Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az erotika mosolya

Hogy is szólnak a klasszikus mondatok? „A történetben szereplő személyek és események a képzelet szülöttei. Bármilyen hasonlóság a valóság elemeivel, csak a véletlen műve.” Vagy valami ilyesmi…


A barna és a kék szempár lassan közelített egymáshoz. A fiú elmosolyodott. Furcsa emlékek futottak át a fejében. Nem gondolta volna, hogy ez lesz annak a mondatnak a folytatása, amit néhány hónappal ezelőtt egy mozi előcsarnokában mondott a lánynak. Illetve dehogynem gondolta, sőt remélte, de ez azért nem volt olyan egyértelmű, mint a romantikus lányregényekben.


-           Lépjünk túl azon az alapfelálláson, hogy Te a főnök lánya vagy… (Aztán a mondat második fele már akkor is csak a fejében hangzott el.) …inkább azt nézzük meg, mit tudunk egymással kezdeni – „csak” mint két értelmes ember.
A lány is mosolygott, de talán ez volt az utolsó olyan gondolat ezen az estén a fejükben, amelyek külön-külön fogalmazódtak meg, és a végén nem találkoztak. Bea ugyanis csak arra gondolt, hogy a több mint 15 év korkülönbség nem jelenthet akadályt, hogy az érzelmek végre szabadon szárnyaljanak. Abban is volt valami ösztönös, hogy az orrukat finoman egymáshoz érintették, és így összesimulva még közelebb került a szájuk egymáshoz. Ez persze újabb mosolyt fakasztott. Ekkor Dani már nem bírta tovább, hogy ne szólaljon meg. Pedig elhatározta, hogy nagyon keveset fog beszélni. Így is épp eleget jár a szája, ideje lenne, hogy másképp is kifejezze a gondolatait. De csak nem tudta meghazudtolni önmagát, hogy a szavak kifejezőerejét használja, ha a lány közelébe került.
-           Örülök, hogy túlléptünk azon az alapfelálláson, hogy Te a főnök lánya vagy – szólalt meg halkan, majd kicsit hátrább húzódott, hogy lássa a lány reakcióját. Bár erre nem sok esély volt a félhomályban, de ő is inkább arra gondolt, hogy a lány is szavakkal reagáljon.
-           Muszáj neked mindenbe belekotyogni? – csapott le azonnal Bea, persze ő is mosolyogva, hiszen tudta, hogy ez is az incselkedés része.
Sőt, Dani is erre a reakcióra számított, de több esélyt már nem akart adni arra, hogy megint lemaradjon a lány ajkai megérintésének lehetőségéről. Ha már annyiszor elképzelte magának a szituációt, a valóságban is érezni akarta, hogyan tapad egymásra a két száj. Ez a két száj. Mindkettőjüknek voltak az életben már kellemes élményei, ami a gyönyöröket illeti, de tudták, hogy ez most különleges alkalom. Hiszen a néhány hónapos ismeretség után egy kicsit váratlanul kerültek ebbe a helyzetbe. De ha már más nem volt, aki kimenjen a lány elé a buszhoz, Dani nagy „duzzogva” bevállalta. A hideg téli időben neki is jól esett volna egy tea a lány lakásán.


A fiú most határozottabban nézett a barna szemekbe, és ahogy közeledett a lány felé, várta, hogy mikor csukódnak be a kémlelőnyílások. Bea – ha létezik utolsó utáni pillanat – kitartott, mert el akart veszni a kék szempárban. De amikor Dani is hunyorítani kezdett, elhessegette minden gondolatát, és csak azzal foglalkozott, hogy a nyelvével minél finomabban érintse meg a társszervek ízlelőbimbóit. A fiú is a bimbókra gondolt, de azokra, amelyek valami nagyobbacska halmokon ülnek. Szemeivel – kissé malac módon – már akkor a keresésükre indult, amikor először találkozott a lánnyal. Tudta, hogy csak néhány centiméterre rejtőznek attól a mély kivágástól, amit a lány ruhája láttatni engedett, amikor először találkoztak. De most itt voltak, nem csak a szemnek közel, hanem valóban elérhető távolságban. A csók azonban annyira elterelte a gondolatait a halmocskákról, hogy akaratlanul is az érzelmek kerültek előtérbe. Ezt pedig úgy tudta leginkább kimutatni, hogy nagyon szorosan magához ölelte partnerét. Ehhez persze egy kicsit ki kellett billentenie mindkettőjüket az addig biztosnak tűnő egyensúlyi helyzetből. Igyekezett ezt az új pózt is a maga javára fordítani, és a lány derekáról lassan előre húzta az egyik kezét. Ezt olyan finoman csinálta, hogy maga sem tudta, mikor tapadt a tenyere a lány pólójának legkiemelkedőbb részére. Ekkor egy kézfejet érzett az ujjain, és egy kicsit meg is ijedt, hogy el kell búcsúzzon ettől a kellemes élménytől. De a hozzásimuló tenyér nyomása megerősítette abban a tudatban, hogy jó helyen jár. Ha ez nem tiltott terület, – gondolta magában – akkor ideje megkeresni a párját is. Mindkettőjüknek levegőre volt szüksége, és a fiú rögtön kihasználta a lehetőséget egy újabb piszkálódásra.
-           Hol lehet ilyen kitérdelt pólót beszerezni? – kérdezte nem kis iróniával a hangjában.
-           Ma este szerencséd van, nem kell sehová sem menned érte, hiszen itt van a kezedben – jött a válasz, gondolkodás nélkül, hiszen nem először került elő köztük ez a megközelítés a lány ruházatát illetően.
-           Akkor birtokba veszem a különleges darabot – folytatta a fiú a játékot, és lassú, de határozott mozdulattal kifejtette belőle a viselőjét.


Ez persze megint azzal járt, hogy a két testnek egy kissé el kellett távolodni egymástól, de mindketten tudták, hogy ez csak átmeneti állapot lehet. Dani mintha úgy emlékezett volna, hogy Bea mindig visel melltartót, de a lány mosolya sejtetni engedte, hogy most meggyőződhetett arról, ebben a helyzetben nem kell még ezen is filozofálni. A fiú titokban először a saját arcához érintette a tenyerét, hogy meggyőződhessen arról, hogy mennyire meleg. Persze teljesen felesleges volt az óvatoskodás, hiszen az eddig történtek akkor is felforrósították volna, ha előtte egy hóemberrel fogott volna kezet. Már maga a figyelmesség tudata is örömet okozott, az meg még inkább, hogy a lány kacsintása is jelezte, észrevette a kissé sutára sikeredett mozdulatot. Ezt a pillanatot már nem akarta elrontani valami buta szójátékkal, és valami olyat tett, hogy esélye se legyen megszólalni. A bal kezét a lány jobb melléhez szorította, száját pedig a másik domborulatra tapasztotta. Beának most lett volna lehetősége megszólalni, de csak egy nagy sóhajtással jelezte, hogy ehhez kár lenne bármit is hozzátenni.


Valahogy ki kellett volna egyenlíteni az oldalak kényeztetésének egyensúlyát. Erre ezért is volt szükség, mert Dani érezte, hogy el fog zsibbadni a támaszkodó keze. Nehéz volt eltávolodni a lány puha bőrétől, de úgy gondolta, hogy egy forró csókkal orvosolni lehet a problémát. Ez a látszólagos pihenő a lánynak is jó alkalmat teremtett arra, hogy ő is megszabadítsa partnerét a pólójától.
-           Megértem, hogy szükséged van egy bővebb pólóra – mondta szórakozottan. Ezt az állítást az is megerősítette, hogy a fejen átbújtatási mozdulat közben mintha valamiféle hasadási hang is hallatszott volna.
-           A pólómban legalább nem veszek el, nem úgy, mint benned.
Ezen a mondaton a fiú maga is meglepődött, hiszen egy kicsit elszokott az udvarlós kijelentésektől. De most annyira jól esett neki, hogy a kelleténél egy kicsit nagyobb lendülettel döntötte a kanapé háttámlájához partnerét. A látszólagos vadságnak rögtön meg is lett az eredménye, hiszen egy plüssmaci hullott közéjük a fekvőhely párkányáról, mintegy édes hármassá bővítve az eddigi meghitt társaságot. A kis figura egyik mellső végtagját a szája elé tartotta, ezzel is jelezve talán, hogy leplezni akarja huncut mosolyát. De a pár nem tudta leplezni, illetve nem is akarta. Ennél az érzésnél csak azt találták még jobbnak, ha újra egymáshoz forrasztják ajkaikat, közben egyszerre simították meg a maci hátát. Persze ez a felület jóval kisebb volt, mint a kettőjük tenyere együtt, ennek csak örülhettek, hogy egymásból mégis több jutott nekik, mint a szőrmóknak.


A közjáték végén egy kis hiba csúszott a számításba, hiszen a következő mozdulatsor végén a fiú kezébe ugyanaz a mell került, mint az előbb, így szájával is kénytelen volt a már ismert domborulattal játszani. De mivel határozott cél volt a másik testrész kiegyenlített ingerlése is, most nem adott időt az újabb tévedésre. Egy súlypontáthelyezés után a lány másik oldalára került, és így nyelvével megérezhette a másik bimbó ízét is. Sok különbséget ugyan nem tapasztalt, de mégis jól esett neki a tudat, hogy egy újabb – eddig ismeretlen – területet sikerült ily módon is felfedezni. A lány sem tétlenkedett, hiszen szabadon lévő kezeivel folyamatosan simogatta a fiú arcát. De egyre inkább azon munkálkodott, hogy lejjebb kezdjen el munkálkodni. A folyamatosan lefetyelő fiú azonban folyton útban volt, így a derekánál mélyebbre nem lehetett nyúlni. Dani is megértette a helyzetet, főleg, hogy ő is érezte, akkor járnak a legjobban, ha az eddig sem hétköznapi izgalmakat tovább fokozzák. Ő volt a kedvezőbb helyzetben, így nem kellet azon gondolkodni, hogy ki vegye le először a másik nadrágját. Szerencsére nem volt egy bonyolult szerkezet a női lábat eltakaró viselet, így csak a hatás kedvéért húzta a szükségesnél lassabban a szövetet. Arra azért figyelt, hogy minden pillanatban hozzáérjen a kézfejének valamelyik részével a libabőrös virgácsokhoz.


A lány ösztönösen odakapott a lábaihoz, de a lendületet kihasználta, hogy a fiú öve után nyúljon. Látta is rajta, hogy tetszik neki a határozottság, ezért gondolta, hogy tovább élvezi a helyzeti előnyét. Amikor azonban a nadrágot is húzni kezdte, összefogta a fiú alsójával, így az előzetes gondolataival ellentétben egy kicsit hamarabb találkozott a már nem éppen nyugalmi állapotban levő farkincával. Mivel Dani nem volt benne biztos, hogy a lány a nem túl nagy mérettől vagy csak a vártnál hamarabb előtűnő látványtól lepődött meg, így inkább nem adott lehetőséget a gondolkodásra. Mivel úgy érezte, hogy a mai este folyamán nem lesz szükség a lány tangájára, bármennyire is tetszett neki a finom csipkés mintázat, az lesz a legjobb, ha többet nem is találkozik vele. Ezért úgy dobta a háta mögé, hogy nem is nézett arra. Az előbukkanó, rövidre borotvált kis bozont egyébként is annyira megrészegítette, hogy a lány szemébe is elfelejtett belenézni. Bármennyire is szerette volna Bea, ha először a szájára kap egy csókot, tudta, hogy ezt most nem kéne erőltetni. Ezen az eszmefuttatáson gyorsan túl is lendült, különösen azért, mert a következő pillanatban a már ismert nyelv az ölét kényeztette. Az érzés pedig mindenért kárpótolta, főleg azért, mert az a korábbi bizonytalansága is elmúlt, hogy biztosan akarja e a fiút ma este „minden szempontból”. A fiú hívta fel a figyelmét, hogy az utolsó két szót hangosan is kimondta. Egy korábbi közös beszélgetésük kapcsán már elhangzott ez a szókapcsolat.


Egy pillanatra kizökkentek a meghitté vált estéből, és a lány felidézte a kérdést, amit a fiúnak feltett, két közös ismerősükkel összefüggésben.
-           Ők milyen kapcsolatban voltak egymással?
-           Együtt voltak, minden szempontból, ha érted mire gondolok.
-           Igen értem! – de ezt csak akkor kellet hangosan kimondani.
Most már nem volt rá szükség, hiszen a fiú visszahajtotta a fejét a lány két lába közé, és jólesően lefetyelte az egyre jobban előtörő kéjnedvet. Bea sóhajtozása viszont szinte hívogatta a fiú száját, hogy a nyelvével azt a környéket is ismételten bejárja. Nehéz volt döntést hozni, hogy melyik az a terület, ami nem kapott még megfelelő ellátást, de a fiú is úgy gondolta, minél többször tér vissza a már feltárt zónákhoz, annál jobban járnak. Dani egy pillanatra hanyatt fordult, hogy lehámozza az egyik bokájába beleakadt alsóneműjét. Párja nem akart ennyi időre sem eltávolodni tőle, ezért finoman fölé hajolt, szinte akaratlanul megközelítve a már teljesen megmerevedett férfiasságot. Összenéztek, és a mosoly most is azt jelentette, hogy mindketten egy dologra gondoltak. Arra, hogy a lány szája már nem ismeretlen terület, de csak a fiú nyelve számára. A férfiassága még nem járt ott, legalábbis eddig. Dani is bebizonyította, hogy sóhajtásban neki is van megmutatni valója. De nem kellet sokáig hallgatniuk az átlagosabbnál hangosabb levegővételeket, mert közben a lány átlendítette egyik lábát a fiú feje felett.  Dani kezei máris lendültek a lány popsija felé, és szinte remegve nyomta az arcára, hogy a kinyújtott nyelve 69. alkalommal is belekóstoljon a még mindig csöpögő nedvekbe.


Az nem derült ki, hogy a lány honnan tudta, hogy a fiú úgy tudja legtovább húzni az élvezeteket, ha hanyatt fekszik, de az adott helyzetben ez a póz tűnt a legegyszerűbb megoldásnak. Mivel a lány már nagyon közel került ahhoz, hogy elélvezzen, úgy gondolta az lesz a legjobb, ha azt a megfelelő helyen teszi. Gyorsan kellett elfoglalni az újabb pozíciót, hiszen nem akarta elszalasztani a megfelelő pillanatot. Beleült a meredező rúdba, majd határozottan a párja szemébe nézett. A fiú valami zavaros mondatot próbált megfogalmazni a születésszabályozással kapcsolatban, de a lány elmosolyodott, és csak ennyit mondott:
-           Már tegnap elmúlt! – erre mindketten megkönnyebbültek, először lelkileg, majd néhány határozott mozdulat után testileg is.
Régen aludtak el úgy, hogy valamelyikük ágyának fekvőfelületét kétfelé kellett volna osztani. De mielőtt álomba merültek, mélyen egymás szemébe néztek. Sőt a résnyire felhúzott redőny lyukacskáin a hold is bekandikált. Azt láthatta, hogy két kielégült ember arca mosolyog egymásra.

Hozzászólások
Andreas6 ·
Igyekeztél érdekesen fogalmazni, de visszafelé sült el: túlbonyolítottad.

Marokfegyver ·
Elolvastam.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: