Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első szerelem és szex

A csókja egyszerűen megőrjített annyira jó volt. Csókolózás közben simogattuk egymást, ahol csak értük egymás testét. Ő levette a pólóm és a melltartóm és hevesen, de azért finoman csókolni kezdte a mellem, szívogatta a bimbómat, nyalogatta a bimbó körül, masszírozta a melleimet. Én is levettem az ő pólóját és simogattam, csókolgattam a mellkasát. Közben a kezek vándoroltak. Egyre lejjebb és lejjebb.

Egyszercsak rátalált a keze a puncimra. Hihetetlenül jó érzés volt, ahogy simogatta. Közben éreztem egyre jobban ágaskodó farkát. Kemény volt, nagy és jó széles. Egy óvatlan pillanat és se nadrág, se bugyi nem volt rajtam. Szép gyengéden elkezdte a nyelvével kóstolgatni az addigra már igen nedves puncimat. Nagyon élvezetem. Közben ujjazott is egy, majd két újjal. Egyszerűen nem tudtam, mi történik. Tövig, mélyre nyomta az ujjait, és közben nyalogatta puncimat. Hihetetlenül jó volt. Egyszercsak gondolt egyet, hozott egy gumit, felhúzta és szép lassan tövig nyomta nagy, kemény farkát. Mivel az első volt, egy picit fájt, de jó volt érezni magamban azt a hatalmas falloszt.

El kezdett mozogni bennem ki-be. A mennyekben éreztem magam. Nyögtem, kiabáltam, majd egy hatalmasat élveztem. Csak úgy lüktetett a puncusom. A barátomnak sem kellett sok. Lökött egy párat és ő is hatalmasat élvezett. Úgy spriccelt, hogy azt hittem nem lesz elég az óvszerben a hely a sok gecinek.

Kis pihenés után ismét elkezdett simogatni. Benyomta az ujjait én vertem a farkát. Felülkerekdett és a számba nyomta hatalmas szerszámát. Én csak szoptam és nyaltam. Mikor úgy érezte, hogy ennyi nem elég lejjebb ment és ismét bedugta hatalmas farkát, ekkor gumi nélkül. Így sokkal jobb volt. Éreztem szerszáma minden rezdülését. Éreztem, hogy időnként megfeszül és ez iszonyatosan izgató volt. Majd kihúzta és benedvesítette a popsilyukamat, majd szépen lassan, hogy ne okozzon fájdalmat elkezdett behatolni. Még soha nem éreztem ilyet. Elsőre furcsa volt. Mikor betolta a farkét a fenekembe, benyomta két ujját a pinámba. Elkezdett mozogni. Leírhatatlanul élveztem, akkorát élvezett a seggembe, hogy azt hittem soha nem lesz vége.
Hozzászólások
További hozzászólások »
regie ·
Szűzlány csak úgy lazán seggbe kapja a "széles"(!!!) farokkal?
véletlenül nem 14 éves vagy és fiú? :smile:

Whym ·
Arra gondoltam lehetne írni egy olyan programot, ami ilyen történeteket generál. Csak a panelmondatokat kell megadni, még pár alapszabályt, hogy a "hihetetlen nagyot élvezett, azt hittem sosem lesz vége" után megint "számba vettem a farkát, míg ő két ujjal ujjazot" mondat kell.

Fel sem tünne senkinek. A Barátok közt is mióta megy.

:flushed:
No0oB ·
Tényleg lehetne egy ilyet. A kicsit tehetségesebbek milliókat keresnek vele a pornóiparban :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: