Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az új lány 6-7. fejezet

FIGYELEM! Ez egy leszbikus történet. A karakterek igen nagy része vagy leszbikus, vagy legalábbis nem tartózkodik a más lányokkal való szeretkezéstől. Aki ezt nem tolerálja, az kérem, itt hagyja abba az olvasást. Köszönöm.
Írta: YKN4949
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. július 21.
********************************************************************
6. fejezet
Önfelfedezés
A következő héten minden visszatért a normális kerékvágásba. Tara sosem említette meg a kis együttlétünket, én pedig boldog voltam, hogy az egész kettőnk közt maradhat. Julie és Misty mindketten nagyon le voltak nyűgözve a State-től, és már mindketten arról beszélgettek, hogy majd együtt mennek oda egyetemre, és szobatársak lesznek a koliban. Minden a lehető legjobban ment a barátaimmal.
Azonban volt egy dolog, amiről Tarával beszélgettem, ami valóra vált, és mindent összezavart. A következő hét egyszerűen nem akart véget érni. Hiába fejeztem be az összes dolgozatomat és beadandómat, még mindig volt min dolgoznom. Már kezdtem magam frusztráltnak érezni a sok tennivalótól. Egyre kevesebb időt töltöttem a barátaimmal és a családommal, ami csak még jobban frusztrált. Tarától pedig néha megkaptam azt a pillantást, amivel mintha azt mondta volna, „tudod, mivel oldhatod ezt meg”.
Azon a pénteken, miután kitettem a barátaimat a házuknál, haza mentem, és elhatároztam, hogy megteszem, amit tennem kell, hogy megoldjam a helyzetet. Körbejártam a házat, és gondosan körülnéztem. Örültem, hogy anyukám nincs otthon, és a konyhaasztalon hagyott üzenetből láttam, hogy elment Westdale-be meglátogatni a nagymamámat, és vacsoráig vissza se ér. Ez pedig azt jelentette, hogy teljesen egyedül vagyok, és senki sem fog megzavarni még vagy két-három órán át.
Gyorsan levetkőztem ott helyben, és gondosan a konyhaasztalra hajtogattam a ruháimat. Nagyon izgató volt meztelenül mászkálni körbe a lakásban, ahol egyébként a családom a mindennapjait élte. Már a gondolatra is megmerevedtek a mellbimbóim.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve felmásztam a konyhaasztalra. Széttártam a lábaimat, szinte már spárgába (elvégre a pompom-lány múlt nem lesz semmivé csak úgy), és megnyaltam az ujjaimat, hog megnedvesítsem őket. Az izgatottságtól már alapból is egy kicsit nedves voltam, és ahogy elkezdtem lassan kényeztetni a csiklómat, éreztem, hogy az egész testem megremeg. Elhatároztam, hogy nem törődöm azzal, milyen hangos vagyok. Kieresztek mindent magamból. Hangosan nyögtem és ziháltam, ahogy az élvezet rám tört. Olyan jó érzés volt. Olyan… fesztelen.
Óvatosan bemélyesztettem egy ujjamat a barlangomba. Még sosem csináltam ilyet azelőtt, de hihetetlenül jó érzés volt. Bársonyos, nedves és meleg. Az ujjaim mintha csak tudták volna, hova kell menniük, én pedig csak engedtem az ösztöneimnek, simogatva magam belülről, és édes nyögéseket csalva elő a bensőmből. A melleimet markolásztam, növelve a gyönyör intenzitását.
Csodálatos érzés volt, de, legnagyobb meglepetésemre, csak még izgatottabbá tett. Éreztem, hogy nem érem be ennyivel. Tovább kell mennem. Lassan kihúztam az ujjaim a puncimból, és a számba dugtam, lenyalva róluk a nedveimet.
Nem tudtam pontosan, mire vágyom, de szinte ösztönösen keltem fel és néztem körbe a konyhában. Élveztem, ahogy a melleim rugóznak menet közben. Vetettem magamra egy futó pillantást a tükörben, és elégedett voltam azzal, amit láttam. Sorban kinyitottam, majd visszacsuktam a szekrényeket, benéztem a mosogató alá. Fogalmam sem volt, mit keresek, de tudtam, rá fogok ismerni, ha megtalálom.
Kinyitottam a hűtőt is, és benéztem. A hideg levegő üdítően csapott az arcomba, és végigsimított a melleimen is, izgatva a bimbóimat. Végigfuttattam a tekintetem az üdítős dobozokon, az ásványvízes flakonokon, majd a tekintetem megállapodott valami érdekesen. Egy kis uborka volt. Talán úgy 17 centi hosszú, és úgy 3-4 centi vastag. Megragadtam, és méregettem a súlyát. Az ágyékom azonnal benedvesedett. Tudtam, ez az, amit kerestem.
Kimentem a konyhából, és leültem a kanapéra, széttárva a lábaimat. Megfogtam az uborkát, és a végét óvatosan a szeméremajkaimhoz dörzsöltem, ahogy Tara tanította. Olyan mocskosul jó volt. Lassan kezdtem betolni magamnak a zöldséget. Ráfeszült a barlangom, és halkan felnyögtem. Lassan az egészet magamba fogadtam. Csak a vége lógott ki. Hihetetlen érzés volt, ahogy ráfeszültek az izmaim.
Miközben hevesen dörzsöltem a nyílásomat, ujjam véletlenül az ánuszomhoz ért. Egy pillanatra a lélegzetem is elállt a testemen végigfutó impulzustól. Felnyögtem, és ismét dörzsölni kezdtem a barlangom bejáratát, magamban tartva az uborkát, mozgatva azt magamban. Az ánuszom is teljesen benedvesedett már a nedveimtől lucskos ujjaim munkájától. Beharaptam az ajkam, és a mutatóujjam a fenekem bejáratához illesztettem.
Lenyűgözött, milyen nagyszerű érzés ez a puncim izgatásához viszonyítva. Azonban vigyáznom kellett, hogy ne legyek túl gyors. Lassan ütögettem a hátsómat a tenyeremnek, miközben az ujjam lassan egyre mélyebbre hatolt szűk járatomban. Az ujjam többnyire mozdulatlan maradt. Fergeteges érzés volt, de a túl sok fészkelődés fájdalmat okozhatott volna.
Egész testemmel fészkelődtem, élvezve a gyönyört, amit a lukamba hatoló idegen test okozott. Halkan nyögdécseltem. Hirtelen rám roskadt az egész felismerés, mit is csinálok. Ettől azonban csak még jobban éreztem magam. Hirtelen átlendültem a csúcsponton. A második alkalom volt életemben, hogy elélveztem, de most még jobb is volt, mint először. Az egész testem remegett és rázkódott. Az uborka kicsusszant a testemből, és elgurult a padlón. Hosszú ideig tartott, amíg végre el tudtam lazulni, és az ujjam kicsusszant a fenekemből. Az arcomhoz húztam, és betoltam a számba, megkóstolva a fenekem ízét. Olyan mocskos érzés volt. Hihetetlenül jó, de ugyanakkor rettentően mocskos. Imádtam.
Letérdeltem, és megvizsgáltam a testemből kifröcskölő nedvek foltját. Feltöröltem belőle egy kicsit az ujjammal és megszagoltam. Hihetetlenül izgató volt. Az ajkaimra kentem, majd lenyaltam. Mennyei volt. Gyorsan felszedtem belőle annyit, amennyit csak tudtam, és hangos nyögések kíséretében a számba pakoltam.
Végül feltakarítottam kis műveletem minden nyomát, felkaptam a messzire gurult uborkát, majd gyorsan visszaöltöztem, mielőtt ismét a hűtőhöz léptem volna. Elővettem egy salátát, paradicsomot és még néhány zöldséget, majd készítettem magamnak egy ízletes salátát. Végül beleszeleteltem az uborkát is. Ez volt talán a legínycsiklandozóbb saláta, amit valaha ettem. Azon merengtem, anyám vajon gyanút fog-e, amikor belekóstol a maradékba.
7. fejezet
Igaz barát, és még több
A következő pár hónap szinte már összefolyt. Nem mintha ez rossz lenne, de a mindennapjaim lassan beleülepedtek egyfajta rutinba. Szinte minden szabadidőmben a barátaimmal lógtam, nem jöttem ki jól a szüleimmel, és szinte minden fennmaradó időmben maszturbáltam, hogy enyhítsek egy kicsit a rám nehezedő nyomáson. Ez egy nagyon-nagyon boldog időszaka volt az életemnek.
Őszintén kimondhatom, hogy Tara volt a legjobb barátom. Ha valami miatt nem volt együtt a csapat, mi akkor is egymással voltunk. Megismertetett a különböző együttesekkel, akiknek szerette a zenéjét, és végül már odáig is eljutottunk, hogy többé nem csak ütemtelen ricsajt hallottam belőle. Még élvezni is kezdtem. Cserébe megtanítottam neki, hogy étkezzen helyesen és elvittem kondizni, amitől hihetetlenül jó alakja lett, és biztosra veszem, hogy könnyedén levert volna teniszben. Bár Tarával a legjobb barátok voltunk, továbbra is úgy éreztem, le kell nyűgöznöm Julie-t, jobban, mint bárki mást. Azonban úgy tűnt, neki is tetszik, hogy ennyire jóban vagyunk Tarával. Ez levett némi terhet a válláról, és kicsit többet lehetett Misty-vel kettesben, akit szemmel láthatóan jobban bírt, mint minket.
Minden a lehető legjobban ment, egészen addig a bizonyos napig január közepén, amikor az egész világ, amit felépítettem magam körül az elmúlt hónapokban, darabjaira hullott. Egy szombati estén kezdődött. Aznap kicsit későn értem haza Tarától, és már mindkét szülőm a nappaliban ülve várt. Gyorsan beköszöntem nekik. A szüleim elég sokat veszekedtek mostanában, és rögtön láttam, hogy most is éppen el vannak merülve az egyik ilyen „beszélgetésükben”. Azonban anyukám rögtön utánam szólt.
– Shae! Gyere csak ide!
A hangja feszült volt, mintha csak alig tudná visszatartani a robbanást. Már attól féltem, azt fogja mondani, el fognak válni. Letettem a táskámat az ajtónál, és bementem a nappaliba.
– Igen? – kérdeztem türelmetlenül. Anyukám rögtön felpattant és pofon ütött. Megtántorodtam és leroskadtam a székbe. Nem fájt annyira, de nagyon meglepett.
– Ne merészelj így beszélni velem! – sziszegte. Apukámra néztem, de ő tudomást sem látszott venni az egészről. Csak bámult ki az ablakon.
– Mi a franc bajod van? – nyögtem fel. Kissé olyan érzésem volt, mintha a szerepek felcserélődtek volna. Tett egy lépést felém, én pedig felszegtem az államat. Az egész helyzet annyira bizarr volt. Az anyám nem szokott így viselkedni. Valami tényleg felhúzhatta.
– Hogy magyarázod ezt? – vett elő egy doboz cigit és egy üres vodkás üveget az asztal mögül.
– Nem tudom – válaszoltam. Egyértelműen túlreagálta az egészet.
– Tudtam, hogy ez lesz a vége. Befested a hajad, úgy nézel ki, mint egy narkós, de én nem szóltam semmit. Minden idődet házon kívül töltöd, és én nem mondtam semmit. Úgy káromkodsz, mint egy kocsis, én meg csak nevettem rajta. A legjobb barátod egy rakás szerencsétlenség és… – Ezt már nem hallgattam tovább. Felálltam, és hangosan rá üvöltöttem:
– Ne beszélj így róla! – Ő is meghökkent a dühömtől. Még talán meg is ijedt.
– Kifelé a házamból! Ha egy mocskos ribanc akarsz lenni és egy ilyen rakás szeméttel lógni, én leveszem rólad a kezem – üvöltötte, és az egész teste remegett. Apukám eközben továbbra is csak kifelé bámult az ablakon, egy mókust figyelve, ami épp átszaladt a kerten.
– Rendben – mondtam. – De tudd, ha elmegyek, nem is jövök vissza.
– Ezt a kockázatot vállalom – mondta anyám. Ez tényleg fájt. Nem is értettem igazán, mi a baja. Eddig is tudtam, hogy nem kedveli a barátaimat, az ivást pedig egy anya sem szereti, de ez már azért túlzás volt.
– Viszlát a pokolban – kaptam fel a táskámat, és elővettem belőle egy papírt. – Amúgy meg, ma volt bizonyítványosztás. Itt vannak a jegyeim. Mind ötös, kivéve a három csillagos ötöst. Szóval, itt van a te rettenetes lányod.
Az arcába vágtam a papírt, majd kirohantam a házból. A szemeim megteltek könnyel, mire elértem a kocsimat, és elhajtottam. Valószínűleg már régóta fortyogtak benne ezek, de nem volt képes úgy megbeszélni velem, mint egy felnőttel. Most meg valami apróságon kiborult, és úgy viselkedik, mint egy eszelős. Örültem, hogy nem kell ott lennem, de ötletem se volt, most hova mehetnék.
Kitöröltem a könnyeimet a szememből, és elhatároztam, nem fogok többé emiatt sírni. Mostantól a magam ura vagyok. Végiggondoltam a lehetőségeimet. Elmehetnék Taráékhoz, de ők már így is eléggé szűkösen vannak, és amúgy is túl dühös voltam ahhoz, hogy most lássam őt. Féltem, hogy valami olyat mondanék, amivel megbántanám. Mehetnék Misty-hez, de ő valószínűleg csak azért engedné meg, hogy ott maradjak, hogy ezzel is dühítse a szüleit. Őszintén nem akarná, hogy ott legyek. Szóval maradt Julie.
Talán ő volt a legjobb választás, úgyhogy arrafelé vettem az irányt, amilyen gyorsan csak tudtam.
Amikor oda értem, kiugrottam a kocsiból, és rátenyereltem a csengőre, addig nyomva, amíg Julie ajtót nem nyitott. A haja nedves volt, és egy törülközőt csavart a teste köré. Zavarodottan nézett rám. Egyértelmű volt, hogy a zuhany alól ugrasztottam ki, amitől hirtelen rám szakadt a bűntudat.
– Mi… mi történt? – kérdezte értetlenül.
– Anyám kirúgott otthonról – kezdtem bele a történetbe, ő pedig megértően végighallgatott.
– Szerintem jól tetted, hogy kiálltál Taráért, meg értünk, többiekért. Senki sem tudta volna meg az ellenkezőjét sem – vidított fel kissé.
– Köszi – pirultam el.
– Gyere be! Még meg kell szárítkoznom és felöltöznöm, de maradj csak itt éjszakára. A szüleim megint házon kívül vannak. Valami swinger partin lehetnek, vagy hasonló szarságon.
Felnevettem, és követtem őt be a házba. Bementem a szobába és leültem. Ő visszament a fürdőszobába, hogy húsz perc múlva a megszokott Julie formájában térjen vissza. A haja már száraz volt, a sminkje pedig tökéletes. Rózsaszín pizsamanadrágot és fekete trikót viselt melltartó nélkül. Gyönyörűen nézett ki.
– Jó gatyó – mosolyogtam. Julie mindig azt mondogatta, hogy a rózsaszín buzis szín, de mégis mindig hordott magán valami ilyet.
– Pofa be! – vágta a képembe a vizes törülközőjét kacagva. – Éjszaka senki nem lát. Nem kell, hogy jól nézzek ki.
– Nos, pedig jól nézel ki.
– Köszi – horkantott. Pedig komolyan gondoltam.
Rendeltünk kínai kaját, és néztünk egy kis tévét, valójában csak azért, hogy ne legyen csend. Egy idő után már el is feledkeztem a problémáimról, és csak jól éreztem magam. Jó volt érezni, hogy Julie megbecsül. Azonban lassan kezdett késő lenni, és ő azt mondta, már eléggé fáradt. Én is hasonlóképp voltam.
– Hol alhatnék? – néztem át az ajtón a biliárd szoba felé.
Egy pillanatig gondolkodott.




– Ha nem forgolódsz túl sokat, maradhatsz itt velem.
– Köszi – mosolyogtam. Az ágya nagy volt és kényelmes. Simán elfértünk rajta ketten. Adott nekem egy pizsamanadrágot, én pedig gyorsan letoltam a szoknyámat, hogy felvehessem. Levettem a melltartómat is, úgyhogy én is pont olyan összeállításban voltam, mint Julie. Bemásztam mellé az ágyba, ő pedig oldalra fordult, hogy lekapcsolja a lámpát, és magunkra húzta a takarót.
– Még egyszer köszi – mondtam. Tényleg hálás voltam, amiért beengedett az otthonába.
– Nem tesz semmit – válaszolta. Mindig is kényelmetlenül érezte magát a hálálkodástól.
Lassan de biztosan ránk telepedett az álom.
Néhány óra múlva felpattant a szemem. Nem tudom pontosan, mi ébresztett fel, de eléggé furán éreztem magam. Éreztem, ahogy Julie teste fészkelődve az enyémhez préselődik. Ami pedig még meglepőbb volt, a bal keze az én tagjaimon kalandozott. Mélyen benyúlt a felsőm alá, ujjai pedig a mellbimbóimmal játszadoztak. Csodálatos érzés volt. Egy pillanatra nem is tudatosodott bennem a helyzet abszurditása. Hirtelen ráeszméltem, hogy a barátom mennyire felizgatott.
– Julie – suttogtam halkan. – Julie!
– Mi az? – szólalt meg, felfedve, hogy eddigi tettetésével ellentétben nagyon is ébren van, és pontosan tudja, mit csinál.
– Mit művelsz? – kezdtem kicsit hangosabban beszélni.
– Nem tetszik? – kérdezte, miközben két ujja közé szorította az egyik bimbómat, amitől hangosan felnyögtem.
– Nem tudom – mondtam, miközben az agyam sebesen zakatolt. Ez viszont nem állította meg őt. Most a másik mellbimbómon éreztem sima tenyerét. Apró köröket rajzolt bizsergő bőrömre. Éreztem, hogy a testemen végigáramlik a vágy. Nem tudtam gátat szabni a nyögéseimnek, és hallottam, ahogy Julie ettől felkuncog.
– Tudtam, hogy szeretni fogod – mondta.
– Miért csinálod ezt? – ziháltam, remélve, hogy nem bántom meg ezzel. A szemeim ismét lecsukódtak, és az egyetlen dolog, amit érzékeltem a világból, Julie érintése volt.
– Nem tudom. Te nagyon vonzó vagy. Én meg ki vagyok éhezve. Amellett pedig, szeretek játszadozni – jelentette ki rezzenéstelen hangon, miközben tovább simogatott. A másik keze közben beletúrt a hajamba.
– Csináltad már lánnyal azelőtt? – kérdeztem, azon merengve, mit érthet „játszadozás” alatt.
– Talán – válaszolta, amit én egyértelmű igennek vettem.
– Kivel?
– Nem fogom kiteregetni a szennyest, ha erre vársz[1] – mondta, lassan visszahúzódva, hogy a hátamra tudjak fordulni. Kihúzta a kezét a felsőm alól, mire én csalódottan felnyögtem. Erre ő halkan felnevetett, és megpaskolta a hasam. – Nyugi! Nem megyek sehova.
Julie feltápászkodott, és a térdeire emelkedett az ágyon velem szemben. A térdeimre tette a kezét, és óvatosan szétnyitotta őket. Közéjük csúszott, és lehúzta a nadrágomat. Megkért, hogy üljek fel, én pedig engedelmeskedtem. Két ujja közé fogta a felsőm szélét, és felhúzta azt a nyakamig. Hátravetettem a fejem, amitől a melleim kidomborodtak.
– Csodaszép cicijeid vannak, Shae – mondta, amitől elpirultam. Már nem is gondolkoztam. Minden szerepet átvettek az érzések és a hormonok. Én pedig nem tiltakoztam. Csak figyeltem, ahogy Julie lehúzza a saját felsőjét, és a padlóra hajítja, feltárva gyönyörű melleit. Kicsik voltak, de a bimbói hosszan felágaskodtak a bennük csillogó piercingekkel. Kinyújtottam a kezem, és gyengéden megszorítottam őket. Hihetetlen érzés volt. Mintha magamat érinteném, de mégis más. Hagytam, hogy a piercingek himbálózzanak az ujjaim között. Julie háta megfeszült, és éreztem, ahogy mellei egyenletlenül remegnek a nyögésektől. Gyengéden megszorítottam őket, és ingerelni kezdtem a mellbimbóit.
Nem sokkal később Julie megfogta a kezeimet, és letolta őket a testem mellé. Rám mosolygott, küldött felém egy csókot, majd felkacagott. Aztán előre hajolt, kezeit mellém támasztva. Olyan gyönyörű volt az arca, ahogy lenézett rám. A mellei felettem lifegtek. Még sosem éreztem ilyen heves vágyat életemben.
– Szólj, ha már nem bírod ki, és abbahagyom – mondta, mire én habozva bólintottam. Ebben a pillanatban el sem tudtam képzelni, hogy lenne olyan helyzet, amit nem tudnék kezelni.
Julie előre hajolt. Orromat megcsapta parfümjének és teste izgatott kipárolgásának illatának keveréke. Teljesen elkábított. Ajkaink találkoztak, én pedig lehunytam a szemeim az élvezettől. Egy rövid ideig csak az ajkaink léteztek, ahogy egymáshoz préselődtek. Aztán éreztem, hogy a nyelve az ajkaimhoz ér. Kinyitottam a számat, és engedtem, hogy behatoljon. Hosszan időzött ott, miközben mellei alig egy ujjnyira ringtak az enyémektől. Végül, nagy sokára, a csók véget ért.
– Ez csodás volt – mondtam, mire ő hangosan felnevetett. – Mi az?
– Olyan közhelyes vagy – mondta ridegen, mire durcásan felfújtam az arcomat. Erre csak a szemeit forgatta. – De épp ezért nagyon édes is.
Ez épp elég volt, hogy kibékítsen. Ismét előre hajolt, és testünk összesimult. Mellei a csípőmhöz préselődtek, amitől szinte már felforrt a vérem. Kezeit a két oldalamra tette, majd a szemembe nézett. Rá mosolyogtam, mielőtt ismét lehajtotta volna a fejét, ráhajolva az egyik kemény bimbómra. Mintha áramütés ért volna. Az egész testem remegett. Nyelve hosszan játszadozott a bimbómmal, amitől érzékeny bőröm szinte már tüzelt. Ujjai közé fogta a másik bimbómat, és gyengéden morzsolgatni kezdte. Néhány perc után váltott, és most a másik mellemet kezdte szopogatni.
Néhány perc múlva ismét felemelkedett. Halkan nyögtem, mire ő ismét felnevetett. Szó nélkül megragadta a nadrágomat, és lehúzta rólam. Éreztem, ahogy testemet simogatja a hideg levegő. Teljesen lebénultam, mert tudtam, mi következik most. Miután lehúzta a nadrágomat, már teljesen meztelenül feküdtem előtte.
– Szerintem nagyon szexi, hogy borotválod magad – mondta, mire én elpirultam. Bár a hangja egyszínű volt, sütött belőle a szexuális hév. Imádtam.
Ismét előre hajolt. Összezavarodtam a helyzettől, de aztán megvilágosodtam. A bal mellbimbója az ajkaimhoz simult, én pedig kinyitottam a számat, hogy befogadjam azt. A piercingje hideg volt, de hosszú bimbói forróak. Mélyről jövő nyögések hagyták el a torkát, ahogy szopogattam, lehunyva a szemeimet.
Egy pillanat múlva összerázkódtam, amikor apró érintést éreztem a csiklómon. Szemeim felpattantak, és Julie mosolygó arcába néztem. Rájöttem, hogy az ő ujját érzem. Gyengéden masszírozni kezdte a csiklómat az ujja hegyével. Leírhatatlan érzés volt. Az egész testem megmerevedett, ahogy ismét a számba vettem Julie mellbimbóját. Továbbra is apró köröket rajzolt a csiklómra, én pedig éreztem, ahogy nő bennem a vágy.
Hirtelen Julie visszahúzódott, és a mellei automatikusan kicsusszantak a számból. Kinyitottam a szemem és rám bámuló arcába néztem. Kisöpörte a haját az arcából, és olyan ártatlanul nézett rám, amit korábban el sem tudtam volna képzelni tőle. Mindkét keze az ölében pihent, miközben egy ujja továbbra is a csiklómmal játszadozott.
Majd megéreztem valami mást is. A másik keze a puncimra simult, ujjaival gyengéden körberajzolva a barlang bejáratát. Olyan hangosan nyögtem fel, hogy le kellett nyugtatnia, miközben halkan kuncogott. Néhány pillanat ilyetén izgatás után lassan betolta egyik ujját lüktető nyílásomba. Tovább ingerelte a csiklómat, miközben ujja centiről centire tűnt el bensőmben. Fellöktem rá az ágyékomat, hátravetve a fejemet.
Meg kellett küzdenie azért, hogy uralni tudja a helyzetet, de kiváló munkát végzett. Hevesen mozgatta bennem az ujját. Most már szüntelenül nyögtem, és ereimben mintha már forró láva áramlott volna vér helyett. Megragadtam őt és magamhoz vontam, hogy hevesen szájon csókoljam. Ő is visszacsókolt, puha ajkait mozgatva az enyémeken, amitől csak még jobban beindultam. Észre sem vettem, mikor értem fel a csúcsra, csak amikor már az egész testem remegett a kéjtől. Amikor kiteljesedett a gyönyör, csak nyögtem és rázkódtam, képtelenül a gondolkodásra. Még egyszer felsikoltottam, majd zihálva elnyúltam az ágyon.
– Hihetetlen vagy – nyögte Julie, miközben mellém roskadt. Egymás felé fordítottuk az arcunkat, és ismét csókolózni kezdtünk. – Szórakozzunk egy kicsit!
– Azt hittem, ez épp elég szórakozás – nevettem. Felkelt az ágyból, majd elkezdett táncolni, amitől a mellei hevesen ringtak. Fura tánc volt. Nevetséges, de ugyanakkor hihetetlenül szexi is. Lassan rázta a csípőjét, így letornázva magáról a nadrágját, míg az teljesen el nem nyúlt a padlón. A puncija egyszerűen gyönyörű volt. Egy apró, jól karban tartott kis szőrpamacs volt csak látható csupaszra borotvált bejárata felett. A számban összefutott a nyál a látványától. Azon merengtem, vajon mit tervez.
Fölugrott az ágyra, így már lábai a két oldalam mellett emelkedtek. Kezét a csípőjére tette, és lenézett rám. Szélesen vigyorgott, majd ismét küldött felém egy csókot, hogy aztán megforduljon, formás fenekét mutatva felém. Letérdelt, és előre hajolt, így ismét megpillanthattam rózsaszín punciját a melleim felett. Mielőtt ráeszméltem volna, már az arcomba is tolult. Orromat betöltötte nedvei illata. Teljesen elkábított. Még egy kicsit hátra dőlt, és mielőtt feleszméltem volna, ágyéka már csak egy arasznyira volt az arcomtól.
Hirtelen megéreztem haját szétterülni a combjaimon, ahogy az arca közéjük fúródott. Széttártam a lábaimat,hogy utat engedjek neki a nyílásomhoz. Csak bámultam legtitkosabb testtáját. Lenyűgözött a szépsége. A saját puncimat undorítónak gondoltam, de az övé egyszerűen gyönyörű volt. Hangosan beszívtam a levegőt, majd lassan felnyögtem. Hallottam, ahogy Jule kuncog, miközben tovább izgatta barlangom bejáratát.
Mindenemet forróság öntötte el, és a csípőm önmagától lökődött előre. Elhatároztam, hogy viszonzom a szívességet. Ráleheltem ágyékára, majd gyengéden megcsókoltam szeméremajkait. Egész teste remegett. Tudtam, élvezi. Nem igazán tudtam, mit is csinálok, miközben nyelvem testébe mélyesztettem.
Az íze mennyei volt. Egyszerre volt sós és egy kicsit édes. Pontosan olyan volt, mint amilyenre az ember számít. Átkaroltam a derekát, és tovább nyaltam őt. Az arcomhoz dörgölte ágyékát, én pedig tovább gyorsítottam a tempón. Mélyen belé hatoltam a nyelvemmel, amitől ő csak még hevesebben pumpálta felém a csípőjét. Hangosan nyögött, miközben ő is tovább nyalta az én puncimat.
Mindketten ugyanafelé a cél felé haladtunk, és ezt pontosan tudtuk. Nagy sokára mindkettőnk testét hatalmába kerítette a gyönyör. Hihetetlen, semmivel össze nem hasonlítható érzés volt. Mintha az egész testem cseppfolyóssá vált volna. Még percekig feküdtünk így összefonódva, míg az utolsó görcsök is el nem múltak. Végül legördült rólam és csak zihálva feküdtünk egymás mellett.
Pár pillanat múlva megfordult, és hozzám simult. Átkarolta a mellkasomat, és megcsókolta az arcomat. Eddigre már visszatértek az érzékeim, és rádöbbentem, mi is történt. Soha még csak eszembe sem jutott, hogy lefeküdjek egy lánnyal. Pláne, hogy ez legyen az első igazi szeretkezésem. Ráadásul egy jó barátommal. Hihetetlenül furcsa volt. Nem mintha megbántam volna. Csak letaglózó érzés volt. Mocskosnak éreztem magam, de más részről meg imádtam. Julie szájon csókolt, és éreztem saját nedveim ízét az ajkain. Gyengéden megmarkolta a melleimet, majd rám mosolygott, ahogy lassan ismét lecsukódtak a szemeink és álomba merültünk.
Folytatása következik!
Ui.: A képen Kaya Scodelario alias Julie.
________________________________________
[1] Eredetileg azt mondja, hogy „I don’t kiss and tell”, ami szó szerint azt jelenti, hogy „nem csókolok és mondok”. A „kiss and tell” (csókolni és mondani) egy angol kifejezés, ami valakinek a szexuális szokásainak a szétkürtölését jelenti, általában bosszúból.
Folytatások
3786
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
3592
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
3965
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
Előző részek
4291
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
4560
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
5768
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
4030
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
6152
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
Hasonló történetek
6104
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4801
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
Hozzászólások
bakos1022 ·
Nyomom az első zöldet. :grinning:

Marokfegyver ·
Praktikus megoldás összevonni 2 fejezetet, mert az egyik rövid lenne, így meg éppen egy felnőtt adag.
Persze, tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: