Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én Anyeginem

Felruházva azokkal a tulajdonságokkal, amiket én adtam neki. Nem ismerem, soha nem beszéltem még vele, hangja csak egyszer ütötte meg a fülem. Nem tudni, milyen a természete, mit szeret, mit gyűlöl, mitől undorodik, mire vágyik, mi bírja őt nevetésre vagy éppen lehangoltságra. Mégis, a maga teljes homályában, van benne valami magával ragadó. Valami gyenge. Valami erőteljes. És egyetlen pillantásából kiolvashatom a világ minden apró titkát. Ez az én Anyeginem.


Az első találkozásunk. Mikor is? 13-14 éves lehettem. Nem volt ülőhely a buszon, talán két méterre állhattunk egymástól. És akkor éreztem meg először a barna szempárból jövő átható pillantását. Szinte csiklandozott, ahogy a bőrömet érte tekintete. Visszanéztem rá és összekapcsolódtak szemeink. Jó, tudom, persze mindenki így érezhet, amikor egy vonzó valaki szemet vet rá az ellenkező nemből. Én egy felnőtt tekintetét láttam. Hosszú, hullámos gesztenyebarna haj keretezte a borostás férfiarcot. Szomorú barna szemekkel fürkészett. Ez után hónapokig nem láttam. Szinte elfeledtem. Később összefutottam vele párszor a buszon. Oda se figyeltem igazán.


16 évesen egy alkalommal bementem a közeli városba szórakozni. Aznap este keltette fel igazán az érdeklődésem. Éjfél körül fáradtan rogytam le a buszmegálló egyik padjára. Az utolsó buszra vártam, amikor ittas férfihangok ütötték meg a fülem. Felpillantottam. Ketten mentek elöl röhögve, nem túl józan állapotban. Ő mögöttük haladt és engem nézett.


Bár az ő feje se volt teljesen tiszta, a barna szempár mégis rögtön megtalálta olajzöld szivárványhártyámat. Egészen addig nézett, míg el nem mentek mellettem, majd elkezdődött az ilyenkor szokásos részegek közti észosztás és kötekedés. Még párszor észrevettem, ahogy oldalra pillantgat. Megérkezett a busz. Nem sokkal mögém ültek. Hazaúton minden energiám abba vetettem, hogy visszafojtsam fel-feltörő nevetésem. Énekelték, bizonygatták részeg mivoltukat, mintha ez alapból nem lett volna eléggé egyértelmű. Rajtunk kívül még egy negyven körüli asszony és néhány fáradt munkás utazott, akik lehunyt szemmel próbálták kizárni a külvilágot és pihenni.


A hátam mögött egyszer csak abbamaradt az óbégatás, és fojtott hangú társalgás vette kezdetét. Több-kevesebb sikerrel.
- Szerinted nem?
- De, biztos, csak ki a faszomról beszélsz?
- Ott, baszd meg! Szürkében! Mert te látsz más jó csajt a buszon?
Éreztem, ahogy vérem minden cseppje az arcomba tódul. Fülig vörösödve húztam össze magam az ülésen, próbáltam teljesen eltűnni a háttámla mögött. Szerencsére hamar elsiklottak a témáról és elkezdtek a borzalmas csajhiányukról beszélni, majd pár perc múlva újra vígan daloltak. Miután leszálltunk a buszról, a pillantásától kísérve vágtam át az éjsötét parkon.


Este az ágyban fekve többször felidéztem a hallottakat, eközben tisztán láttam magam előtt a szomorú barna szemeket. Hónapokkal később láttam újra. az utcán jött szembe. Egészen addig nézett, amíg el nem haladtunk egymás mellett. Mintha az alatt az alig egy perc alatt minden titkomat kiolvasta volna önkéntelenül kitáguló pupilláim sötétjéből.


Ez megismétlődött minden hétfőn. Az iskolából hazaindulva már szinte vártam, kerestem azokat a barna szemeket. Magamba akartam szívni szempillái összes apró rezdülését. Majd újra láttam a buszon. Majd újra, egy koncerten. Majd újra, egy szórakozóhelyen. Népes társaság vette körül, mégse törődött velük. Engem nézett. Egészen közel haladtam el mellette. A bőrömön éreztem a lélegzetét. Ajkamon volt már a köszönés, egy félszeg „Helló!”, de a dolog mégsem lett több egy merész gondolattól. A hangszálaim nem engedelmeskedtek.


S, hogy mi történt ez után? Talán várod a folytatást? Sajnos el kell, keserítselek. Ennek a kis elbeszélésnek nincs folytatása, csak vége. Méghozzá itt a vége. Néhány keresetlen szó volt egy férfiról, akit még csak nem is ismerek, ugyanakkor mégis. Hisz kialakítottam egy teljes képet róla, mint az igaziról, aki után vágyódom, de sosem fogom megízlelni a csókját vagy érezni az érintését. Aki a tökéletes, s mégsem az. Hiú ábránd csupán. Ő számomra egy senki és az is fog maradni...

Hasonló történetek
4641
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
10158
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Az igazi főhős ebben az esetben sem a címszereplő Anyegin, hanem a barna szempártól és a buszon hallott - "Ott, baszd meg! Szürkében! Mert te látsz más jó csajt a buszon?" - latens szerelmi vallomástól elájuló... Tatjana.
Ezt a szituációt jól ábrázoltad, ezért hadd legyek az első, aki TETSZETT-el szavaz!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: