Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az új ház

Simona és Mike régi álma teljesült mikor végre birtokba vehették első saját házukat. Bár még csak 30-as éveik elején voltak, régóta küzdöttek az élet nehézségeivel, mire a jól megérdemelt gyümölcsöket learathatták. Az egyik ilyen volt álmaik közös otthona. Kertvárosi ház kis telekkel, 3 hálószobával és 2 fürdővel. Mindig ilyenre vágytak.

Simonának már nem volt más dolga ezen a kora őszi napon, mint felporszívózni és felsöpörni az egész házat. A költöztető cég tényleg jó munkát végzett, mindent az előre megbeszélt helyre raktak, minden szemetet eltakarítottak maguk után, így bár nem szeretett takarítani, most mégis jókedvűen látott neki feladatának. Alig várta, hogy elteljen az a pár óra, ameddig Mike hazatér fél éves üzleti útjáról. Mike legutóbb a vásárláskor látta a házat, még a költözés és a felújítás előtt. Az elmúlt hónapokban minden ház körüli teendő Simonára maradt, de rátermett természetének ez nem jelentett problémát.

Simona nem túl magas, de annál formásabb, fiatalos ízig-vérig nő volt. Minden porcikája, mozdulata a nőiességét sugározta. Pamut fehér rövidnadrágban és egy vékony szürke trikóban látott neki a munkának. Alig végzett a nappalival, az első izzadtságcseppek már megjelentek a testéhez simuló felsőn.

Épp végzett a felmosással, mikor megcsörrent a telefonja – Mike volt az.
-Szia Szívem! Mi újság? - kérdezte vidáman Mike.
-Szia! Épp végeztem a takarítással. Alig várom, hogy lásd, milyen szuper lett a ház. Sokára érsz haza?
-Már lejöttem az autópályáról, fél óra és otthon vagyok. Vigyek valamit?
-Csak magadat! - válaszolt mosolyogva Simona.
-Rendben, sietek. Szeretlek!
-Én is! Puszi!

Simona miután lerakta a telefont gyorsan elpakolt, majd beugrott a zuhany alá, hogy rendbe szedje magát, mire férje hazaér. Nem szeretett előre tervezni, de a fél év hosszú idő, és hormonjai már igencsak a határon mozogtak. Alig várta, hogy Mike-kal felavathassák a hálószobát. Ruháit gyorsan a szennyestartóba dobta, majd megengedte a vizet a zuhanykabinba, és amikor már elég forró volt beállít alá. Nem tudott olyan meleg lenni, hogy ne élvezze, ahogy a forró vízcseppek végigvándorolnak testén.

Először haját mosta meg, majd testének minden részét beszappanozta. Pici, formás mellei peckesen meredtek előre, hasa feszes és lapos volt, feneke kerek. Bőre puha, selymes, ruganyos. Vékony, gazella teste csak még kívánatosabb lett így nedves-habosan. Miután kezeivel végigkente melleit, nyakát majd hasát a tusfürdővel keze a combjaira és szeméremdombjára kalandozott. Lágyan végigsimította testének talán legérzékenyebb részeit és közben arra gondolt, milyen jó lesz már ha Mike érintését is érezheti ugyanott.

Épp kezdett volna belefeledkezni a pillanatba mikor valaki csengetett. Biztosan férje lesz az, gondolta, hiszen neki még nincs kulcsa az új házhoz. Magára tekert egy törölközőt és lefutott ajtót nyitni. Miután kinyitotta az ajtót teljesen megdöbbent: ott állt egy nála egy fejjel magasabb, nagyon jóképű, sportos testalkatú férfi, akinek csak szeme árulta el, hogy ez a 6 hónapja nem látott férje. Mike-nak eltűnt a pocakja, előbújtak férfias arcának markáns vonalai. Kék öltönyt viselt, barna övvel és cipővel, nyakkendő nélkül. Fehér inge feszes mellkasához ás hasához tapadt kicsit, arca enyhén borostás volt, haja oldalra fésülve, kezében egy nagy csokor vörös rózsa.


Szia Édesem! - törte meg a csendet Mike, és mielőtt Simona válaszolhatott volna forró csókot nyomott kedvese szájára.
Szia! Veled meg mi történt? - kérdezte a csók után Simona meglepetten, miközben a virágot az asztalra tette.
Egészséges táplálkozás, minden nap edzés. 6 hónap alatt lement 25 kiló! - válaszolt mosolyogva Mike.

Simona ekkor olyat tett mint még soha. Bár mindig is szerette férjét, ennyire még sosem kívánta őt. Szorosan magához húzta, nyelvét az ajkai közé fúrta és érzéki, mély csókolózásba kezdett párjával. Mike-ot sem kellett félteni, vette az adást. Csókolózás közben Simona törölközője alá nyúlt, és markolni kezdte még nedves, de mennyeien puha fenekét. Innentől kezdve felgyorsultak az események.

Simona levetette Mike zakóját és hagyta a földre hullani. Gombolni kezdte ingét, és mikor az utolsó gombbal is végzett egy csók kíséretében kitépte a puha anyagot a nadrágból. Kezével végigtapogatta Mike felsőtestét, kezei először a mellizmait, majd feszes hasfalát kalandozták be. Élvezte a pillanatot és arra gondolt, így hogy már nincs a pocak mennyi új póz tud majd élvezetet adni mindkettőjüknek.

A csókok nem maradtak abba, Simona kioldott Mike övét, közbe pedig Mike is levette a lányról a törölközőt. Simona türelmetlenül tépte le Mike alsónadrágját, hogy végre kézbe vehesse merev szerszámát. Párszor végigsimított rajta, majd lelökte férjét a kanapéra és ő a lábai közé térdelt. Mike pénisze nagyobb volt mint eddig, legalább 2-3 cm-rel. Legalábbis a fogyásnak köszönhetően most sokkal nagyobbnak tűnt. Simona arcától pár centire ott lüktetett Mike kőkemény, erezett hímtagja, és az még jobban felizgatta a lányt.

A bőrt kicsit hátrahúzva nyálas szájával végigszopta a fiú farkát, tövig, aztán lassan vissza. Ezt még párszor megismételte, majd lágyan de határozottan húzogatni kezdte miközben makkját a szájában tartotta. Türelmetlen volt és mohó, másik keze a lábai közé vándorolt és finoman ujjazni kezdte saját punciját. Mike kissé előrehajolt, így elérte a lány gyönyörű, kerek melleit. Egyik kezével a tarkóját simogatta, másikkal a mellét és az ágaskodó bimbóját cirógatta. Hosszú percek teltek el így, Simona néha az elvezettől megállt szájában a pénisszel és úgy nyögött, sóhajtozott. Még alig történt valami, de már mindketten a csúcs közelében jártak.

Mike pihenésképp felültette feleségét a kanapéra és most ő térdelt a lábai elé. Csodás látvány fogadta. Simona nyílását két oldalról kívánatos, gyöngyöző szeméremajkak vették körül, ezeket ölelték csokorba a húsos nagyajkak. A szeméremdombján csak egy vékony kis „leszállópálya” jelezte az irányt a már duzzadt csiklóhoz. Mike tudta mi a dolga. Finoman ujjaival simogatni kezdte Simona punciját, közben nyelvével a csiklót izgatta, ami ennek hatására még jobban előbújt. Mike ekkor két ujját a hüvelybe csúsztatta. Mozdulatának kéjes sóhaj lett a jutalma. Ütemes, de lassú tempóban dugni kezdte ujjaival Simonát, aminek rövid idő után meglett az eredménye. A lány teste ívbe feszült, combjai libabőrösek lettek és zihálva kiáltotta:
Még! Még! Könyörgöm ne hagyd abba!

Mike nem hagyta abba. Az orgazmus, mely hónapok óta váratott magára erős hullámokban futott át Simona testén. A lány hosszú másodpercek után tért csak magához, de ekkor már tudta, mi az amire igazán vágyik.

Mike-ot felhúzta maga mellé, ő letérdelt elé és keményre szopta a farkát. Itt már nem volt finomkodás, azt akarta, hogy Mike dugja meg a száját. Tudta, hogy férje ettől annyira be fog indulni, hogy nem lesz esélye elmenekülni egy vad, ösztönök által vezérelt dugástól. És a lány erre vágyott most igazán: kemény, határozott dugásra.
Mike pedig ezt megadta neki. Feltérdeltette Simonát a kanapéra, mögé állt, a lány lábait pedig összecsukta. A látvány megbabonázta. A kerek fenék körülölelte a szűk, forró, nedves puncit. Mike beillesztette makkját a bejárathoz és egy hosszú, határozott mozdulattal végigtolta azt Simona hüvelyében. Simona óriásit nyögött, szinte már ettől elélvezett, de Mike-nak más tervei voltak. Péniszét teljesen kihúzta, és csupán a makkját dugta vissza. Tudta, hogy a lány szereti érezni a behatolás pillanatát, így nem tett mást, csak ki be dugdosta a farka végét.

Az ösztöneinek azonban nem tudott parancsolni. Az egyik kihúzás után újra tövig benyomta Simonának, majd jobb lábát a lány mellé, a kanapéra emelve vadul dugni kezdte. Simona alig pár lökés után eljutott az orgazmusig, de a szűnni nem akaró érzés, amit a hüvelyében ki-be járó, vastag, kemény pénisz váltott ki hosszú percekre nyújtotta el a kielégülését. Mike mit sem törődött felesége hörgéseivel, hangos nyögéseivel, addig dugta tovább míg egyszer csak erős robbanással meg nem érkezett az ő orgazmusa is. Az első lövet ondót Simonába engedte, aztán farkát gyorsan kihúzva a lány puncijára és popsijának nyílására lövellt. Az utolsó spricc után azonban visszatette péniszét és mintha mi sem történt volna ugyanolyan vadul dugta tovább a lüktető hüvelyt.

Simonának ideje sem volt meglepődni. Mike felemelte, és háttal a a kanapé széles karfájára fektette. Simona lábait Mike egyik vállára tette összecsukva, így párja péniszét a behatoláskor teljesen el tudta nyelni. Mike farka továbbra is kemény volt. Miközben ki be mozgott, most már lassabban, két kezével megfogta a lány fenekét és kissé széthúzva markolászta. Mikor kezdett betelni a látvánnyal megszorította Simona combjait és újra vad vágtába kezdett. Simona már a méhszájánál érezte a férfi péniszét, de az együttes érzés, hogy a kemény hímtag milliméterről milliméterre mozog benne, hogy Mike izmos hasfala a combjának feszül, hogy férfias kezei a combjait markolják, hogy kezével a fiú izmos vállába kapaszkodhat pillanatok a csúcsra juttatta. Épp csak kezdett alábbhagyni  orgazmusa, mikor Mike ott termett a feje mellett és a második adag spermával a szája felé sietett. Simona gyorsan bekapta a fiú szerszámát, és abban a pillanatban el is öntötte száját a meleg ondó. Nyelt egy nagyot, majd várt egy kicsit és tisztára nyalta a már petyhüdt péniszt.

Összebújva a kanapéra dőltek és pár perc alatt elaludtak a puha párnák közt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Kedves történet az új ház birtokbavételéről, sajnos az elején nem érezni az örömöt, a várakozást, a második részből pedig hiányzott a szenvedély, pedig 6 hónap után illene ilyet produkálni. Ha mégis van benne, akkor jól eldugtad, s inkább a technikára figyeltél, mint a hősök érzéseire, és olyan gondosan megválogattad a szavakat, hogy sikerült a legsemmitmondóbbakra lelni (mint pl. a kezek kalandozása).
Jogos az igényed, hogy véleményt szeretnél, de ezt úgy tudod elérni, ha te is olvasol másoktól - lehet tanulni gyengébb produktumukból is - , kommentelsz másokat...
A közbevetésben már elszóltam magam: nem tartom gyengének az írásodat, inkább a stílus szorul némi színesítésre. Ne félj a rendhagyó - pl. hiányos - mondatoktól, sokat segítenek az érzelmek átadásában, ne félj a mások által még keveset használt kifejezésektől, merjenek megszólalni a szereplők,... még sorolhatnám a kéretlen tanácsokat, de mindenre úgysem kell egyszerre figyelni.
prfman ·
Köszönöm, sokat segítettél :-)

spontanszex ·
Egyáltalán nem rossz történet csak kicsit erőtlen. Marokfegyver jól ráérzett a lényegre, nekem is bennük kavargó érzésekből volt kevés. Csak így tovább!:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: