Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ügyész

Fárasztó nap volt, a srácok meghívtak a közeli pubba. Hulla vagyok, de nem akarom megsérteni őket. Szolgálat után itt gyűlik össze a kapitányság színe java. Megbeszélni egy-egy komolyabb intézkedést. Leverten nézek körbe, senki nincs olyan akivel szívesen beszélgetnék… Nézelődök, amikor nyílik a bejárati ajtó. Egy barna hajú, markáns férfi lép be rajta. Fekete nadrág , ing , zakó van rajta, arca komoly, ráncoktól barázdált, szeme élénken körül néz, észre vesz egy asztaltársaságot, feléjük indul, de szeme megállapodik rajtam. Odamegy a srácokhoz. Ismerem őket, de a férfi számomra idegen. Ki lehet? Oda kéne menni , á az nagyon átlátszó.
Nézem ahogy sört rendel, és beszélgetésbe elegyedik a többiekkel. Úgy teszek, mintha nem is figyelnék rá. Elnevetjük magunkat az egyik fiú viccén. A hangos kacagásra felénk fordulnak . A férfi a tekintetembe fúrja az övét, úgy érzem, hogy a vesémbe lát. Képzelem, hogy nézek ki, meg sem fésülködtem, reggel ripsz ropsz felűztem a hajam és vastag garbót húztam… még szerencse, hogy legalább rövid szoknyában vagyok és a magas sarkú cipő kiemeli a lábam ívét…. Keresztbe vetem , úgy, hogy a térdem felé nézzen…A hajamba túrok, amivel ki is ütöm belőle a csatot. Na nagyon ügyes vagyok. Felállok, mivel meg kell igazítanom a hajam. Kiveszem a csatot és a mellékhelységbe indulok, ami véletlenül pont azon asztal felé esik , aminél a férfi ül. A táskám leteszem a székemre és elindulok. A szemem le nem veszem  Róla. Amikor elmegyek mellette, finoman a kezemhez ér. Mintha egy lepke szállt volna a kézfejemre. Visszanézek és ő elmosolyodik. Belépek a védelmet nyújtó mosdóajtón. Mi a fene történik velem? Ég az arcom, remeg a kezem, és ahol megérintett mintha tűz perzselt volna meg. Az orromban érzem az illatát…
A kezemmel összefogom a kusza tincseket és a csat alá préselem őket. Hideg vizet folyatok a csuklómra… ki kel mennem…
Kilépek az ajtón és elindulok vissza az asztalunkhoz… legnagyobb megdöbbenésemre a férfi az asztalunknál ül és elmélyülten mesél valamit a többieknek.
-Azt hiszem hazamegyek…mára elég volt.
Ahogy a kocsim felé tartok, hallom, hogy nyílik a pub ajtaja. Nem fordulok hátra, hiszen nem várok senkit, de hallom, hogy valaki a nevem kiabálja.
Nem hiszek a szememnek, Ő jött utánam. A kocsimnál ér utol.
-Ne haragudj, de egész este nem tudtam levenni a szemem rólad, nincs kedved valahol velem kettesben folytatni az estét?
-Nem hinném, hogy jó ötlet lenne.
Egész közel lép hozzám…lassan fölém hajol… átkarol és a következő pillanatban megcsókol. Nyelve birtokba veszi az ajkaim, megborzongok az érintésétől. A keze a pulcsim alá siklik és én felsóhajtok. Nem messze van egy sikátor és miközben arra felé vezet nem enged el….
A sötétben felhúzza a pulcsim és megcsókolja a mellem. A kezem a nadrágja elejére simítom érzem,  ahogy megtelik vérrel és felágaskodik érintésem nyomán legnemesebb szerve…Lecsúszok elé a , kinyitom a nadrág sliccét, s kiszabadítom. A szám körülöleli a makkot és a nyelvem apró köröket ír  rajta.
Hallom ahogy felsóhajt., a nyelvem lesiklik a herékhez, az érzékeny területet izgatja.. Érzem ahogy remegni kezd. Nekitámaszkodik a falnak, felhúz a karomnál és  helyet  cserélünk… követelőzően benyúl a lábam közé, széthúzza a nagyajkakat és megérint…. Felsóhajtok neki feszítem magam. Megemeli az egyik lábam és belémhatol, gyorsan , keményen … aztán remegni kezdek és érzem hogy Ő sem bírja már sokáig és már érzem is ahogy kirobban belőle a nedv és kitölt engem… ekkor veszem észre, hogy az utcán vagyunk, hogy még csak nem is ismerem…zavartan kezdem igazgatnia szoknyám… már ki is fordulok és az autóm felé sietek.. elejtem a táskám és kiborul…odalép és segít felszedni majd egy névjegyet ad a kezembe és belesápadok, a nevét ismerem…
Ő a kerületi ügyész.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: