetét felváltva ingereltem. Ő a szájába vett és finoman szopott.
Lekászálódott rólam, hanyatt feküdt és szélesre tárta lábait, két kezével széthúzta szemérmét. Az egyik karomra könyökölve helyezkedtem el fölötte, szabad kezemmel lenyúltam és a helyére igazítottam férfiasságomat. Nagyon lassan kezdtem belehatolni. Remegő teste azonban nem bírta tovább, egyetlen határozott csípőmozdulattal tövig rámcsusszant. Kéjesen feljajdult, mohó puncija elégedetten többször összerándult.

Mozogni kezdtem benne. Egyre hangosabban nyögött, légzése zihálóvá vált. Meredező mellbimbóit morzsolgattam. Egy idő után mindkét kezemmel feneke alá nyúlva feltérdeltem, ő pedig lábaival segített megemelni altestét, miközben válla és feje az ágyon maradt. Tudtam, hogy ebben a pózban erőteljesen dörzsölődik a G-pontja. Izmos hüvelye fantasztikus élvezetekben részesített, ahogy újra és újra teljes hosszában végig csúsztam benne. Egyre hangosabban sikoltozott, míg végül felordított, amikor orgazmusa elkezdődött. Szeme felakadva a semmibe nézett, görcsösen rángatózott, teljesen magán kívül élvezett. Az utolsó pillanatban. Nem tudtam volna tovább visszatartani magam. Döbbenetes intenzitással ragadott magával a gyönyör, hosszan pumpáltam bele az ondómat.
Kimerülten rogytam rá. Félöntudatban éreztem, ahogy hüvelye csillapodó erővel még időnként megrándul az előbbi heves görcsök nyomán.

Kicsit visszaaludtunk. Amikor újra ébredezni kezdtem, ő - fejét a vállamra fektetve – még szendergett. Gyengéden megsimogattam a haját. Elmosolyodott és még szorosabban hozzám bújt.
- Ezentúl minden reggel így kell ébresztened! – mormogta a fogai közül.

Még egy dolgot szeretnék megemlíteni. Bár addig is nagyon jó volt a szexuális életünk, az itt leírt alkalom másnapján panaszkodott – némi elismerést is kiéreztem a hangjából -, hogy izomláza van a puncijában. A szokásosnál is jobban igénybe vette az ottani izmait. Nem tudom igazat mondott-e – még sohase hallottam arról, hogy ilyen izomláz is létezik –, de nagyon jól esett.
Hasonló történetek
15350
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
24275
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

nyuszicsibe ·
nekem tetszett!! kidolgozott írás!Gratula!ILyen ébresztőt én is el tudnék képzelni.... de nem kell előző reggel berugnia!!!
Azt hiszem el küldöm a kedvesemnek ..... hagy kapjon kedvre!!! na persze csak az ébresztőhöz!
3*10

lynny ·
Hááát...

Több problémám is van ezzel az írással.

Szerencsés alkat vagy, ha egy filmszakadásos- berúgásos este után csak egy kicsit fáj a fejed másnap reggel.. ráadásul a kezdő bekezdésekben halvány utalás van arra, hogy ez nem egyedi eset volt, máskor is elő szokott veled fordulni, hogy lerészegedsz, asszonyka ettől morcilál.
speciel nálam biztosan kiverné a biztosítékot, ha drága mézem többszörösen is részegen tévedne haza, nem mellesleg én nem bírnám ki szó nélkül, még inkább nem mellesleg valószínűleg már régen tábort bontottam volna vele emiatt

Az alapötlet jó, mármint a gyengéd szexes ébresztő, de hogy ezt azért tedd, mert alamuszi módon bocsánatért kufárkodsz, hátha így nem harap majd nagyon az asszony, az számomra na...
hasonló esetben biztos vagyok benne, hogy nemhogy nem szexelnék mézzel, de fel is lennék háborodva, hogy ilyen eszközökkel akar "jó útra" téríteni

Aztán: lehet szeretni, meg nagyon szeretni a szexet. De azt ne akard nekem bemesélni, hogy azért, mert egy este kimarad a kufirc, asszonyka már annyira ki van éhezve rád, hogy azért nedvesedik be és nem utasít el, mert kopog a szeme a szexéhségtől. Nem. Azért nedvesedik, mert tetszik neki, amit csinálsz... ennyi... nem kell túlmagyarázni...
mondom én, aki folyamatos túlmagyarázós helyzetekbe kavarodok

Khm... miután kielégítetted, már csak "pislákol benned a lelkiismeretfurdalás", amit ő "aljas módon kihasznál", és nem átall rántottakészítésre befogni... most vagy haragszik a drága asszony, vagy nem haragszik... ha haragszik, akkor egy (jelzésed szerint) mindennapos szex nem békíti meg, ha meg nem haragszik, nincs értelme a történet alapjának.

És végül az utolsó mondat: nem tudom, máskor, vagyis egy átlagos mindennapos szex esetén ti hogy csináljátok, de attól, amit itt leírtál, elvileg egy "gyakorlatban lévő" puncinak nem kellene, hogy izomláza legyen... Tehát vagy lódítottál, amikor azt mondtad, mindennap kufircoltok, vagy a nő akart neked kedveskedni azzal, hogy sokkot kapott, mert még sose volt neki ilyen jó (magyarán mondva ő lódított) :-DDDD

Vannak helyesírási és elütési hibák is, de nem teszik élvezhetetlenné az írást, azokat inkább nem boncolom...

Nem pontozok, mert attól, hogy én ilyen kukac vagyok, még másnak bejöhet az írás, és nem akarnám lehúzni ...

Viszont írhatnál egy olyan történetet is, amikor nem bocsánatkérésbe kapaszkodva döngeted meg az asszonyt... vagy a titkárnőt ... vagy a mozisnénit :-DDDD

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: