Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én kis Szeretőm 2. rész

Az óra csörgése fájdalmasan juttatta eszembe hogy reggel van és mennem kell dolgozni. Felkeltem, még sötét volt. Ahogy a kislámpát felgyújtottam és megpillantottam a foltot, amit hagytam, kicsit elszégyelltem magam, de máris jöttek az emlékek, de most nem volt ilyesmire idő. Felöltöztem tehát, és elindultam dolgozni. Induláskor, még benéztem a fiamhoz, hogy adjak neki egy puszit, mielőtt elmegyek. Ahogy beléptem nem semmi látvány fogadott. A fiam hanyatt fekve aludt az ágyon betakarva egy vékony pléddel, ám a pléd közepén egy nagy kitüremkedés volt. Állt a cerkája szegényemnek álmában. Kedvem lett volna ott azonnal megfogni, de szorított az idő. Adtam neki egy puszit aztán elindultam dolgozni. Bent csendes nyugodt nap volt, így felmentem az internetre egy kicsit ötletelni. Találtam jó pár érdekes történetet, volt olyan aki altatózta a fiát és álmában szexelt vele, de én féltem hogy rászoktatom valamire, és különben is azt akartam hogy ébren legyen és lássam a szemét és az arcát közben, látni akartam milyen érzés számára hogy az anyja punciját szántja épp a farka. 

Maradtam a csendes megközelítésnél.  Úgy döntöttem fokozom még egy kicsit a vágyát, illetve elkezdem leépíteni a falakat. Az idő is kedvezett ennek, így elkezdtem otthon egyre lengébb ruhákban mászkálni, míg szépen fokozatosan el nem jutottunk oda, hogy csak egy bikini alsó volt már rajtam, abból is legvékonyabb féle, mely alig takart valamit. A gyerekeket is erre biztattam, hogy nyugodtan tegyék ők is ezt, amikor csak hármasban vagyunk itthon. A lányom hamar belement, élvezte a ruha nélküli szabadságot. Ám a fiam nehezebb eset volt. Persze sejtettem, hogy miért. Sokszor volt szegényemnek merevedése mióta rendszeresen látta már az anyját bikini alsóban, vagy tangában. Így mindig volt egy kis félkeménység a gatyájában. Persze valahányszor ezt kiszúrtam, nem tudtam megállni, hogy fel ne tornásszam azt a felet egésszé. Ilyenkor az orra előtt mentem el, és ejtettem le dolgokat a kezemből. Ilyenkor volt, hogy csak simán lehajoltam előtte hadd lásson valamit, de ha gonoszabb kedvemben voltam, akkor finoman terpeszállásban érintettem a padlót. Ez volt a kedvencem, mert ilyenkor mindig óriási belátása volt igaz csak a takart puncimra, de ilyenkor a félkemény farkincájából, pár pillanat alatt mégis Eiffel torony lett. Ilyenkor sietve rohant a szobájába, magára csukni az ajtót és egy jó ideig bent is volt. Kíváncsi voltam rá, mekkora potenciál lakik benne, ezért sokszor, amikor kijött megismételtem a mozdulatot. Először nem volt eredménye, de ahogy telt múlt az idő, egyre jobban nőt az ereje. Persze ehhez a tudta nélkül speciális étrendet is alkalmaztam neki. Mindenfélét, amit csak olvastam a netten: zellert, avokádót, mandulát, paradicsomot, banánt, tojást, mézet, fahéjt és így tovább, mindent, ami használ, növelheti a méretét és mennyiségét, és az alkalmak számát is. Emlékszem arra gondoltam, ha csak a fele igaz annak, amit olvastam akkor egész nap álló cerkával fog közlekedni, és 10 percenként akkorákat élvezni, hogy gátat kell majd köré építeni. A végén már odajutottunk, hogy amint kijött a szobából máris mehetett vissza. Hiszen vagy leejtettem valamit megint, vagy megfeledkezve magamról hatalmas terpeszben ültem a kanapén mindent megmutatva neki. Ám ezt nem mertem azért nagyot túlzásba vinni, mert féltem, hogy immúnis lesz rá. Így más módszereket is alkalmaztam.

Szokták mondani, hogy az életnél nincs jobb dramaturg, ezt én is tanúsíthatom. Egy nap sokat mentem a munkahelyemen, és este a tv előtt feküdtem és egy filmet néztem, mikor ő is odaült. Elkezdtem a talpamat masszírozni, de elfáradt a kezem, így hirtelen jött ötlettől megkértem, hogy masszírozza meg egy kicsit. Ő engedelmes jó fiú lévén el is kezdte megmasszírozni az anyja lábát. Nagyon jó keze volt, és igazi nagy oda adással csinálta. Minden fájó pontomat megtalált. Én tovább néztem a filmet és hagytam had dolgozzon csak rajtuk. Elég hosszú ideje csinálta már mikor feltűnt, hogy valami mintha más volna. Furcsán vette a levegőt, izzadságcseppek jelentek meg a homlokán. Épp megakartam kérdezni, hogy minden rendben van e, mikor hirtelen észrevettem a vádlim alatt valami keményet. Akkor kapcsoltam csak, hogy annyira belefeledkeztem a tv nézésébe, hogy észre se vettem, hogy Ő itt mellettem már majdnem elélvez. Nem értettem a dolgot teljesen de, nagyon tetszett. Csendben figyeltem hát az eseményeket. Láttam, rajta hogy egyre jobban élvezi a dolgot, és amikor lábat váltottunk, finoman hozzá értem a talpammal a már álló farkához. Emlékszem a szemem sarkából az első ilyen cserére, és az arcára, megijedt ugyan, de élvezte is. Arra gondoltam, hogyha egy kicsit tovább ott tarthatnám a lábam talán el is menne. De nem lehetett. De minden lábcserénél igyekeztem kicsit megcirógatni a talpammal. Láttam, hogy ez tetszik neki, és az igazat megvallva nekem is. Éreztem, hogy már közel járhat, de nem tud átlendülni azon a ponton, így hát kezembe vettem kicsit a dolgokat. Megigazítottam az éppen akkor rajtam lévő köntösöm, feljebb húztam, hadd lássa a frissen borotvált középen csíkban meghagyott puncimat. Mondanom se kell, akkor már én is jócskán be voltam indulva. Csak úgy izzót és fénylett a puncim a vágytól. Nem csoda hát, hogy még az illata is pár pillanat múlva ott lengett körülöttünk. A szemem sarkából figyeltem, ahogy lopva, lesi az anyja nedves punciját. Éreztem, hogy ez sokat segített neki. A masszírozása is egyre intenzívebb volt. Éreztem, hogy közel lehet már. Majd, hogy húzzam még kicsit az idegeit, kicsit szét is nyitottam a lábaim, hadd lásson még jobban. Láttam, hogy nagyon próbál természetes maradni, és úgy tenni mintha nem is venne észre semmit. De én éreztem a lábaim alatt a már pattanásig feszült farkát. Aztán arra gondoltam, hogy megadom neki a kegyelemdöfést, és szép finoman megcseréltem a lábaim, és a talpam hosszan rányomva áthúztam a farkán.

Készen volt. Óriásit durrant a gatyájába. Éreztem a lábaim alatt vadul pumpáló farkát, és csak elképzelni tudtam a fejemben, hogy milyen lehet az, majd amikor az a csodás szerszám bennem fogja tenni ugyanezt, és az én puncimat fogja elárasztani azokkal a csodás fehér gyönyörsugaraival. Már a gondolatába is beleremegtem. Persze mindketten igyekeztünk úgy tenni mintha semmit nem vettünk volna észre ebből. Láttam próbál, olyan természetes arcot vágni amilyet csak tud, de majdnem belehalt az erőlködésbe. Pár perc múlva kiment, WC-re. Amint becsukódott a WC ajtó én is magamhoz nyúltam és pár pillanat alatt a csúcsra is repítettem magam. Mikor visszajött azt mondta fáradt és elmegy aludni. Én is jobbnak láttam, mert ha marad ott rögtön és azonnal lerohantam volna keményen és könyörtelenül megbaszattam volna magam vele ott helyben a kanapén. Ezután nagy önuralomra volt szükség az esti masszírozásoknál, hogy ne feszítsem túl a húrt.

Persze nem ez volt az egyetlen ilyen szerencsésen alakult véletlenünk. Egy este óriási vihar tört ki. Dörgött villámlott. Korábban is láttunk már vihart, de ekkorát még nem. Emlékszem meg is ijedtünk mind a hárman összebújva feküdtünk az ágyamban. 3 kifli egymás mellett. Lányom a karomban, Én pedig a fiam karjában. Ahogy a vihar kezdett lecsendesedni, úgy kezdtek a gyerekek is megnyugodni. A végére a lányom már vissza is ment a szobájába aludni. Elakartam küldeni a fiam is, de ekkor vettem észre, hogy már elaludt. Nem volt szívem felkeltetni, így hagytam had aludjon, én meg a karjaiban lehetek végre egy kicsit. Élveztem egy kicsit a dolgot. Aztán éreztem, ahogy a kezével álmában keresi a helyet. Megfogtam és finoman a combomra tettem, de nem engedtem el. Gondoltam segítek lenyugodni neki ezért elkezdtem simogatni kicsit a kezét, de csak ahogy kézre esett nekem. Ez a nagy és a mutató ujjait jelentette főleg. Ettől lenyugodott és újra álomba merült. Én is megpróbáltam elaludni, de akkor, megéreztem a popsim táján, a fiam fél merev farkát. Még nem állt fel, még csak kókadozott. Nem tudtam hirtelen, hogy mivel okoztam neki ezt, mikor rájöttem, hogy az ujjai simogatása lehetett a kulcsa a dolognak. Finoman megfogtam a kezemmel a nagy és a mutató ujjait, úgy mintha a farkát fognám, és elkezdtem finoman mozgatni a kezem rajta.  A hatás hamar jelentkezett. Éreztem a fenekemnél, hogy egyre jobban kezd neki felállni. Kicsit megmozgattam a fenekem, csak óvatosan, hogy pont a két kerek félgömböm közt legyen az a fiatal, szűz, de még csak félkemény farkincája. Féltem, hogy megébred, de jó alvókája volt. Talán túl jó is, ha engem kérdeznek. Óvatosan simogattam tovább a kezét a sötétben. Most bántam csak igazán, hogy éjszakára felvettem a hosszú szárú pizsama nadrágomat. Olyan forró és kemény volt már a cerkája hogy még a nadrágomon keresztül is éreztem. Arra gondoltam, hogyha most csak bugyi lenne rajtam, csak kicsit félre húznám, a bejáratom elöl és már bennem is lüktethetne ez csodás farok. De így nadrágban esélyem se volt rá. Hát maradt a petting gondoltam magamba. Finoman elkezdtem mozgatni a csípőmet is. Rögtön éreztem is hogy jó úton járok. Aztán, hirtelen, megmozdult egy kicsit. Kővé dermedtem az ijedségtől, de csak a kezét próbálta igazgatni a fejem alatt.
Sikerült neki pont az arcomba tennie. 10 percig úgy feküdtem ott mintha csak egy szobor lennék. Egy pisszenést se mertem elengedni. Aztán meghallottam azt mély szuszogását, ami a biztos jele annak, hogy újra mélyen alszik. Éreztem, hogy kicsit lankadt is az érdeklődése, ezért újra elkezdtem halott halványan simogatni az ujjait. Hamar éreztem, hogy kezd megint éledezni. Pár pillanat múlva már újra feszített és megint a fenekem közt éreztem a kemény farkát. Szerettem volna élvezni egy kicsit én is, de nagyon zavart az arcomba lógó keze, amit nem tudtam hova tenni. Aztán hirtelen rájöttem a megoldásra. Csak épp a szemem nem szúrta ki (szó szerint), gondoltam magamba. Óvatosan megigazítottam a kezét, közben vigyáztam arra is, hogy ne ébresszem fel. Aztán vártam egy kicsit megint, hogy biztos legyek benne hogy alszik, aztán újra elkezdtem mozgatni a kezem az ujjai körül, de mivel nem véletlenül mozgattam a kezét, finoman bekaptam a mutatóujját és lehelet finoman szopni kezdtem. Féltem, hogy ettől megébred, de lehet, hogy épp a legszebb álmát álmodta. És miért is ne, gondoltam. Lehet, álmában épp most szopja és veri az anyukája a farkát. Erre a gondolatra én is beindultam. Óvatosan nyúltam a gatyámba és kezdtem nagyon finoman izgatni magam. Mondanom se kell az élmény nem volt semmi.  Egyre jobban kezdtem élvezni a helyzetet, és egyre erősebben szoptam és vertem az ujjait, míg nem lecsapott rám az orgazmus. Tövig kaptam be az ujját, miközben másik kezem az ujjait szorították, míg a másik kezem a csiklómat szorongatta. Óriási hullámok csaptam át a testemen elsodorva mindent a világból magam körül. Ám abban a pillanatban nem csak én robbantam. Éreztem, ahogy az a forró robbanásig feszült farka hirtelen a gatyájában kezdi kipumpálni magából azt a forró örömnedűt, amire úgy vágyok már mióta. Éreztem a fenekem közt, ahogy pumpál, remeg, és ráng minden egyes lökésnél. Egy pillanatig kimerevítve feküdtünk ott az ágyban. Figyeltem, hogy vajon megébredt e, vagy észrevett valamit az egészből, de ahogy az agyam kezdett tisztulni, már hallottam a már jól ismert szuszogását, ami azt jelentette, hogy mélyen alszik.

Az élmény teljesen kifektetett, így másnap nem is keltem fel egyhamar. Szerencsére szabadnapos voltam így megtehettem, hogy alszom, amíg jól esik. Amikor felkeltem a gyerekek már elmentek otthonról az iskolába. Beálltam a kád alá és lemostam magamról a tegnapi nap izzadságát, majd nekiláttam az ebédnek.
2 után értek haza a gyerekek a suliból.  Együtt ültünk le ebédelni. – Mi volt ma a suliban? – kérdeztem tőlük. - Semmi különös, főleg a tegnapi viharról beszélt nálunk mindenki. – mondta a lányom. Csak a rádióból tudtam meg hogy az egész országban micsoda vihar volt, és hogy micsoda szerencsénk volt. – Nálatok is ez volt a téma? - kérdeztem a fiamtól. – Igen persze, na meg foci. – mondta. – Na és jól aludtatok? – kérdeztem tőlük. - Én igen. – mondta újra a lányom elsőnek. – Amikor alább hagyott, én már át is mentem a saját szobámba aludni. – Tudom kicsim. – feleltem neki aranyosan. – Észre se vettem. – mondta a fiam erre mire én – Azt mindjárt gondoltam. – mondtam neki mosolyogva. – Neked aztán jó alvókád van. Végig aludtad az egész vihart mellettem. Nagyon mélyen aludtál. – Erre a lányom felnevetett. Mire a fiam így válaszolt. - Nagyon fáradt voltam, és jó volt melletted aludni. – Erre kedvesen rámosolyogtam. – Örülök, hogyha így érezted. – Na és álmodtatok valami szépet? – kérdeztem. Gondoltam itt a lehetőség most kell nagyon figyelnem. Ha észrevett valamit is az éjszaka történtekből, akkor valószínű megpróbál hazudni, vagy zavarban lesz egy kicsit, vagy látok valami jelet rajta. – Én nem emlékszem rá. – mondta a lányom. – Bennem se maradt meg, szinte azonnal elaludtam amint melléd feküdtem olyan fáradt voltam. – Figyeltem a fiam arcát és a szemét, de teljesen nyílt és őszinte volt. Láttam rajta hogy nem hazudik nekem. – És mi fárasztott le ennyire? – kérdeztem kíváncsian. – Felmérés volt tesi órán. Cooper-t futottunk. - Már mindent értettem. Nem csoda hogy olyan mélyen aludt tegnap. – És jól sikerült? – kérdeztem. – Lehetett volna jobb, de így se lett rossz. 4-est kaptam rá. – felelte.

A nap többi részét nem részletezem. Megnyugodtam, hogy az esti gyönyörmissziómból nem vett észre semmit, de én imádtam, és már alig vártam a napot, amikor az a kemény farka az én vágytól égő puncimba lövi majd mind azt a fehér örömöt, újra és újra.               
Folyt. köv.
Előző részek
Hozzászólások
misi65 ·
Nekem tetszik jó.

mindigmama ·
Ez egyre jobb! Remélem, anna47 sem bánta meg! Egy anyánál semmilyen nő nem lehet jobb!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: