Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első

16 éves voltam. Idén nyáron a Balatonnál nyaraltunk. Az egész családom ott volt, több családdal laktunk egy régi villában. A villának rengeteg, hatalmas szobája volt. Megismerkedtem ott Benivel. Beni annyi idős volt, mint én. Vörös haja volt, csókos szája és olyan középmagas srác volt. Alig ismertem, nem sokat beszélgettünk, de láttam, hogy állandóan a farkát birizgálja, még társaságban is. Egyrészt bunkónak tartottam, másrészt felizgatott a gondolat. Még sosem feküdtem le fiúval.

Egyszer, ebéd közben azt vettem észre, hogy baromi feltűnően dudorodik a nadrágja. Állt neki, mint a cövek. A széken hintázott, néha odadörzsölte az asztalhoz. Rezzenéstelen arccal beszélgetett az emberekkel, de aztán láttam rajta, hogy első útja a vécébe fog vezetni. Ezért úgy gondoltam, megviccelem.

Már elindult volna, amikor megállítottam, elkezdtem vele csivitelni, mindenféléről. Nem engedtem szinte szóhoz jutni. Láttam, hogy már nagyon oda van, egy kicsit még meg is érintettem a mellemet beszéd közben, azonnal odatévedt a tekintete. Nagyokat nyelt, közben keze a zsebében kotorászott. Átöleltem, hozzá simultam és azt súgtam neki:
- Na mi van, rendesen kanos vagy, mi?
Ő  meg röhögött.
- Gondolj bele, milyen kényelmetlen fiúnak lenni! Inkább engedj már be a vécére, mert megpusztulok!
Hirtelen nagyon beindultam én is. Úgy éreztem le kell feküdnöm ezzel a fiúval. Most, azonnal.
Megfogtam a kezét, és magammal húztam. Megpróbáltuk a villa legtávolabbi pontját megkeresni, ahova tuti nem nyitnak be a felnőttek.
Előszor ruhán keresztűl fogta meg a mellemet, majd benyúlt a pólóm alá. Aztán nagyon hosszasan smároltunk. Harapdáltam az ajkát, úgy tornáztak a nyelveim, mint még soha. Bizsergett már nagyon a puncim, ruhán keresztül dörgöltem az ő merevedő farkához. Aztán legomboltam a nadrágját. Az alsógatyájában már teljesen kirajzolódott a pénisze.
- Basszus, nálam semmilyen koton, vagy ilyesmi nincs! - kiáltott fel hirtelen.
Hirtelen a felelősség jutott eszembe, de akkor már annyira oda voltam, hogy nem bírtam gondolkodni.
- Nem érdekel! Majd kiveszed, mielőtt elélvezel!
A kínok kínját éltem már át, akkor, szinte örjöngtem belül, hogy most rögtön azt akarom, hogy megdugjon! Levettem a pólómat, ő is levette az alsógatyáját és a szemem elé tárult a látvány. Nagyon vastag farka volt, kevéske, halványszőke szőrrel. Vörösen duzzadt és már nagyon oda voltunk mind a ketten.
Először a számba vettem. Kezemmel a heréjét dögönyöztem, és minden egyes cuppogásomra kéjesen nyögött, fenékizmait befeszítette. Aztán abba hagytam, és nyöszörgő hangon könyörögtem neki, hogy dugjon meg! Ő meg annyira gyorsan esett nekem, hogy szinte üvöltöttem. Csattogott a lucsoktól szűz puncim, de nagyon jó volt, ahogy mélyen belémvájt. Arca elvörösödött és mindketten üvöltöttünk a végére és belémengette a forró gecijét. Úgy éreztem megérte. Még fél óráig lihegtünk egymás karjaiban és a felnőttek utána nagyon furcsán néztek ránk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Csuklos ·
Gyenguska.

ThePrince ·
Kicsit gyenge, de azert tetszett ! ^_^

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: