Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ember legszebb kincse

2. fejezet

Emlékek


10 óra. Mennie kell. 12-kor indul a busz. Még utoljára körülnéz a szobájában, nem tudhatja, mit hoz a sors. Nem sejtheti, hogy 3 hónap alatt mi történik vele. Lehet, hogy soha többet nem látja viszont édesapját, az is megeshet, hogy ő nem akar visszatérni többet. Így hát végignéz még egyszer azon a helyen, ahol kislánykorától kezdve a legtöbb időt töltötte. Elbúcsúzik a legkedvesebb tárgyaitól, féltve őrzött kincseitől. Nincs mit tenni, most már tényleg indulni kell. Kinéz a rózsaszín függönnyel borított ablakon és látja a gyönyörű kertet, frissen lenyírt füvet. Szíve bánattal, meghatottsággal és egyben örömmel telik meg. Szomorú, mert el kell hagynia mindazt, amit szeret. Igaz csak 3 hónapra, de neki van egy olyan érzése, hogy tovább, sokkal tovább lesz távol, mint ahogy gondolja. Itt kell hagynia apját is.

Arra gondol, vajon hogy fog nélküle boldogulni, hiszen mióta kislánykorában meghalt az édesanyja, soha nem hagyta egyedül pár óránál tovább az apját. Megtanult főzni, mosni, takarítani, bár amúgy is, amolyan házias lány volt mindig is. 8 éves volt, amikor édesanyja életét vesztette rákban. Akkor még nem tudta, sőt nem is akarta felfogni, mi történik körülötte. Nem értette miért sírnak annyit az emberek és azt sem értette, hogy édesapja miért ül esténként sírdogálva a kandalló előtti fotelban. Ő úgy tudta, hogy édesanyja egy hosszú, nagyon hosszú utazásra megy, valamerre Franciaországban. Édesapja nem is fosztotta meg ettől a hitétől, nem akarta, hogy lánya lelke is megtörjön.

Végül 10 éves korában megtudta az igazat, amikor rákérdezett meddig kell még neki csinálnia anyja teendőit, mikor jön végre vissza. Akkor mondták el neki a szomorú tényt, de ő apja csodálatára nem volt szomorú, ugyanis elképzelte, hogy hol lehet most a mamája. Fehér ruhában, arany szárnyakkal, arany glóriával. A felhőkön pihen, és mindig odaadóan figyel. Ha beszélgetni akar vele, csak fel kell néznie, és máris ott látja őt, ahogy elképzelte. Mindig megnyugtatta, ha vele beszélt. Innentől kezdve zárkózott lett, elintézte a dolgát, majd felment a padlásra és órákat beszélt a felhőkhöz. Tinédzserkorában nem apjának mondta el mi bántja, hanem a „felhőknek”. Barátai szinte nem voltak, pár szót váltott csak az osztálytársaival, ha muszáj volt. Minden percben azt várta mikor mehet fel a padlásra, mikor beszélhet édesanyjával. Most, ahogy a szobájában körülnézett rengeteg emlék jutott az eszébe. De nem tudta őket szétválasztani.
- Szandra, gyere, most már mennünk kell, nemsokára indul a busz.
- Igen megyek már. Csak egy perc

Az álmodozásnak vége. Emlékeknek nincs többé helye. Menni kell, akármilyen fájó. Amit megígért a „felhőknek” be is tartja. Megírja azt a regényt mindenáron. Megírja édesanyja emlékére. Édesanyja mindig tisztelte a történelmet, mindig úgy beszélt róla, mint valami bálványról. Egész életét arra tette fel, hogy megismer a magyar történelmünkből olyan részleteket, amelyről a könyvek még nem tesznek említést, és ír majd egy kitűnő dokumentumregényt. Szandra, anyjának ezt az álmát be akarta teljesíteni, úgy érezte ennek hiányában, nem nézheti tiszta lelkiismerettel a felhőket.

- Gyere már Szandra. Induljunk!
- Megyek.
Hasonló történetek
4838
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
4249
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
leticia_63 ·
Kicsit sok szálról indul a történet. Várom a folytatást.

Leticia
leticia_63 ·
Jól van na!:)

Nem baj az, csak először megijedtem, hogy külön történetecskék lesznek, a végén jöttem rá, hogy összefutnak majd a szálak.
Biztos álmos voltam még:D

Leticia
Szivacs ·
Jóvanna! Jóvanna :)) ...álmodban mit ugrálsz pirosan?
Amúgy, hogy van Ria? Csak egyszer jártam a lapján, már régen el...........
leticia_63 ·
Mostanában ritkábban dumcsizunk.
Ha jól tudom, elég jól van.

Ja, ugrálhatok lilán is:)

Sylvia13 ·
Köszönöm a hozzászólásokat. Több szálon futó cselekményen indul, de később újra olvashatunk egy egy szereplőről. A legvégén pedig az összes szál egy nagy "csómóban" fog végződni, ahol mindenre fény derül. :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: