Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az emlék

Csodaszép nyári délelőttként indult a nap. A meleg sugarak percek alatt felszárították a zöld fűszálak között gyöngyöző harmatcseppeket.
E. álmosan nyújtózott a puha párnák között, kinyitotta barna szemeit és ránevetett a világra. Mosolya megszépítette az előtte álló nehéz nap gondolatát. Csodaszép nyári délelőttön valami véget ért, ráébredt a kékesen csillogó valóságra. A valóságra, mely már emlékként lebegett a szélben, kedves álmát elfújta a nyitott ablakon át beáramló tengeri levegő, a hűs illatú levegő.
Bekapott egyet a kedvenc eperízű cukorkájából, majd a fürdő felé vette az irányt, kinyitotta a pompás színekben játszó üvegajtót. A hálószoba előtt egy szál rózsa várta és egy doboz epres Milka csokoládé. Behunyta szemét és tudta, hogy kitől kapta az ajándékokat. Múlt héten egy képeslapot kapott, 2 hete pedig egy gyönyörű emléket. Apróságok, mik szebbé teszik a pillanatot. Emlékek, apró dolgok, icipici lényegtelenségek, mik sokat érnek. Egy-egy szó, mozdulat, kézjel, mosoly és 50 Ft, egy gondolat, egy emlék.
Egy öltönyös férfitől kapta az emlékeit, X-től. Ki néha ilyen volt, néha olyan. Volt hogy így tett, volt hogy úgy. Mindig mindketten helyesen cselekedtek, hiszen sok emlék fűzte őket össze. A legjobban azt élvezték, mikor álmodtak, elbújtak a világ elől. A gondok megszűntek, a problémák elbújtak és csak az emlékek maradtak, játék a szavakkal, játék a ...
E. stratégiája kitűnően működött: mosolyogni, sugározni, remekelni, nevetni, megérinteni, lenni, emlékezni, szeretni, létezni.
Nemrégiben medvekaland esett meg E-vel és X-xel. Sétáltak az árnyas erdőben, turistaúton meneteltek, kéz a kézben.

Az erdei állatok neszei, a növő falevelek finom hangja elnyomta a háborgó medve őrjöngését. Különben is együtt voltak, csak a szép számított. A szerelem egy szakma, amibe bele kell tanulni, élvezni kell, meg kell érteni, művelni kell, érte kell élni. Medvemorgás, tappancsok dobogása... X és E szembetalálta magát a macival. Gyönyörű barna bundáján selymes fény tükröződött. Harcoltak a vadállattal, ágak törtek, az avar felbolydult, vércseppek hulltak. Majd hatalmas nyugalom szállt az erdőre. Csend, békesség. A medve eltűnt, de maradt egy emlék.
Újra és újra, kezdet és vég, alany és állítmány. Csodaszép nyári délután a tenger vize felmelegedett, verőfény csábította a hullámokba. E. álmosan megdörzsölte a szemét, a sikere elnyelte a fényt és tovább ragyogott. Bele a délutánba, az éjszakába, az életbe, az emlékekbe.

Csodaszép nyári este ráébredt, hogy mégsem ért véget semmi, hanem éppen most kezdődött el valami, majd körülölelték a tenger kék hullámai, nem úszott, nem harcolt, elhunyt örökre.
Hasonló történetek
5554
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
10188
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
Ujjujj.
Az én eccerű eszemnek nehezen/sehogy se érthető, fenköltködő......

Tűzmadár ·
Emlékek, érzelmek, vágyak, s mi marad belőlük… A bánat…

És egy Milka reklám, mert azt mindenki érti… Pedig szerintem az epres nem olyan jó, mint a többi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: