Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az új albérletben

Ezt a történetet már régóta elakarom mesélni valakinek, sokszor visszagondoltam rá, és fantáziáltam arról, mi lenne ha újra megtörténne.. Két évvel ezelőtt új albérletbe költöztem, ezért feljött hozzám Fruzsi, hogy megmutassam neki az új kecót. Fruzsival korábban majdnem három évig egy pár voltunk, de már nagyjából rendeződtek a dolgok közöttünk, vőlegénye is volt már akkor..Fruzsival együtt érkezett egy közös barátunk, Gabi is, akiről tudni kell, hogy egy határozottan csinos, és annál határozottabban leszbikus nő. Jó hangulatban telt az este, sok közös élményünk volt már korábbról, rég láttuk egymást, szóval volt miről beszélgetnünk. Természetesen a hangulatunkat némi itallal is oldottuk, kellemesen sikerült becsípnünk már, amikor egy kis levegőzésre vágytam, ezért kimentem cigizni a teraszra, Fru pedig jött velem. Mindketten rágyújtottunk, és valahogy éreztem, hogy vibrál közöttünk a levegő-amin igazából nem is csodálkoztam, mert mint már korábban mondtam, nagyon sokáig együtt voltunk. Hallottuk hogy Gabi bent a zenék között kotorászik, köztünk meg valahogy a szexre terelődött a szó. Elmesélte hogy mostanában kevesebbet vannak együtt a párjával, és már mennyire hiányzik neki a szex, én persze megjegyeztem, hogy nálam jobban nem hiányozhat neki, hisz épp nincs senkim.

- Látod, mennyivel könnyebb lenne ha Gabi a pasikat szeretné, úgyis kedvelitek egymást, szép diszkréten lelépnék, köztetek meg történjen aminek történnie kell.. -mondta ő, pajzán mosollyal az arcán.
-Nem muszáj ahhoz lelépned-válaszoltam, és közben az agyamban elkezdett valami kattogni, nekem ma este Fruzsit meg kell kapnom újra…
Ahogy ránéztem, láttam hogy ő is elrévedezik, de az a pajzán mosoly az arcáról csak nem akart eltűnni.. Megcsókoltuk egymást, vadul, ahogy régen, amikor úgy tűnt, egész éjjel szeretkeztünk, sorozatos orgazmusok közepette…Ahogy magamhoz húztam, rögtön éreztem hogy felizgulok, amit ő is észrevett, belemarkolva egyre keményedő nadrágomba. Kezeim befurakodtak pólója alá, majd nekem hátat fordítva ölét a farkamhoz dörzsölte. Tudtuk hogy nemsokára végleg elönt minket a vágy, de mi legyen Gabival? Hirtelen otthagyott engem, és bement a szobába, nem tudtam mit fog csinálni, ezért úgy gondoltam, kint maradok még, kicsit lehiggadni. .Amikor pár perccel később bementem, azt láttam, hogy ülnek ketten az ágyon, csókolóznak, és egymást simogatják. A meglepetéstől csak álltam az ajtó mellett, éreztem hogy újra feltámad a férfiasságom is, miközben ők nem is vettek észre engem.

Miközben még mindig csókolóztak, elkezdték egymást vetkőztetni, először Gabiról került le a póló és a melltartó, majd Fru szájába vette Gabi mellbimbóját, miközben kezeivel már a bugyijában játszadozott. Gabi csak végigfeküdt az ágyon, és élvezte a gyönyört. Ekkor Fruzsi rám nézett, és odaintett magához. Valahol legbelül tudtam, hogy Gabihoz nem érhetek hozzá, ezért még jobban vágytam arra, hogy Fruzsival azt tegyek amit csak akarok. Mialatt Fru már a nyelvével kényeztette Gabi punciját, én egyelőre csak a farkamat simogattam, miközben Gabi egyre hangosabban nyögdécselt, kezét Fru fejére tette, odaszorítva száját még jobban csupasz puncijához, és elélvezett.. Talán csak ekkor eszmélt rá, hogy én is ott vagyok, de a történtek után úgy láttam, egyáltalán nem izgatja az ottlétem. Ekkor felkelt az ágyról, és Fruzsinak segédkezve levetkőztettek, lelökve az ágyra. Fru újra megcsókolt, majd szájával végigcsókolva a testem, bekapta az akkor már égnek meredő farkam…

Úgy helyezkedtek, hogy Gabi szájával elérje a punciját, így miközben nyelvével a farkamat izgatta, néha éreztem hogy megremeg, ahogy Gabi nyelve egyre mélyebbre hatol belé. Már nehezen bírtam magam tartani, a következő percben ki is lövelltem magamból, miközben Fru a combomat harapdálta... Úgy éreztem végem van, és Fruzsi nyögései egyre szaggatottabbak lettek, majd ő is elélvezett. Nagyon vágytam már rá, hogy én is kielégítsem őt, ezért nem hagytam neki sok időt, én kezdtem el számmal bejárni az egész testét. Hosszasan elidőztem két mellbimbójánál, amik keményen meredtek égnek, majd lefelé haladva megéreztem puncijának illatát is. Nyelvemmel először csak néha-néha értem hozzá, majd megduzzadt csiklóját számba véve szívogatni kezdtem azt..kéjes remegés volt a válasz. Bevezettem ujjaimat a puncijába, és a forró, lüktető falhoz szorítva tartottam őket várva, hogy –miközben nyelvemmel tovább izgatom- újra elélvezzen. Eközben Gabi a falnak támaszkodva Fru szájához ült, és Fru kezeit oldalára téve mozgatta csípőjét Fruzsi szájánál.. Mindketten egyszerre élveztek el.

Pár perc pihenő után Gabi az egyik fotelbe ülve magát kezdte el simogatni, miközben engem nézett, nagy barna szemeivel..Fruzsi pedig újra szájába vette a farkamat, majd miután megkeményedett, egy lendülettel beleült, és ütemesen elkezdett mozogni rajtam. Miközben farkam Fru puncijában volt, láttam, hogy Gabi ujjai se bírnak magával, ez még jobban izgatott…Nagyon rég élveztem már ekkorát, és egy pillanatra a világ is elsötétült körülöttem.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Pavlov ·
Engem ez a Fru név idegesít.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: