Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én favágóm 6. - Az üvegezés, avagy kérdezz-felelek

Egy rock-kocsma szerű diszkóban minden büdös és részeg, mert, ha hullámzik a parkett, akkor az a részeg, és nem én!  Vad cuccokba öltöztem, belőttem a hajam, kihúztam a szemem feketével, akár egy ribanc, egy öntapadós tetkóféle csillag került a szemem sarkába – egy ingyenes újságoz volt ajándék-, és bevettem a várost. Miche hőbölgött, hozzám akart csapódni, amikor látta, hogy készülök elmenni.
- Hová mész kölyök?
- Közöd?
- Szóval? - egészen elém állt, megigazgatta apáskodva a kabátom gallérját.
- Nagyon esik kint, a szél, metsző, végy fel sapkát is!
- Szerinted azért állítottam így be a hajam? Összevesztem Mattal, elmegyek a Santanába!
- Azt már nem!
- Mi az, hogy nem? Nem vagy az apám! Ne kezd már te is, épp elég Matt!
- Márpedig innen el nem mész egyedül, úgy nézel ki, mint egy rossz kulcsos gyerek az aluljáróból, olyan kis mindenre kapható uniszex bébi! Bajba akarsz keveredni, vagy azt akarod, hogy megerőszakoljanak?
- És ha épp azt akarom, akkor mi van?
- Na, jó, ne feleselj velem! Felelősek vagyunk érted Mattal! Megvársz, míg felöltözök, és kénytelen leszel elviselni, mert veled megyek! Ne is mondj semmit, unom magam itt én is!
Ezzel bezárta a bejárati ajtót az orrom előtt, én meg nem mertem ordítani, mert nem akartam, hogy előbújjon a medve a barlangjából.
- Szuper, hogy most már két apám is van, tudod? – dünnyögtem utána dühösen. Nem sokat teketóriáztam, egyenesen a kis fali szekrényhez mentem a pótkulcsért, bezártam kívülről a bejárati ajtót és siettem, ahogy csak tudtam. A hó nagy pelyhekben esett, behúztam a nyakam, bántam, hogy a lila-fekete kockás kendőmet nem tekertem a gallérom köré. A metsző hideg csak tetézte a dühömet, Matt visszautasítása rettenetesen rosszul esett. Hiába próbáltam elcsábítani, ha már rajta kapott, hogy a szobájában fáj a szívem utána, majdnem engedett, aztán hirtelen meggondolta magát, mert megragadta a vállamat, maga előtt tolva dobott ki, mint valami rühes kóbor kutyát. Azt hittem majd végigbőgöm az éjszakát, de nem volt hozzá kedvem. Mit nekem egy Matt, meg az a kurva szerelem, és odáig vagyok érted? Majd felszedek valaki mást helyette - gondoltam elkeseredetten.
A westerncsizma, farmer-hagyomány kinézetű alakoktól kezdve, a feketébe öltözött egyénekig, mindenki megtalálható volt a szórakozóhelyen, a csillag a szemem alatt talán túlzás, mert azt meg-megbámulták, amúgy nem foglalkoztak velem, lökdöstek, sodródtam az árral, mint bárki más.
- Biztos, hogy jó helyen keresgélsz itt? Ruben, mi a franc történt veled, a szemeden a festék, a lüke tetkód, meg ahogy stírölöd a pasikat, talán buzi lettél?
A nyílt, pimasz és mellbevágó kérdést egy fiú, az Albert tette fel, akit ismertem régebbről, a sulimba járt valamikor. Három évvel lehetett nálam idősebb, szőke hajú, magas srác. Sportos alkat, nyurga, kosaras típus.
- Most meg mit akarsz? Neked is szép estét - próbáltam ennyivel elslisszolni mellette, de Albertet nem lehetett olyan könnyen lerázni.
- Azt sem tudod, mit keresel! Vagy kit! - szorított sarokba, amitől megdőlt a rumos kóla a kezemben, egyenesen a pólómra fröccsenve!
- De tudom, legfőképp azt, hogy szállj le rólam, és ne koslass utánam! És nézd meg, leöntöttem a felsőmet, nagyon jó! - Követett a mosdóba is, nézte, hogyan locsolom a vizet a halovány szilvaszínű pólómra, amin két csaj smárol. Kicsit dörzsölgettem magában az anyagot, attól, hogy figyelt és hideg víz miatt a mellbimbóm megmerevedett, olyan kis pici, mégis bökte a pólómat és jól láthatóan kirajzolódott az anyag alatt.
- Ni, egy hajszál! – ért hozzám, pont ott a mellemnél, megsimítva. Kirázott a vágy-hideg, gyorsan hátrébb léptem.
- Á, ez a folt nem jön ki úgyse! - sóhajtottam elkeseredetten, ő viszont belém karolt és húzott kifelé. Kellemes meleg áradt a testéből, a hosszú lábai, karjai, olyan fiatalosan édesek voltak, az arca komoly, szóval egyre inkább tetszett a szürke pólójában és koptatott farmerjében. Semmi hú, de férfi és flanc, mégis vonzott a fiús test. Kicsit szégyelltem előtte magam, amiért én olyan túlsminkelt vagyok mellette…
Menet közben a szájára tévedt a tekintetem, olyan formás volt, eléggé nagynak találtam, vaskosabb alul, nem is tudom. Ráadásul épp elkapta a pillantásomat és megnyalta a szája szélét, amitől csillogó lett, még kívánatosabb. Elképzeltem mikre képes egy olyan nagy száj. Sikerült zavarba hoznia, de úgy tettem, mint aki nézelődik.
- Ne törődj ilyen piti kis dolgokkal, mint egy folt, ne engedd, hogy elrontsa az estét! Hagyd, kit érdekel, nem is látszik a sötétben, táncoljunk inkább!
- Mi? - kiabáltam túl a hangazavart, mert addigra már a folyosón jártunk, a táncterem közelében, ahol nagy tömegnyomor volt. Mindenki igyekezett valahová, mintha lekésnék a soron következő buszjáratot…Persze legtöbben a kétoldali bárpultok valamelyikét célozták meg.
Végül beadtam a derekam, Alberttel mentem a lila füstködbe. Táncnak nem nevezhető, suta taglejtéseimet mosolyogva figyelte, egy kis idő után pedig megfogta a kezem és vezetni kezdett, mint egy férfi a nőt. Lassúbb szám volt és ez kapóra jött neki. Lett is azonnal legalább másfél méter szabad helyünk, heringekhez hasonló volt a létszám miatt a terület. Végre jobban kaptam levegőt, mosolygó arcok néztek ránk. Jó volt, hogy Albert fogta a kezem, valóban úgy éreztem magam, mintha Csipkerózsika lennék, ő pedig a biztonságot adó herceg,  rég nem voltam olyan felszabadult, mint ott azokban a pillanatokban. Bohóckodtunk, kezdtem feloldódni. Nem tudom mennyit, és mit ittam Alberttel, nem túl sokat, de azért eléggé szédültem, amire nevetve és csúszkálva, egymásba kapaszkodva igyekeztünk hazafelé. A hajnali város fagyottan és fél éberen is gyönyörű volt, a hegyek körvonalai, mint valami tiszta levegőjű szellemek magasodtak a horizont végén. Míg nézelődtem, megállapítottam újból, mennyire szeretek ott mindent, miközben egyszer csak azt vettem észre, már nem vacogok, egy meleg szobában nézek farkasszemet Alberttel, kabátban, a cipőmet automatikusan valószínűleg levetettem a bejáratnál, helyi szokás szerint…
Hazavitt, náluk voltam!

A világoskék pupillákban kíváncsiság vegyült és valami pajkos titok, olyan, amitől ismét megszédültem és meg akartam fejteni, mi is az, pontosan.  Egy vodkás üveget húzott meg, én addig körbelestem a szobájában. Hasonlóan nézett ki, mint a mi házunk, a fal szokás szerint lambériázott, a belső tér nyers, natúr színe lakkozva, maximum tizenkét négyzetméter a szoba nagysága, hajópadló, az ágy előtt medvebőr utánzat. Modern képernyő és számítógép az asztalon, egy gardrób az oldalsó falnál, és egyetlen falikép, amin egy hajó imbolyog a szürkéskék viharos tengeren…
- Húzd le a maradékot! – adta a kezembe a hosszú nyakú üveget. Nem szórakoztam, alig egy hüvelyknyi volt benne, jólesően áradt szét az ereimben az erős ital. Ekkor Albert leült törökülésben a padlóra, maga mellé hívott és középre helyezte az üveget.
- Minden kérdésre, amire nem jó a válasz vagy nincs, leveszünk valamit.
- Akkor én kérek egy pár kesztyűt és sálat is!
- Persze meg még az öregapám gumicsizmáját is, nem?
- Na és akkor, ki kérdez előbb?
- Hát nem is tudom. Mi lenne, ha tízest játszanánk?
- Az milyen?
- Mindkét fél tíz-tíz kérdést is feltehet, ha a másik nem tudja a választ.
- És ha nem tudom, meztelen leszek, vagy te, míg egyikünk kabátban marad?
- Talán beijedtél?
- Nem! - vágtam rá azonnal.
- Akkor jó! Mivel én vagyok a házigazda, én kezdek! Van ellene kifogásod?
- Roppant kedves és nagyvonalú vagy! De akkor jól van, kezdj te!
Pörgött az üveg.
Francia író. Nem ment. Kabát le. A legújabb Pókember film színésze. Nem találtam el. Póló is le. Fáztam. Albert végig stírölte a felsőtestemet, a férfiasságom emelkedve kezdett bizseregni, egyszerre fáztam és forrósodtam, a lélegzetem kapkodóbbá vált. Feszültség kezdett vibrálni köztünk, ami jól esett. A torkom kiszáradt, a szívem dupla olyan gyorsan dobogott, a következő kérdésnél a történelem órai tananyag sem jutott eszembe!  Szerencsére utána a külügyminisztert eltaláltam, a kérdezés joga így végre az enyém lett, és akkor még meg volt a szürke zoknim az alsómmal együtt! Albert is levette a kabátját, mivel az első kérdésemre nem tudta a választ, egy menő rock együttes gitárosának a nevét kellett volna megmondania. A következő kérdésemet viszont megválaszolta, az utána következőket pedig sorra tudta, mind a kilencet! Bosszús lettem, legalább a pólóját szerettem volna lekérdezni róla!
Amikor az alsómat kellett volna lehúznom megtorpantam, remegni kezdtem, ott álltam dideregve és könyörgőn emeltem a tekintetem Albertre.
- Akkor nagyon fázni fogok, ha ezt is leveszem. - A fiú a félkemény vesszőmet nézte, ami szépen domborodott a fekete sztreccs bokszer alatt is. Ő is felállt, nyelt egy nagyot.
- Nem fogsz, mert melegítelek majd! – mondta rekedté vált hangon, mialatt mellém lépett. A keze végigsimította a felsőtestem. Annyira hihetetlen és annyira jó volt! Belerázkódtam, a pupillám kitágult, a szám elnyílt. Jól esett nagyon és vártam még többet és még többet. Remegtem, mint egy karácsonyi angol puding.
- Albert, én…
- Én is - suttogta, és a számra hajolt.
Olvadás valami zsengében, selyemcukor íz, bimbó a bimbóval, pedig kinyílt rózsára vágytam, mégis jó volt akkor nekem az. Túlságosan is, az öröm nagy hullámokban áradt bennem szét. Amikor lefelé indult a hátamon a keze, a gerincem tövén eljátszott egy darabig, akkorra már vadul csókoltuk egymást, a kezem szorította a karját. Nagy terpeszben állt, hogy ne legyen annyival magasabb, épp, mint Matt szokott.
- Lejjebb is, kérlek - nyöszörögtem a szájába, amikor már izzott a bőröm.
- Lejjebb, lejjebb kis mohóm - csókolt a fejét is mozgatva, az államat szorítva. Olyan szexi volt az egész…Végre közben lecsúszott a fenekemhez a másik kezével, belemarkolt a félgömbjeimbe, amit megfeszítettem, alig tudta megfogni olyan kemény a húsom.
- De jó vagy! – nézett a szemembe és akkor is, amikor a fenekemről, a csípőmön keresztül, az ágyékom fölé csúsztak át az ujjai.
- Ahh – nyögtem fel. Szabályosan kapaszkodtam belé, mert úgy éreztem a talaj kezd kicsúszni a lábam alól.
- Szorítsd meg, fogd már meg! Ne várass, ha ennyire felcukkoltál! – Odanyúltam, Albert kezét a farkamra húztam. Nyöszörögtem, imádtam, ahogy erősen végigsimít, ahogy kitapogatja a nagyságom, vastagságomat. Én is felbátorodtam, a pólója alá nyúltam, a bőre lúdbőrzött az érintésemtől, fel-le csúsztattam a kezem, a mellét simogattam, a kemény hasát. Majd megfogtam én is az izmos seggét, markolásztam, míg neki a keze addigra kiszabadította a férfiasságomat és bársonyos bőrrel fedett keménységemen húzta végig a kezét mosolyogva, miközben csillogott a szeme.
- Forró a rudad, egészen tüzelsz!
- Nézzük a tiédet is! - évődtem vele. –Le a gatyát nagyfiú!
Levetkőztettem, téptem a ruháját, tetszett a világos bőre, az arányos alkata, bár a válla alig volt szélesebb az enyémnél, szőr nemigen borította, inkább aranyló pihe, és a fanszőrzete is borotvált volt, a jó nagy farka körül. Michééhez hasonlatos, csak világosabb bőr fedte. Majd összerogytam addigra, az alsómat lehúztam és félre hajítottam, a két duzzadt péniszt össze fogtam és kéjesen simogattam, csodálatos volt, ahogy összeért a kettő. A csók igen mély és forró volt, majd belefúltam,
El is indultunk a sötétkékbe bújtatott párnája és paplanja felé, eldőltünk az ágyán, mint egy zsák, forró krumpli. Egymás mellett, mindketten az oldalunkra feküdtünk, fogdostuk, tapiztuk egymást, forró volt minden, mint a láva. Vörösödött nekem már addigra a szoba, lángoltam rendesen. Felhúzott Albert, akár egy íjat és vártam, hogy célba lőjön velem. Végre elkezdte nekem húzogatni, irtózatosan jó volt, míg én a heréjét markolásztam, az ánuszát simogattam. Az elő nedve csíkot hagyott a tenyeremen, felhördült, egy ütemben kényeztettük egymást.
- Most egy kis szopás! Vágyok az ízedre, majd megpusztulok, hogy tudjam milyen!
- Áááá - törtek fel belőlem a hangok, amikor az első nyelvcsapás a makkomhoz, a húgycsövem fölé ért. Megfeszült az egész testem.
- Nem mindig vágyok fiúkra, bí vagyok - nézett rám két nyalás között - de téged egyből megkívántalak!
Bevette a makkom alatt kicsivel, úgy bólogatott a rudamon ütemesen.
- Hamar kész leszek, nagyon jó, nem bírom sokáig! – fakadtam ki. És úgy volt, hatalmas löketekben élveztem bele nemsokára Albert szájába, aki minden spermát élvezettel lenyelt, sőt, lenyalogatott mindenhol! De jó volt! Ekkor jött a meglepetés, mert megfordított, felhúzta a csípőm, a lábamat felnyomta és a herém alatt kezdett nyalni tovább! A gyomrom összezsugorodott, nagy élvezet után voltam, mámoros ködben hagytam, hogy ismerkedjen a testemmel. Finom volt, ahogy emelgette a herémet, alá nyalt, és a nyelve tova siklott az ánuszom felé. Mind többet ott időzve, míg végül, csak a fenekem nyalta. Hát, nem volt rossz érzés…Amikor feldugta a mutatóujját, egy nagy puszit nyomott a hátsó felemre.
- Annyira jó, szűk vagy. Sokszor megdugtak már? - kíváncsiskodott, miközben felállt egy óvszerért, és a száját összepréselve gördítette magára.
- Nem, alig egy-kétszer – válaszoltam, miközben mindent alulról láttam abban a pózban, az állam belepréselődött az ágyba, a könyökömön és a térdemen támaszkodtam, míg a fenekem volt a legmagasabb pont, ami látszott belőlem.
- Széjjel a lábakat bestia! - igazított magához Albert, mögém térdelve, majd simogatta kicsit még két ujjal a lyukam, be-becsúszva a forróságomba.
- Lazulj, ne stresszelj, vigyázni fogok rád!
- Jó – lihegtem - csak…
- Nem lesz semmi baj, nyugalom. Szép vagy nagyon Ruben, igazi fenséges feneked van, olyan kefélni való, hogy, csak na! Majd meglátod milyen jó lesz, ha beteszem neked!
Amikor a lyukam kezdte el ostromolni, próbáltam lazítani, sikerült is, lassan és biztosan, pár lökés után simán becsúszott a makk. Beharaptam a szám, elsőre feszített kegyetlenül, egész rászorultam.
Albert simogatta és puszilta a hátam, majd felegyenesedett, beleköpött a markába, a farka köré kente a nyálat és csípőn ragadott.
- Nagy levegő Ruben! Ki, be, lélegezz. Halljam! Lássam!
Elkezdtem mélyeket lélegezni, ahogy kérte, ki-be. Amikor egyszer éppen azt mondta, hogy be, hopp, belém nyomult olyan gyorsan, hogy amikor azt mondta ki, nem tudtam megtenni, csak másodpercek múlva.  Ezután már nem tudtam a légzésre figyelni, az első percek nagyon fájtak. Majd lassan elkezdtem élvezni is, éreztem, hogy Albert a lehető legfurcsább szögekbe emelgeti a fenekem, hogy a prosztatámat tudja izgatni. Pisilési ingerem lett, de jó volt.
- Majd ha többször leszünk együtt, jobban sikerül! – lihegte - addig úgysem nyugszom, míg meg nem tanítlak így elélvezni!
Majdnem beájultam a végére, nem lett prosztataorgazmusom, mégis jó volt, amikor pedig elélvezett Albert bennem, istenien esett a feszülését és a ritmikus kitörését magamba tudni. Forró, égető, gumin keresztül is, amikor pedig már minden cseppet belém pumpált még utána is mozgott bennem egy kicsit.
Amikor kijött belőlem és remegő testemet magához szorította, megcsókolt. Megalázva éreztem magam, mégis pillanatnyi boldogságot vitt szét az ereimben a vérem.
- Félig már lecsúszott az óvszer, húzza le a sok sperma is. Vedd le, ha gondolod, szopogass egy kicsit.
A lyukam sajgott, a csók szédített, igazi ribancnak éreztem magam, és kívántam az ízt megismerni, ezért piros arccal lejjebb csúsztam, levettem az óvszert, gondosan letettem a padlóra, és elkezdtem lenyalni a fehéres színű anyagot a kívánatos péniszről. Nagyon ízlett és az egésznek volt egy olyan összekötő kapocs hatása, még ha, csak az első alkalmunk is volt egymással...
- Velem alszol bébi - mosolygott Albert – de előbb gyorsan lezuhanyozunk.
- Én nem bírok kimenni, pedig pisilnem kell.
- Ha kell, majd én megpisiltetlek, csak gyere! – Felhúzott, támolyogva lépkedtem.

2012
Hozzászólások
További hozzászólások »
irren ·
Sziasztok kérlek kérlek folytasd ezt a történetett!!!!♥♡♥♡

minogue ·
Nagyon tetszik!!! remélem folytatod, kíváncsi vagyok mi lesz a fiúval, és a favágóval! nagyon jól írsz! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: