Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

az Ínyenc...,©

az Ínyenc...,©


…, az én kedves könyvtárosom nemcsak a kultúrát ízlelte élvezettel hanem a testi gyönyörökben is nagy ínyenc volt. Első találkozásunkat követően rendszeressé váltak a közös délutánok a vacsorák s az azt követő együttlétek. Szemei beszédesebbek voltak a kimondott szónál is. Mikor láttam, hogy a szeme sarkában hamiskás mosoly jelenik meg akkor tudtam valami újat talált ki. Kifogyhatatlan volt az ötletekben. A hétvégére kirándulás volt megbeszélve, a budai hegyekbe kimegyünk egy kis kosárka elemózsiával hozzá egy pléd és a természetben hallgatjuk a csendet messze a város lüktető morajától.
Gyönyörű verőfényes szombat délután volt. A kocsival ameddig csak lehetett az úton felhajtottunk és egy alkalmas árnyékos részen leparkoltam. Az úton éreztem valami nagyon kellemes eddig nem érzett illatot, de a vezetésre figyeltem s nem kapcsoltam, hogy ennek nagy jelentősége lesz.

Egy bokrokkal cserjékkel tarkított tisztást szemeltünk ki, ahol a fű elég magas volt, itt nem sűrűn kaszálhatnak ami nem is baj. Elhelyezkedésünk részletei nem is olyan fontos momentumok, mint ami azt követte. Az illatnak, amit nem fogtam fel most kezdett jelentősége lenni. Az én kis Beám azt eszelte ki, hogy ma nem az eddigi együttlétünket fogjuk csinálni, hanem „ csókkal az orgazmusig”
amit ő talált ki. Na gondoltam a héten se sok olvasó volt a könyvtárban. Fürdőruhára vetkőztem s vártam, hogy ő is...., de itt kezdődött a móka. Bea ugyanis nem hozott fürdőruhát csak lehet finom csipke fehérneműt, amelyet szintén ez a mámorító illat járt át.
De haladjunk sorjában..., édes puha bársonyos ajkaival kezdődött…, nyelvünk összeforrt..., ez ki nem hagytam volna soha, a száját nagyon szerettem, az adneralin szint elindul bennem, amikor visszacsókol. Ahogy csókoltam szabadítottam meg ruhadarabjaitól..., csak lassan a nyakán elidőzni éreztem, hogy összerándul..., jó úton haladok. A blúz alatt csak gyönyörű mellei domborodtak amelyeknek oly felesleges volt a tartó...,hol egyiket hol másikat csókoltam...,eprecskéi , mint a dárda mutattak előre..., itt érdemes tanyát verni, mert nagyon szereti ha kényeztetik..., az első sóhaj itt szakadt fel.., még nem az igazi, de teste megrándult, mint mikor élvez...,végig lehaladtam a hasán és itt egy percre a domb előtt megálltam..., kezével nyomta a fejem , de hajthatatlan voltam.

Most már a játék legyen tökéletes..,egy mozdulattal megfordítottam és csak most szabadítottam meg tangájától. Visszatértem a nyakához és a gerincén végighaladva minden centimétert végig csókoltam..,mire a popsijához értem..., éreztem a remegő testen , hogy nincs messze a következő...,Bea nyögései közt suttogta..., köszönöm minden eddiginél jobban élvezem..., csináld tovább...,- rendben gondoltam csakhogy az alsóm nekem is már kicsinek bizonyult, de most ő volt a lényeg. Gömbölyű popsiján lassan lefelé haladtam a combja belsején, amitől széttárta lábait s emelte magát..., szemem látta gyönyörű punciját, amely teljes pompájában nyílt, mint egy orchidea..., haladtam tovább le a lábán , minden kis ujjacskáját külön megszopogattam .., majd a másikon ugyanezt folytatva végig fel..., mikor a bal comb belsejét csókoltam..., feldobta magát s újból elélvezett...,no maradj így kedves,- mondtam..., a tortát most szegjük meg..., puncija ekkorra már teljesen a kéjnedvtől elázva kérte a nyelvem játékát...,először csak körbe a virág szirmának szélét izgattam …, csak utána jöttek az ajkak csikló és az éden kapujának kényeztetése..., gyönyörű látvány volt ahogy kinyílva előttem izzott...,még a végső aktus előtt popóját kényeztettem, mert azért meg tudott veszedni …, nyelvemmel a kis ráncost izgattam mikor görcsberándult az egész gyönyörű test és mintha vizelt volna..., először vékonyka csík majd sugárban spiccelt..., az egész teste verítékben úszott...,

Mikor felocsúdott..., rám nézett és fáradtan csillogó szeméből könny gördült az arcán végig..., csókommal itattam fel...,miért sírsz? ,..- kérdem..., az örömtől nem is gondoltam mikor kiterveltem ezt az együttlétet, hogy ekkora gyönyörben lesz részem...,köszönöm !
Önző voltam mondta...,nem drágám nézd mekkora tócsa van alattam...,mondtam nevetve én is elmentem és a gyönyöröd nekem is gyönyör volt. Tudod mit ?..., legközelebb te leszel az alany és elnevezzük „ Csókkal az orgazmusig” ami az én találmányom...,nevetett Bea...,oké mondom -, nem kéne bejegyeztetni???

2005. samvay©
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

DREAMER ·
Tetszett.
9;9;9

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: