Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az Ikrek jegyében

Már jó ideje nem voltam semerre sem hétvégente, mindig közbe jött valami: rosszkedv, munka, rokonlátogatás. Nagyon megörültem annak, hogy a mostani péntekem szabad volt, mert jó kis buli volt kilátásban a város egyik legjobb sörözőjében.

Barátnőmmel és a pasijával mentünk el, belépve azonban szomorúan konstatáltam, hogy volt szerelmem és ikertestvére is jelen van. Kissé elszontyolodtam, hiszen bevillantak régi képek, amikor még úgy tűnt, hogy mi egy pár leszünk, majd pedig az utolsó beszélgetés, amikor biztosított róla, hogy ő aztán sosem gondolt rám...

Letelepedtem az egyik leghátsó asztalhoz, bízva abban, ha nő a tömeg, akkor simán elvegyülhetek, és mégsem lesz teljesen elcseszve az estém.

Nem jött be, Zoli ugyanis nagy örömmel jött üdvözlésemre, és persze Rolinak is kiabált, hogy kerüljön közelebb. Szerencsére Ő is hasonló örömmel fogadott. "Ezek szerint ő komolyan gondolta, hogy nem megy a barátságunk kárára szerelmem." futott át az agyamon, amikor vigyorogva magához vont, és körbepuszilt.

Ettől kezdve öten ültünk az asztalnál, időközönként megjelentek új emberkék, akik köszönés és pár perc csevely után rendszeresen lemorzsolódtak. Úgy beszélgettünk, mintha öt perce hagytuk volna abba, csupán annyi volt a változás, hogy az elmúlt egy évről faggattak.

Valóban jól szórakoztunk és szórakoztattuk egymást, a fiúk söröztek, és néha megjelent egy-egy pohár tömény is. Én nem ittam szinte soha, de most erőszakolták, hogy de igen is, az új találkozásra. Úgy voltam vele, hogy miért is ne, legalább kicsit lazábban veszem Roli közelségét, aki talán jobban nézett ki, mint korábban, izmosabb lett, és a haja sem volt már olyan fertelmes, mint legutóbb.

Egy tequila és egy kis unszolás után táncolni is hajlandó voltam. Rockabilly koncert volt, csupa régi zenével, amire nagyon jót lehetett bulizni, valóban felszabadultam. Órákig le sem ültünk, hanem öten ökörködtünk a parketten, ahol egyre sűrűsödött a tömeg. Ennek és a táncnak következtében egyre inkább kimelegedtem. Mivel nem készültem arra, hogy ilyen jó lesz az este egy hosszú ujjú felsőt vettem fel, de mivel már folyt rólam a víz, úgy döntöttem, hogy azt is ledobom, hiszen egy csíkos trikó volt rajtam, ami nyári spagetti pántos topnak éppúgy elment, mint fehérneműnek - különben is már mindegy volt, legalább nem gyulladtam meg.

Zolival táncoltam utána, azonnal csak a melleimet tudta nézni, érdekes módon ez egyáltalán nem zavart. Sőt. Kifejezetten jól esett, hogy ennyire leköti figyelmét két domborulatom. Hamarosan Roli is mellénk ért, átkarolt, és hárman billegtünk az épp lassuló zenére.

Kb. hajnali egykor szünetet tartott a banda, barátnőmék elindultak haza. Nekem nem volt még kedvem indulni, és egyébként is lekötött a két srác szövegelése. Hamarosan valamelyikőjük kitalálta, hogy igyunk abszintot. Én ellenkeztem egy kis ideig, de feladtam.
A két ital eléggé nekiment az agyamnak, vigyorogtam, mint a tejbetök, és eléggé ledér nőszemélyesre vettem a figurát.

Tánc közben már éreztem, hogy a srácok is erőteljesen begerjedtek a pia, a fülledt meleg és a sok érintkezés hatására. Roli már nem a derekamat, hanem a fenekemet fogta minden egyes pörgetés előtt, Zoli pedig le se vette a tekintetét a melleimről.

A közelségük, az érintéseik eléggé felajzottak mire négykor zárórát rikoltott a tulaj.

Kb. negyed órán keresztül győzködtek, hogy menjek el hozzájuk. Bár régen voltam pasival, és eléggé be is indultam, mégsem akartam. Aztán abba belementem, hogy közös taxival induljunk el, kiteszenk először engem, aztán hazamennek ők, és nekem még fizetnem sem kell. Belementem.

Beszállás előtt Zoli felsegítette rám a kabátomat, majd ahogy a hátam mögé lépett belecsókolt a hajamba. Keze közben derekamra fonódott, ahogy ki akartam bújni az ölelésből ujjaink összefonódtak.
- Hagyjál már, egy kisebb vagyon lesz a taxi, mire hazaértek! - lökdöstem arrébb, majd beültem Roli mellé, aki teljes természetességgel tette térdemre bal kezét, míg a jobbal átkarolt. Egy évvel ezelőtt bármit megadtam volna ezért az ölelésért, de most hirtelen kicsit hülyén éreztem magam a szituációban. Zoli is becsusszant mellénk, és már jött is az utasítás az unottan leső taxisnak - Muskátli utca 28.

Tiltakoztam volna, hogy én nem oda akarok menni, de Roland betapasztotta a számat. Csókjában még éreztem az utolsó sör és a cigi ízét. Keze a térdemről a mellem felé kezdett vándorolni. Izgató érzés volt, hogy mindezt látja nem csak bátyja, de a sofőr is. A végkifejletig nem jutottunk el, mert hamarabb megérkeztünk hozzájuk.

- Senki nincs itthon. - nyugtatott meg Zoli, na nem mintha érdekelt volna, hogy ki fog tudni arról, hogy én velük mentem haza. Agyamon eluralkodott már a vágy.

Amint beértünk egyikőjük szobájába, Zoli máris magához vont, és óvatosan vetkőztetni kezdett. Rolandot csak a szemem sarkából láttam, amint éppen összedobálja az ágyneműt, hogy normálisan le lehessen feküdni.

Zoli keze eközben trikóm alatt melltartóm csatjával próbálkozott. Ajkai pedig folyamatosan cirógatták már meztelen bőrfelületemet. Nem hagytam sokáig kínlódni, kikapcsoltam magam a csatot, és a trikón keresztül levettem. Szeme mohón tapadt előbb a ruhadarabra, majd a kissé lejjebb csusszanó melleimre. Kezei továbbra is hátamon voltak, meztelen bőröm libabőrös lett érintése nyomán. Közelebb léptem hozzá, hogy jobban érezzem merev péniszét. Átkaroltam a derekát, lassan lecsúsztattam a fenekére a kezemet, amíg ő folyamatosan csókolgatta a vállamat. Csukott szemmel éreztem a kényeztetést, amikor megéreztem Roli kezét. Elhúzott Zolitól - aki szinte azonnal megszabadult pulcsijától és pólójától egyszerre - hátulról átölelt, kezeit azonnal melleimre tette, és gyengéden masszírozni kezdte őket, miközben nyakamat és vállaimat csókolgatta. Lehunytam a szemem, és úgy élveztem a kényeztetést. Hamarosan Zoli is odalépett hozzánk, szájon csókolt, majd letérdelt elém - bár ezt inkább csak sejtettem, mint tudtam - és simogatni kezdte a lábaimat. A bokámtól haladt lassan egyre feljebb, alácsúsztatta kezét szoknyámnak, majd a bugyim vonalától kezdve beljebb nyomakodott és belső oldalon cirógatott végig. Megremegtem, amikor tüzelő puncim közelében éreztem kezét, hátrább léptem, így Roli ágaskodó farka pont a derekamhoz ért.

Szinte önkívületi állapotban voltam, mikor újra felvándorolt a keze ölemhez, Roli kezét irányítottam, hogy milyen tempóban, és erősséggel masszírozza tovább melleimet. Fejem hátracsavarva csókot kértem, majd kibontakoztam az ölelésből. Levettem trikómat, letoltam szoknyámat.

Szembekerültem a két félmeztelen, totál begerjedt és teljesen egyforma sráccal. Hirtelen nem is tudtam melyikhez kapjak, és mit is tegyek. Néhány másodperc tétovázás után Roli indult meg felém - megismertem a medencecsontján vigyorgó kis ördög tetoválásról - átkarolt, magához szorított, felemelt éls az ágyra tett. Letolta a farmerját, boxeréből kikívánkozott kőkemény pénisze. Peckesen ugrott elő, ahogy letolta utolsó ruhadarabját. Én utánanyúltam, és simogatni kezdtem. Nem kellett sokáig várnom, hamarosan fölém térdelt, farkát melleim közé tette, hüvelyk- és mutatóujjaival összecsippentette amúgy is kőkemény mellbimbóimat. Én belekapaszkodtem fenekébe és próbáltam számhoz közelebb húzni őt. Nem akarta még a számba adni férfiasságát, csupán a melleim között akarta tudni, egy-egy lökésénéla hegyét megnyalhattam, és közben nézhettem, ahogy Zoli veri sajátját.

- Akarod? - kérdezte teljesen feleslegesen mielőtt számba nyomult volna. Teljesen kiszolgáltatottan feküdtem alatta, csak szopni és szívni tudtam kemény és eres farkát. Közben megéreztem, hogy Zoli sem magával foglakozik már, hanem bugyimon keresztül simogatni kezdi szeméremdombomat. Nyögni se tudtam, mert tele volt a szám Rolival, aki lassan kezdett mozogni, szószerint dugta a számat, én pedig a tövétől a végéig nyaltam és szoptam a farkát. Éreztem, ahogy lekereül rólam a bugyi, ahogy Zoli szétnyitja a combjaimat, ajkai szeméremajkaimra tapadtak, nyelve körbetapogatta a csiklómat. Amikor rátalált szájába szívta, édesen szopogatni kezdte.

Egyszerre mozgott testvérével, így ahogy a számba csusszant Roli farka, Zoli úgy csusszant lejjebb és beljebb barlangomba. Kezemet Roland fenekére, lábaimat pedig Zoli vállára szorítottam, ezzel próbáltam irányítani őket, de kevés sikerrel. Teljesen egyértelmű volt, hogy ők irányítanak, én pedig szinte csak ott fexem, így elnegedtem magam, alkalmazkodtam tempójukhoz.

Mintha hosszú ideje együtt szexeltünk volna, teljes egyetértésben mozogtak ők, és mozdultam utánuk én.

Roli élvezett el elsőként, spermája több adagban ömlött torkomra. Alig tudtam lenyelni, kellemesen kesernyés íze volt. Nem akartam, hogy kivegye számból, érezni akartam, hogy lüktet az élvezettől, ahogy gyengül és puhul. Szorosan fogtam a seggét, nem engedtem, hogy elmozduljon eddigi helyzetéből. Kinyitottam a szemem, láttam csukott szemmel élvezi, ahogy szívogatom egyre petyhüdtebb farkát. Lassan simogatni kezdtem a fenekét, sajátomat pedig emelgetni kezdtem. Zoli azonnal megértette jelzésemet, egészen addig csak a szája vándorolt fel s alá szeméremajkaim között, most azonnal két ujját csúsztatta fel hüvelyembe. Nem bánt velem kesztyűs kézzel, erőteljesen ujjazni kezdett. Első nyögésem alkalmával Roli kicsusszant belőlem, letérdelt az ágy mellé, csókolgatni kezdte a melleimet.

Hangosan, szinte sikítva nyögdécseltem az ikrek szájának érintésére. Bal kezemmel Roli, jobb kezemmel Zoli fejét irányítottam.

Éreztem, ahogy megfeszül a testem, ahogy hatalmas hullámban kitör belőlem az orgazmus. Zoli hangosan lefetyelte pinám levét, majd hamarosan Roland is odahajolt, és ketten tisztára nyalták puncimat.

- Már csak én maradtam ki - sóhajtott Zoli, miután magamhoz térve felültem.
- Nem lesz ez így soká - szóltam - dőlj csak hátra. Lefeküdt, testvéréénél vaskosabb és hosszabb farka keményen ágaskodott.
- Kedvem lenne ráülni, mit szólsz? - kérdeztem, majd választ sem várva ráereszkedtem. Lovagolni kezdtem, kezét derekamra tettem, és direkt úgy mozogtam, hogy melleim minél jobban rengjenek közben. Roli nézte, ahogy dugunk, néha megsimogatta a mellemet, majd felállt mellettme, és újra a számba tette feléledt farkát. Lassabban mozogtam Zoli farkán, éreztem, ahogy hüvelyem minden egyes pontjához hozzáér eres kígyója, miközben Roli fejemet húzgálta egyre közelebb ágyékához.

Ismét felvettük egymás ritmusát, minden mozdulatunk összehangolódott. Zoli a kezét melleimre tette, majd ahhoz mérten hogyan csúszok fel-le péniszén húztamagához közelebb, és engedte el.

Ahogy simogatta a mellem, érzékeltem, hogy merre jár az orgazmus útján, ezért lassítottam, majd újra gyorsítottam, hogy minél később élvezzen belém. Ő azonban ezt megakadályozva eltolta tőlem testvérét, magához szorított és kihúzta belőlem farkát.

Egymáson pihegtünk, néhány csókot is váltottunk. Roli ezalatt a fenekemet kezdte simogatni. A két félgömböt egymáshoz tolta, majd újra széthúzta. Én ennek hatására mozogni kezdtem Zolin, melleim újra meg újra az övéhez értek. Ekkor átölelt és csókolózni kezdtünk, Roli pedig becsúsztatta kezét a vágatomba. Lassan haladt egyre lejjebb, majd a lyukam körül óvatosan körkörösen masszírozni kezdte a bőrt. Zoli lecsúsztatta kezeit seggemre, széthúzta, így testvére könnyedén izgathatta ánuszomat.

Hátranyúltam, megragadtam Roland efyik kezét, és a csiklómra toltam. Közben csókolgatni kezdtem Zoli arcát, elhaladtam bal füléhez, szopogatni kezdtem fülcimpáját és ritmikusan billegetni kezdtem fenekemet, melyet az ikrek kezei egyre kedvesebben kényeztettek.

Már alig vártam, hogy ne csak kívül simogasson az a kéz, ami lehetett bármelyikőjüké, amikor lassan felkúszott a fenekembe egy ujj. Óvatos körkörös mozdulatokat tett bennem, miközben egy másik kéz ujjai kívülről puhították a környéket. Balkezemet hasam alá csúsztattam, a szokásos mozdulattal csiklómra nyomtam, majd ugyanúgy játszottam saját testemmel, ahogy azt tették ők. Éreztem, ahogy Zoli keményedni kezd újra, jobb kezemmel próbáltam távoltartani puncimtól, húzgáltam rajta a bőrt, Roli pedig szájával is behatolt fenekembe. Nyelve végigszánkázott a csiklómig, majd vissza, és újra belémnyalt. Annyira kitágultam már, hogy egyszerre három ujját csusszanthatta belém.

A következő lépésként ujjazni kezdett, én már vonaglottam, kezemben Zolival, aki kettőnk évődésétől egyre inkább felizgult. Éreztem, hogy nem sokáig bírom már, hogy csak kéz legyen bennem, így felkeltem.

Zolit felültettem, és hátatfordítva neki az öléhez csúsztam, majd lassan beleültem az ölébe, farkát a fenekembe engedtem. Roland végignézte, ahogy lassan mozogni kezdtem testvére ölén.
- Gyere - nyögtem felé. Nem kellett sokáig várnom. Hátradöntött minket, letérdelt az ágyra, és belémnyomult. Lassan baszni kezdett, lábaimat köréfontam, ami következtében mindhárman egyszerre mozdultunk meg.

Hangosan nyögtem, ahogy a két farok feszítette szét pinám és seggem. Karmolásztam Roli hátát, aki a nyakamat nyalogatta. Zoli csak a melleimmel tudott játszadozni, de hihetetlen kíméletességgel tette azt.

Nem tudom mennyi ideig voltunk ebben a pózban, én csak élveztem, amit a két fiú csinál velem. Fenekem billegett kettejük között, élvezetem pedig egyre fokozódott. Most Roli játszadozott saját orgazmusával, sokáig húzta, sokáig szinte mozdulatlanul feküdt bennem, majd egyetlen lövelléssel elélvezett.

Kicsusszant, és nyalogatni kezdte punámat, amiből saját spermája folyt ki. Nyalás közben mozgatni kezdett testvére farkán. Miután kinyalogatott, megujjazott, és közben felhúzott magához. Csókolózni kezdtünk, közben a fülembe súgta, hogy lovagoljak a tesóján, nézni akarja miközben análisan szeretkezek Zolival.

Elhúzódtam tőle, lecsusszantam Zoliról, felhúztam magamhoz, megcsókoltam, és szemből az ölébe ültem. A fenekemhez igazítottam a farkát, lassan magamba toltam. Szájon csókoltam, majd mozogni kezdtem. Hosszasan szeretkeztünk, csókolóztunk. Nem is figyeltem egy idő után Rolandra, csak arra, hogy Zolinak jó legyen. Amikor már éreztem az ölelésén, hogy mindjárt elélvez, eltávolodtam tőle. Átengedtem hüvelyembe, és néhány lovagló mozdulat után engedtem, hogy belém élvezzen.

Már egész világos volt, amikor fáradtan elhevertünk az ágyon. Dél körül ébredtem úgy, hogy kettejük között feküdtem. Meztelen, peckesen álló farkuktól ismét beindultam.
Hasonló történetek
25080
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
30299
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Rakastajatar ·
Micsoda naív kis lelkek vagytok Ti.
Na, de komolyan, újraolvasva kissé erős fantáziának is, de, hogy megtenni mindezt? Az teljes mértékben ki van csukva.
Reagálva néhány kedves bókra:
1) kábé egy félévben egy vodkanarancsot iszom meg (narancs 3 deci, vodka fél)
2) amíg tajtrészegre nem itatnak nem megyek bele gruppenbe, de mivel utálom a piát erre kicis a lehetőség
3) tévhit, hogy az ember csak pornóban láthat olyamit, amit leírtam, én spec tuti nem ott, mert nem nézek
4) a fantáziáról még soha nem hallottatok?
Egyébként meg valaki kérte, hogy írjak egy ilyet, neki tetszett, gondoltam megosztom itt, nektek nem jött be, ez van. Köszönöm a kritikákat, felfogtam.

Garfield ·
Én az előbbiekhez még annyit hozzáfűznék, hogy van itt egy enyhe kis képzavar:

\"Zoli keze eközben trikóm alatt melltartóm csatjával próbálkozott. Ajkai pedig folyamatosan cirógatták már meztelen bőrfelületemet. Nem hagytam sokáig kínlódni, kikapcsoltam magam a csatot, és a trikón keresztül levettem.\"

már meztelen.. mi meztelen, ha még fent van a trikó? a nyak és a váll.. de az eddig is az volt... vagy nem?

Kicsit megakasztott az a rész, amikor a srác kígyóját emlegetted, én ide másik szót használnék, mert én speciel itt elröhögtem magam :D

Amúgy a sztori nagyon jó, érdekes gondolat ez az ikerpár, csakhát tény, hogy ilyen az életben nem történik.
Rakastajatar ·
kis spagetti pántos trikóról nem hallottál még? ami inkább csak zavaró, sem mint takaró tényező egy leányzón :D
amúgy meg nem a realitásra törekedtem, nálam a grupi eleve a realitáson túl van, de ezt már lejjebb kifejtettem.... :smile:

Pavlov ·
Ezt a történetet jelenleg éppen 6552-en olvasták el. Nagyon szép szám ez! És nekem a története is bejön, gondolhatod, kedves Rakastajatar...
Rakastajatar ·
Most mondjam azt, hogy ezt Tőled el is vártam??? :yum:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: