Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első kalandunk

Minden december 7-én kezdődött. Ekkora beszéltük meg az első találkozást. Már tűkön ültem mikor is érkeztem a találka helyszínére, vajon hogy fog kinézni, tetszeni fog és a többi ilyenkor magamnak feltett kérdés. Aztán mikor meg érkeztem, keresni kezdtem. Megláttam és egyből szerelembe estem. Ezt így gondolta a férfiasságom is. Elindultunk Dominikáékhoz, hogy majd ott folytatjuk a beszélgetést. Meg is érkeztünk, levettem a kabátom ahogyan ő is, s ekkor pillantottam meg két hatalmas, feszes, tökéletes formájú mellét. Már ekkor kezdett melegem lenni. Föl mentünk a szobájába és beszélgettünk. Nem telt el sok idő, már is témánál voltunk. El is csattant az első igazi forró csók. Nem is hagytuk abba, éreztem ahogy a nyelve a számban ficánkol, fergeteges volt. Azt tudni kell, hogy én Dominikával veszítettem el a szüzességem ennél az alkalomnál. Oda nyúlt a duzzadó nadrágomhoz, mikor én nyögtem egy halkat. Hamar ki is csatolta övemet, lehúzta nadrágomat majd boxeremet is és a kezébe vette teljes méretében duzzadó farkam és így szólt:
-Most meglepődtem
-Na de miért?
-Kisebbre számítottam.. :)
Megnyugodtam.. Elkezdte a kezével izgatni a farkam, majd miután eleget izgatta szép lassan oda hajolt, s a makkom izgatásával folytatta. Mélyeket sóhajtoztam.
-Tetszik?
-Ilyen jót sosem éreztem még.. Feleltem
Ezután levette a felsőjét, s megláttam a két hatalmas mellet egy kis szexi fűzőben amint épp ki akarnak szabadulni. Több se kellett, ki is szabadítottam őket. Gyönyörű látvány fogadott, elkezdtem izgatni a nyelvemmel a mellbimbóit, majd fogta, levette a tangáját és fölém került. Láttam ahogy szinte folyik le a nedv a combjain, ő is várta már és én is hogy benne legyek. Szép lassan bele ült duzzadó farkamba és elkezdett mozogni. Nyögött és én is így tettem. Kezeimmel markolásztam hatalmas méretű gyönyörű kebleit ami tetszett neki. Csak lovagolt és lovagolt, míg nem szóltam neki hogy hamarosan végem van. Ekkor le szállt a farkamról, mellém ült, majd elkezdett vadul szopni, nagyon tetszett, hamar a csúcson is voltam és a két hatalmas mellére engedtem forró gecimet. Ez volt életem egyik legjobb kalandja. Ami nem is igazán kaland, mert Dominikával azóta is együtt vagyunk nagy boldogságban, szerelemben.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Egy pozitívumot végül is sikerült találnom: mérhetetlen önbizalmadat, hogy feltetted.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: