Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az új csapatba való megérkezés II.

A fiatal ereje teljébe lévő James megállt a birkózószőnyeg egyik felében és megvárta míg izmos birkózó partnere Cody is felmegy a pástra. James a küzdelem előtt lerázta az izmait és félresöpörte a szeméből a divatosra vágott izzadt szőkés haját. Cody ugrált a páston felhergelte magát a küzdelemre közben a dressen keresztül egyre jobban látszódtak az izzadtság miatt kidomborodó hasi kockái. Az egyik mellbimbóját nem takarta a dress és keményre volt duzzadva. Mikor az edző látta hogy mindkét fiatal sportoló készen áll a küzdelemre jelt adott hogy kezdhetik.
James oldalazva mozgott míg ellenfele egyre csak közeledett hozzá. Először heves karcsapásokat tettek egymás irányába hogy kipuhatolják hogyan reagál erre a másik. Cody egy erős tenyérlendítéssel fültövön vágta a szőke fiút aki ettől hátratántorodott és pillanatok alatt vörös lett a füle. Majd összekapaszkodtak próbálták egymást leteperni a földre. James a fejét odanyomta a latino válltövéhez és nyakához. Érezte hirtelen a párjának szúrós és erős izzadtságszagát. Ilyen apróságok nem vonhatták el a figyelmét így még jobban odanyomta a fejét és a bal kezével benyúlt Cody hónalja alá és megpróbálta felemelni. Nem járt sikerrel mert a keze nem tudott fogást találni a verejtékes testrészen. Cody viszont nekifeszült és a testével lenyomta az ellenfelét. Immár mindkettő fiatal sportoló fiú a földön feküdt egymáson. James alul helyezkedett el feküdt a földön és ellenfele a barna kissé kreol bőrű szinte farkasszagot árasztó Cody ráfeküdt és minden erejével nyomta le a földre. A szőke srác érezte birkózó társa súlyát a saját testén. Cody nemi szerve ami egy kicsit ki is nyomta a dresst rányomódott James combjára. A szőke fiú ezt mindig is kissé kellemetlennek találta és zavarba is jött de egy különös bizsergető érzés fogta el mindannyiszor ilyen roppant közelségbe került egy másik szép sportolóval. Cody a kezével lenyomta ellenfele fejér és jobb kezével pedig átkarolta James nyakát. Olyan erővel szorította hogy a szőke fiú arca vörös lett és nehezen kapott levegőt. Mindeközben ott játszott a levegőben a két sportoló testes szaga, a küzdelem verejtékes szaga volt ez. Cody átnyúlt James csupasz hónalján és a felkarját hátrafeszítve az arcát beletúrta James mellének oldalába. Így voltak körülbelül tíz másodpercig amikor is edző bá leintette őket. Azt mondta hogy álljanak fel.
James vörös fejjel, levegőért kapkodva két kezét a két térdére téve állt míg Cody is zihálva nyitott szájjal csurom vizes arccal állt vele szemben. Edző bá mondta hogy ezt a meccset Cody megnyerte és közben megmutatta a vesztes félnek hogy milyen hibákat is követett el.
A többi sportoló fiú időközben nagyokat nyögve küzdött tovább egymással. Ez így folytatódott egészen végkimerülésig. Egész órakor amikor vége lett az edzésnek edző bá maga köré hívta a fiatal sportolókat akik a több órás küzdelemtől kifáradva, leizzadva és zihálva leültek a pástra.
Nem zavarta őket hogy testük testüknek feszült hiszen már ehhez jól hozzászoktak. Edző bá elmondta a technikákról a tudnivalókat, egyenként kijavította a birkózás során elkövetett hibás megmozdulásokat. Mindenki nagy áhítattal nézte ahogyan okítja őket a valaha birkózó legendának számító egyetemi edző. Majd mondta hogy holnap ugyanitt ugyanekkora újra edzés addig pihenjék ki magukat a fiatal sportolók. Ezután Cody és James is felállt lepacsiztak hogy jó edzés volt és a többiekkel együtt elmentek az öltözőbe ahol mint mindig most is le tudták zuhanyozni magukról a saját izzadtságukat.

Folytatás következik.
Előző részek
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: