Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó tavaszi szünet

A legjobb tavaszi szünet volt. Pont úgy, ahogy újdonsült barátnőjük, Noreen ígérte. A szigetek közt cirkáló hatalmas yacht, jóképű pasik, napsütés, homok, nagyszerű klubok, sok tánc. Ráadásul az egész ingyen. Stephy sejtette, hogy valahol majd neki, három régi barátnőjének és Noreen-nek valahogyan fizetniük kell. Valószínűleg szex formájában valamilyen ráncos öreggel, vagy egy középkorú pocakossal. Noreen viszont győzködte, hogy semmi ilyen nem lesz.

És a lánynak igaza volt. A yacht utasai közül még az idősebbek is jó karban voltak, de senki nem próbálkozott be velük. Az idősebb párok legfeljebb csodálták a lányokat. Az egyik párossal - Mark-kal és Dorothy-val - Stephy különösen jóba lett. A legjobb helyekre hívták enni és mutogatták neki a látnivalókat.

Az út vége felé jártak és a hajó hazafelé indult. A lányok a napozófedélzeten elterülve beszélgettek az elmúlt napokról, miközben a legénység egyik tagja italokat szolgált fel nekik.
Stephy egy idő után fáradtságot érzett. Kimentette magát és a kabinjába ment, hogy aludjon egyet. Álmában lebegve furcsa hangokat hallott. Arról képzelődött, hogy valami hűvös helyen van és hideg, kemény kőpadló nyomja. Felébredt. Megpróbált felülni, de nem sikerült. A kezei össze voltak kötve a háta mögött. Az álom azonnal kiröppent a szeméből. Üvegpoharak csilingelését hallotta. Körülnézve egy kőfalú helyiségben találta magát, amiben egy büféasztal körül meztelen emberek álldogáltak. Halk nyöszörgést hallott maga mellett és egy meleg test gördült neki. Billye volt, az egyik barátnője. Billye mellett feküdt Patricia, Stephy másik oldalán pedig Judy. Mindannyian ébredeztek.

-Hello! Üdvözöllek benneteket a partin. Nélkületek nem tudjuk elkezdeni.- hallotta Stephy Mark vidám hangját.

Azután Stephy a távolabbi sarokban meglátta a guillotine-t, a tönköt a bárddal és az akasztófát a hurokkal. És a lefolyót a padlóban. Az agya nem akarta elfogadni, amit látott. Ekkor Noreen előrelépett:

-Élveztétek az utat lányok? Most mi jövünk. Ki lesz az első? Bárd, guillotine vagy akasztás?

-Ezt nem gondolhatjátok komolyan. Otthon várnak minket vissza. Ha nem térünk haza, riasztják a rendőrséget, az FBI-t. - mondta Stephy.

Dorothy Mark mellé lépett és a férfi hímtagját kezdte simogatni, majd válaszolt a lánynak:

-Az biztos, hogy nagyon hiányolni fognak, amilyen kedves és csinos vagy. Ez a liciten is meglátszott. Az égbe szökött az árad, egy vagyonba kerültél nekünk. De sajnos befizettetek egy repülőútra egy helyi kis társaságnál. A gépeik néha katasztrofális állapotban vannak. Eltűntetek valahol. Korábban is megesett már.

-Ezt nem ússzátok meg. Keresni fogják a gépet.

-Az óceán hatalmas és sok a sűrű növényzetű, lakatlan sziget. A kutatás sikertelen volt. - mondta Mark.

Stephy először vett észre valami kíméletlenséget férfi szemében. A férfinak hatalma volt és a jelek szerint használja is. Semmivé foszlott a korábban megismert udvarias, idősebb pár, akik olyan kedvesek voltak vele a nyilvánosság előtt. A férfi haja természetellenesen szőke volt, ahogy a feleségé is. Ötvenesnek néztek ki, de a testük kemény és erőteljes volt. Stephy korában néha elgondolkodott rajta, hogy milyen lehetne ágyba bújni a férfival. Vagy a nővel. Vagy mindkettővel. A lánynak valami bevillant. Szerepjáték! Egy sötét szerepjátékot játszanak!

-OK, elég a bolondozásból. Nincs kifogásom a végkifejlet ellen. Jöjjön a szex! De ha választhatok, akkor inkább a hálószobátokban, mint itt. - mondta Stephy.

Mark és a többi jelenlevő felnevetett.

-Milyen ötlettelen feltételezés ez kis zsákmányom! - mondta Mark.

-Kis zsákmányunk. -javította ki Dorothy.

Stephy látta, hogy a jelenlevők kézikamerákat vesznek elő, egyesek pedig állványokon levő komolyabb felvevőket állítanak be. Azután egy-egy páros lábra segítette a lányokat. Billye nyüszítő hangot hallatva megpróbált elszaladni, de Mark és Dorothy elkapta a könyökénél.

-Valami különlegest szánunk neked édesem - mondta Billye-nek Dorothy megnyugtató hangon.

Stephy egyáltalán nem nyugodott meg.

-Csak figyeljetek és élvezzétek! -mondta Mark.

Stephy szerepjátékot illető reményei elszálltak, amikor látta, hogy sikítozó és kapálózó Billye-t a tönkhöz viszi egy páros, akik a jelek szerint a lány tulajdonosai voltak.

-Kérem! Kérem! Kérem! Bármit megteszek, csak ne öljenek meg! -kiabálta a lány és közben erősen vonaglott.

A nagydarab, bárdot tartó férfi és Billye tulajdonosai egy pillanatra megálltak, majd a pár férfi tagja felvetette:

-Mi lenne, ha először a magasat akasztanánk fel, hogy ez itt láthassa, hogy az a módszer milyen hosszadalmas. Úgy esetleg együttműködőbb lenne.

-Nem - szólalt meg mindenki meglepetésére Patricia, az emlegetett magas lány.

Az arca elvörösödött, majd folytatta:

-Szeretném a tönkön bevégezni. Te pedig légy bátor Billye! Ezek az emberek már nem először csinálják ezt. Meghalhatunk könyörögve és sírva, vagy megmutathatjuk nekik, hogy jobbak vagyunk náluk. Egyszer eléri őket az igazságszolgáltatás. Addig is mutassuk meg nekik, hogy van bennünk tartás!

A nézők tapsoltak és éljeneztek. Patricia magától a tönkhöz sétált, majd megfordulva szembenézett a közönséggel.

-Elég bátrak vagytok ahhoz, hogy kioldozzátok a kezemet?

Patricia tulajdonosa, egy majdnem a lányhoz hasonlóan magas meztelen nő odasétált, két kezébe fogta a lány fejét és megcsókolta. Szenvedélyesen csókolták egymást és közben testüket egymáshoz nyomták. Azután a nő gyengéden a lány vállára tette a kezét és Patricia
letérdelt a nő csupasz puncija elé. A nő oldalra fordult, hogy mindenki jól láthassa őket.
Patricia nyelve elkezdte a kéjes játékot. A nő felnyögött és Stephy érezte, hogy ő is nedvesedni kezd a látványtól. Amikor a nő elélvezett, Mark azt mondta:

-Nem leszünk azért kegyetlenek. Kaptok valamit, amitől könnyebben el fogjátok viselni.

Négy férfi jelent meg, fecskendővel a kezében.

-Nem kell drog! - mondta Patricia és felállt.

-Imádni fogod. Nagyon különleges - mondta neki a partnere.

-Nem akarom, hogy ködös legyen az agyam. Meg akarom mutatni, hogy erősebb vagyok nálatok.

-Tudjuk hogy erős vagy drágám, de ezt tényleg élvezni fogod - mondta a nő és átölelve csókolni kezdte a lányt, miközben mellbimbóit simogatta.

Patricia térde remegni kezdett.
Amikor nem figyelt, az egyik férfi a karjába szúrta a tűt. A lány egy pillanatra dühösen nézett, azután a szemei ragyogni kezdtek, ahogy a szer hatni kezdett. A másik három lány ekkorra szintén megkapta a maga adagját. Patricia megfordult és a tönkhöz lépett.

-Kössétek ki a kezeimet! - kérlelte tulajdonosait.

A párosának férfi tagja ehelyett mögé sétált és segített neki letérdelni és a nyakát a tönkre fektetni. Ezután a lány mögé térdelt és hosszú péniszét hátulról a lányba vezette. Patricia csukott szemmel mosolygott és kebleit a tönkhöz dörzsölte, amin élete hamarosan véget fog
érni. A férfi alá nyúlt és a lány punciját kezdte simogatni.

Stephy érezte, hogy ő is mosolyog és kezd felizgulni. A drog tényleg nem volt semmi! Úgy gondolta, hogy ha ezt túlélné, egész életében ezt a szert keresné. De nem akarta túlélni. Tudta, hogy Patricia is valami hasonlót érezhet. Az agya egy pici része vadul tiltakozott az álomszerű érzés ellen, ami arra hajtotta, hogy a tönkhöz menjen és letérdeljen. A jelenetet nézte maga előtt. Patricia felizgultnak tűnt, mégis nyugodt volt. A férfi lassan mozgott benne előre-hátra, alig mozdítva meg a lány testét. Stephy tudta, hogy Patricia mohón várja, hogy az éles penge levágja a fejét, mert ő is erre vágyott.

A nagydarab férfi a bárddal a vállán vigyorogva lépett a tönkhöz. Láthatóan élvezte a munkáját. Mark-ra nézett, aki a kezével csapó mozdulatot tett. Stephy felnyögött, amikor a férfi felemelte a bárdot. Patricia teljesen mozdulatlan volt, noha az őt dugó férfi tovább
simogatta a csiklóját. Stephy szinte érezte magán az ujjakat és szerette volna, ha az a nagy szerszám őbele csúszna. Nagy monitorok keltek életre és több irányból mutatták Patriciát.
Stephy tudta, hogy mi következik. Tompa puffanás hallatszott és Patricia gyönyörű arcán egy pillanatra fájdalmas grimasz jelent meg. A lány törzse felemelkedett és vérrel spriccelte be a mellette levő két férfit. A lány feje a várakozó kosárba hullott. Úgy tűnt, mintha a fej nélküli törzs fel akart volna állni. Azután a mögötte levő férfi kihúzta magát a lányból és Patricia törzse oldalra dőlt, majd párszor még megrándult.

Billye most már nyugodtan hagyta, hogy a tönkhöz vezessék. A keblei himbálóztak, szemei félig csukva voltak. A tulajdonosai közül a férfi letérdeltette a lányt, majd vadul dugni kezdte a száját. Billye szeme könnybe lábadt. Amikor a férfi ráunt a lány szájának használatára,
lenyomta Billye-t a tönkre és dugni kezdte a hátsóját. A lány hangosan felnyögött és félig felugrott, amikor a férfi hímtagja becsúszott az ánuszába. Mark visszanyomta Billye-t a tönkre, megsimogatta a haját és azt mondta neki, hogy legyen jó kislány és nyújtsa ki a nyakát. A lány elmosolyodott és engedelmeskedett.

Stephy-nek sikerült arrébb mennie, hogy jobb szögből lássa az eseményeket. Fémes villanás, húsba csapódás tompa zaja és Billye nyakából máris lüktetve tört elő a vér. A teste Patricia testéhez hasonlóan először mintha megpróbált volna felállni, majd vonaglások közepette oldalra dőlt, végül elernyedt.

Stephy a véres tönk felé indult, de Mark a guillotine felé mutatott. Az eszköztől tíz lábnyira Judy lógott az akasztófán. A lány nyaka megnyúlt, szeme kidülledt és teste még vonaglott egy kicsit.

-Nem láttad a táncát. Szeretnéd megnézni visszajátszásban, mielőtt te jössz? - kérdezte Mark.

Stephy bólintott, majd ajkait nyalogatva végignézte a fali monitorokon, ahogy Judy-t egy székre állítják, amit nagyon lassan kihúznak alóla. A lány először csak finoman lengett, majd a száján úgy látszott, mintha sikoltani akarna, azután elkezdődött a kapálózás. Úgy tűnt, mintha Judy el akart volna szaladni a kötéltől, ami minden mozdulatra egyre mélyebben vágódott a nyakába. Stephy elélvezett, amikor Judy fuldokló hangjai abbamaradtak és a lány lábán sárga vizelet folyt végig.

-Miért enyém a guillotine? - kérdezte végül.

Nem mintha számított volna. Mark ujja körbe járt a lány nyakán, Stephy testén pedig extázis söpört végig. Tudta, hogy csak a drog miatt, de nem érdekelte. Érezni akarta, ahogy a nyaka átszelődik, a csontjai törnek és a feje leválik, miközben testét úgy használják ezek a
csodálatosan kegyetlen emberek, mint Patricia és Billye testét.

-Egyféle emlék leszel - mondta Mark, miközben Stephy-t az eszköz derékmagasságban levő kis vízszintes lapjára hajoltatta és a lány nyakát a félkör alakú vágatba igazította, majd helyére engedte a felső rögzítőt. A lány érezte, hogy fémrudak nyomódnak a fejének és felfelé
billentve mereven tartják a fejét.

-Ez miért kell? - kérdezte a lány.

-A fejed a gyűjteményünk része lesz. Egy falra fogjuk tenni a többi közé. Ha a penge merőlegesen vágja át a nyakadat, akkor a padlót néznéd. Így viszont, hogy egy szögben lesz átvágva, a szemünkbe fogsz nézni.

Stephy felnyögött, amikor Mark beléhatolt. Dorothy a punciját simogatva a lány elé sétált.
Stephy éles égető érzésre számított, de a drog hatásaként a penge inkább fulladásszerű érzést okozott. Még tudatában volt, hogy Dorothy villámgyorsan felemeli a fejét és megcsókolja az ajkát. Arra gondolt, hogy ezért a vad élményért érdemes volt meghalni, majd minden elfeketedett előtte.
Hasonló történetek
7213
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
7515
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
patrikk ·
Érdekes lakberendezési módszer.

tlalax ·
:clock830: :clock530: 1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: