Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó nyár

Talán nem célszerű az utolsóval kezdeni, én most mégis így teszek és egyből a közepébe vágok a történetnek.

Gyerekkorom óta sokat szexeltem, hamar rájöttem, hogy meleg vagyok. De soha nem voltam szerelmes. Nem is lehetnék, mert az életmódom nem szokványos. Nem vagyok a hagyományos értelembe vett prosti vagy escortos, de nem ingyen szoktam megtenni. Általában annak leszek a szexrabszolgája, aki tud lakást biztosítani számomra. Mintha albérletben lennék, csak a testemmel fizetek érte. Korán eljöttem otthonról és nem volt hova mennem, így alakult ez ki. Mindig csak szexről volt szó, semmi többről. Általában nem sokáig maradtam egy valakinél meg, sűrűn váltogattam a lakásokat. A Balaton vagy üdülőhelyek környékére voltam specializálódva, ahol alkalmi munkákat kerestem. Így egész jól boldogultam, mert a lakásért nem kellett fizetnem, a fizetésem megmaradt. Amikor ottlaktam valakinél csak albérlőként voltam. Soha nem családtagként vagy barátként, csak sima idegen. Általában egy szobát kaptam, és használhattam a zuhanyzót. Ez már középiskola előtt is így ment, és az évek alatt sok mindenen mentem keresztül. 20 éves koromra teljesen kiégtem, ürességen kívül azt hittem semmi nincs bennem. Kívülre mindig azt mutattam, hogy egy kalandvágyó, állandóan utazgató ember vagyok, aki teljesen önelégült a külsejével, mindig megvan mindene, és csak a testi örömök érdekli. A részletekbe nem mennék különösebben bele, csak azért írtam ezt le, hogy a későbbi szitu érthető legyen.

Tehát így élem az életem évek óta. Nekem ez a természetes. Tavaly történt valami, ami kizökkentett ebből a közönyből, vagy minek is nevezzem. Most először valaki megérintett. És a vicc, hogy szinte semmit nem tudok róla, így azt sem tudom hol keresném, ha lenne erőm keresni. Az egyik ismerősöm tavaly nyáron szóba hozta, hogy tudna valakit, aki igénybe venne. Elmondta, hogy az illetőnek egy nyaralója van a Balaton mellett, ott kivehetem az egyik szobát, ráadásul még munkát is kapok nála, kertészkedni kell. Megadta a helyet, ott keressem fel, és ha bejövök neki, akkor majd megbeszéljük a továbbiakat. Az első találkozás hamarosan megtörtént. Nagyon fura volt. Nálam kb másfél fejjel magasabb, szigorú tekintetű, borostás, sportos férfi fogadott. Ránézésre 10-12 évvel idősebb volt, mint én, de csak tippelni tudtam. Csak annyit mondott, a neve Gábor, és ne kérdezgessek semmit. Diszkréciót követel és engedelmességet. A hangja mély volt és határozott, humornak, lazaságnak nyomát sem láttam. Az arcán egy mosoly sem jelent meg amíg beszélt. Nem mondanám túl megnyerőnek első látásra, mégis volt benne valami, ami izgatólag hatott rám. Elmondta a munka részét, hogy az udvart kell rendbe tartani és kertészkedni. Semmit nem kérdezett rólam, papírt kért, ami igazolja, hogy nincs betegségem (ez már nálam volt akkor). Megnézte, majd teljesen száraz hangon azt mondta, hogy vetkőzzek le.
-Most?-kérdeztem tőle, körülnézve a lakásban. Rám nézett, és kis szünetet tartva megkérdezte, hogy értem-e amiket mond. Nagyon lekezelőnek tűnt a stílusa. Mondtam, hogy igen, értem.
-Akkor miért kérdezel vissza?
-Én csak...
-Remélem nem ismételgetsz fölöslegesen dolgokat, és nem szoktál rákérdezni valamire többször.

Igazából úgy beszélt, hogy választ nem is várt, kezdett idegesíteni. Ráadásul nem tudom miért, de nagyon zavarba jöttem attól, hogy levetkőzzek előtte fényes nappal. Mégis megtettem. Az alsónadrágom maradt csak rajtam, kérdeztem, hogy azt is levegyem-e.
-Te tényleg nem figyelsz arra amiket mondok? Azt mondtam, hogy vetkőzz le pucérra.
A "kedves" szavai után levetettem azt is. Ott álltam meztelenül. Ő megállt velem szemben, és nézte a testem, majd mondta, hogy forduljak meg. Hátulról is megnézett, de nem ért hozzám. Rendben, mondta, majd kiment a konyhába. Én ott álltam, mint egy idióta, nem mertem megkérdezni, hogy most mi van, öltözhetek-e. Végül felöltöztem, úgy voltam vele, hogy majd szól, ha valami nem tetszik neki. Kis idő múlva visszajött és elmondott pár szabályt. Utálja a hangoskodást, igénytelenséget, pontatlanságot. Akkor fogja használni a testem, amikor kedve lesz hozzá, ezen kívül feladatom lesz még a szobámat rendbe tartani. Ha ezt vállalom, akkor megkötjük az üzletet. Nagyon bejött külsőre, így persze hogy igent mondtam, ráadásul a nyaraló is szimpatikus volt, tiszta, nem volt elhanyagolva. Megtudtam még annyit, hogy van egy női ismerőse, aki szokott jönni takarítani a lakást hetente egyszer-kétszer, így nekem a kinti részre van csak gondom. Kaptam pótkulcsot, napközben mehettem ahová akarok ha végeztem a munkámmal, de abban az időpontban legyek otthon amikor ő mondja. A fizetést is megbeszéltük. Nagyjából ezek voltak a "szerződéseink" feltételei.

Ez a felvételi egy pénteki napra esett, így azt hittem, hogy azon a hétvégén le is fog velem feküdni. De nem történt meg. Csak le kellett szopnom, úgy hogy teljesen meztelen vagyok és négykézláb, miközben ő ül előttem a fotelban. Másnap újból, de akkor állt előttem. Mindkétszer sokára sikerült elérnem, hogy elélvezzen, ráadásul nem adott ki hangot sem. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, és elhatároztam, hogy otthagyom. Tudtam, hogy két napra elmegy a városból, arra gondoltam, hogy akkor szó nélkül lelépek. Erre a döntésemre rásegített, hogy semmit nem beszélt hozzám. Eleinte próbáltam valami témát feldobni, de nem reagált semmire. Rólam tudni kell, hogy szeretek beszélgetni, szeretem a humort, lazaságot, szóval mindent, amit Gábor nem. :) Viszont amikor elment, nemsokára megérkezett az a bizonyos bejárónő (ő persze csak annyit tudott, hogy én vagyok az új udvaros). Kiderült, hogy ő sem sokat tud Gáborról, még a foglalkozását sem. Azt viszont elmondta, hogy diplomája van, és mindig ilyen zárkózott volt.
-Kicsit goromba- jegyeztem meg.
-Á nem az, csak szűkszavú és ilyen komoly a stílusa. Nagyon korrekt ember, majd meglátod.
Volt bennem valami kíváncsiság, hogy miféle ember lehet a "munkaadóm", miért választott engem és miért nem egy csajjal jött össze, meg egyáltalán, ki ő igazából. De a legnagyobb érdeklődésemet a szex töltötte ki, ki akartam próbálni vele. Így hát mégiscsak ott maradtam.

A következő napok azonban még rosszabbak lettek. Továbbra sem feküdt le velem, sőt, hozzám sem ért. Ez csak annyiból zavart (gondoltam én), hogy szerettem volna már én is kielégülni. De semmi. A nap végén leszoptam, és ennyi. Napközben ugyanúgy nem beszélgettünk, és ettől az egész helyzettől kezdett az önbizalmam csökkenni. Mindig is jó voltam orálisan, ez a krapek meg éppenhogy csak elélvez. Éreztem, hogy lenéz engem, arra a következtetésre jutottam, hogy nyilván a diplomája miatt, meg biztos olyan körökben forog. Én meg hát nem vagyok sem művelt, sem túlzottan intelligens, így nyilván ezért kerül. Valahogy túljutottam ezen a ponton, úgy voltam vele, hogy úgyis elküld nemsokára, szarok rá ezentúl. Ráadásul egyik nap sikerült valahogy szétbarmolnom a permetezőt. Nem volt épp otthon, így volt időm eljátszani azzal a gondolattal, hogy hogyan fog reagálni. Nyilván leteremt és kioktat, lehet el is küld. Vagy leordítja a hajam még pluszban. De mindenképp az lenne a legjobb, ha bosszúból megdugna. Estefelé megjött, és közöltem vele mi történt. A reakciója azonban teljesen más volt a vártnál.
-Értem- felelte Gábor, teljesen nyugodt hangon. Nem tünt mérgesnek. Ekkor elmondtam neki, hogy mit vártam tőle. Ugyanolyan rezzenéstelen arccal nézett rám, mint eddig.
-Miből gondoltad, hogy ordibálni fogok? Nem szoktam.
-Hát mert elég feszültnek tűnsz- válaszoltam.
-Valóban? Pedig higgadt vagyok.
-Lehet, de kicsit fura vagy. Más, mint akikkel eddig voltam.
-És ez baj?
-Nem. Csak zavaró, hogy nem tudom mikor mit gondolsz.
-Ha nem tudod akkor nem tartozik rád.
-Úgy értem, hogy keveset beszélsz. Nem láttalak még mosolyogni sem, ezért olyan, mintha mindig távolságtartó lennél.
Ez volt az első nap, hogy ennyit beszélgettünk, és lett is eredménye.

Este mennem kellett hozzá. Továbbra is a nappaliban elégítettem ki, a szobájába sosem hívott be, és mindig kulcsra zárta. Ruha nélkül letérdeltem, és kezdtem volna hozzá, amikor megfogta a vállam. Ez volt az első alkalom, hogy hozzám ért.
-Még ne. Térdelj a kanapéra.
Engedelmesen megtettem, végre eljött az én időm is, gondoltam. Persze most is másképp alakult minden, és a behatolás ma is elmaradt. Helyette elém tett pár vibrátort és segédeszközt, és mondta, hogy válasszam ki az egyiket. Majd leült mellém, miközben én kutyapózban vártam, hogy mi fog történni. Elkezdte fogdosni a fenekem, majd lassan tágítani. Egyre jobban felizgultam az érintéseitől. Az ujjai melegek voltak és erősek. Az volt az egyik elképzelésem mindezidáig, hogy nyilván nem volt még férfival, és bizonytalan lehet. Ez megdőlni látszott, mert elég tapasztaltnak tűnt abban, amit csinált. Amikor már eléggé kitágultam, belém tette az egyik ujját, amitől úgy éreztem, hogy áram rázott meg, és halad végig a belső szerveimen. Sokáig így játszott velem, miközben a fenekemet simogatta és markolászta a másik kezével. Úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, és kértem, hogy hadd szopjam le.
-Könyörögj- mondta ő. Elkezdtem könyörögni, majd kicsatolni az övét, de eltolta a fejem. Kivette az ujját, és belém tette azt a vibrátort, amit kiválasztottam. Eleinte csak a végét, majd lassan belém tolta az egészet. Amikor teljesen betolta, utána megengedte, hogy a számba vegyem az övét. Hatalmas lelkesedéssel estem neki, szinte befaltam az egészet. Meglepődésemre már kemény volt. Miközben cuppogtam rajta, belemarkolt a hajamba. Eddig ezt sem csinálta. Most először éreztem, hogy igazán élvezi. Én majdnem megőrültem attól, hogy nem mozog bennem semmi, de így is valami hihetetlen jó érzés járt át. Ráélveztem a törölközőre, ami alattam volt, majd nemsokára ő is elment. Ezután úgy mint eddig bement a szobájába egy szó nélkül. De így is elégedett voltam.

Ez az eset ezután rendszeressé vált. A fenekemben egy műpénisszel kellett leszopnom, minden alkalommal elélveztem, ahogy ő is. Nagyon élveztem, hogy egyre többet ér hozzám, hogy játszik a popómmal, hogy parancsolgatva utasít. A fejemet határozottan nyomta az ágyékához, ezt sikernek könyveltem el. Ami viszont nem tetszett, hogy továbbra is rettentő távolságtartó volt velem. Azt kezdtem megszokni, hogy nem beszélgetünk. Azt viszont nem tudtam, hogy ennyire semmibe vesz. Levegőnek nézett napközben, mintha ott sem lettem volna. Az udvaron sokat matatott. Az ablakomból órákig figyeltem, hogy mit csinál, ha telefonja volt, próbáltam hallgatózni, hogy kivel és mit beszélhet. A házban nem volt semmi személyes dolog, fénykép, stb, amiből megtudhattam volna róla kicsivel többet. Együtt sehová nem mentünk a városba, kizárólag külön. Volt hogy összefutottunk a szupermarketben, de mint két idegen mentünk el egymás mellett. Minden nap azon agyaltam, hogy miért nem fekszik már le velem. Nyilván azért, mert nem jövök be neki. Ez nagyon feldühített, mert elég hiú vagyok a külsőmre. Sokat adok rá, és sok férfinak tetszettem. Kivéve Gábor, aki ha lehet rám sem nézne, miközben kielégítem őt. A dühömet és csalódottságomat persze nem mutattam ki neki, mindig mosolyogtam rá, mint ahogy eddig is, és ő továbbra se viszonozta, mint ahogy eddig sem. :3 De nem érdekelt, provokálni akartam. Szándékosan flangáltam előtte passzolós fürdőnadrágban, mert tudtam, hogy megbámulja a fenekem. Legalább ez az egy, ami bejön neki rajtam. Érdekes módon a bámulást sosem csinálta titokban. Ez megerősített benne, hogy nem tetszem neki, hisz akkor rám nézne sűrűbben. Ha a fenekemet lesi, akkor biztos nem titkolná, hogy mást is. Egyszercsak újabb szintet léptünk a kissé bizarr kapcsolatunkban.

Egyik este olvasott az előszobában, mint mindig. Már tudtam, hogy kb éjfélig van ott kint, olvasgat, a laptopon dolgozik, így volt ez ekkor is. Kimentem hozzá, és leültem vele szemben. Fürdőköpenyben volt, más nem volt rajta, és kicsit szétnyílt, így beláttam rendesen.
-Mit akarsz?
-Semmit- feleltem. Közben nem tudtam levenni a szemem a "csomagjáról". Ő továbbra is belemerült a könyvbe, mintha ott sem lennék. Nemsokára odaültem mellé, és elkezdtem a kezemmel markolászni. Nem szólt semmit, olvasott tovább. Én tovább izgattam, de csak a kezemet használtam. Ez volt az első, hogy kivertem neki. Meglepően könnyen kemény lett. Amikor már majdnem elélvezett felé térdeltem, és a hasamra irányítottam. Végre megfigyelhettem az arcát orgazmus közben. Vékonyan kinyitotta az ajkait, és hátrahajtotta a fejét a fotel támlájára. Amikor végeztem, a kezemről lenyaltam egy kis spermát.
-Mit csinálsz?- kérdezte.
-Csak meg akartam kóstolni. A tied még nem éreztem.
Ekkor levágta a könyvet maga mellé, megfogta a derekam, arrébb tett. Felállt és otthagyott. A mozdulatai hirtelenek voltak, nem tudtam hová tenni. Egy darabig még ültem az előszobában, a ragacsos hasamat tapogattam, és azon gondolkoztam, hogy még soha nem éreztem azt egyszerre, hogy dühös vagyok, kiábrándult, kanos, ugyanakkor sosem voltam még ennyire nyugodt sem senki mellett. Másnap reggel kint takarítottam az udvaron, mikor kijött. Szó nélkül elment mellettem, mint eddig is. A kapuban azonban visszafordult.
-Kérsz valamit a boltból?
Azt hittem nem jól hallok. Mindig külön vásároltunk, és soha nem kérdezett tőlem semmit.
-Nem.... -mondtam csodálkozva.
Számomra ez a kérdés közelebb hozta őt hozzám, de meg sem tudtam magyarázni miért. Nemsokára a közösülés is megtörtént, amire annyira vártam, de az külön fejezet. Annyit elárulok, hogy abban is tartogatott számomra meglepetést, és nem volt teljesen szokványos.

Szóval az volt az első kérdés, amit Gábor feltett nekem, hogy kérek-e valamit a boltból. Különösebben nem számítottam semmire, arra sem hogy eztán majd valami megváltozik, esetleg elkezdünk barátkozni. Pedig nem bántam volna, mert soha nem volt sok barátom, bár nem is hiányoztak. De valahogy mióta nála laktam és dolgoztam, elkezdtem egyre inkább magányosnak érezni magamat. Ugyanaz volt a szitu, mint eddig sokszor, de mégis kezdett rám telepedni egy másfajta érzés. Egész nap vártam, hogy mikor jön haza a boltból, gondoltam hátha szóba áll velem vagy valami. Amikor végre hazaért, én már a szobámban voltam, mert végeztem a munkámmal aznapra. Persze nem jött be (sosem tette), hallottam, hogy matat, eszik, aztán elmegy fürödni. Én elaludtam, nem szándékosan, mert mára is lett volna még egy "feladatom", de korán elnyomott a fáradtság. Amikor felébredtem, rögtön arra gondoltam, hogy miért nem költött fel. Annyira ideges voltam belül a közönyössége miatt, hogy legszívesebben kiabáltam volna vele. Rá is kérdeztem, hogy miért nem szólt tegnap este, azt felelte, hogy benyitott, de látta, hogy alszom, nem akart felkelteni.
-Máskor költs fel. Ez is benne van a feladataim között, hogy....
-Minek költöttelek volna? Majd ma bepótolod.
Hát csak azért, mert nagyon telik az idő, és ha vége a nyári szezonnak, én lelépek, te visszamész az otthonodba! Ilyenekre gondoltam, de kapcsoltam gyorsan és nem mondtam semmit, azt sem tudtam miért gondolok ezekre.

Ezen az estén feküdtünk le először egymással. Én már feladtam félig, nem foglalkoztam ezzel a témával, úgy voltam vele, hogy majd mondja ha akarja. Amikor szólt, hogy menjek be a szobájába, akkor már sejtettem, hogy végre megtörténik.
-Be akarod ma tenni?
Nem szólt semmit.
-Azért kérdezem, mert akkor előkészülök.
-Rendben.
Átmentem és hoztam a csomagomat, törlőkendő, tágító, sikosító, ami kellhet. Elkezdtem izgatni, ahogy eddig is, de nagyon béna voltam, mert izgultam, fogalmam sincs miért. Egy idő után mondta, hogy hagyjam abba és készítsem elő magam. Ezen meglepődtem, mert ugyebár eddig ő tágította a fenekem, most meg csináljam magamnak? Megvontam a vállam, nekem mindegy, gondoltam, és nekifogtam. És akkor levetkőzött! Most először láttam teljesen meztelenül. Mivel meleg volt, pólóban meg ingben járt, de a felsőtestét nem nagyon tudtam eddig megfigyelni. Nagyon bejött a látványa így egyben, teljesen pucéran, izmos volt, erősnek tűnt. Kis szőrcsík a mellkasán, ízléses, nem az a bozont. Rájöttem, hogy ő a legjobb pasi, akivel eddig voltam, sőt. A korkülönbség sem izgatott, de azt nagyon szerettem volna tudni pontosan hány éves. Ezeket az adatokat direkt nem kérdeztem tőle, mert nem akartam kimutatni, hogy egy picit is érdeklődöm iránta. Gábor sosem kérdezett, magasról leszart engem, akkor én sem kérdezgetem. Jó ez így. Miután levetkőzött, kezdeményezni akartam. Arra számítottam, hogy végig nekem kell irányítani az eseményeket. Azt hittem, hogy nincs tapasztalata vagy félénk vagy nem tudom mit hittem, de sokszor volt már, hogy én voltam az aktívabb, hiába én vagyok a passzív fél. De nem kellett kezdeményeznem, mert utasítani kezdett, mint eddig már párszor, abban a komoly hangnemben. Hasra kellett feküdnöm az ágyon, ő felém térdelt. Elkezdte keményíteni magát, majd belém hatolt. A farka átlagos hosszúságú volt, de elég vastag. Nem foglalkozott vele, hanem belém nyomta, nem volt kellemes. Mindegy, kibírom, gondoltam. Nem szépítek, nem volt nagy szám vele a szex. Az arcom a kispárnámba fúrtam (ezt is áthoztam a szobámból, mert ő elpakolta az ágyneműjét), és vártam hogy végezzen. A kezével széthúzta a fenekem, és úgy döngetett, meg nem kérdezte volna, hogy fáj-e vagy valami. Néha rám szólt, hogy emeljem fel és nyomjam ki jobban a seggem. Én nem mentem el, csak ő. Megnéztem volna az arcát, meg úgy az egész látványát, de semmit nem láttam belőle. Amikor végzett, ráélvezett a végén a fenekemre. Én meg letörölgettem magamat és visszamentem a szobámba.

Egyáltalán nem voltam csalódott. Inkább arra gondoltam, hogy szerencse, hogy nem volt jobb vele. Nem akartam, hogy azzal is növelje az érdeklődésem, hogy szuper vele az együttlét. A többi alkalom egyébként ugyanolyan volt, mint ez az első. Ugyanilyen forgatókönyv szerint zajlott, soha nem változtatott a pozitúrán. Azon gondolkoztam, hogy egy nővel is így csinálja-e. Hogy csak bevágja neki, aztán jól van. Tehát így zajlott az életem nála, az összes nap. Napközben elvégeztem a munkám, utána kimentem a városba, majd haza. Este szex vele (ha ott volt a nyaralóban), majd be a szobámba, mert tudtam, hogy nem szereti ha akkor járkálgatok a házban, ha ő is ott van. Egyébként Gábor sokat utazott, gondolom ment dolgozni, vagy haza, vagy valahova. Így teltek a napok, egészen egy szombat reggelig. Felkeltem és kimentem a konyhába forró vízért, mert nála nem használtam semmit, kávéból is csak kavargatósat, nem nyúltam a kávéfőzőhöz. Enni mindig a szobámban ettem, nem főztem vagy ilyesmi. Visszatérve, ezen a reggelen is azért indultam, hogy engedjek forró vizet a kávémra, mikor megláttam, hogy a konyhában ül az asztalnál.
-Ó jaj, nem is tudtam hogy itt vagy- mondtam meglepődve. Megcsináltam a kávém, közben ő könyökölt az asztalon és láttam, hogy figyel engem. Épp mentem volna vissza a "helyemre", mikor rám szólt.
-Ülj le és idd meg itt.
-Ide...?
Leültem vele szemben a konyhaasztalhoz, és a telefonom nyomkodtam miközben megittam a kávét. Amikor végeztem fel akartam kelni, de megdöbbenésemre azt mondta, hogy maradjak.
Gábor felállt, és a pultnál csinált valamit, bekapcsolta a gázt. Fogalmam sem volt mit akarhat.
szótlanul vártam, hogy mi lesz ebből. Nemsoká letett az asztal közepére egy tálcát, rajta kajákkal. Tojás, sonka, ilyenek.
-Egyél.
Elkezdtem zavarba jönni.
-Nem vagyok még éhes.
Ő rám nézett, én meg felkeltem és visszamentem a szobámba. Milyen fura egy pasas, gondoltam. Éreztem, hogy ég az arcom, ezért hideg vízzel megmostam. Délután kimentem a partra, és azon gondolkoztam, hogy máskor nem utasítom el. Bár tudtam, hogy úgysem fogja többet felajánlani.

Vasárnap megint elutazott, ami meglepett, mert hétvégén általában mindig a nyaralóban volt. Kiírta nekem egy papírra, hogy mik a dolgaim, azokat elkezdtem csinálgatni. Hétfő reggel mikor felébredtem, láttam, hogy az udvaron van a kocsija. Nagyon meglepett, mert nem is hallottam, hogy mikor jött vissza, biztos aludtam. Nem akartam még kimenni, ezért gubbasztottam a szobámban. Egyszercsak kopogtatott. Reggel szexelni akar? Ez jutott eszembe, mert sosem kopogtatott be. Kinyitottam az ajtót.
-Mit csinálsz?
-Semmit. Most keltem.
-Akkor gyere ki.
Mit akar ez? Kimentem utána. A konyhában megállt karbatett kézzel.
-Vedd ki onnan amit szeretsz- bökött a fejével a hűtő irányába.
Elkezdtem megint tiltakozni.
-Á nem, köszi, de....
-Nem úgy volt, hogy azt csinálod, amit mondok neked?
Nagyon zavaró volt a szitu. Emlékszem, hogy elkezdett égni a fejem. Azt akartam, hogy hagyjon békén, ezért odamentem a hűtőhöz, vettem belőle mandarint meg a pultról valami péksütit.
-Most hova mész?- kérdezte. -Edd meg itt.
Jézus, ez itt fog állni előttem, és figyeli ahogy eszek? Leültem az asztalhoz, és gyorsan befaltam, ő addig ott támaszkodott összefont karokkal, mint azelőtt, és figyelt. Amikor végeztem szinte kimenekültem a házból, nagyon zavarban voltam. Mindig egyedül ettem, sosem társaságban. Utáltam, ha figyelnek vagy ha valaki megkínál. De ezzel nem ért véget számomra a mai nap. Nagyon vártam, hogy mikor lép már le, elkezdett idegesíteni a jelenléte. Végre kijött az udvarra, biztos elmegy, gondoltam. Hát nem. Én a hátsó kerítésnél locsoltam, és láttam, hogy jön felém. Elkezdtem pánikba esni.
-Hagyd abba- szólt oda.
-De még nem fejeztem be.
-Nem baj. Elmegyünk. Öltözz fel.
Hogy mi? Mi ketten? Hová? Sétálni? Mielőtt ezeket feltehettem volna Gábor már rég másfelé járt. Bementem, átöltöztem. Azonfelül hogy a zavarom elkezdett növekedni, kíváncsi is voltam, hogy mi a fenét akar.

Nemsokára jött, és mondta hogy nyissam ki a kaput. Még akkor sem esett le. Kiállt a kocsival, bezárta a kiskaput, én meg ott álltam, mint egy balfasz.
-Szállj be.
Csak lestem, annyira meglepett amit mondott. Ekkor megfogta a karom és elkezdett húzni maga után. Kinyitotta kocsiajtót, nem szólt semmit, csak bicentett a fejével, hogy szálljak be. Nem volt más választásom, így megtettem. Elindultunk, fogalmam sem volt hová. Csak néztem ki a fejemből. Átmentünk a városon, belemerültem a leskelődésbe. Nem közölt semmit szokásához híven. Egyszercsak megszólalt.
-Meg sem kérdezed hová viszlek?
-Nem- feleltem. Nem is érdekelt, csak az, hogy vele vagyok.
-Inkább mást kérdeznék.
-Na mit?
-Miért hoztál magaddal?
Csend. Rám sem nézett, figyelte az utat, nem válaszolt. Egy dombos helyre mentünk, nem messze a várostól. Ott megállt, majd kiszálltunk.
-Megszoktam itt állni, nyugodt hely- mondta. Körülnéztem, tényleg elég kihaltnak tűnt. Volt egy csárda az út mellett, pár vendég ült kint a padokon. A csárda körül szép rendezett park volt, Gábor arra indult. Követtem.
-Tetszik?- kérdezte.
-Nem igazán. Túl csendes.
Valami istállóhoz értünk. Egy ember jött oda Gáborhoz, valamit beszéltek. Aztán intett a fejével, hogy menjek, és átmentünk a lovakhoz. Ki voltak kötve a kerítés túloldalához. Odament az egyikhez, és alig hittem a szememnek, de elkezdett mosolyogni! A lóra! Közben simogatta az orránál.
-Nem akarod közelebbről is megnézni?
Kissé bátortalanul odamentem, de nem értem hozzá, féltem, hogy megharap. Végig Gábort figyeltem. Akkora szeretet sugárzott belőle a ló irányába, hogy alig hittem el. Ez tud így is nézni valakire?
-Adhatsz neki enni is- mondta. Ő a kezéből etette.
-Dehogy, én oda nem tartom, mekkora pofája van.
Itt elvoltunk egy darabig, de még most sem értettem, minek hozott magával. Később elindult másfelé, én meg utána. A csárdához ment. Jaj ne, csak nem akarja, hogy én is egyek? De igen, azt akarta, mert leült az egyik kinti asztalhoz, és kérte az étlapot. Én mellé ültem, direkt nem szembe, hogy ha kérek valami italt, akkor se nézze hogy iszom. Átadott nekem egy étlapot.
-Én nem eszek, esetleg iszok egy üdítőt.
-Azért jöttünk ide, hogy együnk- mondta.
Nem is maradt sok pénzem, szólhatott volna előtte, hogy mire készül. Néztem az étlapot, de semmit nem láttam belőle. Kínosan éreztem magam, akkor inkább maradtunk volna ott a lónál. Gábor rendelt nemsokára valamit, én is kértem egy egytálételt.
-Miért vagy ilyen feszült?
Nahát. Észrevette?
-Csak. De nem vagyok az, csak meleg van.
-Furcsán veszed a levegőt.
Szállj már le rólam, gondoltam. Mit figyeli ez, hogy veszem a levegőt? Nemsokára megjött a kaja, amit kértünk. Gyorsan megettem, és bementem kifizetni, meg kértem egy italt.
-Hova siettél?
-Csak kifizettem a részem meg vettem még innivalót.
Gábor erre elővette a lenéző tekintetét.
-Ezt minek csináltad? Meghívtalak.
-Engem nem kell meghívni. Nem szoktak, és nem is akarom- feleltem ingerülten.
-Ez csak egy ebéd volt. Mi bajod?
-Semmi. Csak az ilyenekkel bekavarsz. Tartsuk magunkat ahhoz amiben megállapodtunk. Ha adsz nekem valamit, akkor nem tudom, hogy azt levonod-e a fizumból vagy sem. Ez így nem jó, én nem így szoktam csinálni.
Elkezdett gondolkozni én meg egyre jobban felspanoltam magam.

Aztán rájöttem, hogy nagyon érződik a hangomon, hogy felhúzott, ezért próbáltam megnyugodni és másfelé terelni a dolgokat. Bevettem a szívószálat a számba és játszottam vele. Gondoltam, hogy nem fog neki tetszeni, nem az ő stílusa. De nem szólt semmit. Arra hajtottam, hogy véletlen se jusson eszébe többet ilyen, hogy velem akar valahova elmenni. Odanyúltam a sliccéhez, és elkezdtem simogatni. Megfogta a csuklóm, élveztem, ahogy átérnek az ujjai és körbefognak.
-Hagyd abba.
Erre felálltam, és átültem a szemközti helyre. Elkezdtem figyelni, azt akartam, hogy jöjjön zavarba. Mosolyogtam rá, meg pofákat vágtam. Nem jött zavarba, inkább furcsán nézett.
Lerúgtam a cipőmet és bökdösni kezdtem a lábát. Nagy terítő volt az asztalon, így nem láttak alá.
-Tedd fentebb a lábad, ha mered.
Haha, ez hülyéskedik? Azt hiszi nem merem? Velem akar ilyenben versenyezni? Persze hogy fentebb raktam, rá a combjára. Erre megfogta a lábfejem, és odahúzta erősen a lágyékához. Kezdtem felizgulni. De nem is ezen döbbentem le, hanem hogy elkezdte simogatni. Mi van ezzel?- gondoltam. Megártott neki az az egy pohár bor? Éreztem hogy ég az arcom, és egyre szaporábban vettem a levegőt. Közben egyfolytában egymást néztük. Még soha nem volt ilyen azelőtt. Elővettem a telefonom, és beírtam, hogy "Le akarlak szopni". Átcsúsztattam neki, hogy nézze meg. Mondanom sem kell, hogy fapofával reagált rá, mintha csak annyi lett volna odaírva, hogy szép az idő. Nem tudom meddig ültünk így, hogy a kezében tartotta a lábam, de nagyon élveztem. Majd elindultunk, vissza a kocsihoz. Megdöbbenésemre ott is folytatta ezt a viselkedést. Csak most a kezem tette rá a farkára. Amikor először hozzáért a kezemhez, elöntött valami olyan érzés, amit soha ezelőtt nem éltem át. Éreztem, ahogy egyre keményebb lesz. Masszírozni kezdtem nadrágon keresztül, és egyre jobban kívántam a farkát. Erősen szorította az ujjaimat, nagyon tetszett. Mire hazaértünk, már teljesen kész voltam. Behúzott maga után a nappaliba, és utasított, hogy térdeljek le. Elém állt, szopni kezdtem. Nemsokára belemarkolt a hajamba, másik kezével megszorította a torkom, és elkezdte dugni a szám. Én kapaszkodtam a combjába, élvezés közeli állapotban voltam. Ráhajtotta a fejem a kanapéra, és teljesen belenyomta a farkát a számba. Kicsit sem érdekelte, hogy mikor el akartam húzni a fejem. Erősen tartotta, és majdnem teljesen a torkomban volt. Éreztem, hogy el fog menni, ezért kalimpáltam a kezemmel, nem akartam, hogy belém élvezzen. Ez sem érdekelte, így beleélvezett a számba. Amikor végzett, az arcomon és az államon, mindenhol a spermája volt. Vártam, hogy elnézést kér, vagy valami, de nem. Elindult, hallottam, hogy bemegy a szobámba. Kihozta a dobozkám, amiben a cuccaim voltak, és kivette belőle a törlőkendő csomagját. Odadobta a kanapéra, majd otthagyott abban az állapotban.

Úgy éreztem magam, mint egy utolsó kurva. Sőt, még azzal sem csinálják ezt. Feltápászkodtam, és bevonszoltam magam a fürdőbe, megmosakodtam. Bementem a szobámba, Gábor addigra kiment, és az udvaron beszélgetett a szomszéddal. Úgy éreztem, hogy felfordul a gyomrom, tőle is és magamtól is. Volt egy aránylag megbízhatónak mondható régi barátnőm, Dia. Felhívtam.
-Mi van veled? Munkát kaptál valahol?
-Igen- feleltem elgyötörten.
-Minden rendben? Rég dumáltunk.
-Hát ja. Vagyis..... nem tudom.
-Hogyhogy nem tudod? Kinél vagy?
-Valami csávó, a nyaralójában vagyok.
-És jók a körülmények?
-Azok igen. Igényes a hely.
-Na és a pasi? Ő milyen?
-Magának való. Beképzelt, arrogáns. Az előbb beleélvezett a számba, pedig tiltakoztam.
-Mi? Komolyan?
-Igen. Meg se kérdezte utána, hogy baj-e.
-Uh. Ha annyira borzalmas, akkor hagyd ott.
-Annyira azért nem..... Most először csinált ilyet. Vagyis nem. Mert dugás közben is belém nyomja tövig, nagyon seggfej.
-Értem. Ezért vagy ilyen rossz passzban?
-Igen, mert ocsmány amiket csinál.
-De ez hozzátartozik a munkádhoz, nem? Volt már hasonló. Miért buktál ki ezen most?
És itt elgondolkoztam. Miért is? Dia igazat mondott, és csak most esett le. Már sokszor átestem ilyesmin, sosem érdekelt. Nem is vettem figyelembe szinte. Most akkor miért görcsölök ezen? Kinyomtam a telefont és elkezdtem sírni. Egy semminek éreztem magam.  Belemerültem az önsajnálatba, ami sosem volt szokásom. Már azt sem tudtam miért vagyok ideges, ezért még jobban zokogtam. Teljesen kimerültem tőle, kinyúlva feküdtem az ágyon. Elaludtam. Másnap hajnalban korán felébredtem, volt sok időm gondolkozni. Az előző napi rosszkedvem eltűnt, nyugodt voltam. Elkezdtem azon agyalni, amik történtek, ahogy fogta a lábamat, ahogy simogatta. Majd a kezemet a kocsiban. Szorította a kezem. Vajon most mi lesz ezután? Hogyan fog viselkedni? Úgy mint eddig? Sokkal közelebb kerültünk egymáshoz ezalatt az egy délután alatt, mint előtte hetekig. Biztos, hogy ő is így érzi, legalábbis remélem. Ilyeneken agyaltam. Már az sem tűnt annyira borzasztónak, hogy nem foglalkozik velem a szex terén. Sőt, nem is értem mi bajom volt, hisz így állapodtunk meg. Nem vagyok senkije, hogy érdekelje, nekem mi a jó. Ezt el kell fogadnom. Na de ami ott az asztal alatt történt, és ahogy nézett rám. Másképp, mint eddig. Ezzel biztattam magam.
Hozzászólások
Adamerik ·
Lesz folytatás?

CRonaldo ·
Engem is érdekel a folytatás

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: