Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az Istenek szeretik a mannát

Szlogenné vált az egyik politikus mondása: a lobbi nem más mint a lopás törvényesített formája! Nyilván be volt rúgva az illető, vagy eleve szellemi fogyatékosnak született, mivel csak a hülye vágja maga alatt a fát, esetleg a környezetét, tartja nem beszámíthatónak! Mindenki megvehető volt a maga pozíciójában, a kalauz helyjegyet adott tíz-húsz százalékért, indulás előtt közvetlenül, a szemetesek nemcsak a háztartásokban felgyülemlett szemetet vitték el csúszópénzért, hanem az elhullott állati tetemeket is! A tanárok tömött kacsáért vagy libáért, húsvét jöttével sonkáért adták a jobbnál jobb jegyeket a diákoknak.
Drága lett a szülés, egyes orvosok nem átallottak a TB. pontokon felül, még hálapénzt is elfogadni. Voltak olyan doktorok kiknek tarifáit a szülő nők egymás között terjesztett hírei tettek inflációkövetővé. A temetkezési vállalatok vezetőbeosztásban lévő emberei az elcsatolt részek tengerpartjainál vettek tengerre néző luxusvillákat, mások a hegyeket részesítették előnybe.
Ebben az időszakban született a mondás: Születni drága, meghalni pénzügyi öngyilkosság!
Természetesen a politikai elit, mindent megtett e fertő megállítása érdekében, ha kellett hazudtak, éjjel-nappal, és ha kellett kimondták a frankót, ˝mindenki annyit ér amennyit elér élete során.˝
Ez utóbbi idézet kisebb lavinát indított el, mivel sokan ezt a mondatot úgy értelmezték, szabad a rablás! Ami igaz is volt, bizonyos társadalmi körre nézve, ők voltak azok akik alakítani próbálták a közízlést, a demokrácia erkölcsösnek ugyan nem mondható erkölcsiségét.
Pár tetten ért tettes azzal védekezett, hogy e mondatra hivatkozva, kijelentették, mi is sokat akarunk érni, de még halálunk előtt!
A korrupció már az eget verdeste. Mercuriuszt a tolvajok istenét raportra hívta Jupiter. A főisten nem mellesleg mondva, besúgói által tájékozódott a világi dolgok felől. Az egyik titkos jelentésben azt olvasta, már kőművestanuló jelöltek is csúszópénz ellenében vehettek részt az oktatásban. Jellemző az állapotokra, hogy Mercuriusnak is elege volt már a korrupcióból ezért már több esetben Justitiánál panaszkodott, de végül beleunt, meg is jegyezte, ez a nő nem csak vak, süket is!
- Mi a büdös franc folyik a földön Mercusom?- kérdezte Jupiter
A tolvajisten udvariasan magát összehúzva, görnyedt testtartással állt főnöke előtt.
- Engedd meg ó Istenem, ezt a kis csekélységet átadjam neked, nagyrabecsülésem jeléül, ezzel átadott a Főistennek egy Nokia telefonos dobozt.
Jupiter összehúzta szemöldökét, és haragosan villámokat cikáztatva a szeméből ráförmedt.
- Meg akarsz vesztegetni?- te megátalkodott zsivány!
- Eszem ágában sincs nagyuram, ez a kis csekélység a földi protokolláris szokásoknak a modellezése, ugyan is az ilyen jellegű ajándékok adományozása mindennapos a halandók körében. A legtöbb esetben nem a fotón látható tárgy van benne, hanem pénz!
- Péééézz?- és mennyi?
- Ebben a dobozban, most az éves feketejövedelmem húsz százaléka van, ennyi a szokásos, mindenki által elfogadott törvényesített svarc, felelte Mercurius.
Jupiter ingerülten egy villámot dobott a raportra hívott elé, és alig észrevehető mozdulattal az íróasztal fiókjába csúsztatta a dobozt! Az év végi buli költségeit ebből fogjuk fedezni, mormogta magában.
- Elmehetsz és küld be Justitiát!
Kisvártatva megjelent az Igazság Istennője főnöke előtt. Kissé bizonytalan volt a menése, mert a szemét takaró rongydarab, nála munkaruhaként volt a nyilvántartásba, emiatt kötelező volt viselnie állandóan. Voltak időszakok amikor tiltakozott, hivatkozván arra az egyszerű tényre, hogy négyszemközti megbeszéléseknél nehézségei támadnak. Jupiter akkor ezt a kifogást azzal hárította el, hogy Justitia így a négyszemközti beszélgetéseknél is jelen lehet, így ellenőrizve a felek igazságosságát.
Aztán maradt minden a régiben, neki törvényben foglalt kötelessége lett a rongydarab, pedig nagyon utálta, annál is inkább, mivel a zsebei meg sok esetben kicsinek bizonyultak. A rongyból ami a szemét takarta, akart pénzes batyut varratni.
- Megállhatsz, szólt hozzá Jupiter.- ha tovább jössz orra fogsz bukni, aztán vihetünk a baleseti sebészetre. Azt mond meg nekem Te igazság istene, mi a jó fene folyik a földön? De mielőtt válaszolnál, áruld már el nekem miért olyan dagadt a zsebed? Valami ki is lóg belőle!
A beidézett zavartan krákogott, odakapott a zsebéhez, és kivette a benne összegyűrten felhalmozódott bankókat.
- Észre sem vettem főnök!- már megint pénzt dugtak a ruhámba. Esküszöm a szemem világára, vakuljak meg, ha tudtam erről. Ne lássam a gyerekeim, a rák egye ki a gyomrom! Mióta bekötött szemmel kell járnom éjjel-nappal, azóta sűrűn előfordulnak velem ilyen dolgok.
Jupiter teljesen kiborult, arca kékeszöldről a sárgára változott. Évekkel később a memóárírók erre a jelenetre azt írták, idézem!
- Jupiter amatőr szinházi fellépésre készült azért volt arca színjátszó, ezen a napon!
Mi földi halandók, egyszerű emberek, mi meg mindent elhiszünk!
- Már Te is szeded a sápot?- ürítsd ki a zsebeidet, és takarodj a szemem elől! Ha csak egy fillér is marad a zsebedben, le foglak váltani!
- Küld be Vénuszt!
Vénusz a szokásos tündöklésében, könnyed, mondhatni táncos mozdulatokkal libbent legfőbb urához.
- Parancsolj velem ó Istenek Istene, Jupiter!
- Mit tapasztalsz a szerelem terén?
Vénusz teljes szépségében ragyogott, de szemeiben zavartság fénye pislogott. A szerelem már nem a régi! Nincs érzelem, nincs szeretet, csak a testiség a szex uralja a bolygót. Munka nélkül tengettem az életem, és kénytelen voltam elhelyezkedni egy bordélyba madámnak. A lányok önállóan választják ki a partnerüket azután a kapott pénz tíz százalékát átadják nekem, ez a hivatalos tarifa.
- Kurválkodsz is?
Vénusz szemét lesütve, félénken bólintott. Muszáj volt, Ha én nem csinálom, nem fogad be a kollektíva, kinéznek sőt kiutálnak maguk közül!
- Mennyiért teszed szét a lábaidat, te céda? Mennyiért hálnál velem?
Mikor ez az utolsó mondat elhangzott, A Szerelem Istennője fellélegzett, tudta, hogy megússza a dolgot, csupán egy éjszakájába fog kerülni, esetleg többe, de nagyon megszerette az új munkakört, nehezen menne a váltás. Lehet az öreg pénzt is kér, azért, hogy megtarthassam a beosztásom, suhant át a gondolataiban.
- Veled Uram ingyen is hálok!
Jupiter elégedetten kihúzta magát- még mindig szeretnek a nők!
Intett Vénusznak aki gyorsan odalibbent, majd kecses fenekét a trón karfájára ejtette. Már nem egy istennő volt, hanem egy lotyó, akinek a legnagyobb problémája abban a percben az lett, hogyan állítsa fel az öreg fiatalnak egyáltalán nem mondható szerszámát.
S még ma is így mennek a dolgok, az isteneket valakik, valamikor odaképzelték, odaültették egy bizonyos helyre, sőt bele is ültették.   Azóta sok-sok évezred telt el, az Istenek is korrumpálódtak! Azon ne lepődjünk meg, hogy Mercurius lop, csal és korrumpálható, hiszen ő ezzel a feladattal lett megbízva, az idők kezdetekor.
A többi isten, meg hát uram bocsát, ment utána! Az ember sok okosságot kitalált furcsa meg nem magyarázható dolgok megmagyarázására. Példának felsorolnék párat, melyet az emberi bölcsesség, tapasztalat szült.
llyen például: Ki szarral dolgozik, szaros lesz! A pénznek nincs szaga! Mindenki megvehető!
Az istenek is?
Igen azok is!
Mert ahogy egy halandó egyszer őszinteségébe ki kiabálta: a lobbi nem más mint törvényesített lopás!
Hasonló történetek
7188
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
5518
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Nagy igazságokat írsz - hibásan.
A celebgyárak válogatói óta tudjuk, hogy az is énekes akar lenni, akinek nincs hangja. Egy tanács: ha már írsz, írj helyesen!

stevler ·
A téma már közhely – sajnos. Mindenki megvehető. Lehetne még ezt boncolgatni, de nem itt, nem ezen az oldalon. A helyesírás (hiánya) zavaró, némi utómunkát elbírt volna a novella.
Legközelebb légy alaposabb.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: