Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó közös nyár - III. rész

- Nem, akkor is elmondom! A mi kettőnk barátsága, kapcsolata más, ezt mindketten tudjuk, különben nem lennénk itt. Én sem egyszerű srácként tekintek rád, hiszen valami olyasmit mozgattál meg bennem, amire még egy pasi nem lenne képes. Nem vagyok meleg. De veled élvezem a szexet. Minden pillanatát. De nincs még egy pasi, akivel ezt megtenném.
- Ezzel én is így vagyok - vágtam közbe.
- Várj, nem fejeztem be! De, el kell fogadnunk, hogy pár hét és ennek vége. Én lemegyek Pécsre, te Pesten maradsz. Hétvégente, havonta látjuk majd egymást. Eleinte naponta beszélünk telefonon, majd hetente, havonta. Mire lediplomázunk, lehet, hogy már csak egyszer-egyszer futunk össze egy sörre. Az életünk meg fog változni. Te is és én is megismerkedünk majd csajokkal, lehet, hogy a fősuli végére már családunk is lesz. El kell fogadnunk, hogy ennek az egésznek rövidesen vége.
Ahogy beszélt, mintha kést mártott volna belém, úgy éreztem. Hogy beszélhet ennyire rideg módon, kívülállóként rólunk, nem értettem.
- Lehet, hogy erre a dologra 10-20 év múlva már emlékezni sem fogunk - folytatta. Reálisnak kell maradnunk. Van még pár hetünk, ezt élvezzük ki, csináljuk mindig azt, amihez kedvünk van, de ne lelkizzünk! Ez nem fér bele.
Mondatai, rideg, tényszerű közlései lefagyasztottak.
- Ok - mondtam félszegen, én igyekeztem kerülni a tekintetét.
Számomra felfoghatatlan volt, hogy ennyi idő után és azok után, amin az elmúlt két napban keresztül mentünk, ennyire tárgyilagos tud lenni. Félreismertem? Nem jelent neki ez az egész semmit? Csak múló kaland? Szerettem volna hazajönni akkor és ott és lezárni az egészet. Zoli remek emberismerő volt, látta rajtam, hogy valami bánt.
- Nézd, itt vagyok veled. Kettesben. Ez nem véletlen. Tudod, lehetnék most akár lánnyal is. Akár... Adhattam volna a szüzességem lánynak is. De nem, te voltál az első az életemben. És neked én. De hidd el, nem jó dolog az érzelmeket belekeverni. Később sokkal fájdalmasabb lesz.
Ekkor esett le, hogy a nagy duma és prédikáció csak álca volt Zoli részéről. Ő is érez valamit, de nem szeretne vele szembenézni, talán fél tőle. Bármi is volt ez, feloldódtam ettől egy kicsit, és átértékeltem a dolgaimat.
- Élvezzük ki, amink van - mondtam és átöleltem.

Délután kicsit lazítottunk, a VB meccseit néztük az egyik sportcsatornán és mindenféle hülyeségről beszélgettünk. Szépen lassan késő délután lett, előkerültek újra a sörök és a spejzban megtalált ágyas pálinka is, a kettő vízhajtó hatása pedig ismert.
- Szeretnék ma igazán mocskos dolgokat csinálni - mondta Zoli.
- Mit?
- Gyere velem - majd megfogta karom a fürdőbe kísért, bedugta a kád lefolyóját, majd belepisilt.
- Mostantól pisiljünk ide. Gyűjtsük össze ezt is és később megmártózunk benne - mondta, majd kajánul hozzátette: jót tesz a bőrnek.

Zolinál érthetően ledőltek a gátak. Nem volt ő régen ilyen, vagy csak jól titkolta. Mindenesetre egy számomra igen szimpatikus énje kezdett kibontakozni. Ahogy a sörök fogytak, úgy lettünk megint egyre felszabadultabbak, a kádban pedig szépen gyűlni kezdett az aranysárga folyadék. Ahogy leszállt az este, egyre inkább kívántam Zolit minden porcikámmal. Vacsorázni készültünk a konyhában, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve kivettem a hűtőből a tejszínhabot és a farkára nyomtam egy adagot.
- Mit csinálsz?
- Desszertre vágyom már most - és ezzel elkezdtem szopni lankadtan is testes farkát. Nem kellett sok és újra keményen állt a farka.
- Szólíts a kurvádnak és alázz meg! - néztem rá kérően és éreztem, hogy most benne van a játékban.
Megfogta a kezem és kádhoz vezetett a fürdőszobában. Hasalj bele és fürödj benne, mondta az órák óta gyűjtött vizelet felett. Ekkora már kicsit ugyan kihűlt, de örömmel forgolódtam benne és nyeltem minél többet belőle, miközben Zoli farkát a fejemre irányítva egy friss adaggal is ellátott.
- Idd te ribanc, idd! - mondta kéjesen, majd egyértelmű jelzést adott, hogy szopjam ismét. A húgy marta a szemem, mindenem abban úszott, de élveztem. Élveztem, hogy ott és akkor egy megalázott személy vagyok. Fogta a tusolót, majd némi tusfürdővel megtisztított.
- Mit szeretnél, mi legyen? - kérdezte
- Baszd szét a seggem! - mondtam magamból kivetkőzve
A szobájába mentünk és nagyon rövid előjáték után beerőltette duzzadó farkát a seggembe. Erre annyira nem voltam felkészülve, felordítottam hirtelen, de a kezdeti fájdalamamat hamar a megszokott ismerős érzés váltotta fel.
- Add hátra a kezeidet és hajolj előre! - mondta, majd a hátam mögött megfogta kezeimet és erőből dugni kezdett. Mozdulatlan voltam, a rabja. Alárendeltje, a tulajdona. Ekkor azt csinált velem, amit akart. Nagyon élveztem a pillanatot.
Hirtelen kihúzta a farkát, megfordított és a mellkasom fölé helyezkedett.
- Nyisd a szád - és ezzel lövellte is a meleg gecit a garatomig, majd gondoskodva róla, hogy jó mélyre menjen még a farkát is utána dugta.
- Hozd a poharat - kértem őt és már ott is volt a reggel óta gyűjtött sperma, amit szépen lassan elkezdett a számba csorgatni.
Alig bírtam nyelni a sűrű folyadékot, az egész testemet beborította szinte. De Zoli nem nyugodott, elkapta a hév.
- Élvezz a saját arcodra! - parancsolta és én megpróbáltam saját farkamat minél inkább az arcom fölé helyezni. Kényelmetlen póz volt, de Zoli tartotta a fenekem. Mi az hogy tartotta, ütötte közben.
- Élvezz kurva, élvezz! - mondta egyre hangosabban. Bár rendkívül kényelmetlenül éreztem magam, nagy nehezen sikerült a saját arcomra, számba élvezni. Zoli ágya úszott a spermában, tudtuk, hogy nagymosás lesz mielőtt a szülők megérkeznek. Szempilláim szintén összeragadtak a spermától, de ezen keresztül is láttam, ahogy Zoli önelégült arccal leszáll az ágyról.
- Jó kislány - mondta, majd kiment. Uralkodott rajtam, ezt vártam titkon, és megtörtént. Alárendeltje lettem, még ha csak ideiglenesen is. Jól éreztem magam a bőrömben.
Hozzászólások
Manka02 ·
Olvasmányos a, való élet által íródott történet. Énnekem tetszett! Ne foglalkozz a flószókkal akik csak okoskodni járnak ide, szükség van az ilyen történetekre az átlagos műveltéségú olvasóknak.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: