Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az osztálytalálkozó

Kicsit félve sétáltam Anna kertes házának fehér ajtajához. Szerencse, hogy ő rendezte meg az osztálytalálkozót és nem más, mert az tuti, hogy nem ismertem volna fel, hiszen 15 év az mégis csak sok idő.
Ránéztem az órámra és nagy meglepődéssel pillantottam meg a mutatókat.
8:34
Úristen! Gondoltam magamban, ennyit időztem a ruha kiválasztásával?
Akkor örülni fognak nekem és remélem valaki legalább, majd megdicséri a vörös egybe ruhámat, ha már az egész szekrényemet felkutattam ezért a göncért. Emellett reméltem, hogy nem fogják kurvásnak nézni, mert a melleim kicsit látszódnak. Bíztam benne, hogy a szőke hajam is úgy áll, ahogyan megcsináltam a tükör előtt, mert, ha nem, akkor nem tudom, mit csinálok.
Alkaromon lógott a kis, fekete retikülöm, miközben azon voltam, hogy nehogy elejtsem a harminc franciakrémest. Ezernyi gondolat futott át a fejemen, hogy mégis ki miként néz ki és mi lett belőle.
- NÓRI! - kiáltott örömében Anna, miután kinyitotta az ajtót.
Ez a hangos felkiáltás azonnal kihúzott a gondolataimból a való világba és a zavarodott mosoly már is rá ült az arcomra. Beléptem a vörös magas sarkúmban az előszobába, ahol a fehér blúzba és fekete nadrágba bújt Anna kivette a kezemből a sütiket, majd beljebb hívott.
-… már mindenki itt van - mondta, mire félve léptem a nappaliba, ahol szinte mindenki kezében pezsgők bugyborékoltak.
Amint beléptem mindenki köszöntött.
- Sziasztok! - mosolyogtam.
Első ember, akit azonnal felismertem az Sziszi volt. Abban a pillanatban felszabadultam és odamentem hozzá az asztalhoz, ami tele volt sütikkel és sós kajákkal.
- Szia, Nóri! - köszönt Sziszi.
- Szia! Jaj, istenem, de jó találkozni veled! - mutattam ki rajongásom. - A Leánybúcsú című könyvedet már vagy százszor kiolvastam. Nagy rajongód vagyok, egyszerűen imádlak.
Sziszi megmutatta széles mosolyát és hófehér fogait.
- Köszi, Nóri! Ez nagyon jól lesik! - megölelt. - Mesélj magadról! Hogy vagy? Mivel foglalkozol?
- Meg vagyok, köszi! Újságíró vagyok a Cosmopolitan-nél.
- És milyen? - kortyolt pezsgőjébe.
- Mondhatni csodás, nagyon jól érzem magam ott.
- Ez a lényeg. A ha…
- Nóri kedves! Szia! - szólított meg egy rettentően ismerős hang.
Megfordultam és megláttam Szandit fehér blézerben és blúzban. Csodásan nézett ki, amit meg is jegyeztem egy rövid ölelés és három puszi után. Hosszú, barna hajszálait lófarokba fogta nagy teret engedve sima és ápolt arcának.
- A franciakrémesed valami isteni - dicsérte meg.
- Köszi - mosolyodtam el.
- Örülök, hogy találkoztunk, majd még beszélünk.
- Én is. Rendben.
Azzal elsétált tőlünk, én pedig visszafordultam Sziszihez, aki a krémesemből kóstolt.
- Tényleg isteni - mondta.
- Köszi! Valamit mondani akartál mielőtt még Szandi jött - emlékeztettem.
- Csak a hajadat akartam megdicsérni és az alakod. Nem semmi ikrek formálódtak odafenn.
Letekintettem a melleimre és én is büszke lettem azonnal rájuk, aztán a hajamat is hátrafésültem a kezemmel. Nagyon jó érzés volt bókot kapni az egykori barátnőmtől és a mostani - mondhatni - példaképemtől.
- Nóri? - szólított meg egy férfi, viszont a hang most nem volt ismerős.
Megfordultam és magam előtt egy néhány centivel magasabb öltönyös férfi állt széles vállakkal. Baromi jól nézett ki és csodás arca volt. Sötétbarna színű haja felfésült volt, vagyis követte a divatot.
- Ez, de gáz! Nem ismerlek meg, bocsi.
- Semmi gond, ezen nem is csodálkozom.
- Pszt! Deni! - súgta nekem Sziszi.
- Na, ne! - nem hittem a szememnek. - Beszarok! Hoppá!
Deni felkacagott.
Előttem állt Pintér Dénes, aki a gimiben egy hulla vékony stréber srác volt, akivel haverok voltuk, de a legtöbbször csak a lecke miatt voltam vele. Szegény gyereket agyba-főbe alázták a nagyobbak és az évfolyamtársak és abból a szótlan kisfiúból egy jóképű férfi lett. Nem hittem a szememnek.
- Te is sokat változtál.
- Igen, Sziszitől már megkaptam, hogy nagy ikreim lettek.
Nevettünk.
- Hát én nem arra értettem, de ha már itt tartunk, akkor igen. Nagyobbak lettek ők is. Elképesztő, hogy tizennyolc éves korod után is ekkorát nőttek. Igaziak?
- Fogd meg, ha akarod!
Ezt most miért mondtam?  A gyomrom összeszorult.
- Nem, köszi. Öm… mindjárt jövök.
- Oké!
Nem tudtam magamnak megfogalmazni, hogy mégis mi a fene ütött belém abban a pillanatban. Hogy mondhattam neki azt, hogy fogja meg?! Azért talán, mert már négy hónapja nem voltam férfival és szétrobbanok, ha nem lesz végre egy szexszel teli órám. A testem szólt, hogy gyorsan szerezni kell egy kígyót a cseppkőbarlangba, vagy különben nézhetem, ahogy visszanő a szűzhártyám.
Végig néztem a többi férfin a hatalmas szobában, vagyis azon a másik kettőn, akiktől egyáltalán nem éreztem nedvesnek a bugyim. Az egyik Bene Martin volt, akinek ugyanakkora és ugyanolyan visszataszító szemüvege volt, mint a gimiben. Ahogy azt megtudtam Sziszitől Martinnak felesége van; el sem tudom képzelni, hogy milyen asszonyfajzat várhatja otthon azt az embert. A másik férfi az Varga Bálint volt, akit inkább nem neveznék férfinak, mivel melegebb, mint a kályha, amellett áll. Habár ő lehet megtenné, hiszen jó haverok voltunk, szinte már barátok és én is tettem érte egy-két dolgot, amit nem igazán hálált meg. A bökkenő az, hogy van partnere, így az egyetlen lehetőség az a méretes úriemberünk Deni. Négy hónap magányos éjszaka és A szürke ötven árnyalata késztett arra, hogy becserkésszem egy kiadós dugásra.
- Deni! - szólítottam meg bátortalanul.
Megfordult és már csak a mosolyától beleremegtek lábaim. Azt hittem, hogy abban a pillanatban rámászom. Ahogyan rám nézett, attól a fantáziám úgy kezdett szárnyalni, mint pusztán a réti sas.
- Azért szólítottalak le - kezdtem neki remegő hanggal -, mert már szinte mindenkiről tudom, hogy az elmúlt tizenöt évben mit csinált, de rólad még azt sem tudom, egyáltalán mivel foglalkozol.
- Őszinte leszek - kísért arrébb Liló, Anna és Petrus társaságából. - Én már félórája azon voltam, hogy elszabaduljak tőlük és végre veled beszélhessek.
Anyám ez jó jel! Üvöltöttem fel magamban, Oké, csajszi! Ne cseszd el!
- Szóval válaszolva a kérdésedre, modell vagyok.
Uramisten! Ez komoly?
- Hát nem is csodálkozom - mondtam, mire ismét megmutatta cuki mosolyát.
Majd háromnegyed órán keresztül beszélgettünk és ütöttük el az időt. Megtudtam, hogy két hete lett vége egy három éves kapcsolatának és az érettségi után kezdett el gyúrni. Továbbá fitnesz modell és egyfajta kísérleti alany több sport ruházatot gyártó cégnél is; ő teszteli a ruhákat.
Hihetetlen milyen gyorsan sikerült felszabadulnom a vele való beszélgetés alatt. Nem is tudom elmondani milyen jó érzés volt vele tölteni az időt, habár annak a nagy részében nem is tudtam, hogyan helyezzem el a lábaimat, vagy, hogy miként fogjam vissza magam.
Mi alatt beszélgettünk jó pár dolgot tudtam meg a gimis évek alatt történtekről is, aminek a közepén a már magát jól érző Kinga egy üveg whisky-t hozott be.
Denivel pont az utolsó cseppeket kaptuk meg és már nem is sikerült jégkockákat szereznünk.
- Anna van még jég? - kérdeztem tőle Deni pedig mellettem várta a választ.
- Szerintem van még egy a fagyóban. Megnézem.
- Ne fáradj! - szólt utána Deni. - Majd elintézem.
- Megyek én is - lelkesedtem.
Anna teljesen meglepődött ezen, mire én csak pajkos biccentéssel tudtam válaszolni.
A konyhába lépve éreztem elérkezettnek az időt. Most kell megtennem az első lépést vagy különben megint egy újabb éjszakát fogok tölteni egyedül és ostorozhatom magam, amiért nem csináltam semmit. Szóval mellé sétáltam…
Éppen a faasztalra helyezte a jégkocka tartót, amikorra mellé érkeztem. Az egész lényéből sugárzott a férfiasság és a higgadtság. Csak rám nézett és már mosolyogtam. Miközben vette ki a jégkockákat, végig a száját néztem és a gyomromban görcs alakult ki. Önkéntelenül végignyaltam ajkaimat, aztán testem követte vágyaimat, és én követtem őt. Kezemet hátára simítottam, mire rám nézett nagy, barna szemeivel. Akadozott mozdulatokkal fogtam meg az állát és magam felé fordítottam arcát. Nem ellenkezett és én elkezdtem közelíteni felé, majd mielőtt még ajkaink találkoztak volna, szemeimet behunytam és visszafogottan érintettem meg meleg ajkait. A görcs hamar elillant a gyomromból és a pillanatnak átadva magam, egyre hevesebben kezdtem csókolni Denit, aki kezeit a csípőmre helyezte. Bebizsergett minden végtagom, majd ezernyi pillangók szárnya csapdosott hasamban. Átkaroltam kezemmel mi azelőtt a hátán volt és a fejét toltam az enyémhez, a végére már olyan erősen, hogy egy pillanatra a fogait érintették vörös ajkaim.
Ekkor Deni eltolt magától és a szívem százszor gyorsabban kezdett dobogni.
Neki sem kellek?  Kérdeztem magamtól, miközben meglepődve néztem Denire, aki lihegve tekintett vissza rám.
- Két hete léptem ki egy három éves kapcsolatból, ilyen gyorsan nem tudok túl lépni - hangzott kétségbeesése.
Nyilvánvaló volt, hogy még nem áll készen arra, amit én akartam érezni ma este, de talán…
- Én is hasonlót éltem meg, mint most te - léptem közelebb hozzá. - Azt hiszed, hogy nem tudsz tovább lépni - győzködtem, miközben balkezem felcsúszott tarkójához -, de engedd meg nekem, hogy segítsek.
Magamhoz húztam és bedugtam nyelvem a szájába. Úgy éreztem tudom, mit csinálok, amikor is a jobb kezem felett elvesztettem az irányítást és egyik pillanatról a másikra éreztem, ahogy ujjaimmal Dénes duzzadó férfiasságát tapintom. Ettől a vágy csak erősebb lett és még inkább képtelen voltam ellenállni, habár eszem ágában sem volt elhúzódni tőle. Eközben Dénes kezei ismét érintették a csípőmet, de most nem álltak meg ott. Éreztem, ahogy lecsúsznak kezei a fenekemre és jól megmarkolja, amitől csak még jobban csókoltam őt. Belsőcombomon folyni kezdett lefele nedvem, mely forró vaginámból cseppent ki. A melegség átjárta egész testemet és szó szerint parancsolta, hogy nyúljak be Dénes nadrágjába. Pillanatok alatt bemásztam a boxere alá és azonnal rámarkoltam a vágytól duzzadó, merev férfiasságára.
Ekkor Deni jobb kezét megéreztem a combomon, majd bátortalanul kezdett felfele csúszni, egészen a tacsakos bugyimig. Beleremegtek lábaim érintésébe; rég nem éreztem más tapintását és ezek a hideg ujjak élvezték a meleg fürdőt, mit vaginám forró nedve szolgáltatott. Végleg megnyertem magamnak ezt a férfit, de tudtam, hogy a többit máshol kell folytatni.
Így hát elhúztam magam tőle és rendbe hoztam vágytól égő testemet. Dénes megindult felém, mire én izmos mellkasára helyeztem kezem.
- Menjünk hozzám és ott fejezzük be!
Deni is éget a vágytól, de sikerült rábólintania.
Lehúzta a pohár whisky-t, majd kisétált a konyhából.
Előjött bátortalanságom a volán mögött és nem éreztem magam azt a vágyat, amit a konyhában, mely zavart engem. A vadság, mi belém lepte magát az elszállt, mire a saját lakásomba értünk és magába ölelt a félelem, melytől úgy éreztem, hogy meg kell felelnem Dénesnek. A lépcsőn fellépegetve vitatkoztam magammal, hogy miért akarok neki megfelelni és miért nem az a célom, ami eredetileg is volt: kielégítetni magam ma este.
Beléptünk a hálószobába és én ahelyett, hogy Deni felé fordultam volna, inkább az éjjeliszekrény mellé álltam és levettem magamról az ékszereket. Hallottam, ahogy Deni leveszi magáról a zakóját és a görcs ismét összeállt a gyomromban. Szikrázott bennem újra a vágy, mely akkor kapott lángra, mikor megéreztem Deni érintését oldalamon. Innen az egyik keze levándorolt a combomhoz, a másik pedig felcsúszott melleimhez. A vágy csak erősebb lett, mikor megcsókolta nyakam és dagadó férfiasságát fenekemhez nyomta. Kezeim azonnal rácsúsztak nadrágjára és simogatni kezdtem, miközben élveztem csókjait és combomon felmászó keze érintését. Ujjaival felhúzta ruhám alját a csípőmig, aztán masszírozni kezdte bugyimon keresztül a duzzadt csiklómat.
Megértettem miért szállt ki belőlem a vadság. Azért, hogy a gyönyörnek legyen elég helye bennem. Elkezdtem sűrűbben venni a levegőt, mire forró vaginám nedvétől elszakítottam Dénes ujjait és felvezettem a ruhám cipzárjához, ahogyan a másik kezét is.
Miután lehúzta a cipzárt, levettem a ruhámat, de úgy, hogy fenekemet hozzádörgöltem Deni ágyékához és megéreztem duzzadt férfiasságát. Ahogyan számítottam rá Deni lecsúsztatta rólam fehér színű bugyimat, melyből már csurgatni lehetett volna nedvemet.
Határozottan megfordított, majd vadul megcsókolt. Éreztem csókjában a férfit, az irányítót és a gyengédséget, amitől csak még jobban kívántam. Rálökött az ágyra, majd csókokkal kísérve vette le rólam a magas sarkúimat. Mindkét lábamat érintette meleg ajkaival, amitől egyre gyorsabban vettem a levegőt.
Kezeit combjaim alatt átcsúsztatta hasfalamra, miközben ajkaival már combtövemnél járt és a vágy, amitől a duzzadt csiklóm már szinte követelte Dénes szájának érintését.
Mámoros bizsergés járta át testem, mikor Dénes végignyalt hüvelyemtől a csiklómig, majd megcsókolta ajkaimat. Négy hónap után olyan volt ez, mintha a mennyben érezném magam. Teljesen elengedtem magam, miközben Deni ízlelte vágytól lángoló vaginám nektárját. Megszorítottam kezét, mely hasamon pihent, miközben másikkal mellemet kezdtem masszírozni.
Deni egyre gyorsabban ingerelte duzzadt csiklómat, mikor is két ujját belém helyezte. A kéj, mi átjárta egész testemet nagyobb örömmel töltött el, mint ez idáig bármi is. Éreztem, ahogy hosszú ujjai megérintik a méhnyakamat.
Elképesztő érzés volt, mikor is Dénes egy utolsót lökött ujjaival, majd puncimtól nedves ajkait hasamra tapasztja, majd egyre feljebb jön. Minden egyes csókjától testem megremegett, olyan volt, mintha kis orgazmusokat élnék át, melyektől mindenféle élvezet járt át engem.
Kinyitottam a szemem és láttam, ahogy Dénes izmos testével felém kerekedik, majd heves csókolózásba kezdünk. Eközben gombolni kezdtem felsőjét, ami elég ügyetlenül ment, mire Dénes feltérdelt és széttépte fehér ingjét és elém tárult kidolgozott felsőteste. Mint csiklóm a vágytól, úgy duzzadtak mell- és karizmai, kockáiról pedig nem is beszélve.
IGEN! IGEN! Sikítottam fel legbelül.
Amint visszatámaszkodott mellém, körmeimet belemélyesztettem mellkasába, majd kezeim lecsúsztak kőkemény kockáin át az ágyékához. Kicsatoltam övét, majd szétgomboltam öltönynadrágját és ugyanazzal a lendülettel előhúztam vastag férfiasságát, mely a lángolt a vágytól és árasztotta a melegséget a tenyerembe. Lassan húzogatni kezdtem rajta a bőrt, miközben másik kezemmel átkaroltam tarkóját; lábaimmal pedig csípőjét.
Isteni érzés volt hímvesszőt fognom újra ennyi idő után. Le kellett állnom a csókolózással, hogy sikerüljön levegőhöz jutnom. Annyira fel voltam izgulva, hogy úgy éreztem, menten felrobbanok, ha nem helyezi belém Deni a merev testrészét.
- Dugj meg! - követeltem lihegve, mire Dénes felállt az ágyról és levette minden ruháját.
Teljes egészében egy görög istent láttam magam előtt. Hihetetlen érzéssel töltött el a tudat, hogy ő lesz az, aki hamarosan belém helyezi vastag falloszát.
Feljebb csúsztam az ágyon, majd nem sokkal később már felettem is volt az én Adoniszom. Karján már dagadtak az erek, csakúgy, mint férfiasságán, ami rásimult duzzadt csiklómra, mitől megrándult a csípőm. Testem minden egyes része magamban kívánta már végre látni Dénes eres hímvesszőjét.
Görcs alakult gyomromban, mikor láttam és éreztem, ahogy a merev testrész kezd eltűnni vaginámba, majd a görcs szétrobbant és oda-vissza átjárt a vágyból született gyönyör.
Dénes ütemre mozgatta csípőjét, és minden dugásnál hallatszódott az a mámorító hang, amit a nedvem és Deni férfiassága alkot. Kéjként hatott rám a hangos cuppogás, melytől a szobám meghallotta a már hiányolt kéjnyögéseimet.
Minden mozdulatsornál Deni péniszvége érintette méhfalamat. Képtelen voltam betelni ezzel a helyzettel; a magyar Adonisz rajtam dolgozott, miközben nem bírtam mást nézni, mint megfeszített izmait és dagadó ereit.
Lábaimmal átkaroltam csípőjét, mire Dénes megfogta kezeimet és a fejem fölé helyezte, majd csókolgatni kezdte nyakamat és mellkasomat.
Nyögéseim hangosabbak lettek és a mámor kezdett összeállni gyomromban és éreztem, hogy nem sok kell ahhoz, hogy átlépjem a mennyország kapuját.
- Gyorsabban! - parancsoltam lihegve két nyögés között, mire Dénes teljesítette és vastag hímvesszőjét gyorsabban mozgatta ki-be, melytől úgy éreztem hamarosan robbanok.
A sikítás kezdett összeállni torkomban, arra várva, hogy az utolsó nyögés is elhagyja számat. Még egyszer utoljára rápillantottam Dénes mindenegyes befeszített izmára, majd letekintettem férfiasságára, aztán átengedtem magam a mámornak.
Az összegyülemlett mámorok egyesültek és egy hatalmas sikítás közepette szétrobbant testem minden tájára. Megfeszültek végtagjaim és kiengedtem magamból azt, ami már négy hónapja volt bennem.
Dénes nem állt le, de nem is kívántam ezt. Ugyanolyan erősen dugta lüktető vaginám, mint azelőtt. Én ekkor már a gyönyörből az extázisba léptem át, annyit éreztem még, hogy Dénes meleg spermája a hasamra érkezik elképesztő mennyiségben. Képzelem, hogy két hét után ő mennyi mindent adhatott ki magából, csakúgy, mint én négy hónap után.
Percekig remegtem, vonaglottam az ágyon, mire sikerült megnyugodnom. Rám fért végre egy olyan férfi, mint Dénes.
Éreztem, ahogy meleg kezeit végig simítja izzadt testem minden egyes pontján és, ahogy ajkaival lassú csóktáncba merülünk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Petur ·
Tőlem is kaptál egy zöldet, de... Csak azért, mert nem szimpla pornóforgatókönyv, hanem érzelmekkel, arccal felruházott szereplőkről szól. Viszont rengeteg hiba van benne. Főleg olyanok, amik a kezdő írókra jellemzők. Szóismétlések, vesszők hiánya, máshol felesleges vesszők, a központozás sem túl jó. Látszik, hogy igyekeztél szépen, választékosan írni, de nem mindig sikerült megtalálni a helyes jelzőt, vagy igét. Szóval biztosan nem vagy újságíró. :) Aprólékos javításra nem nagyon vállalkozom, mert itt elég körülményes idézgetni az írásból, meg azt sem tudom, van-e igényed fejleszteni, javítani íráskészségedet.
TakácsLiza ·
Köszönöm és igen, szeretnék fejlődni :)

Marokfegyver ·
Kerülni kellene a mondaton belüli szóismétléseket. Pl.: Megcsinálta a tükör előtt, de nem tudja, mit csinál, ha mégsem áll megfelelően a frizura.
Sok a körülményeskedés, mert kevés a használt kifejezés mennyisége. Pl: A főhős meglepődéssel pillantotta meg az óra mutatóit. Miért, nem látott még mutatót?
Hiányoznak névelők, írásjelek, csikorognak a mondatok, akadnak értelmetlenül odavetett félmondatok, pl.: "A sikítás kezdett összeállni torkomban..."
Kissé elkapkodott írásnak tűnik, mintha nem lett volna idő a kidolgozásra. Mellesleg reagálva Petur hozzászólására: Szerencsére nem újságíró, ha a kapkodásból úgy tűnik is, és szerencsére látszik az igény az igényességre.
A legközelebbi biztosan jobb lesz!
TakácsLiza ·
Köszönöm szépen :) Legközelebb odafigyelek ezekre a hibákra

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: