Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó közös nyár I. rész

Hajtottuk a csajokat, eljártunk bulizni és a délutáni találkozókat leszámítva igazából egy szót sem ejtettünk soha az ekkora már rendszeressé váló sajátos filmnézési szokásunkról... Ekkor már hetek, hónapok óta ápoltuk le egymást rendszeresen (azért persze nem minden nap), vagy csak vertük ki együtt, de ez mind remek lehetőség volt arra, hogy egymás testét a legapróbb részletekig felfedezzük és négyszemközt nyíltan beszéljünk vágyainkról. Amellett, hogy szerettük volna a világ szinte összes jó nőjét megdugni, egymás iránt is hevesen érdeklődtünk, de szóba kerültek perverzióink is. Ő például mindenáron szeretett volna kopaszra borotválni, ami ellen a nyár közeledtével nem is volt sok problémám, így ezen hamar átestünk. Én burkoltan célozgattam a pisiszex iránti vonzalmamra, és abban mindketten egyetértettünk, hogy az orális dolgoknál jó lenne egy szintet továbblépni. Érdekes érzés volt, hogy bár egymással bármit el tudtunk képzelni, más pasikra gondolni sem bírtunk.

Beköszöntött a nyár, sikerrel leérettségiztünk, nagyfiúk lettünk, miénk volt a világ. Zolival tudtuk, hogy ősztől kicsit minden megváltozik, hiszen mindketten tanultunk tovább, de míg őt vidékre vették fel, én Budapestem maradtam. Éppen ezért ezt a nyarat maximálisan ki akartuk élvezni. Nyári munkán megszerzett pénzünket szinte csak bulira költöttük és készültünk a közös nyaralásra. Zoliék sokkal jobban álltak anyagilag mint mi, Zánkán volt egy nyaralójuk, ahova rendszeresen lejártam velük nyaranta. Ezen a nyáron külön engedéllyel a szülők megengedték, hogy mi 3 nappal korábban lemenjünk, tomboljuk ki magunkat egy hétvégén, hogy mire ők hétfőn megérkeznek felvehessük a klasszikus nyaraló stílust.

Pénteken kora délután megérkeztünk Zánkára, ahol előbb egy kicsit a kertet kellett összepakolnunk, de ez remek lehetőség volt arra, hogy közben megcsapoljuk apjának sör- és borkészletét. Az idő szépen telt, lassan mi is végeztünk, de nem gyakorló ivóként a sör és bor kettőse elég hamar elkezdte megtenni hatását. Egyre fesztelenebbek, nyíltabbak lettek párbeszédeink, majd Zoli egyszer elhallgatott, és néhány másodperces csend után rám nézett és tőle szokatlan stílusban ennyit mondott:
- Szeretnélek ma megdugni!
Ezen először felröhögtem, hiszen ez a stílus abszolút távol állt tőlünk, de éreztem, hogy ma eljött a pillanat, mindketten eléggé oldottak vagyunk ahhoz, hogy átessünk ezen. Bár rettenetesen vonzott a feneke, arra talán ekkor jobban vágytam, hogy hosszú és vastag farkát magamban érezzem. Megbeszéltük, hogy mindketten lezuhanyzunk és én egy kicsit jobban is megtisztítom magam alulról.

A kádba guggoltam, letekertem a zuhanyrózsát és nem túl erős, langyos vízsugarat eresztettem. A csövet a fenekemhez nyomva éreztem ahogy végbelem megtelik vízzel, már ettől extázisba jöttem. Ezt még néhányszor megismételtem, nem szerettem volna, ha ez alkalom rossz emlékekkel zárul. Teljesen tisztának éreztem magam, nemrég borotvált farkam betonkeményen állt, volt pillanat, hogy egyetlen érintés elég lett volna, hogy abban a pillanatban elmenjek.

Mire a sajátos beöntésemmel végeztem, Zoli már az ágyban feküdt meztelenül szintén álló farokkal. Bebújtam mellé és heves csókolozásba kezdtünk. Lassan egyre lejebb kezdett a testemen csókolgatni, majd a farkamhoz érve szokásához híven nem húzta az időt, hanem egyből a lényegre tért. A hasamra fordított úgy nyalogatta herémeit majd makulátlanul tiszta fenekemet. Éreztem, ahogy a záróizmok között nyelvével utat próbál törni, majd benyálazott mutatóujját lassan felcsúsztatta. Nem sietett, tudta, hogy ez nem az a pillanat, amikor kapkodni kell. Percekig járatta ujját a seggemben, majd lassan másik ujját is bedugta és finom mozdulatokkal kezdett tágítani. Leírhatatlan élmény volt, levegőért kapkodtam, önkívületbe estem. Majd ujjait kihúzta, de csak azért, hogy fel tudja húzni farkára a gumit és megdolgozott, ellazított lyukamhoz már a farkával közelített. Rendkívül lassan és óvatosan dugta be, de így is először kellemetlen élmény volt, az egész testem megmerevedett. De már nem akartam engedni és ő sem engem és óvatosan egyre mélyebbre hatolt majd ütemesen elkezdett dugni. Felrobbantam belülről. Hülyeség volt, de első gondolatom az volt, hogy "íme itt az osztály egyik legjobb fiúja, és a csajok helyett engem dug!". Lassan a derekam alá nyúlt, hogy megemeljen és kutyapózban dolgozott rajtam, míg közben rám hajolva a csókolgatta tarkóm, nyakam. Nagyon zavart, hogy nem látom az arcát, ezért a hátamra fordultam, a lábaimat szinte a nyakamba húztan, a derekamat pedig párnákkal emeltük meg, hogy így is belém tudjon hatolni. Végre láttam őt, és szépnek láttam. Sem előtte sem azóta nem vélekedtem így férfiról, de ő akkor és ott szép volt. Elég sok pózt kipróbáltunk, és szerencsére igen jól bírta ő is és én is. Felszabadultam, extázisban voltam, ahogy termetes makkja ki-be mozgott végbelemben. Egy-egy mélyebb lökésénél még a spermám is kicsordult, amit minden esetben ujjain a számba folyatott.

Egyre gyorsabban és hevesebben dolgozott rajtam, éreztem, hogy lassan elmegy. Szerettem volna magamban érezni spermáját ezért kértem, hogy vegye le a gumit és menjen el úgy. Nem kellett kétszer kérni, máris éreztem magamban csupasz farkát dolgozni, majd éreztem ahogy miközben nagyokat nyögve elmegy, meleg spermájával megtölti végbelem. Percekig maradt bennem mozdulatlanul, nem szóltunk egymáshoz, csak néztünk egymás szemébe. Ahogy farkát kihúzta, kitágított seggemből visszacsorgott spermája, amit hogy ne vesszen kárba Zoli szépen lenyalt, hogy aztán lassan visszacsorgassa számba. Közben halkan a fülembe súgta, hogy "most te jössz", de én nem akartam. Illetve nem is tudtam volna. A feneke felé haladva kicsit elidőztem ernyedő farkán, ami pár perce még bennem zakatolt. Talán ettől a tudattól, de azonnal elmentem. Farkam valami iszonyatos mennyiségű gecivel borította be izmos combját, nem győztem nyelvemmel letakarítani róla. Csendben egymás szemébe néztünk, hálásak voltunk a pillanatért.

Mivel nyár volt, mindketten ragadtunk a sperma, nyál és izzadtság keverékétől, jobbnak láttuk, ha gyorsan letusolunk. Ezúttal már együtt mentünk, bár a kád elég kicsi volt ahhoz is, hogy ketten álljunk benne. Mivel Zoli is elég sok sört legurított tusolás előtt még szeretett volna pisilni egyet a szex után. A hormonok és a nemi vágy ekkor még 1000 fokon égett bennem, minden vágyam volt, hogy ezen a téren is felavasson. Befeküdtem a kádba, ő pedig a széléhez állt. Bár először zavarban volt, rövid idő után megindult az aranysárga folyadék, hogy tetőtől talpig beterítsen. Teljesült ez a vágyam is és közben rá kellett jönnöm valamire. Bár Zoli is mindenre nyitott volt, egyre inkább kezdtem élvezni az alárendelt szerepet. Erről még este elalvás előtt sokat beszélgettünk, de végül abban maradtunk, hogy mindig azt fogjuk tenni, amit éppen kívánunk. És az is biztossá vált, hogy az előttünk álló két napban, nem nagyon szeretnénk a házból kimozdulni.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: