Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én kis Szeretőm! 6. rész

Később haza jött a lányom, de mivel ő is evett már és mi is, így megállapodtunk egy késői ebédben. A nap többi részében, míg főt a kaja pakoltam kicsit rendezkedtem, míg a gyerekek a szobáikban voltak és szórakoztak.


Aztán mikor elkészültem, szóltam nekik és leültünk együtt az asztalhoz enni. A lányom sugárzó arccal és boldogan mesélt az ott alvós buliról, ahol nagyon jól érezte magát. Csendben hallgattam, amit mesélt, de a gondolataim már megint a fiammal való szexen jártak. Átnéztem rá, ő csendben ette az ebédjét, és igyekezett úgy tenni és csinálni mintha semmi sem változott volna. Pedig mekkora változások történtek ebben a pár órában. Ahogy néztem azon kaptam magam, hogy már megint a farkára gondolok, és vele való szexen jár az eszem. Egy szörnyeteget szabadítottam a fiamra gondoltam magamra, kicsit rosszallóan. Gyorsan megráztam magam és igyekezetem a lányom felé is érdeklődést tanúsítani, de bármennyire is figyeltem rá mindig azon kaptam magam, hogy a gondolataim vissza – visszatérnek a fiamra. És amikor már azt hittem, hogy sikerült kivernem a fejemből, akkor meg azon kaptam magam, hogy a lábammal az asztal lábát simogatom, úgy mintha csak a fiam farka lenne, és már egészen át is nedvesedett a bugyim alattam.


Ekkor adtam fel a harcot magammal, és átnyúlva az asztal alatt elkezdtem simogatni a farkincáját az egyik lábammal. Óvatosan kezdtem neki, hátha a lányom észre vesz valamit, ám ő nagyon bele volt feledkezve a mesélésbe, és észre se vett az egészből semmit. Ezután már felbátorodtam és a simogatásból masszírozásra váltottam. Persze végig féltem, hogy lebukunk, de ez csak fokozta az izgalmamat, és egyre jobban dolgoztam a farkán az asztal alatt. Tetszett neki, mert éreztem, hogy egyre jobban keményedik a farka a gatyájában, így kicsit felbátorodva megpróbáltam kiszabadítani „Villy-t”. Ám ez nem ment olyan könnyen, mint ahogy én gondoltam, ezért finoman átpillantottam és finoman jeleztem neki, hogy segítsen nekem egy kicsit. Mire épp hogy észrevehetően megrázta a fejét. Láttam, rajta hogy nagyon izgul, ezért kicsit nyomatékosítottam a kérésemen az asztal alatt, mire megadta magát és óvatosan kigombolta a nadrágját, és elővette a már kemény farkát. Beleborzongtam, ahogy lábammal megérintettem azt a forró meredező hímtagját. nagyon élveztem a dolgot, miközben ő egy kisebb szívrohammal küzdött az asztal túloldalán. A lányom tovább mesélt, szerencsére aktív buli volt, és sok mesélni valója akadt, úgyhogy hosszan élvezhettem az asztal alatt a fiam farkát.


Közben elfogyott az ebéd, és én felálltam, hogy hozzak egy üveg vörösbort hármunknak. Szegénykém majdnem összeesett, amikor hirtelen felálltam az asztaltól. Alig tudta elrejteni az asztal alatt az álló fütyijét, de azért sikerült neki. Mikor visszatértem öntöttem mindünknek egy pohárral majd kényelembe helyeztem magam. A gyerekek követték a példám és ők is kényelmesen hátradőltek a székeikben. Így már sokkal könnyebb dolgom volt az asztal alatt, hiszen így már mindkét lábammal tudtam kényeztetni az én kicsi fiam nagyra nőt, hímtagját.


Ekkor már szegényemről dőlt a víz és nagyon küzdött, és éreztem, rajta hogy közel lehet a véghez, miközben a húga folyamatosan mesélt az élményeiről. Éreztem, hogy nem kéne neki sok, és elélvezne, de valami miatt nem tudott. Ám ekkor az élet ismét a segítségemre sietett. A lányom is észrevette, hogy dől róla a víz, és megkérdezte, hogy miért nem veti le a ruháit, ha melege van. Majd azzal a lendülettel le is vette magáról a ruháit. Most örültem csak igazán, hogy nyitottságra neveltem őket ide haza, mert így semmi furcsa nem volt abban, hogy meztelenkedünk a lakásban. Mosolyogva követtem a lányom példáját, és a felsőm és a melltartóm én is levettem, de a bugyit és a szoknyát, magamon hagytam. Végül a fiam is követte a példánkat és ő is levetkőzött. Tény hogy a sok főzéstől és a nyári melegtől pokoli meleg volt a panellakásunkban, amit mindig utáltam, de ez most épp kapóra is jött. Miután így visszaültük az asztalhoz, a lányom tovább mesélt, én pedig gyorsan folytattam amit nem is olyan rég elkezdtem. Persze újra kellett kezdenem, de hamar sikerült magam utolérni, és pár pillanat múlva már újra kemény volt a farka. Láttam, hogy nagyon élvezi, de csakúgy, mint korábban most se tud valamiért elélvezni.


Aztán eszembe jutott egy ötlet. Lassan észrevétlenül letoltam a bugyim a térdemig, majd ügyesen az egyik lábam ujjával megfogva letoltam egészen az álló farkáig, majd ott egy ügyes lábcserével kibújtam belőle. Mozdulni se mert annyira, izgult szegénykém, miközben én az asztal alatt a lábammal ügyesen ráhúztam a bugyim a farkára. Majd úgy kezdtem neki tovább verni a farkát. Éreztem a lábaimmal hogy ez nagyon tetszett neki, mert most sokkal keményebb volt, mint addig. Láttam, rajta hogy nagyon küzd és próbálja tartani magát, de éreztem, hogy minden mozgásommal, amit a talpaimmal végzek a farkán, egyre közelebb kerül az elkerülhetetlenhez. Aztán láttam, hogy hirtelen megmarkolja az asztal szélét, és teljesen mozdulatlanná válik. Majd egy pillanattal később megéreztem a talpaim alatt, elélvezett. Majd egy fél pillanattal később már éreztem is a lábfejemen lefolyó forró gyönyör léjét. Ekkor ügyesen, elkezdtem letörölgetni a bugyimmal róla a fehér örömfolyamot. Bőven volt mit. Mire végeztem a bugyim már teljesen átázott a fehér örömsugaraitól, sőt bőven jutott a lábfejemre és a talpamra is. Ezután kicsit hagytam pihenni a lábaim, és őt is, majd pózt váltottam. Magam alá húztam a lábaim és észrevétlenül, elkezdtem az ujjammal lenyalogatni a lábfejemről a fehér folyamot. Láttam, hogy kikerekedett szemmel figyeli, amint teljes természetességgel, úgy mintha csak a szaftot nyalogatnám le a tányérról, úgy nyalogatom le a lábamról a még meleg nedűjét.  Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a lányom eközben már a bátyjának mesélt és őt figyelte, így nem látta, hogy én éppen mit nyalogatok az asztal alatt. De még nem fejeztem be az akcióm. Mikor végeztem a lábaimmal, újra átnyúltam és ügyesen elkezdtem visszahúzni a bugyim. Láttam hogy nagyon kiszeretné találni hogy mit csinálok az asztal alatt, ezért gondoltam megvilágítom számára a munkám. Felálltam, és a nagy melegre hivatkozva levettem a szoknyámat is, úgy hogy lássa hogy az imént általa összeélvezett bugyim van rajtam.


Tökéletes hatás. Egy pillanatra még a levegője is elállt.  Sőt azt is észrevettem, hogy mintha újra sikerült volna felállítanom a fiam farkát. Ám most nem tudtam átnyúlni az asztal alatt hogy leellenőrizzem a feltevésem. Így egy régi trükköt alkalmaztam. Ledobtam a villámat, és ahogy lehajoltam érte, benézve az asztal alá, megláttam a fiam újra álló farkát. - Mitévő legyek most? – gondoltam magamban. Az igazat megvallva nagyon akartam azt a szerszámot, de a lábaim kicsit már elfáradtak még egy ilyen menethez, ráadásul a puncim is egyre jobban izzott és követelte magának azt a kemény farkat, ott az asztal alatt. Tudtam hogy ez itt és most nem fog menni, és már épp kezdtem elkönyvelni hogy ez a lehetőség elveszett, mikor megszólalt a lányom mobilja a szobájában, és elrohant felvenni. Amint beleszólt halottam hogy a barátnője az, és tudtam hogy nem fog már visszajönni, és ezt a benyomást az is megerősítette hogy rögtön becsukta maga mögött a szoba ajtaját.


Mikor azonban visszanéztem, már a fiam is eltűnt az asztaltól. – No megállj csak! – Gondoltam magamban és utána mentem. Benyitottam a szobájába, de ott nem volt. Azután a WC-be mentem be, és ahogy kinyitottam, ott találtam amint állva húzogatja a farkát. – Mit mondtam neked? – kérdeztem az ujjam rázva felé miközben beléptem én is a WC-be és magunkra zárva az ajtót meg is markoltam a farkát. – Hát elvennéd édesanyád kedvenc örömét? – kérdeztem miközben elé térdeltem és elkezdtem szopni. Megpróbált kicsit szabadkozni, de ahogy bevettem a számba a farkát máris elakadt a hangja. A csempének dőlve hagyta, hogy kényeztessem. Jól esett, de nem ezért jöttem utána. És mikor már majdnem elélvezett hirtelen megmarkoltam a farkát. – Nana, most nem hagyom ezt fiatal úr, most anyádnak is jár egy kis öröm!– Hirtelen nem értette a dolgot de én folytattam. - Nem lehet csak a tiéd az egész móka, - mondtam miközben hátat fordítva félrehúztam az összeélvezett bugyim, és egyik lábam feltettem a WC csészére. – Most pedig gyorsan dugd meg anya éhes punciját! – mondtam neki. Mire ő rögtön odalépett mögém és tövig benyomta a puncimba a farkát. Felnyögtem az érzéstől, - Jó fiú! – súgtam neki. – Tudod te, hogyan kell anyának örömet szerezni. – De már el is kezdett mozogni bennem. Imádtam, ahogy dugott. Éreztem, rajta hogy nagyon imádja a puncim és nagyon akar engem. Ám nagy izgalom és a félelem a lebukástól, és a fiam bennem száguldó nagy forró farka pillanatok alatt a csúcsra repített. Éreztem, hogy közeledek a csúcshoz, és nem fogom tudni magamban tartani. – Gyorsan add oda! Gyorsan! – mutattam a földre, az alsógatyájára, amit gyorsan fel is vett és a számba tömte. Az utolsó pillanatban, óriásit robbantam. Ha nincs az alsója, azt hiszem belezengett volna az egész épület is. De nem csak én élvezetem egy hatalmasat, őneki is sikerült elmennie. Éreztem, ahogy pumpálja a fiatal farka belém azt a csodálatos forró fehér boldogságot. Ám amikor kezdtem már lenyugodni, akkor tűn csak fel, hogy a farka még mindig keményen áll bennem. Egy pillanatra hátra fordultam, és láttam, hogy kicsit kérdőn néz rám, mire visszafordultam, és egy kis lökést adtam neki. – Gyere kicsim, tölts tele anyád punciját újra! – És mire kimondtam, már újra bennem járt az a csodás szerszáma. Csodás volt. Minden egyes lökésnél éreztem, ahogy a farka siklik bennem, és kinyomja az előző szeretetcsomag egy kis részét. Gyorsan csinálta, de néha amikor lassított, éreztem, hogy a kinyomott léje lassan végig folyik a combomon le a térdemig, és akárhányszor csak megismételi ezt, az a fehér folyam egyre lejjebb és lejjebb jut. Ráadásul, nagyon ráérzett valamire, mert mindig akkor csinálta, amikor már éppen elélveztem volna, így aztán nagyon tudta fokozni a gyönyöröm. Boldog voltam, olyan határtalan örömmel és lelkesedéssel csinálta, és annyi szeretettel hogy legszívesebben sose akartam volna abba hagyni. Ám érzetem, hogy elindult egy folyamat és most már visszafordíthatatlanul újra robbanni fogok. De éreztem, hogy ő is így érezhet, mert már nagyon a végét járta. Aztán hirtelen belém vágta azt a nagy és kemény farkát, és robbantunk. Mint mikor az ütőszeg üt rá a golyóra, a csőben és a golyó kirepül, úgy repültünk ki mi is a világból, egy óriási robbanásban egyesülve, összeforrva.  Óriásit élveztünk. Ahogy tisztult a kép, éreztem magamban azt az csodálatos fehér folyamot, ami elárasztott és hely hiányában kicsöpögött belőlem.  Vadul kapkodtuk a levegőt, dőlt rólunk a víz. hatalmasat élveztünk mindketten. Aztán mikor kicsit megnyugodtunk, megfordultam és kedvesen megpusziltam – ügyes voltál! - Mondtam és azzal magamhoz öleltem és megsimogattam a fejét, és másik kezemmel a farkincáját, és finoman elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Persze rögtön felállt neki, ám egy pár ilyen húzás után, hirtelen megmarkolt, és akkor éreztem amint újra vastag adagokban beteríti a hasam alját és a vénuszdombom az a csodálatos fehér folyam. Imádtam ezért.  Nincs ennél jobb bizonyítéka annak, hogyha imádják az ember testét. Szerintem.


Ezután kiléptem WC-ből. A lányom még mindig a szobájában volt, nem vett észre az egészből semmit. Szerencsére mert tocsogtam a fiam és a magam nedveiben. Gyorsan átmentem a fürdőbe és lezuhanyoztam, ám a bugyit visszahúztam, magamra, mert, tudtam, hogy imádni fogja, és igazam is lett.  A nap folyamán még 2-szer találkoztunk a WC-N a fent leírt pózban, és a bugyit egyszer se húzta le rólam.  Minden alkalommal megjártam vele a mennyet, többször is. Életemben nem élveztem annyit, mint akkor azon a bizonyos hétvégén. De imádtam, minden vele töltött percet, és hogy akárhányszor akartam mindig volt neki a tárban egy újabb golyója és ő is legalább annyira akarta, mint én. Hatalmasakat szeretkeztünk, az elkövetkező időben.


Így ért véget a hétvégénk, és így kezdődött a mi titkos szerelmünk, mely azóta is töretlenül tart. Nagyon sok időt kell behoznunk, de az én kis szeretőm nagyon szorgos kis diák és naponta többször is csökkenti a hiányt. Kicsit félek, hogy mi lesz, ha eljön a nyár, és hosszú szabadságra megyek én is. Lehet, hogy az ágyunkban találnak minket holtan, teljesen kiszáradva. Akárhogy is lesz, Már alig várom azokat a napokat!


Hát így kezdődött a mi kis titkos románcunk.


Vége
Előző részek
Hozzászólások
Buborékfelhő1 ·
Rengeteget változott a stílusod is az első feltett írásodhoz képest.
Folytasd tovább az írást, ügyes vagy.
Sok embernek tetszik ez a téma, nekem nem a kedvencem, de gondolom, hogy kerestél valami exkluzívabbat és azért emellett döntöttél.
Meg kellene próbálnod más témában is magadat, talán ne erotikában keresgéljél. Fantáziád van, de annyi kiaknázatlan terület van még, ami akár még nagyobb körben lehet sikeres.
Csak így tovább! Üdv.: Bubi

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: