Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az illúzió

Számomra ismeretlen úton indultam el, hogy közelebb kerülhessek hozzád. Nehéz lenne megnevezni, hogy pontosan mi is ez, de az biztos, hogy felkavar. Mindent, amiben hittem egy pillanat alatt szertefoszlott, amikor megpillantottalak. Egy kicsit édeskés az érzés, mégis beleborzongok. Szinte fáj a jelenléted, és ugyanakkor rettenetesen hiányzol. Akkor is, ha a közelemben vagy. Még nem tudom, hogy az út merre vezet, de rábízom egy belső hangra, amely vezérel a veszélyes csapdák tengerei között. Ilyenkor rád gondolok. És rám tör az érzés. Teljesen védtelennek érzem magam. Te is érzel ilyet?
Sokan állítják, hogy az élet egyszerű. Ők bizonyára olvasták a sors könyvét, de a rólam szóló oldalak biztosan hiányoznak, és ezért érzem másképp helyzetemet. Most is, mint már annyiszor, egyedül tettem meg a rejtekhelyre vezető kis ösvényt, melyet csak neked akartam megmutatni, hogy élvezhesd velem azt, amit én életnek nevezek. Néha meg-megbotlom egy-egy kisebb akadályban, és eszembe jut, hogy hasonló a helyzet, mint mikor végre úgy érzem, igen, itt az alkalom. Most elmondom neked. De félek, hogy...
Magam sem tudom mitől. Hisz a csalódásokon már túl tettem magam. Átléptem ezen az állapoton?

Leülök kedvenc kősziklámra, mely már annyira szívemhez nőtt, hogy eme hűvös napon is melegít, már csak azzal is, hogy hatalmassága csendbe burkol, s ettől úgy érzem, hogy szinte érzi, erre van szükségem. Nézek ki a fejemből, bámulok a messzeségbe, hisz mesés látvány tárul elém. S a szívemmel látom azt, ahogy megnyílik előttem a táj. Közeli fa lombjai között, egy eltévedt feketerigó bújt meg, félve attól, hogy egyedül maradt. És egy húr pattan el érzelemmel felhangolt szívemben, ahogy keserű éneke a párja után sír. Reccsen egy ág a hátam mögött, hirtelen fordulok hátra, és erősen remélem, hogy te közeledsz felém, holott tudatom tudja, hogy csak a zsenge fadarab adta meg magát, a kemény hideg dermesztő erejének. Később engem is elér, és a testembe mar. Talán mégsem fáznék ennyire, ha tudnám, hogy az illúziók, amelyekbe ringatom magam, meleg takarókká válnának. És bársonyos anyaguk közé simulhatnék, amikor csak kedvem tartja. Tudod, az érintésed szinte megbéníthatna, lágy hangod, mint a mennybe hívogató angyal érinthetne, mint aki arra csábít, hogy repüljek a fellegek felett. Pillantásod tükrében megtalálhatnám az éltető fényt, tested illata eszembe juttathatná a természet hívó szavát, forró ajkad, mint tűz perzselné az enyémet, s mégis azt kívánnám, hogy legyek inkább hamu, mintsem fagyos szent. És az ölelésed a pillanatot, hosszú évekké nyújthatná, ha te is akarod.

Szemem világa ismét a táj nyugalmába vész. Hallom, ahogy a föld lélegzik, ahogy a szellő suttog a fák között, és érzem az előbújó nap sugarának édes simogatását. Szabadnak és könnyűnek érzem magam.
Mindezt feláldoznám egy veled töltött percért. A természet az egyetlen oltalmazóm, aki befogad minden előítélet nélkül. De most úgy érzem, hozzád is tartozhatnék. De ez csak álom. Sőt, ábránd. Az én kis titkom, magányos szívemben. A te életed másról szól. Mindenben a legjobbat keresed, a tökéletest. Ami számomra szent, semmibe veszed, ahogyan engem is. Mert uralkodni akarsz a dolgok felett. Hogy ne lássanak sebezhetőnek. De te is csak halandó vagy. És ezt én pontosan tudom.

De ez is csak hamis illúzió, egy szánalmas idea, s a porba sújtanál, ha ez kiderülne. Mert szép félelmeid gátat szabnak szabad akaratodnak, és te ezt félsz megvallani magadnak és nekem, még akkor is, ha érzed, hogy így van a lelked legmélyén. Ezért vagy olyan távoli és elérhetetlen. De eljön majd az idő, amikor levetkőzzük gátlásainkat, szembeszállunk félelmeinkkel. Aznap beköszönt a szivárvány, s csillogása hidat emel szíveink között. Attól a naptól kezdve már együttes erővel, egymásra támaszkodva haladunk az élet tekervényes csigalépcsőin előre. Egymáshoz bújva telepedünk a szikla árnyékába, és nem félünk a naplementétől. Őszinte szívvel gyönyörködhetünk a csillagok varázsában. De hol késik ez a perc? Miért várat magára? Miért áll a boldogság útjába?
Hiszen én itt vagyok. Meztelenül. Mindentől megfosztva, ami számomra szent. Nincs másom, amivel megajándékozhatnálak, csak a szívem. A gondolataimban csak te létezel. Emléked fogva tart. És ilyenkor a lelkedhez szólok, mert hiszem, hogy meg tudom érinteni. Most, ebben a felemelő pillanatban. És ha megmutatod nekem, talán újra hinni fogom, hogy létezik boldogság, mert akkor lesz életemnek értelme. És ez egy kétbetűs szó: Te.
Hasonló történetek
5542
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
3629
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Ismételgessem, hogy milyen szép és különleges ami te vagy?
nagyon nagyon nagyon

koromra hullt hópihe...

:flushed:


Aludtteya ·
Tudom mindenkiben megfogalmazodott már valamilyen formában, amit itt próbáltam leírni. Ha sikerült magadra találni benne elértem célom. Köszönöm. :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: