Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első találkozás...

Már számtalanszor elterveztem, hogy személyesen is találkozok valakivel, akivel majd meg is dugatom magam, de az utolsó pillanatokban mindig "közbejött" valami. Ám egy meleg társkereső oldalon, megismerkedtem Zalánnal. Rengeteget üzeneteztünk és már az elején éreztem, hogy mellette önmagam tudnék lenni. Amellett, hogy értelmes és kedves, még a külseje is megnyerő. 184 cm magas,75 kg, sármos arc, megigéző szemek, férfias magatartás, szőrös mellkas és nem utolsó sorban hatalmas (20cm hosszú) kívánatos pénisz. Tökéletesnek tűnik, nemde?! Hát igen, de mint mindenhol itt is itt van, az a bizonyos, de.. Zalán és köztem akár apa fia kapcsolat is lehetne, mivel ő 40 én pedig 18 éves vagyok. Akkor ez a 22 év korkülönbség megtántorított és nagyjából másfél év kellett ahhoz, hogy találkozzak vele. Igazából nem a korával volt bajom, mivel mindig is az idősebb férfiak jöttek be, de akkor ez tűnt a legmeggyőzőbb kifogásnak ami miatt még várnom kéne.
Egy nyári este felmentem a romeora (a társkereső oldalra) és írtam neki, hogy másnap délután szabad vagyok és találkoznék vele. Nagyon meglepődött és írta, hogy már ő is nagyon találkozna velem. Ekkor még nem voltam teljesen biztos benne, hogy elmegyek a találkozóra, de reggel lett  utána pedig hamar kora délután és én már indultam is a belvárosi lakásunkba elkészülni. Amikor beértem a lakásba, még volt nagyjából 2 órám a találkozóig, ezért vettem egy nagy levegőt, és cigizni kezdtem, hogy higgadtan átgondoljak mindent. Két-három szál után már nagyon ideges voltam, de nem akartam lemondani, ezért levetkőztem bementem a fürdőszobába és az internetről szerzett információk alapján megcsináltam életem első beöntését. Nem értettem,h ogy a nők szülés előtt miért félnek annyira ettől, nekem annyira jó érzés volt, hogy még miközben töltődtem langyos vízzel fel is állt a péniszem. Hát az azt követő WC-zés, már nem volt annyira kényelmes, de csak azért mert időigényes volt és féltem, hogy nem tudok mindennel elkészülni, de ez szerencsére nem így lett. Immár kívülről-belülről tiszta voltam, pakolásztam még egy picit, hogy hasonlítson valamire a lakás, és elindultam Zalán elé. Szerintem annyira még életemben nem voltam ideges, mint amikor szemtől szemben álltam vele és kicsit dadogva kezet nyújtottam felé. Miközben engem az elájulás kerülgetett, ő mindvégig halál nyugodt volt. Látta rajtam, hogy ideges vagyok, ezért egyre többet és többet beszélt, hogy megkíméljen a kínos csendtől. Szerencsétlennek éreztem magam. Amire visszaértünk a lakásba,már kezdtem megszokni, hogy ő egy valós ember és nem csak egy virtuális lény akivel mindent megosztottam az elmúlt másfél évben. Leültünk az asztalhoz egymás elé.
-Kérsz kávét? - kérdeztem tőle kissé remegő hangon.
-Elfogadok egyet. - válaszolta,mosolyogva.
Miközben oda tettem a kávé vizet forralni a tűzhelyre, észrevettem, hogy már merevedek a gondolataimban lévő dolgoktól. Megpróbáltam gyors visszaülni, hogy Zalán ezt ne vegye észre.
-Ideges vagy? -kérdezte.
-Hát öhm, igen.. azt hiszem, hogy egy picit igen. -válaszoltam.
-Gyere ülj az ölembe! Attól, majd megnyugszol.
Felpattantam a székből, mintha csak parancsot kaptam volna és az ölébe ültem. Az ajkunk között alig lehetett pár cm, egymás szemébe néztünk, majd hirtelen lesmárolt. Másodpercek töredéke alatt annyi érzés tört rám, mint eddig még soha, egyszerűen csodálatos volt.
-Jobb már? - kérdezte kicsit önelégült hangon, mosolyogva.
-Igen..- csak ennyi csúszott ki a számon.
-Ez volt az első csókod egy férfitól? - Látszott az arcán, hogy pontosan tudja a választ, de ez akkor egy csöppet sem zavart, sőt!
-Igen, ez volt...- a legeslegelső csók, de ezt már nem mondtam hozzá.
Ekkor elkezdett simogatni. Először a combom, utána az oldalam, majd váratlanul megragadta a nadrágomon keresztül a már teljesen bemerevedett péniszem. A nagyujjával egyre erősebben dörzsölte a makkom.
-Forr a víz! - mondtam szaporán...
Elengedett, és én már spuriztam is be a konyhába. Hallottam, ahogy kuncog egyet.
-Túl gyors? - kérdezte.
-Nem! - rávágtam vagyis öhm...szerintem...nem hiszem.. rád bízom a tempót.
-Hahah, oké. Szívesen megbasználak..- Teljesen lazán mondta.
Erre nem tudtam mit reagálni, ezért befőztem a kávét, mintha nem halottam volna. Újra egymás előtt ültünk, kávét szürcsölve és cigizve. Közben sablonos kérdéseket tettünk fel egymásnak..
-Nem bántad meg? - kérdezte.
-Mit?
-Azt, hogy találkoztál velem.
-Nem.
-Zavar, hogy idősebb vagyok nálad?
-Öhm, nem. Bejönnek az idősebb pasik.- közben kicsit elnevettem magam, talán kínomban.
-No, látom kezdesz feloldódni.
-Hát igen, talán egy kicsit még azért ideges vagyok, nem tudom nagyon feldolgozni, hogy megtettem ezt a lépést.
-Nem bánod meg?
-Nem! - válaszoltam határozottan.
-Rendben, apudék nem fognak betoppanni? - Úgy kérdezte, mintha vagy gyilkosságra készülne vagy mintha már megesett volna vele.
-Nem, nem, biztosan nem.
-Oké, azért bennhagynád a kulcsot a zárban?
-Persze.
Miközben mentem az ajtóhoz, lepergett előttem az életem filmje...De ha már eddig eljutottam, nem fordulhattam vissza. Visszamentem a szobába. Zalán az ágyon ült és engem várt.
-Ülj le mellém! -mondta.
Leültem mellé és újra megcsókolt. Ölelkezni kezdtünk és ott kaptam magam, hogy már rajta fekszem és vetkőztetjük egymást. Már egyikünkön sem volt felső. Csókolgatni kezdtem a mellkasát, a bimbóit, és haladtam szép lassan lefelé a bokszeréhez. Amikor oda értem és lehúztam róla az alsóját, úgy nézhettem ki, mint a kisgyerekek karácsony reggelén amikor meglátják a fa alatt lévő ajándékokat. Nem tudom mennyi idő telhetett el, ameddig csak néztem gyönyörű férfiasságát, de az biztos, hogy látszódott a meglepődésem..
-Jól vagy? - kérdezte szokásos önelégült hangján.
-Öhm igen, jól, nagyon jól. Csak hát, nagyon szép szerszámod van. Még sosem láttam ilyen szépet!
-Heheh, hát akkor fogd meg nyugodtan.
Húzogatni kezdtem, míg teljesen merev nem lett, utána a nyelvemmel körkörös mozdulatokkal nyalni kezdtem a makkját. Felnyögött, ekkor kicsit megkönnyebbültem, hogy ezek szerint jól csinálhatom. Szopni kezdtem, de meglepődtem, amikor még csak a makkja volt bent, de már nem volt több hely a számban. Próbálkoztam tovább bevenni a számba, de nem sikerült sokkal tovább jutnom. Zalán ráhelyezte a kezét a fejemre,és fokozatosan erősödve tolt rá a péniszére. Imádtam, ahogyan átveszi rajtam az uralmat. Amikor már öklendezni kezdtem levette rólam a kezét és arra kért, hogy vegyem le az alsómat. Rögtön le is vettem és ekkor ő magához rántott. Zalánon feküdtem és csókolóztunk, miközben ő összefogta a péniszem a sajátjával és erősen húzogatta. Nagyon élveztem, sőt, túlságosan is.
-Állj meg! Mindjárt elélvezek, még nem akarok..-mondtam kétségbeesetten.
-Rendben, ccsst.. -próbált nyugtatni.
Egyre lassabban és lassabban verte, majd abbahagyta, megcsókolt és felajánlott egy cigi pauzát. Örömmel elfogadtam. Az a pillanat örökké megmarad bennem amikor ő előttem ült a széken teljesen meztelenül, merev pénisszel és a lábfejei az én péniszemen pihentek. A lábfejeivel a péniszemet izgatta, ami nagyon tetszett. Nem bírtam ellenállni a pillanatnak és szopni kezdtem a nagylábujját, majd ott kaptam magam, hogy már a talpát nyalom, csókolgatom. Zalán közben nagyokat nyögött, élvezte a lábkényeztetést. Befejeztük a cigizést és ő felállt. Én elé térdeltem és szopni kezdtem gyönyörű, nedves férfiasságát. Amikor lassítottam a tempón, átvette az irányítást és már szinte baszta a számat. Egy idő után kivette a számból és arra kért, hogy álljak fel és forduljak meg. Így tettem. Magához rántott és a péniszével simogatni kezdte a nyílásom, borzasztóan felizgatott a dolog.
-Dugj meg! - kértem.
- Oh, igen.. megfoglak baszni  -mondta.
És a farkával, csak tovább izgatta a nyílásom, de nem hatolt be. -mint később kiderült nincs nála óvszer, mert nem hitte volna, hogy most nem mondom le a találkozót. Megfogta a kezem, lefeküdt az ágyra és megint magára rántott. Csókolóztunk, nyalogattuk egymást ahol csak értük és ő közben összefogva verte a kőkemény szerszámainkat. Szopogatni kezdtem a fülét és harapdálni a nyakát, amitől annyira beindult, hogy egyre többször hangoztatta, hogy megakar dugni.
-Meg akarlak lovagolni! -mondtam.
-Hmm, igen?  -megfoglak baszni.
-Akarom, csináld!
De a fentebb említett oknál kifolyólag nem került sor erre. Folytattuk a nyalakodást, masztizást. Előbb én mentem el, végig spricceltem a mellkasát, még az arcára is jutott egy pici. Utána pedig pár rántásra ő is elélvezett. Ragadtunk egymáshoz a sok gecitől, pár percig élveztük a gyönyört, utána letusoltunk, elbúcsúztunk.. És azóta még nem találkoztunk újra. Sms, és chat formájában tartjuk a kapcsolatot de még nem tudtam rávenni magam a következő találkozásra. Pedig nagyon élveztem és azóta is sűrűn gondolok Zalánra, hogy mennyire szeretném, hogy most végre tényleg megdugjon. Szerintetek mi legyen? Legyen folytatása ennek?


P { margin-bottom: 0.21cm; }

 

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: