Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első igaz szerelmem

Egy szép Januári napon kezdődött az egész. Kedd volt így nagy sajnálatomra iskola.
Az első két óra rajz volt az nem annyira rossz, habár számomra a tanár a legrosszabb tanár a világon egyrészt, mert alig tud magyarul, másrészt pedig utálja a kölyköket.
Harmadik órám nyelvtan volt ezt egy jó fej tanár tartja, ezért kibírható.
Negyedik órát pedig még jobban szeretem, mert ez matek volt. Így most matek óra végén vagyunk, 5 perc van még a kicsöngetésig, legtöbben már rákészültek arra, hogy fussanak a kabátjukért és aztán mehessenek vagy ebédelni, vagy azonnal a buszukhoz, vagy tanszobára, én viszont egyáltalán nem készülök az indulásra, sőt ami azt illeti sajnálom, hogy mindjárt vége az órának, mert mint már említettem, szeretem ezt az órát.

És végre megszólalt az osztálytársaim által oly várt ismerős iskolacsengő. Mint azt gondoltam, mindenki gyorsan felpattant, összepakolt, és már indult is a kabátjáért. Én nem voltam valami gyors, barátomnak Daninak külön rám kellet szólnia, hogy siessek, mert még a végén túl nagy lesz a sor az ebédlőben, végül beadtam a derekam, és egy kicsit rágyorsítottam a pakolásra. Mikor már az ebéddel is készen lettem (megjegyzem, ezzel sem siettem annyira), elindultunk a tanszoba felé. A tanszobán már szinte mindenki a házi feladat elkészítésével szorgoskodott. Kerestünk Danival egy szabad asztalt és leültünk. Először megírtam a nyelvtan házit, utána következhetett a matek már az utolsó feladatnál jártam, de ez valahogy sehogy sem akart sikerülni, mert már annyira örültem hogy mindjárt kész a házi, hogy erre az utolsó feladatra már nem futott józan ész.

Ekkor azonban egy nagyon aranyos lány odahajolt, és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben, mert látja, hogy nem megy. Én természetesen azonnal rávágtam, hogy nagyon megköszönném. Így hát ez a gyönyörű lány, akiről később kiderült, hogy a neve Anna, segített nekem a háziban. Mikor végre készen lettem a házi feladattal egy másik kérdést tett föl, minek tartalma az volt, hogy akarok-e kártyázni, erre is igennel feleltem, mert nagyon szerettem kártyázni, főleg Annával, mert később kiderült, kártyában még nálam is jobb, nem szeretnék beképzelt lenni, de én elég jól tudok kártyázni, és végül még engem is legyőzött. Mikor már vagy fél órája kártyáztunk, egyszer csak odaszólt Dani, hogy nem szállhatna-e be ő is? Megengedtük, de mit ne mondjak elég gyengén játszott, de azért jót mulattunk. Mikor aztán már vagy másfél órája játszottunk, kiderült, hogy menni kel haza. Mit ne mondjak, semmi kedvem nem volt abbahagyni a játékot, és amikor ránéztem a két ellenfelemre, láttam, ők is így gondolják. De nem volt mit tenni, haza kellet menni, így hát összeszedtük a cókmókunkat és elindultunk. Mikor kiértünk és Anna hallótávolságon kívül került azonnal el kezdtem áradozni Daninak, hogy ennél szebb lányt én még nem láttam. Dani erre ezt mondta:
- Anti szerintem te szerelmes vagy!
Erre csak annyit tudtam mondani
- Lehet... Sőt biztos vagyok benne!
Így lettem én nagyon szerelmes egy lányba és ez máig is tart.
Hasonló történetek
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3716
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Anti szigethalomról ·
Köszönöm!

Egyépként ez velem meg is történt. És még máig is szerelmes vagyok abba a lányba! :heart_eyes:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: