Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó közös nyár - II. rész

Kajánk volt bőven, és szerencsére az idő sem volt túl jó, úgyhogy ezt a vállalást viszonylag könnyű volt teljesíteni. Ahogy reggeli közben beszélgettünk, elég hamar sikamlós témákra terelődtek a gondolatok, valahogy úgy voltunk vele, hogy szeretnénk egymással minél több és minél őrültebb dolgot kipróbálni. Ennek egyik lépése volt, hogy megbeszéltük azt a napot meztelenül töltjük együtt a lakásban. Ne kérdezze senki, hogy ez mire volt jó, akkor rettenetesen izgatott, de innen visszatekintve inkább vicces volt. Mindenesetre így kezdtük a napot és mivel sok dolgot tenni nem tudtunk, várható volt, hogy előbb-utóbb megint egymáson, vagy egymásban kötünk ki.
Sokat beszélgettünk vágyainkról ismét, hiszen ismét egy lépést előre mentünk, úgy voltunk vele, hogy itt az idő egy újabb lépést megtenni. Én elmondtam, hogy vágynék egy hármasra, ahol szívesen lennék középen, ő pedig a pisiszexhez kapott kedvet az előző este után. Mindketten imádtuk a spermát, annak a mennyiségét keveseltük és folyamatosan gondolkoztuk, hogy milyen perverzióval dobhatnánk fel szexuális játékainkat.
Először a sperma mennyiségére próbáltunk megoldást taláni. Eldöntöttük, hogy naponta többször kiverjük, a végeredményt pedig egy pohárban gyűjtjük majd és este eljátszadozunk vele. Rögtön a tettek mezejére is léptünk és gyorsan kivertük, csakhogy a napi hangulatot megalapozzuk. Kis pihenő után Zoli egyre inkább arra terelte a témát, hogy szeretné, ha én is megdugnám, szeretné ő is átélni az érzést. Bár fiatalok voltuk és acélosak (hittük magunkról) a szerszámok nem nagyon akarták a bulit, ők bizony szerettek volna még pihenni. Nekem hangulatom sem sok volt, de Zoli nem hagyott nyugodni (mivel ő rendszeresen sportolt, talán jobban bírta, nem tudom). Mondta, hogy biztos ami biztos, ő is kitisztítaná fenekét az általam ismertett módszerrel, de szeretné, ha én tartanám neki a csövet. Nos, ez volt az a pillanat, amikor a szerszámom főnixként újjászületett. Bár az első pár öblítéssel Zoli még a WC-re rohant, annyira megtetszett neki az érzés, hogy már csak élvezetből is egymás után kérte, az öblítést, amit ekkor már a kádban engedett ki. Nem bírtam betelni a látvánnyal ahogy a tiszta víz, sugárban távozott rózsaszín segglyukából. Farka ekkor már keményen állt, az erek valósággal dagadtak rajta.
- Szereted az alárendelt szerepeket? - kérdezte tőlem
- Igen, veled igen - válaszoltam határozottan
- Akkor azt akarom, hogy most szopj és dugj meg, ahogy bírsz. Ezt akarom! - mondta ellentmondást nem tűrően, majd felállt a kádban két kezével megfogta a tarkómat és erősen a farkára rántotta fejem. Farkát tövig a számba dugta, öklendezni kezdtem, de nem engedett. Keményen tolta farkát, amennyire bírta, nyálam a gyomorsavval keveredve tört eközben utat magának felfele. Élveztem a helyzetet, élveztem, hogy ő irányít.
- Köpj le és alázz meg! - szóltam hozzá félszegen, mire egy percet sem gondolkozva köpött a számba és rántotta vissza fejemet a farkára, majd lassan elengedett.
- Pisi jöhet? - kérdezte ezúttal már visszafogottabban, amire csak bólintással válaszoltam. Fejével mutatta, hogy menjek utána a kádba. Ahogy beültem, egyből beborított pisijével, amiből igyekeztem minél többet nyelni. Az utolsó cseppeket is kieresztette rám, majd ismét a határozott énje szólalt meg.
- Azt akarom, hogy dugj meg. Dugj meg olyan keményen, ahogyan csak tudsz! Dugj meg gumi nélkül, élvezz belém, pisálj belém! Azt akarom, hogy kezelj úgy mint egy utolsó kurvát! Alázz meg!
Elég furcsán hangzott ez a nálam magasabb és erősebb fizikumú sráctól. Nem tudtam eldönteni, hogy tényleg akarja, vagy csak nem szeretné, ha én lennék mindig az alárendelt. Megfordult a kádban, és arcomhoz nyomta ánuszát!
- Tedd, amit szeretnél! - mondta.
Még félig fekvő helyzetben vadul nyalogatni kezdtem finom segglyukát és közben a tőle tanult technikával előbb egy, majd két ujjamat is becsúsztattam. Lassan előre hajolt, megtámaszkodott a kád szélén és várta, hogy behatoljak.
Aki próbálta már kádban, tudja, hogy azért az nem a lehetőségek tárhaza. Ahogy hugyban tocsogva, feltápászkodtam fekvő helyzetemből inkább lehetett komikus, mint erotikus, mindenesetre nagy nehezen felvettem azt a pózt, amivel farkamat végre a seggéhez vezethettem. Második meglepetésként ért, hogy kád ide vagy oda, "szárazon" bizony nem csúszik jól a cerka, így bőven kellett nyállal pótolnom a gumi síkosságát.
Ahogy behatoltam, meglepődtem mennyire könnyen ment. Zoli teljesen elengedte magát, de mégis éreztem záróizmai szorítását. A segg, a seggek seggje az enyém lett. A rózsaszín ánuszt, a csodálatos lyukat felavattam. A kád sajnos nem adott túl sok pózra módott, így gyakorlatilag egy pózban nyomtuk végig az aktust. A végén hihetetlenül felemelő élmény volt a seggébe élvezni, amit ő hangos nyögésekkel és lihegéssel "hálált" meg. Lassan kihúztam a farkam, mire ő csak ennyit mondott:
- Hozd gyorsan a poharat!
A kádból kipattanva rohantam a pohárért, amibe a reggeli termésünket leszűrtük, majd Zoli lassan a fenekéhez igazította és beleengedte seggéből a spermám.
- Jó lesz ez még estére - mondta és pár másodpercen belül már a saját adagja is a pohárban landolt. 
- Csodálatos volt - mondta, majd hosszan lihegve rákönyökölt a kád szélére.
- Nem kell pisilned? - kérdezte kaján vigyorral az arcán.
- De, oda indulnék lassan - mondtam.
- Ne menj sehova! Takaríts ki belülről!
Először nem értettem mire céloz, de rövid időn belül konkretizálta:
- Azt szeretném, hogy pisilj belém!
Nos, félig álló cerkával, szex után egy szűkülő végbélbe pisilni egyébként nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Mi mégis megpróbáltuk és lassan elkezdtem az általa kért "tisztítást". Újra lihegett, nyögött, látszott, hogy élvezte. Dolgom végeztével kihúztam farkam, mire ő egyből tüzelni kezdte lábaimra a saját vizeletem.
Letusoltunk, majd elkezdtük előkészíteni az ebédet. Ebéd alatt nem nagyon beszélgettünk, inkább csak néztük egymást. Mikor hosszasan elméláztam őt bámulva, megkérdezte, hogy mi a baj.
- Azt hiszem beléd szerettem - válaszoltam, majd némán ettem tovább az ebédemet.
Előző részek
Hozzászólások
Kovacsevics ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

Manka02 ·
Huhhh :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: