Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az olasz lány

Éppen edzésre mentem, nagyon meleg volt, tűzött a nap. Általában busszal szoktam menni, most is így volt. Meghallgattam pár diszkószámot, míg odaértem a megállóba. Ilyenkor a szokásos jó kedv van bennem, ezt még az is erősítette, hogy fehér volt a térdgatyám és a pólóm is. Érdekes hatással van rám ez a szín, valahogy magabiztosabb leszek tőle.
Mikor megérkeztem a buszmegállóba, láttam, hogy az újságos bódé mellett áll pár csaj. Velem egykorúak lehettek, azt is tudom, hogy melyik suliba járnak, de többet nem tudok róluk. Mindenesetre, tudtam, hogy mind a hatan engem néznek, és semmi kedvem nem volt bele menni egy szemezgetésbe, így úgy mentem el mellettük, mintha tudomást sem vettem volna róluk. Nem voltak rossz csajok, a szokásos menő miniszoknya, meg top, így utólag tényleg nagyon szexisek voltak, de nekem ott, akkor, semmi kedvem nem volt hozzájuk.
Leültem a padra és vártam. 5 perccel hamarabb odaértem, így elkezdtem gondolkozni a holnap esedékes forgatáson. A haverommal a városról fogunk egy klipet csinálni, ami alatt futok. Izgi lesz. Aztán megnéztem mennyi az idő a telefonomon. Megállapítottam, hogy van még idő, nézegettem az előttem elhaladó autókat.

Mikor pirosra váltott a lámpa, megállt előttem egy kék Fiat. Elöl egy férfi vezetett, és mellette ülhetett a felesége. Majd a hátsó ülésre tévedt a szemem, ahol egy lány ült és pont engem nézett. Egy pillanatra mindketten egymás szemébe néztünk. Nem tudom miért, de hirtelen másfelé néztem, de égetett a vágy, hogy jobban megnézzem. Visszapillantottam, és láttam, hogy a táskámat nézi, majd újra rámpillant. Kék szeme volt. Lenyűgözően kék, és elgondolkoztató. Hosszú vállig érő haja, és egy kicsit hosszúkás arca. Nagyon vonzó volt. És csak néztük egymást. Nem jutott eszembe semmi, annyira megbolondultam. Egyszer csak elindult az autó. Ő utoljára hátranézett én pedig követtem a szemét.
Egyszer csak eszembe jutott a rendszámtábla. Hiszen a rendszámtábla elárul néhány dolgot. Utoljára ránéztem az autóra, és egy I betű nézett vissza rám. Akkor rádöbbentem, hogy ennyi. Őt, a lányt, akihez foghatót még sohasem láttam, nem is fogok többé.
De nem hagyom, hogy így legyen.
Hasonló történetek
2674
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3102
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tim ·
jó nagy rakás szar lett hallod...

Justina Friedrich ·
Érdekes kis story, csak ront rajta, hogy túl rövid.
Amúgy, nem értem.. a rendszám tábla csak annyi hogy: "I"? Huhh! Hát nem baj, még az elején van. Terveztél folytatást? =)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: