Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én favágóm 2.- kukkolás

A gondolataim egész éjszaka Matt felé szálltak. Gyötrő kín feszítette a testemet, a vágyam az egekig szállt. Minden porcikámon éreztem a keze nyomát, az illatát, nem hittem , hogy pont az örökbefogadó anyám bátyja lesz, akiért remegni fogok. Majd szétvetett a vágy, reggel is muszáj volt magamhoz nyúlnom, a gerincem ívbe feszült, miközben azt gondoltam, azok az örökösen fát vágó, erős kezek hozzámérnek, kényeztetnek. A dörmögő hang becéz, az erős test nekem feszül…Annyira begerjedtem, hogy alig élveztem el, újra merevedésem lett.
Az első adósságtörlesztés után, másnap, amikor összefutottunk, az arcom lángolt. Kicsit csendesebb viselkedett a férfi, de semmi változást nem láttam rajta, csak annyit, hogy az összekócolódott hajával, a telt szájával, testével, még tetszik is nekem…
Utáltam az érzést!
Remegtem a közelségétől, vártam a következő utasítást, hogy ledolgozhassam az adósságom, de Matt nem találta olyan sürgősnek, mint én…Beteges szenvedélyhez hasonló lett a vágyam iránta, mint a nikotin, vagy hasonló, vált ki az emberből, annyira a hatása alá kerültem.
Csak egyszer próbáltam ki, de rászoktam.
- Csak egy morgós medve! - dacoskodtam saját magammal.
- Akkor mi a fenéért vagy úgy beindulva tőle, miért olvadsz akár a vaj, nagyokos? - felelte a másik felem. Néha átkozódtam, a düh falai zártak be, mert haragudtam, amiért annyira közömbösen viselkedik velem, mintha az a dolog meg sem történt volna közöttünk. Fapofával tette elém az ételt, hordta be a  fát, néha úgy tett, mintha ott sem lennék!
- Milyen napod volt? – kérdeztem a harmadik eseménytelen huszonnégy óra után, pont én, amikor máskor azért imádkoztam, hogy szóba se kelljen vele állnom.
Matt csak egy pillanatra nézett rám, éppen a tésztát szűrte a makarónihoz. Az erős keze megállt a levegőben, de nem foglalkozott velem, térült–fordult, már azt hittem nem akar válaszra méltatni sem. Kezdtem begurulni, és feleslegesen csapkodni. A poharamat a pultra, a hűtő ajtaját, a széket a padlóhoz.
- Igen. - mondta lágyan. - Tombolsz. - Vajon mi az elégedetlenséged oka Ruben?
- Hihetetlen vagy. Nem vagyok elégedetlen - ugattam a küszöbről.
- Szeretnéd látni a farkam? - kérdezte. Szeme szürkéjébe ragyogás költözött, akár egy sötét ásványba.
- Nem! - Jött az első ösztönös válaszom. - Kit érdekel, vénember!
Az arca egy pillanatra lágy lett.
- Nos, ha nagyon vágysz utána, megmutathatom neked. – ajánlotta. Összeszorítottam az öklöm, nehogy feltörjön belőlem akaratlanul egy sóhaj.
- Semmi gond, te tudod. - vont vállat.
- Nem érdekel! - menekültem a szobámba.
Égtem, Matt tudta mi a bajom, de nem akartam, hogy lássa, jobban érdekel, mint kellene. A vacsora után , amikor a medve a fürdőbe vonult, nem bírtam ki, muszáj volt leskelődnöm, főleg, mert résnyire nyitva felejtette az ajtót!
- Nem tetszik nekem, nem! - kiabáltam belül, ahogy néztem amint áll a zuhanytálcában és engedi magára a meleg vizet. A széles, göndör szőrű mellkasát szappanozta, majd a hasára siklott a keze, a hihetetlenül izmos lábait egyenként emelte fel, és haladt a testén pontról-pontra. Amikor a lába közé ért, a súlyos, nehéznek tűnő golyóihoz, még inkább merev lettem, elképzeltem, hogy az én ujjaim simítják azt a zacskót, majd a nyelvemmel érintem…
Kész lettem teljesen, főleg, mert Matt már nem is mosdott, maszturbált inkább… A keze nyomától egyre duzzadtabb lett a farka, amikor körkörösen elkezdte mosni a habbal, azt hittem végem van. Pisszenni sem mertem, csak álltam az ajtórésnél és bámultam tátott szájjal. Pedig el akartam menni, ne hogy felfedezzen véletlenül, de túlságosan tetszett a látvány.
A nagybátyám egyik kezével hátrahúzta a bőrt az eres, vastag  péniszén, a másikkal a makkját masszírozta. Az előtt nem is gondoltam arra, hogy azt úgy is lehet izgatni. Máris elképzeltem milyen lenne, ha velem tenné ugyanazt. Eszembe jutott az íze, amit előző nap szoptam, szinte újra éreztem az enyhén sósát, az illatát. Egészen elszédültem.
Folyt a nyálam, amint figyeltem, ahogy még mindig lágyan érintve cirógatja az egyre lüktetőbb szerszámát. Egyik keze a zacskóját morzsolgatta közben, nagyon el akarta húzni az akciót, nekem pedig már rogyadoztak a lábaim. Lassan, vontatottan a pólóm alá nyúltam, végigsiklott a kezem a mellkasomon, majd le a köldökömig, ott várakoztattam magam.  Édesen-remegő érzések vettek hatalmukba, beharaptam a szám, és néztem amint Matt izgatja magát, csavarja kissé a péniszét. A mutató és hüvelykujja begyével fonta körbe az árokrészt, előre hátra csúsztatta, akár egy gyűrűt, és mintha ki akart volna tapogatni ott egy nem létező dudort.
Akkor döntöttem úgy, hogy leutánozom, pontosan ugyanúgy fogom magam kényeztetni, ahogyan Matt magát! Már a gondolat is észvesztő volt, hát még amikor a nadrágomban volt a kezem, de idegesített az alsóm, alul mindent levettem és nem törődve semmivel, félre dobtam a ruhám. A fenekemen éreztem a levegő hűvösét, miközben az árokrészes dolgot próbálgattam, jó nyálas ujjakkal. Nagyon jó volt, de nem bírtam sokáig az önuralmam meg sem közelíttette Mattét, két perc múlva már veszett tempóban járt a kezem, míg a nagybátyám még mindig csak turbózta a vágyát, bár már az arckifejezésén láttam, nem sokára elpattan a cérna nála is.
Nekidőltem a falnak, egyre hevesebben vertem a lüktető farkam, Matt akkor kezdte verni magának amikor én robbantam, vergődve és a számat elharapva. Még az utórángások szaladgáltak a testemben, de jobbnak láttam eltűnni mielőbb. A levetett ruhámért nyúltam, hogy csendben elosonhassak, amikor valaki megszólalt közvetlenül mellettem!
- Tetszettél – hallottam egy idegen férfi hangját, ami miatt majdnem dobtam egy hátast. Még életemben nem éreztem magam olyan megalázottnak és leforrázottnak. Azt hittem megnyílik a Föld és elsüllyedek szégyenemben.
- Kicsoda maga, ki… - a férfi keze a számra tapadt, és húzott el onnan gyorsan.
- Meg ne merj szólalni, te perverz kis patkány, vagy azonnal elmondom Mattnak, hogy meglested és még ki is verted magadnak! A szobádba, gyerünk vezess!
- Mit keres itt - kapkodtam levegőért - mit képzel?
- Matt munkatársa voltam – nézett velem farkasszemet a harmincas évei közepén járó, szikárabb, fekete hajú alak. - Beszélnem kell vele, előbb értem ide, mint ahogy várt. Nem gondoltam, hogy majd ilyen kellemes látvány fogad! - A mosolya hideg és számító, kék szeme fürkészett, arra késztetve, hogy a férfiasságom elé tegyem a kezem és zavartan álljak egyik lábamról a másikra.
- Élvezetes volt a látványod! - vigyorodott el, míg én egészen elsápadtam.
- Nem tudom, mire gondol, különben is, tűnjön el a szobámból, menjen le a konyhába, várja meg ott Mattot, ha beszélni akar vele!
A férfi arabos kinézetű, barna bőrkabátot, bakancsot, flanelinget viselt, borostás arcának cserzettsége elárulta, hogy sokat tartózkodik a szabadban. Közelebb lépett, a szeme olyan, akár egy sasnak, nem lehetett előle menekülni.
- Akarod, hogy egy kicsit foglalkozzam veled? - nyúlt a lábam közé.
- Nem, én, nem… - teljesen meglepődtem, mi több, alig voltam magamnál.
Végigtapogatta a farkam, és sajnos egyre inkább izgalomba jöttem, mert az ellenállásom valahová szabadságra ment.
- Tudod, leszoptuk egypárszor egymást Mattal, magányos estéken, odafönt a hegyekben kemény az élet!
Minden olyan gyors és hihetetlen lett, még szédültem az előző élvezettől, máris keményedtem a következőhöz. Nem tudom, miért hagytam magam, abszurd volt, hogy egy arrogáns idegen kényeztet, mégis élveztem, félre dobtam minden óvatosságot, nyüszítettem, a férfi nagyon is értőn nyúlt hozzám.
A fejét lehajtotta, a fülembe szuszogott, a nyelve hozzá-hozzá nyomódott a nyakamhoz. Izgatott nagyon,  forró áradt szét az eremben.
- Vetkőzzek le, bébi? - kérdezte.
- Igen - suttogtam.
Azonnal megszabadult minden ruhadarabjától, lapos a has, sportos a kinézet, és hosszú  a vessző. Mind-mind, nagyon tetszett, ahogy nekiért a bőrömnek, nekem simult a test. Majd ledöntött az ágyamra, mellém heveredett, kölcsönösen simogatni kezdtük egymást. Már a plafont is forogni véltem, annyira jól esett minden.
- Szeretnéd, hogy bevegyem a számba?
Persze hogy akartam! Lejjebb ereszkedett azonnal, a lehelete borzongatott. A  nyelve hegyével ízlelgetni kezdett, körbe tapogatva a lüktető makkomat.
- Finom vagy, jó az ízed!
- Kapd be, vedd a szádba! - rimánkodtam a lepedőt gyűrve, és  combomat feszítve.
- Nem esszük olyan forrón a kását! - felelte szenvedélyesen nyalva a hímvesszőm oldalát, közben észveszejtően finoman morzsolgatta a herémet.Lassan haladt a nyelvével, aztán szerencsére a golyót is be-beszívta, amitől a fejem önkéntelenül felemelkedett, hogy lássam is a csodát. Jól állt a férfinak a lábam köze, a hosszú combom fehére, éles kontrasztot alkotott a barna, szőrös karjával.
Sokáig izgatott úgy, amíg el nem kezdtem dobálni a testem nyöszörögve.
- Ó, ez nagyon jó!
Fokozatosan nyelt be, mind jobban és mélyebben, azt hittem megveszek, életemben először szopott valaki. Miközben bólogatott a fejével, a nyelve is folyamatosan járt, csodásan  csinálta. Egyszer erősebben, másszor finomabban, gyengéden, mintha csak egy jégkrémet nyalogatna élvezettel. Közben én is hozzáértem, előbb csak óvatosan, aztán mind bátrabban, a hátát simogattam, a vállát, a mellkasának bőrén siklott a tenyerem. A kezem abban a helyzetben sajnos nem ért lejjebb, pedig bele markoltam volna a feszes fenekébe, és meg is mogyoróztam volna nagyon szívesen!
Mámoros, borzongás futkosott rajtam, szívott és szopott, gyűrt és ráfogott, belefeledkeztem mindenbe, megszűnt a külvilág csak az izzás létezett.
Amikor a kínzás után végre gyors tempóban verni is kezdte, görcsösen megfeszültem, löktem magam szájába, beleengedtem az élvezetemnek minden cseppjét. Hogy nagyon jó volt, az enyhe kifejezés, azt hittem csillagok robbannak szét, hogy annál nem létezik magasabb csúcspont.

Mámoros tekintettel következtem én, életem második szopása, a második férfival. Lefeküdt hanyatt én pedig rámásztam. A sötét fanszőrzete, az illat, a hosszú szerszáma, nagyon tetszett, az is, ahogy izgatottan várta, kapjon valamit abból, amit ő adott nekem.
Mivel nagyon be voltam indulva, nem csináltam lassan, egyből a számba vettem, kívántam iszonyúan. A lábát felhúzta, a gátját simogattam, ő pedig a lepedőt  vagy a hajamhoz nyúlt.
- Ez az, jó nagyon, szívd meg, szívd és verd a szádba! – Megtettem, úgy próbáltam csinálni akár egy hivatásos, mohón, élvezettel és féktelenül. Biztos nem hitte, hogy életemben csak a második alkalom. A gyümölcse is meglett, a számba élvezett, folyt az államon, csorgott a mellkasomra a spermája. Kicsit más íze volt, mint Matténak, de ízlett az is.
Amikor viszont ott pihegtünk egymás mellett, és derengeni kezdett az igazság, szörnyen szégyelltem a dolgot. A férfi megérezhette, mert egyszer csak felállt és elkezdett öltözni.
- Nagyon-nagy ringyó vagy fiú, akkora amekkorát a világ még nem látott! De kívánatos kis szuka, ha akarod egyszer meg is duglak!
- Akarja a fene! - durcáskodtam.
- Matt már betette neked?
- Mit képzelsz, barom?
Elkezdtem magamra rángatni én is a ruháimat. Amikor az idegen óvatosan kikandikált és elhagyta a helyiséget, megdöbbentem saját tettemen és azon mennyire könnyen odaadtam magam. Már késő volt gondolkodni azon, hogy ostoba vagyok és csak a pillanat érdekelt. Rádöbbentem, a vérem sokkal forróbb, mint hittem valaha is, képtelen vagyok ellenállni a faroknak.
Amikor később kimerészkedtem a férfi lent kávézott Mattal, rum az asztalon, és a régi nagy eseteiket emlegették, amikor hihetetlen méretű fákat vágtak ki odafent a hegyekben…
- Fiam - mondta nekem Matt - ez itt a barátom, a volt munkatársam, Miche. A téli szezon pár hetében nálunk fog lakni!
Megszédültem, azt hittem vége a világnak, mert onnantól kezdve két olyan férfival záródtam össze, akiket őrült módon kívántam.


2012
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Ez a rész is tetszik, kár, hogy egy kimaradt...

cincike ·
:innocent:
cincurka ·
Imposztor!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: