Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az érzelmek átka. Második rész.

Kriszti reggel korábban ébredt, mint Marci és jól szemügyre vette kivel is hozta össze a sors. Jó képű srác és mindene rendben van gondolta Kriszti, csak az a furcsa hogy 17 éves. Végig simogatta a fiú kockás hasát majd a keze tovább siklott a méretes farokra mely így lekonyult állapotban is nagy volt. Felhúzta a bőrt gondolt egyet és elkezdte szopni. Lassan Marci magához tért és örömmel vette, hogy Kriszti ilyen lelkesen ébreszti. Jó reggelt baby hangzott a válasz miközben megsimogatta a lány fejét. Marci farka egyre nőtt és Kriszti egyre lelkesebben cumizta, talán nem is volt rossz bevállalni ezt a srácot, elég jó pasi mondta magában miközben a másik kezével a punciját izgatta.

Marci persze a percek elteltével egyre aktívabb lett és felülésével jelezte hogy készen áll a reggeli baszásra.
- Fordulj meg Baby. - Hangzott a kérés, és már tolta is a farkát Kriszti nedves puncijába, lazábban vette most a dolgot, szépen ráérősen. Kriszti élvezte, ahogy ki- be mászkál benne a nagy fasz és az se zavarta, hogy egy- egy az udvaron kószáló szomszéd egyenesen a szemébe néz az ablakon keresztül. Tövig ment minden lökés és Kriszti nagy élvezte a dolgot nem telt bele 10 perc és meg is jött az első orgazmusa melybe az egész teste bele feszült. Marci elégedetten nevetett fel miközben tovább dugta a lányt.
- Látom élvezed a minőséget. A reggeli kis légyott már 40 perce tartott mikor Kriszti hátra szólt Marcinak - Mehet keményebben! Marci elmosolyodott, érezte, hogy a lány rákapott a baszásra, rámarkolt a derekára és felljebb kapcsolta az iramot. Jól megbaszta és az utolsó lökésével telespriccelte Kriszti punciját.
- Na már benned is hagytam mintát - nevetett Marci és ezen Kriszti is elnevette magát, majd mosolyogva kezdte szopni a srác farkát. Szép tisztára nyalta a farkát majd egy nagy csókot adott Marcinak.
- Lehetnél a csajom is, passzolsz hozzám.
- Hát nem volt rossz, de nekem most van pasim.
- Kár, nagyon jó volt egy ilyen csajt dugni mint te. - Te dugtál meg eddig a legjobban. - Remélem még foglak is. - Az nem kizárt, nevetett fel Kriszti.

Marci lassan elment és Kriszti kicsit rendbe tette a szobáját. Kész csatatér nevetett magában. Ahogy telt a nap Kriszti lerendezte az aznapi találkát a barátjával és sietett haza hogy körül nézzen egy kicsit kedvenc chat site- ján. Ákost nem találta viszont unalom űzés képpen beszélgetett mindenkivel és a sors összehozta egy 17 éves punk csajjal akivel hamarosan már a sex volt a téma. Kriszti mesélt az álomszép focista pasiról és elmondta milyen jó kis estét töltött Marcival.

- Komolyan mondom kész vagy :D. Nem vagy semmi csajszi.
- Meg is lepődtem magamon, de azt kell hogy mondjam egy cseppet sem bántam meg.
- És szerinted közelebb kerültél a másik sráchoz?
- Hát remélem, mert nagyon akarok dugni vele :)
- Komoly csaj vagy :D szerintem téged minden jó pasi megdughat :D
- Kezdem én is ezt hinni :D de én miért ne használjam ki bejövök egy jó pasinak?
- Igazad van valahol, össze kéne jönnöd a bátyámmal ő is jó pasi :D
- Hát szerintem elég ez a mostani dolog:D

Kriszti elfoglalta magát egész este ám hiába nézegette a telefonját Marci nem kereste. Még egy nap se telt el de hiányzott neki a szép nagy farok a puncijából. Másnap írt egy sms- t Marcinak aki válaszolt neki és mondta hogyha gondolja akkor átjöhetne este. Kriszti lerázta a barátját és felkészült az estére. Megérkezett, és hívta Marcit.

- Szia, itt vagyok.
- Hello, csöngess a 12- eshez beengedlek.

Kriszti felment a lakásra ahol Marci már az ajtóban várta.

- Na szia, nincsenek itthon anyámék most. mosolygott.
- Az jó, akkor nem zavarunk senkit.

Mikor Kriszti bement a lakásba meglepődve látta hogy Ákos és barátnője is ott vannak. Beszélgetésbe kezdtek majd Ákos és Marci lement a közeli boltba és a lányok egymás közt maradtak.

- Hallom jól sikerült az este. Nevetett Kitty
- Hát igen. Mondta Kriszti mosollyal az arcán.
- Tudom mit éltél át, jártam a Marcival én is.
- Komolyan?
- Igen, még az Ákos előtt.
- Hogy- hogy ilyen jóban vannak ezek után?
- Hát az egész egy kicsit kacifántosan kezdődött, a Marcival jártam és egy buli után a srácok megkérdezték, hogy nem e próbáljuk ki a párcserét, Ákos akkori barátnője is belement a dologba és megtörtént a dolog aztán és az Ákossal maradtam egy idő után.
- És a másik csajjal mi lett?
- Ági nyomult még egy darabig Marcival aztán kiment Londonba.
- Értem, és mit mondasz ki a jobb?
- Én azt mondom hogy az Ákos, szerintem jobban néz ki és nagyobb a farka is. Nevetett fel.
- Akkor jól jártál.
- Igen. Egyébként nem zavar hogy a pasid mellett Ákos megdöngetett azért elég rendesen?
- Furcsa volt, de nem bántam meg.
- És azt bánnád ha ma az Ákos is megdöngetne?
- Egyáltalán nem! Nevetett fel Kriszti.
- Mert mi e célból vagyunk itt, úgyhogy ha gondolod.
- Igen gondolom. Vágott közbe Kriszti és úgy érezte hogy ez a nap tökéletes már most. Mikor a srácok megjöttek a lányok mosolyogva várták őket és Kriszti felnevetett. - Na dugjunk! A srácok elmosolyodtak és a felek lassan ketté váltak.

- Élvezni fogod nagyon. Mondta Marci és Kitty- be karolva a másik szoba felé vette az irányt. Kriszti már térdelt Ákos elé, mikor a fiú rászolt.

- Vetkőzz le előbb kicsim.

Kriszti elmosolyodott és gyorsan kibújt a ruháiból

- Azt remélem tudod hogy szeretem a csajom és nem kímélni szeretnélek.

- Tudom, tudom. Mosolygott Kriszti és gyorsan visszatérdelt Ákos elé. Ákos eltolta Kriszti fejét és felállt hogy levetkőzzön. - Várj egy kicsit te kis mohó. Kriszti szemei valósággal csillogtak és már a gondolattól is nedves volt a puncija, nagyon várta hogy bekaphassa Ákos faszát. Ákos visszaült a kanapére, Kriszti pedig coffba gumizta hátul a haját és szopni kezdte Ákos- t. Szép formás nagy farka volt Ákosnak, nagyobb mint Marcinak és Krisztinek ez természetesen jobban is tetszett. Tetszett nagyon Ákosnak, amit kapott mert Kriszti tényleg nagyon jól szopta a faszt ám arra még Ákos sem gondolt hogy a kiscsaj ennyire be van gerjedve ugyanis Kriszti a puszta szopástól elélvezett. Kriszti kivette a farkát a szájából és elnevette magát.

- Akarod hogy bekapjam teljesen?
- Ha segítesz akkor szerintem menni fog.

Kriszti vissza vette Ákos farkát a szájába, az pedig két kézzel ráfogott a fejére. Elkezdte lenyomni a lány fejét, és aki a két kezével egyre jobban szorította a combjait. Nagyobb falat volt ez, mint Marci farka, de Kriszti nem akarta, hogy álmai pasija előtt szégyenben maradjon, és tűrte, ahogy egyre mélyebben a torkába nyomják a faszt.

- Úr isten! Mindjárt eldurranok. Mondta Ákos mikor tövig nyomta a farkát Kriszti szájába aki tiszta erővel markolta már a fiú combjait. Ákos mozgásba kezdett és elkezdte baszni Kriszti száját akinek erősen kellett koncentrálnia hogy nehogy öklendezni kezdjen.
- Nem basztam még szájba senkit. Ujjongott Ákos és egyre gyorsabban mozgatta a csípőjét. Ákos megfogta a lány coffját és felállt, felhúzta Krisztit lesmártolta coffjánál foga újra letérdeltette maga elé és visszanyomta a szájába a farkát. Kriszti már ügyesen nyelte tövig a nagy faszt és egyre jobba bírta, ahogy az egész lemegy a torkán. Ákos szopatta egy kicsit Krisztit majd elengedte a lány fejét aki mosolygve feküdt a padló szőnyegre és olyan szélesre tárta a lábát amennyire csak tudta. Ákos letérdelt és a forró nedves punciba tolta a faszát, Krisztit átjárta az élvezet és Ákos vállaira tette a lábait.

Ákos elkezdte baszni Krisztit, aki minden lökésnél hangosan felnyögött és mosolya a füléig ért. Nagyokat lökött, a méretes fasz ki- be járt Kriszti puncijában és Ákos igyekezett minden erejét bevetni hogy megfelelően szétbaszhassa az örömmámorban nyögdécselő Krisztit. Kriszti nem gondolta hogy ilyen öröm tud lenni egy kemény kúrás és csak azt hajtogatta - Ez az, ez az. Az orgazmusai egymást követték és mindegyiknél hangosan felnyögött. Ákos megfogta Kriszti bokáit és pár nagy lökéssel bele élvezett a lányba. Kriszti fáradtan nyúlt el a padló szőnyegen, Ákos kivette a lány puncijából a faszát és utolsó erejével négykézláb Kriszti felé mászott és a lány szájába lógatta a faszát. Kriszti kötelesség tudóan szopni kezdte Ákos faszát majd szépen lassan a fiú még térdelt és megsimogatta az izmos fenekét és nevetve egy puszit nyomott rá.

- Tetszik baby?
- Nem rossz, szép darab.
- Ki szoktad nyalni a pasidnak?
- Nem, dehogy.
- Miért nem?
- Nem vagyok seggnyaló!
- Ne legyél már ilyen, nem is csináltad még.
- Nem is akarom.
- Na, csináld már. Nem lesz ez rossz.

Kriszti feltérdelt és nézte Ákos seggét majd simogatni kezdte. Szét húzta és a nyelvét kinyújtva izgatni kezdte Ákos segglyukát. Egyre jobban elengedte magát és határozott nylevmozgással szépen kinyalta a srác seggét aki tíz perc elteltével lábai között hátra nyomta a farkát és Kriszti puncijára élvezett aki hátra dölve elkezdte szétkenni a testén a fiú spermáját majd a kezéről lenyalta azt.

- De jól kúrsz.
- Köszi mosolygott Kriszti miközben simogatta Ákos farkát.
- Tényleg jobb idősebb csajokkal baszni.
- Jobb vagyok mint a csajod?
- Szeretkezni vele a jó de megbaszni te vagy a jó. Remélem nem tudoljára baszhattalak meg.
- Nem hát! Nevetett fel Kriszti.
- Lesz a jövő héten egy csapat buli eljöhetnél, az egyik srácnál lesz.
- Ok, rendben.
- Basznál több pasival is?
- Egyszerre?
- Nem, hanem úgy hogy ott majd más haverjaimmal is?
Kriszti elmosolyodott és megvonta a válát.
- Sikere lenne a széttett lábaidnak, szerintem mindenki meg akarna baszni.
- Hány pasi lesz ott?
- Nem lesz ott mindenki kb öt- hat srác.
- Az sok egy kicsit. nevetett Kriszti.
- Ugyan. Tök ügyes vagy. Szerintem elbírsz pár 17 évessel. Úgyis megcsaltad már a pasid ha benyomnak még pár faszt a puncidba az nem oszt nem szoroz.

Mikor mindenki elvégezte a dolgát és a srácok elkezdték rágni Kriszti fülét a buli miatt. Kriszti nevetve húzta a száját de Kitty elkezdte neki felhozni az érveket.

- Figyelj. Kettő már megbaszott. Nem volt jó?
- De, de az akkor sem hat.
- Ne azzal foglalkozz hogy hányan vannak hanem azzal jó amit csinálnak.
- Így is el kell számolni a pasimmal.
- Szerintem a pasidat már akár le is koptathatod, mert már ketten basztak meg, azzal ne gyere hogy miatta nem csinálod, mert akkor velük se csináltad volna. Vagy annyira vagány csaj hogy bevállald.
- Ennyi pasit? Nagyon sok.
- És akkor mi van? Megbasznak egyenként és akkor nincsen semmi új benne. Különben is örülj hogy ennyi jó focista jól megbasz.
- Ez is egy érv. Nevetett fel Kriszti.
- Nem nagy cucc hidd el. Sok ilyet csináltak már, leszopatnak, aztán megbasznak senki nem a csajának akarj ettől ne félj. Csak jól megbasznak, kiélveznek, te meg kiélvezed őket. Még neked kéne megköszönnöd nekik.

Nagy nevetéssel zárult a lányok beszélgetése. És hamarosan jön Kriszti házibulis kalandja, de lehet hogy a lány meggondolja magát. A tippeket addig is várom :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
nem rossz csak a végén az a még neked kéne megközönni beszólás kicsit nagyarcu..de tetszik:) amugy egyértelmü elfog menni a buliba:D
BURGONYA ·
TE NAGY FEHÉRMÁJÚ KIS BELEVALÓ CAFKA (KJÓ ÉRTELEMBEN) LEHETSZ! NAGYON NEDVESEDSZ AZ ILYEN SZTORIKRA!!

MONDJUK NEKEM MEG A FASZOM ÁLL RÁ!! :rage: :angry: :angry:
moon-sun ·
:D:D:D:D én páromra izgulok.....de azért izgatnak az történetek is...

tepett ·
Nagyon bejön nekem az írásod, már nagyon várom a folytatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: