Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az új csapatba való megérkezés

James a Tizenkilenc éves ifjú sportoló apjával nemrégen érkezett meg a festői kinézetű, az év minden szakában kissé hűvös és esős Thirlington városába. Szülei elváltak és ő az apjával maradt. Kivel mással maradt volna hiszen már kölyökkora óta ő edzi, tanítja a birkózás minden fortélyára a feltörekvő ifjú titánt. A városba költözés előtt már kinézték a helyi egyetemet ahol sportoktatás, különösen edzőtanári képzés folyt.
Jamesen meglátszott a hosszú évek alatti kemény, megfeszített edzés. Combjai olyan vastagok voltak mint egy oszlop. Kemény fenekére nagyon büszke volt. Háta egyenes volt és izmos. Hat karély hasizomra tagolódott a kemény mell alatti terület. Köldöke kissé kitüremkedett a rengeteg külön edzés hatására. Két óriási melle tisztességesen ereszkedett le. Mellbimbói szabályosan keményre duzzadva ültek a melle közepén. Vastag nyakán szimmetrikus arc foglalt helyet. Rajta két szőke szempár és szőke haja kissé kócosan, féloldalasan állt.
Mikor betoppant az iskola sportcsarnokába meglepetésében elállt a lélegzete. Óriási, betonfalakkal tűzdelt vaskupolával ellátott helyiség volt. Bőven volt hely a sok izmos és fiatal fiúnak benne. A lányok külön edzettek a fiúktól így nem kellett szégyenlősnek lennie egyik fiatalnak sem.
Nagy válltáskával érkezett az új iskolájának első birkózó edzésére. Bemutatkozott az edzőnek aki azt mondta hogy hívja csak edző bának. Edző bá mondta, hogy nyugodtan menjen be az öltözőbe átöltözni és majd a többiekkel kint találkozik.
Ahogy beért az öltözőbe és becsukta maga mögött az ajtót látta a többi fiú szanaszét dobott ruháit. Elszórtan dezodorok, levetett alsónadrágok és kellemetlenül erős szagot árasztó zoknik voltak a földön szanaszét. James gondolta magában hogy milyen rendetlen társaságba került. Az öltöző kicsinek tűnt a nagy vaskupolás tornacsarnokhoz viszonyítva. Kis katlannak tűnt ahol azonban elfértek jó két tucatnyian is. A szakján húsz diák volt. Ők mindannyian birkózó edzőnek tanultak. Mondanom se kell mindannyian gyerekkoruk óta birkóznak és legtöbbjüknek tört fülük van.
James megpróbált minél gyorsabban átöltözni hogy még lehetőleg sokat tudjon küzdeni más csoporttársaival. Először a pólóját vette le. Csupasz mellkasáról gyorsan lesiklott a póló. Aztán a cipőjétől szabadult meg. Kissé fanyar szagot árasztott amit főleg a zoknija itatott fel. Majd lehúzta a farmerét ami nagyon szorosan tapadt formás fenekére és izmos combjaira, vádlijára. Majd végül az alsógatyától is megszabadult. Amikor lehúzta a gatyát akkor látta hogy már jó régen szőrtelenített. Kissé borostásan, szúrósan szőrös volt a szemérme. A farka nagyon egyenes volt, makkján lágyan csüngött a fityma. Két kisebb szilványi méretű heréjére lágyan omlott a közepes nagyságú pénisze. Majd belebújt a dressbe és kiment az edzésre.

A többi srác már javában futott. James gyorsan felmérte a terepet és látta hogy egytől-egyig izmosabb srácok lesznek a csoporttársai. Volt köztük néhány néger, egy ázsiai, három latino és több fehér is.
Rendesen izzadtak ahogy rótták a köröket edző bá szólt James-nek hogy menjen futni. Tekintélyt parancsoló hangján dörögte hogy futás. Pár perc telt el és a James is csupa izzadtság lett. Tíz perc után a háta, a hasán a kockák közötti részen és a péniszénél izzadt be.
Futás után nyújtógyakorlatok következtek a bordásfalon. A legtöbb srác már kiizzadt és hónaljukból csak úgy dőlt a kellemetlen izzadtságszag. James orrát is többször megcsapta de nem foglalkozott vele már megszokta régen. Ő a hónalját teljesen csupaszra leborotválta hogy nem akadályozza a fogásoknál.
Öt perc szünet következett. James ahogy kifújta magát megismerkedett Cody-val. Cody latino volt. Hónaljából izzadtságcseppek peregtek le a tatamira. Hónalja korom fekete volt. Nem hosszú szőrű hanem inkább kicsi de dús szőrzettel. Haja négeresen rövidre volt nyírva. Óriási nyaka volt és kolosszális felkarizmai. A hasa neki is kockás volt és csupa verejték. Nagy farka egy kissé kinyomta a dress-t.
Edző bá szólt hogy rendeződjenek párba a birkózók mert most küzdelem lesz. James azon nyomban Cody-t választotta mint partnert.

Folytatás következik.
Hozzászólások
Danana69 ·
Nagyon jó lesz!! :) Várom a folytatást :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: