Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az este

Jócskán elmúlt már az ebéd, amikor megcsörrent a telefonom. Egy SMS érkezett. Feladója Kata. A szöveg nem volt hosszú, de mégis egyértelmű. „Este?”
Nyolc óra előtt pár perccel állítottam le az autót a négyemeletes panelház előtti parkolóban.
Kezemben egy üveg száraz, vörös borral indultam a kívülről frissen felújított épület felé. Beütöttem a kapu jól ismert kódját és nyugodt léptekkel haladtam fel a kopott lépcsőn.
Mire felértem, az ajtó résnyire már nyitva volt. Kopogás nélkül nyitottam be. A lány a nappaliban lévő kanapén nyújtózott. Nem volt túlöltözve. Az „alkalomhoz” mégis kiválóan illet a fekete melltartó, francia bugyi és a harisnyára húzott hosszú bőr csizma. Hosszú szőke haja két copfba fonva omlott vállaira. Az üvegasztalon gyertyák és pezsgősüvegek sorakoztak. Régóta ismert már. Jól tudta, hogy mivel lehet az érzékeimre hatni. Imádtam a kislányos bőrbe bújt dögös amazon figuráját.
A bort letettem az asztalra és leültem a fotelbe. Kata felállt. A maga huszonkét évével gyönyörű volt és izgató. Párduc teste egyszerű esztétikai élményt nyújtott minden olyan ember számára, aki szerette a szép nőket, nemtől és kortól függetlenül. Finom mozdulatokkal egy poharat pezsgővel töltött meg. Odalépett hozzám. Élveztem a pillanatot, hogy egy ilyen gyönyörű és érzéki nő a kegyeimet keresi.
A poharat a kezembe adta, majd leült a földre. Közvetlenül a lábaim elé. Hatalmas zöld szemivel pedig úgy nézett rám, mint egy szeretetre és simogatásra éhes kiscica. Az egész helyzet könnyed volt, elvárás nélküli. Tudtuk, hogy az egész este csak ránk vár és az fog történni, amit mi szeretnénk.
A poharam gyorsan ürült ki, de nem kellett megszólalnom ahhoz, hogy ismét milliónyi buborék szaladjon benne felfelé. A lány is töltött magának. Koccintottunk. Aprókat kortyolt, s mire poharam ismét üressé vált, az övé még szinte tele volt. Ismét töltött, majd újra koccintottunk. Itatott. De jól esett és nem foglalkoztatott a holnap reggel. Egy újabb üveg következett. Az asztal mellet lévő kis szekrényen heverő cigarettás dobozt felém nyújtotta. Kivettem egy szálat. A fellobbanó láng a lány szemeiben táncolt és úgy éreztem magam mint, amikor egy éhes tigris néz az emberre a vastag acélrácsokon túlról.
Ő is rágyújtott. A fejét elfordítva felfelé fújta a füstöt. Nyaka érzéki rajzolata felébresztette bennem a vágyat. Átfutott rajtam a gondolat, hogy hamarosan ezt a gyönyörűséges bestiát az ágyon fekve, elmosódó szemfestékkel fogom a karjaimban tartani. Éreztem, ahogy e gondolatra hamiskás mosoly szaladt át az arcomon. Szótlanul figyelt rám. Látta rajtam a gondolatimat. Amire ugyanolyan cinkos mosoly volt a válasz, mint, amilyet tőlem kapott.
Ismét töltött. Már kezdtem kicsit szédülni.
Felállt, megfogott két pezsgősüveget és szó nélkül nyújtotta a kezét. Én pedig mentem vele. Akkor vele bárhová mentem volna, hisz ő volt a nő, akihez a leginkább ragaszkodtam. A hálószobába vezetett. Egy mozdulata elég volt ahhoz, hogy megértsem. Leültem le a hatalmas franciaágy szélére. Megemelte az állam és az egyik üveget a számhoz tette. Ittam, amíg tartotta. Hüvelykujjával finoman törölte le azt egy csepp nedűt, ami szinte menekülve futott végig szakállamon.
Fölöttem állt. Az alkoholtól kezdődő kábulatomban csak a köldökét láttam. Csábító volt. A kezdődő erekcióm már előre jelezte, hogy innen nem szabadulok egy jó darabig. Megfogta a tarkómat és lassan a hasához húzta. Bőrének illata és puhasága felébresztette ösztöneimet. Csókolgatni kezdetem. Kezeim pedig harisnyáján indultak el felfelé. Átfogtam vékony derekát, az arcomhoz húztam, miközben ő a szögletesre nyírt frizurámat túrta. Ekkor már mindennél jobban akartam érezni, ahogy egyszerűen csak magamra húzom.
Egy váratlan mozdulattal hátraszegte a fejem. Mozdulata és tekintete nem tűrt ellentmondást. Nyugodtan ereszkedett térdre előttem, de mindvégig hátra feszíve tartotta fejem. Meglazította a nyakkendőmet, majd egy egyszerű mozdulattal kibontotta a csomót és az ágy mellett álló éjjeliszekrényre dobta. Kigombolta az ingem felső gombját, majd kezei gyorsan iramodtak tovább az övem felé. A csat nem jelentett túl nagy kihívást, hiszen egy pillanattal később már a zipzár ismerős hangja törte meg a csendet. Egy gyors mozdulattal a farkam után nyúlt. Markának erős szorítására jóleső bizsergés futott végig rajtam. Lenéztem rá. Tekintete az enyémbe fúródott. Látta minden vágyam, s tudta, hogyan kell hozzám érnie, hogy örömet okozzon. Markának szorítása ekkor mozdult meg először, amire egy pillanatra önkénytelenül is kihúztam magam. De ismét találkozott a tekintetünk.
Közelebb húzta magához meredő férfiasságom. A szemében ismerős tűz égett. Tudtam, hogy még ha akarnék, sem tudnék már menekülni. A nyelve hegyét rátette a farkamra, s egy picinyke, de annál erotikusabb kört írt le vele a makkomon. Eközben pedig nézte és élvezte a látványt, amit kiváltott belőlem. A feje után nyúltam. A száját egyszerűen csak rá akartam húzni a péniszemre, de megfogta kezem és visszatette oda, ahonnan az imént elindult. Hagytam, hogy csinálja. S közben néztem, hogy lehunyja szemet és férfiasságom hegye eltűnik az ajkai között. A szája puha volt. Mégis ahogy a hímvesszőmet a nyelvével a szájpadlására nyomta, oly’ határozott volt, hogy azonnal átadtam magam a testiség buja örömeinek. Feje és keze eleinte lassan mozgott. Hagyta, hogy élvezzem és még inkább akarjam. Néha kivette szájából a hímvesszőm. Egy pillanatra megállt és duzzadó ajkaival tövig csókolgatta, egészen a heréimig, amelyeket szintén kellő alapossággal szeretgetett. Gyakran felnézett rám, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg kezdem elveszíteni a kapcsolatot a külvilággal.
Hanyatt lökött. Egyik kezével a zacskómat simogatta, a másikkal a keményen fogta a péniszem és apró, nyolcasokat rajzolva húzta a bőröm föl, majd aztán hirtelen le. Szája pedig erősen szívódott rá és követte gyors egymásutánban a kezét. Egy-egy pillanatra teljesen magába gyűrve férfias kinövésem. Ilyenkor már érezni lehetett szűk nyelő csövének szorítást. Csak csinálta, csinálta, mint aki sohasem fárad el. Akkor tértem magamhoz, amikor egy pillanatra abbahagyta és lerántotta magáról a bugyiját. Combját játszi könnyedséggel dobta át a derekam fölött. Tapasztalt mozdulattal ismét megmarkolt és elkezdett magába vezetni. Fantasztikus érzés volt, ahogy ez a feszes testű nő szinte felnyársalja magát velem. Kicsatoltam melltartóját és a földre dobtam. Megfogtam az ütemesen mozgó csípőjét. A derekamon ülve fejét hátra dobta és kihúzta magát. Gyönyörű volt. Izmos hasa, feszülő mellei és kívánatos nyaka fokozta bennem az amúgy sem mindennapi élvezetet.
Csípőjét kissé megemelte, amikor jobb keze az ágyékához ért. Csuklója finom köröket kezdett rajzolni szeméremajkai között. Látszott rajta, hogy egyre inkább közelít az orgazmushoz. Hirtelen előre dőlt és bal karjával a fejem mellett támasztotta meg magát. Merevvé vált, csak a csuklója mozgott. Jól tudtam, hogy mit jelent és nem akartam veszni a pillanatot. Karjaim a derekától indultak el felfelé egészen a lapockájáig. Tisztában voltam azzal, hogy a két csont mellett húzódó izmoknál hol van az a pont, amire biztosan reagálni fog. Masszírozni kezdtem, amitől fejét hátra dobva szinte felsikoltott. Közben erősen dolgoztam benne, hogy ezzel is tovább emeljem mámorát.
A mellkasomra bukott. Átfogta a vállaim és minden egyes mozdulatomra a karmai belém mélyedtek. Próbáltam minél mélyebbre hatolni benne. Imádtam, ahogy gyöngéd remegés lett úrrá rajta.
Pár perc múlva felegyenesedett. Gondosan befont copfjai néhány tincset már elengedtek. A mellkasomra támaszkodott miközben tovább munkálkodtam benne. Hiába szerettem volna minél hosszabbra húzni szeretkezésünket, altestének gyöngéd mozdulatitól már alig bírtam türtőztetni magam. Belekapaszkodtam vállaiba és szorosan húztam magam hozzá. Elemelkedtem az ágyról, de ő gond nélkül tartotta ránehezedő súlyomat. Egyik kezével beletúrt a hajamba és magához szorította az arcom. Minden izmom megfeszült, ahogy elélveztem, s őt embertelenül szorítottam magamhoz. Ahogy szorításom engedett, simogatni kezdte a széttúrt hajam. Lassan dőltünk vissza az ágyra. Pihegtünk. Éreztem, ahogy hüvelyének pulzálása egyre gyöngébbé válik, majd mielőtt önkénytelenül is kicsusszantam belőle, meg is szűnt.
Csókolgatni és simogatni kezdtük egymás. Lábainak szaggatott mozdulatiból sejtettem, hogy igencsak el lehet gémberedve. Segítettem neki, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel tudjon mellém feküdni. Tekintetében szeretet láttam. Úgy nézett, ahogy azok a szerelemes nők szoktak, akik büszkén néznek kedvesükre, akinek épp az imént adták a világot.
Felkeltem és a mosdó felé indultam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
A "bőrcsizma" is tévesen szerepel a műben, ám ettől sem lett érdekesebb. Nekem nem tetszett. Amellett, hogy nem tudnak a szereplők beszélni, más olyasmit sem tartalmaz, ami megkülönböztetné az ezerszámra íródó történetektől.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: