Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az orvos rendel! - Sejhaj nem baj

Ahogy egymás után teltek a napok, úgy jöttek egyre többen a rendelőmbe és így múltak el együttesen a nyugodt percek is az életemben.
Az emberek minden bajnál egyből hozzám rohantak, hát, ha ne talán tán súlyos lenne-e, de végül, mint kiderült nem több, mint egyszerű megfázás. Troy belejőve az itteni munkájában, egyre többször jött be a rendelőbe megfigyelni, hogy mit csinálok és kezdte megjegyezni az eszközök nevét. Bár amit leginkább sajnálok, hogy amióta van forgalmunk azóta nem igazán voltunk együtt, egy pár csók és ruha alatti tapizáson kívül semmi.
De mondtam magamnak, hogy egyszer eljön annak az ideje is és hát el is jött, így had meséljem el Lorenz Bartan betegem esetét.
Az íróasztalomon ültem és éppen a kávémat ittam, közben egy orvosi szaklapot olvasgattam, Troy pedig a rendelőben hallgatott zenét az ipodján, a délutáni pihenőnket töltöttük, a héten ez volt az első. Arra gondoltam, hogy nap végeztével elhívom valahova, egy jó sörre, kajálás és talán a többi jönni is magától. Felálltam, hogy megkérdezem a tervemről, amikor éppen kopogtak az ajtón.
-    Szabad! – egy fiatalember lépett be, sötét barna hajú, erős testfelépítésű, jóképű, mint a meleg föld olyan színű volt a szeme, amikor pedig köszöntöttem és kezet fogtunk apró gödröcskék jelentek meg az arcán, nem volt rossz fogás, talán ezért is hordott gyűrűt az ujján.
Visszaültem a székembe, majd kezemmel helyet kínáltam neki, melyre csak rázni kezdte a fejét.
-    Mi a gond uram?
-    A nevem Lorenz Bartan és nehéz bevallanom, de leestem otthon a létráról. Az esés közben pedig beüthettem a seggemet, mert azóta nem bírok leülni annyira, fáj. Tud valamit tenni doktor úr? – felvéve a szokásos „minden rendben” mosolyt, mely még nem hagyott cserben és bólintottam feléje.
-    Semmi baj Mr. Bartan, meg teszek minden tőlem telhetőt. Most kérném, fáradjon be a rendelőmbe odaát. – mutatva a kezemmel a másik szoba felé.
A férfit követve beléptem és intettem Troynak, hogy vendég jött, mire azonnal felkapva a fejét levette az ipodját és odajött hozzánk.
-    Jó napot Troy Gaboni vagyok, dr. Thompson asszisztense. – és kezet nyújtott feléje, melyet Lorenz meg is rázott, én pedig csak figyeltem az eseményeket.
-    Elnézést kérek, de ön is benn lesz velünk? – melyre Troy kedvesen elmosolyodott és hátulról a két kezét a fejére kulcsolva kifújta a levegőt és felém kezdett el pislantani, hogy most mit mondjon.
Kezemet zsebre téve figyeltem a férfit, ahogy keresi a szavakat, míg én az ajkamat összeszorítva próbálok nem röhögni.
Bár az eddigi pácienseim nem ódzkodtak attól, hogy itt legyen rajtunk kívül még egy ember, mégis ebben a szituációban lehetséges lenne, inkább négyszemközt maradni a beteggel.
-    Hát tudja én itt szoktam…
-    Lenni, igen, de most egy nagyon sürgős esetről van szó Troy és Lorenz szeretné, ha csak én lennék benn. – barátom végig nézett rajtunk, majd csalódottan ment kifelé.
-    Rendben doktor úr. Ha bármire szüksége van…
-    Akkor hívni foglak. – éreztem a tekintetét a hátamon, ahogy várja, hogy megforduljak és nem törődve jó erősen megcsókolnám, belesúgva neki minden vágyamat, melyet vele tennék meg ebben a szent pillanatban, de én csak álltam ott, intettem a betegnek, hogy menjen beljebb.
-    Itt leszek a közelben. – és Troy maga után bezárta az ajtót, egyedül maradtam a beteggel.
-    Kérem, vegye le a nadrágját, majd támaszkodjon az asztalnak. – a férfi elkezdte kikapcsolni az övét, majd lehúzva a nadrágját az alsójával együtt a legközelebbi székre dobta le.
Odalépve pedig az asztalhoz elkezdett kényelmesen rátámaszkodni, én pedig közben felvéve a kesztyűt a háta mögé álltam be, míg nem hirtelen hátra fordult.
-    Nem fog fájni? – nem akartam semmi biztosat mondani neki, míg nem láttam jól, hogy mi a gond, így hát megnyugtattam.
-    Nem, nem fog. – és elkezdtem a kezemmel végigsimítani a fehér faron. – De ha bármi rosszat érezne, vagy fájna, akkor mondja meg, rendben?
-    Oké! – végigtapogattam mind a két gömböt, miközben végigkérdeztem, hogy hol fáj-e neki, mire azt mondta, hogy a lyukánál érzékeli a fájdalmat.
-    Rendben, akkor most érezni fog egy kis hideget. Ez a krém lesz, melyet az ujjamra kenek fel, hogy könnyebben, meg tudjam vizsgálni önt. – és éreztem a kezem alatt, ahogy megremegett a betegem. – Nem fog sokáig tartani, higgye el nekem.
-    Akkor most elveszítem a segg szüzességem? – egy kissé meglepődtem a kérdésén, bár valahogy ide illőnek találtam és vissazgondoltam az én első behatolásomra mindkét részről, így tudtam rá a választ.
-    Nem, ahhoz egy kissé hosszabb és vastagabb dolog kell uram. – és lassan elindítottam az ujjamat benne, melytől Lorenz kezével erősen megkapaszkodott az asztalban, próbálva visszatartani a hangját.
Még mélyebbre toltam fel neki, majd egy részén kitapintva a férfi kezével jelzett nekem.
-    Ott fáj? – és csak fejbólintást kaptam hátulról, majd szépen elkezdtem az ujjammal megmasszírozni a kívánt területet, körkörös mozdulatokat téve benne.
-    Ez jó Mr. Bartan vagy érzi még a fájdalmat? – a férfi megpróbálta összeszedni minden gondolatát, hogy értelmes választ adjon, mi közben én a seggében matattok éppen.
-    Hát nem éppen rossz, egy kissé fura, de egy kicsit még érzem a fájást benne.
-    Rendben, akkor megpróbálom két ujjal, hogy nagyobb felületet tudjak érinteni és ez által elmulasztani a fájdalmat. Ha érzi, hogy nem jó, akkor azonnal szóljon, vagy rázza meg a fejét uram. – lassan beillesztve a két ujjam az ánuszába mentem vissza ahhoz a ponthoz és folytattam a masszírozást benne.
Ahogy jobban kezdtem elmélyülni benne, úgy hasított a levegőbe a férfi halk nyögései majd látva álló farkát is, mely keményen meredezett előre.
-    Minden rendben Mr. Bartan? Uram? Fáj még? – mintha egy álomból ébredne éppen fel a pasi, olyan rekedten és mélyen hangzott a hangja, csak nem élvezte a kis ujjazást.
-    Nem, már nem doki. Magának csodálatos ujjai vannak. – és már készültem, hogy oda menjek a székhez oda adni neki a ruháit, amikor váratlan fordulat következett.
-    Egy kicsit, nem rakná vissza, ha kérhettem? – elmosolyodtam és mellette megállva végighúztam pőre seggén az egyik kezemet, majd két ujjam visszatalált a lyukába, melytől egészen megrázkódott a hirtelen behatolástól.
Ujjaim mozogva benne az arcomat az övéhez nyomva súgtam bele a fülébe, közben megnyalva az arcát.
-    Szereted, ha meg ujjaznak Lorenz? Mit szólnál, ha a barátom bejönne és nézné, ahogy játszok rajtad? Szeretnéd, ha valami vastagabbal, hosszabbal is folytatnák a gyógyítást? – kezdtem nagyon tüzesnek érezni magam.
-    Amit csak a doktor úr szeretne. – a férfi fejét felém fordítva az ajkamat kezdte nézegetni, míg nem apró csókot nyomva a szájára vártam, majd kezével közelebb húzva megéreztem a nyelvét magamban, aztán hátra mentem folytatni a munkám.
-    Mindent a betegért! – és két ujjam mellé a nyelvem is becsatlakozott, melytől már a férfi nem fogva vissza magát felnyögött és ekkor nyitotta be Troy.
-    Segíthettek valamiben doktor úr? – és oda lépve hozzám, szélesen elmosolyodott, hogy csemegézek a beteg lyukában, majd feléje fordultam.
-    Itt elől minden rendben, de a Mr. Bartannak elöl kéne segítened. – és barátom ellépett tőlem, majd meglátva a beteg álló hímvesszejét beült a lába közé, majd nyelvévvel ízlelgetni kezdte.
Ahogy kedves asszisztensem kóstolgatni kezdte Lorenz farkát, úgy nyögött fel még hangosabban, míg én csak tovább játszottam az ánuszában. Troy körbenyalva az előtte lévő finomságot, nem tudva vissza fogni magát gyorsan bekapta az egészet és erősen szopni kezdte.
Lorenz teljesen eksztázisba esve a testét érő impulzusoktól kezével a lába közé nyúlva belemarkolt barátom hajába, majd ágyéka felé kezdte húzogatni.
Ezt észrevéve kihúztam a nyelvem és két ujjammal erőteljesebb mozdulatokat téve dolgoztam meg a lyukát, melytől aztán hevesebben is kezdett lélegezni a betegem. Troy száját széjjeltárva fogadta be újból és újból a férfi szerszámát, mely minden egyes lökéssel mélyebbre került benne és nagyon ízletesnek is találta.
Mi közben ajka között mozgott Lorenz farka kezével a heréit kezdte masszírozni, míg a másikkal a lábát kezdte simogatni.
Ahogy mindketten már majdnem egyszerre kényeztettük Lorenzt, úgy nyögdécselt a vágytól eltelve, testét sokszorosan is átjárták a gyönyör hullámai, melyet csak fokoztunk tovább neki.
Kihúzva a két ujjamat a nyelvemet dugtam fel neki, de úgy, hogy már az egész arcom a seggében volt, csak vizsgálati szempontból tettem, meg azt is, hogy kezemmel még jobban széjjelhúzzam a farpofáit, a mélyebbre kerülés, a betegem érdekében teszem ezt.
Melytől imádott betegem már mozogni sem bírt csak élvezte a ficánkoló testrészem magában, barátom pedig nem érezve a mozgást a szájában, kezével megragadva szopta tovább és folytatta a heréivel való incselkedést.
Izzadtnak éreztem magam, kimelegedtem, ahogy Troy is, de nem úgy, mint Lorenz, akinek kilógó hátán apró izzadtságcseppek jelentek meg, a sorozatos játszadozástól. Még erősebben vetettem bele magam a segglyukába, barátom sem ismerve a véget, ajkával fogságba ejtve a férfi szerszámát kényeztette még mindig.
Lorenz soha nem volt még ilyen helyzetben, ennyire kanosnak soha nem érezte még magát, vágyva egy pasi érintésére szóba sem jöhetett Tanya mellett, viszont most nem egészen a feleségére gondolt eközben sem.
Éreztem, ahogy a férfi teste egyre jobban vonaglani kezd és nehezebben veszi a levegőt, így elhagyva az isteni lyukát odamentem Troyhoz és melléje ülve én is megkóstoltam, hogy mit talált. Egymásnak átadva szoptuk, nyaltuk a férfiasságát, ajkunk közé véve két oldalról mozgattuk rajta a szánkat, nyálunktól csöpögve kóstoltuk meg minduntalan a rózsaszín makkját, akartuk őt, de nagyon.
Közben a betegem minket figyelve szemlélt, hogyan is játszadozunk a farkával, míg nem elérve a határt erősen megkapaszkodott az asztalban és hangosan felnyögött.
Éppen barátom szopta, amikor elérte a csúcsát, megérezve a rengeteg spermát a szájában egyből nyelni is kezdte, míg én a szájából lefolyó nedűt ujjammal letörölve róla megkóstoltam.
Aztán átadva nekem, kiszívtam az utolsó cseppet is belőle, majd ketten csókolgattuk tovább a már puha hímvesszőt, míg nem ajkunk találkozva rajta most egymással csókolóztunk.
Finom, meleg ajka és Lorenz nedűétől nedvesen érintett meg, nem akartam elengedni, de tudtam, hogy dolgunk van még, a betegemet nem hagyhattam cserben. Így hát felállva kezelésbe vettem a kliensem száját, aki egy kissé meglepődött a fejleményektől, de aztán csak jobban elmerültünk egymásban.
Kezemmel megragadva lehúztam róla a pólóját és lejjebb haladva a testével kezdtem megismerkedni, míg Troy vette át a helyem az ajkai között. Mindkét mellbimbóját végig csókolgattam, ahogyan kemény hasizmát is, kezemmel pedig a hátán követtem végig az utamat egészen a seggéig, amelyet megérintve megremegett.
-    Na, hogy érezzük magunkat Mr. Bartan? Fáj még valahol? – felálltam, ő pedig egy utolsó csókot nyomott asszisztensem szájára, majd felém fordult.
-    Nem egészen, már sokkal jobban vagyok doktor úr, viszont azt hiszem, még nem igazán vagyok jól teljesen. – végignézve az izzadt testén, ahogy kielégülten áll előttünk, hát lettek volna ötleteim, hogy mivel segítsek, hogy jobban érezze magát, de hagytam, hogy inkább ő mondja ki.
Lorenzen a cipőjén kívül nem volt rajta semmi, nem volt egy szégyenlős típus, viszont minket nézve, hogy rajtunk még mindig ott vannak a ruhák, kicsit egyedül érezte magát, de ezen is könnyen tudtunk neki segíteni.
-    Talán kipróbálhatnám a mélyebb kezelési módot is, doktor úr. Említett valami hosszú és vastagot, ugye? – egymásra néztünk Troyal, majd visszafordulva feléje elkezdtünk levetkőzni.
Minden egyes ruhadarab leesése után egyre izgatottabb lett Lorenz, először a felsők estek le, szemével egyenesen magához akart vonzani minket, hogy magába szívja bőrünk illatát. Amikor már a gatyánál tartottunk egy lépéssel közelebb is jött hozzánk, lehúzva magunkról a többi ruha mellé dobtuk le vele együtt a cipőnket is és már is pucéran álltunk előtte. Megbabonázva nézett végig rajtunk, kitérve jó sokáig meredező péniszünk előtt, melyeknek látványától még nyelni is elfelejtett.
Még egy lépést tett felénk, majd kezébe fogta mindkettőnk farkát és elkezdte húzogatni őket, mi pedig végig őt figyeltük, hogyan tapasztalja meg azt az érzést, hogy két felajzott férfi becses szervét érinti.
Troyal egymás felé fordulva újra csók mámorba fordultunk, míg a kedves beteg tovább incselkedett a férfiasságunkkal. Erősen megragadta őket, mint ha bilincsbe zárták volna őket olyan érzés volt számunkra, majd a két dákót egymás felé mozdítva összeillesztette őket és így nyomta őket össze.
Jó érzés volt és magamhoz húztam asszisztensemet, hogy átérezze mindazt, amit én érzek most éppen, a heves ajkunk összeforrva kapcsolódott egymáshoz, épp úgy, mint Lorenz ajkaihoz a farkunk.
Mert mi közben Troy szájában olvadtam el, addig a kedves betegem elindult egy ismeretlen úton. Letérdelt elénk és egyiket a szájába rakva elkezdte a nyelvévvel körbe nyálazni, majd ezt tette a másikkal is, míg nem már a padlóra csurgott a nyála a sok kóstolgatástól, viszont innen tovább, már nem mert menni.
Csak nyelvévvel ízlelgette az előtte lévő eleven férfiasságokat, mely nem kisebb lázba sodort minket egymás felé ápolómmal, de én meg akartam mutatni a betegemnek mindent a gyógyulás jegyében. Így hát Troy édes ajkaitól elválva Lorenz mellé térdeltem le, aki engem figyelt, hogyan ragadom meg a barátom szép kemény péniszét, majd szopni kezdtem jó erősen.
Egyik kezemmel még a herezacskóját is masszírozni kezdtem, hogy még jobb legyen az asszisztensemnek. Finom nyögések hagyták el a száját, míg ujjaival, a mellbimbóival játszott, hogy emelje a testét érő élvezeteket, és mert tudta, hogy szeretem, ha azt csinálja. Közben is Lorenz közelebb jőve felém, bemászott alám, és épp úgy, ahogy látta tőlem, bekapta a farkam és egyik kezével rásegítve húzta be a szájába.
Nagyon finoman csinálta, nem kapkodott és minden egyes húzáskor tovább maradt az ajkai között a férfiasságom.
Viszont én sem panaszkodhattam Troy miatt, aki még az ágyéka előre lendítésével segített rá, hogy teljesen elnyeljem magamban a péniszét. A sorozatos lökésektől a számban éreztem, ahogy egyre jobban megkeményedik barátom erekciója, ahogy az enyém is a betegem csodálatos ajak mozgása által.
Fantasztikus hármasunkat én szakítottam meg, ahogy felálltam és elindultam az asztalhoz, ahova a többiek is követtek. Lorenzhez odalépve jó erősen megcsókoltam, majd kezemmel felfedező útra indultam, míg nem megtaláltam, amit kerestem.
-    Azt hiszem megérett rá, arra a hosszú és vastagra. – és ujjammal a segglyukába nyúlva elkezdtem mozgatni benne, erős körkörös mozdulatokat tettem meg, melytől a betegem felnyögve, már alig bírt megmaradni a lábán, de hű asszisztensem a hátához állva be, tartotta meg.
Majd kihúzva belőle az asztalhoz fordítottam, kezével megkapaszkodott a szélében, épp úgy, mint a legelején és felém sandítva láttam rajta, hogy alig várja, hogy milyen lesz.
-    Doktor úr fájni fog?
-    Egy kicsit az elején, de utána már el sem tudja magát képzelni nélküle. – és a seggéhez állva be lassan beillesztettem a farkam, míg Troy felpattanva az asztalra Lorenz elé vetette dákóját, aki meglátva azonnal be is kapta azt, enyhítve ezzel a lyukába betörő husángot.
-    Nagyon jól csinálja Mr. Bartan, csak lazítsa el magát. – betegemtől csak egy elégedett hümmögés hallatszott, ahogy barátom péniszét próbálta teljesen elnyelni, mi közben is már teljesen benne voltam, majd megindultam benne.
Lassan indítottam, de ahogy a farkamat átölelő meleg nedves lyukban mozgott, úgy kezdtem erősebben mozogni benne. Troy pedig engem figyelve, hogyan kényeztettem a kis seggét Lorenznek, csípőjét megemelve és kezét rátéve a fejére, tette magáévá a száját, melyet jó volt nézni is.
Mr. Bartan korábbi segg fájdalmát a háta mögött hagyva, csak arra tudott gondolni, hogy még erősebben dugják meg. Bár az elején fájt neki, de a jó doktor úr, vagyis én, figyelve a betegemre, csak a legjobb kezelésben részesítem, melyet, ha lehetséges még többször igénybe fogni venni.
Egyre mélyebbre és erősebben lökve a farkam a lyukába, ahogyan Troy is a szájába, úgy kezdtek megjelenni rajtunk a parányi izzadtság cseppek. Letörölve arcomról a vizet csak folytattam tovább az ánuszában való bolyongást hosszú zseblámpámmal, amikor megláttam, hogy Troy felém közeledett, majd mellettem megállva figyelte a mozdulataimat.
-    Doktor úr én is segíthettek a beteg a gyógykezelésében? – hogyan is mondhattam erre nemet, így hát kihúzva a farkam Lorenz seggéből,ezután már az ápolóm méretes dorongja hasított benne.
Én pedig nem bírva ellenállni az előttem ringatózó segg előtt nyelvemmel belenyaltam, majd mellé egy ujjamat is betettem. Troy megérezve, hogy mire készülők, már majdnem abbahagyta beteg gyógyítását, hogy teljesen rám tudjon koncentrálni, viszont nem hagyhatta cserben sem őt, sem engem.
Lorenz nem tudtavolna leírni azokat az érzéseket, melyeket velünk tapasztalt meg ebben pár órában, mégis ezekről a percekről soha nem fog megfeledkezni. Mikor elég nedvesnek találtam barátom ízletes lyukát, a farkamat kezdtem beilleszteni, melytől Troy meg is állt, majd én indítva el a lökésemmel folytatta tovább a beteg kezelését.
Annyira jó volt, hogy egyszerre felnyögve asszisztensemmel lovagoltuk bele magunkat az újabb élvezetekbe. Barátom hátának feszülve mélyedtem el benne mozgásommal, míg apró csókokkal megkísértve a nyakán, hátra fordult és egy hosszú csókban újra találkoztunk.
Majd újra elválva tovább fokoztam a seggében való nyomást, melyet asszisztensem is megmutatott Mr. Bartannak, aki közben kezével a lába közé nyúlva kitapintotta az újra meredező farkát, mellyel azonnal játszani is kezdett.
Troy ilyen jó hármasban még soha nem volt és ennyi figyelmet sem kapott még a lyuka, s remélte, hogy a doktor úr napirendre tűzi majd a napi seggnyalást azzal a pajkos nyelvévvel.
Barátom a vágyától eltelve döngette meg erősebben Lorenz lyukát, aki csak folytatta tovább péniszének húzogatását. Éreztem újból, hogy minden egyes lökéssel még több izzadtság csepp jelenik meg rajtam, kezdtem elérni a határaimat. Így hát magára hagytam barátom lyukát majd, a kezelésnek a vége következett.
Troy megérezve a hiányomat lassított a tempóján, mert már ő is tudta, hogy mindjárt eléri a csúcsot, mi közben is a kedves betegem csak még erősebben húzogatta a péniszét. Majd barátom mellé megállva suttogtam bele a kezelés utolsó fázisát, melyen csak mosolyogni tudott.
Ápolóm kihúzta Lorenz seggéből a farkát, majd a megszeppent férfit, aki azt hitte, hogy vége is az egésznek, megfordítottuk, majd karjánál megfogva felültettük az asztalra.
-    Dőljön hátra Mr. Bartan, most értünk el a kezelés végére. – de mielőtt betegem bármit is mondott volna a szájában ott volt Troy farka, melytől megnyugodva azon nyomban játszani is kezdett vele.
Míg én a lába közé betérdeltem, lábairól leszedtem a cipőt, ami még rajta maradt, majd a vállamra tettem őket és a lyukába illesztettem a férfiasságom.
Előre lökve ágyékomat kezdtem el benne mozogni, míg betegem egyik kezével barátom farkát tartva szopta, a másikkal pedig újra megtalálva saját férfiasságát, rajta kezdett dolgozni.
Miközben újra ismerkedtem Lorenz seggének rejtett zugaival, elégé behatóan, Troyal egymásra néztünk, aki elégedetten nyögött fel a beteg remek szájmunkájára. Ha kerestem is volna, akkor se találhattam volna jobb asszisztenset barátom személyében, akivel mindent megoszthattok, beleértve a betegeket is.
Mr. Bartan lyukával be nem telve, hogy milyen isteni benne lenni, a vállamról az egyik lábát magam elé véve szopogatni kezdtem a lábujjait. Lorenz meglátva, hogy mit is csinálok vele és milyen remek érzés is egyben, begerjedve a képtől, amit lát, erősebben kezdte húzogatni a farkát.
Troy pedig csípőjét előre lendítve kutatást folytatott Mr. Bartan szájának mélységéről, melybe az alany szíves örömest részt is vett benne. Végigkóstolva az összes lábujját visszaraktam a vállamra nagy bánatára, viszont még közelebb húzódva hozzá már egészen benne voltam, melynek igazán nagyon örült is.
Mindegyikünk testén bevonatként csillogott fáradságunk jelei, ahogy mi is éreztük ahogy egyre közelebb érünk a kezelés tényleges végéhez. Lorenz teljesen eksztázisba esve az őt ért impulzusoktól, már eszeveszettül húzogatta bőrt péniszén, melyből gejzír-szerűen robbant ki az ondója.
Ettől mi is abbahagytuk a mozgást, majd a farkából ráfolyt nedvet lenyalva, maga a forrást vettük célba. Kezünkkel még rá is segítve nyomtuk ki az utolsó adagot is, míg a betegem a teljesen elalélva szemlélte, hogyan vesszük magunkhoz a kicsorduló spermáját a nyelvünkkel.
Majd jól lakva újra elfoglaltuk a helyünket és újfent mozogni kezdtünk, ameddig csak bírtuk, Lorenz örömére is, aki egyre jobban ráérzett a faszszopásra. Troy hagyta hadd leljen rá a saját tempójára a farkán keresztül, amikor már azt vette észre, hogy olyan sebességgel játszik az ajkai között vele, ahogy én a seggében járok. Melynek meg is lett az elkerülhetetlen eredménye.
Barátom hangosan felkiáltva beleélvezett a beteg szájába, aki látva minket, hogy milyen élvezettel nyaltuk le róla a spermát, ő is kíváncsi volt, hogy milyen lehet. Rengeteg volt, azt már tudta, így az egyik része kifolyva a száján az asztalra került, de mégis így is a nagy része jó helyre került.
Aztán nem fogva vissza magam én sem, nyögtem fel jó hangosan, ahogy beleélveztem Lorenz seggébe, aki ettől teljesen hátrahőkölve adott hangot. Még egy párat lökve bele, szépen eldolgoztam benne, majd kihúzva a farkam, széjjel húztam a segglyukát, hagyj folyjon ki a spermám.
Troy pedig csatlakozva mellém inkább a nyelvét vetette be, hogy így zárja le egy elsöprő kezelés végét. Amikor már teljesen tiszta volt az asztal melléállva néztünk le a betegre, aki kezét ránk téve mosolygott felénk.
-    Elmúlt a fájdalom Mr. Bartan?
-    Hát doki, nem is tudom, hogy most éppen mit érzek, de ahhoz semmi köze nincs a fájdalomhoz.
-    Ezt jó hallani, minden orvos örülne, ha a betege minden baja elmúlna és az összes vágya kielégülne egyszerre. – Troy engem figyelve fogta vissza a nevetését az utolsó szókapcsolaton, melyen még Lorenz is elvigyorodott.

Aztán lesegítettük a földre és a ruháinkat összeszedve visszaöltöztünk, majd visszamentünk az irodába.
-    És ha megint fájna, akkor azonnal jöjjön vissza Mr. Bartan, nem szeretnénk, ha valamiről lemaradna az életben, csak azért mert a fájdalom erősebb.
-    Rendben doktor úr és további szép napot! – becsukva maga után az ajtót kettesben maradtam Troyal, aki a papírokat intézte az asztalomon, amikor melléje lépve, magam felé fordítottam és gyengéden megcsókoltam azokat az ízletes ajkait.
-    Mit szólnál, ha ma inkább elmennénk egy moziba, aztán egy étterembe és talán megnézhetnéd végre a lakásomat is.
-    Hát nem volna ellenemre, ilyen kemény nap után. – majd ő csókolt meg engem és leoltva a villanyt bezárva a rendelőt, elindultunk a mozi felé.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: