Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első kaland

Nemrég ért véget egy 3 éves kapcsolatom. Kicsit padlón voltam, barátnőm úgy érezte , ki kell rángatnia ebből a rossz kedvből. Elmentünk az egyik helyi klubba, ahol egy ideig magunk táncoltunk és szórakoztunk... Különböző pasikkal táncoltunk, de úgy láttuk, ebből nem lesz semmi. Ennek a klubnak több helyisége is van, mi egy nosztalgia részen voltunk. Az este vége felé átmentünk a kisebb, ám annál erotikával fűtöttebb terembe, ahol aztán kifogtam vagy ő fogott ki engem, lényegtelen is, de egy álom helyes pasit, akinek hihetetlenül jó teste volt. Egy darabig táncolgattunk... csókolóztunk, és kijelentette, hogy hazakísér, de akár mehetünk máshova is. Na nekem itt esett le, hogy ebből mi lesz, hát lett is és egyáltalán nem is bántam meg.

Elindultunk a buszmegállóba, amikor ő kijelentette, hogy bizonyítanom kell azért, hogy felmehessek hozzá, amikor elmagyaráztam neki, hogy neki is tennie kell valamit, amiből rájövök, hogy érdemes, na tett is.

Elértünk a lépcsőházunkhoz, ahol a sötét pincében bújtunk, hogy bizonyíthasson.

Mohón és vadul kezdett csókolni... lehúzta a nadrágomat, melltartómat kikapcsolta, és mohón szívni és csókolni kezdte a melleimet, ami leírhatatlanul jó volt... Eközben az én kezem sem tétlenkedett, és kikapcsoltam a nadrágot, amikor elővettem a férfias szerszámot, szinte tátva maradt a szám méretei láttán. Ekkor megkért, hogy kapjam be, és én minden tudásomat beleadva kényeztettem őt... Először csak a makkot nyalogattam és csókolgattam, aztán apránként engedtem a számba, míg végül már a legmélyebbre vittem, ami csak telt tőlem.
Hallottam és éreztem mennyire élvezi, ezért nem hagytam abba, de ő leállított, és finoman felhúzta a fejem.
Kijelentette, hogy most ő szeretne bizonyítani nekem... Ekkor megsimogatta nedvességtől ázott puncimat. Először csak a csiklómat simogatta, aztán belemártotta szinte már égő hüvelyembe az ujját, és én felnyögtem a gyönyörtől.

Bejelentette, hogy nem bírja tovább, és nagyon kíván engem... Ezzel az érzéssel nem volt egyedül, ezért felmentünk hozzá, és mindent ott folytatunk, ahol abba hagytuk.
Levetkőzött, és magával húzott az ágyra, ekkor mohón szívni kezdte ismét a melleimet, és hallottam a nyögésein, hogy alig bírja magát türtőztetni... Elővette a gumit, közben én szorgosan dolgoztam azon, hogy semmi ne rontsa a hangulatot... egyre keményebben és keményebben szoptam, aminek meg volt a hatása... amikor ráültem kicsit fájt, de a hihetetlen gyönyört éltem át.
Ekkor a hátamra fektetett, és hihetetlen tempót kezdett diktálni... mikor már én is közel jártam, és nem bírtam magammal, észre vettem, hogy nála se kell sok (ez minden pasinál bejön), a fülébe súgtam, hogy mit akarok és milyen keményen dugjon meg, amikor lökött rajtam még vagy kettőt, és a mennyekbe repültünk mind a ketten.
Hihetetlen érzés volt, azt az orgazmust soha nem felejtem el.
Imádom mikor egy férfi ennyire vad velem, mint ő volt... életem egyik felejthetetlen éjszakája lett.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ambpro ·
Szia!

Alig írtál valamit, és még az is zavaró hibákat tartalmaz... mi lenne, ha hosszabban írnál? Miért nem lehet kicsit megtisztelni az olvasókat és odafigyelni, főleg ha 2perc elolvasni...? :rage:

seheresezade ·
Lesz második kaland? :heart_eyes: Részletesebben!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: