Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első hármas kefélésünk

 Talán úgy kb. két éve egy szeretkezésünk után a férjem, Feri azzal hozakodott elő, hogy nem lenne-e kedvem ahhoz, hogy bevonjunk egy másik személyt is a kapcsolatunkba harmadiknak. Gondolhatjátok! Kicsit kiakadtam első körben. Hogy még egy nőt beszervezni? Mert? Talán nem szeret már engem, vagy nem kíván annyira? Igaz, egy kicsit duci vagyok, de ez annyira gond lenne? Efféle gondolatok cikáztak fejemben, gondolataim minduntalan próbálták bennem összetenni a boldog párkapcsolatunk puzzle-ként széthulló képét, de hiába. Egyszerűen nem értettem, mi lehet a gondja velem.





    Aztán elmondta csodálkozásomra, hogy nem nőre gondolt, hanem férfira. Higyjétek el, ez sem esett nagyon jól. Hogy a férjem meleg lenne? Persze nem, inkább biszex hajlamú, hiszen velem is szexel, nővel. Ezután a gondolatom után (mivel hangosan gondolkodtam) egy nagy nevetésbe torkollott párom beszélgetése. Ő úgy értette, hogy "nekem" egy másik pasit. Sajnos a váratlanság szülte azt, hogy a felfogásom nagyon lassú volt, de végül összeállt a kép, s egyre jobban tetszett. Tény, hogy az sem töltött el boldogsággal abban a pillanatban, hogy másik pasit akar szervezni nekem. Arra gondoltam, hogy talán nem akar már velem együtt lenni, szeretkezni, talán nem kíván engem annyira, s esetleg ezért akarja, hogy (uram bocsá'...) megdugjon más. Na ebben is tévedtem. Hosszas beszélgetések követték ezt a jelenetet, s a felállás a következő lett.


    Akar egy másik pasit nekem, az én örömömre, hogy ők ketten felváltva vagy együtt "kényeztessenek" engemet, s persze mindez az én drágám örömére is szolgált volna, mert elmondása szerint ez a "feleségmegosztás"-os dolog írtózatosan izgatja. Hát ennyi a kerettörténet. Hetekig gondolkodtam rajta, nehezen akartam beadni a derekam, hiszen féltem, hogy előjön belőlem a "ribanc", az az igazi női oldal, ami minket nőket igazán nővé tesz.


A lényeg a lényeg, végül csak beadtam a derekam,...


 


...és minden másomat is. :-)


 


    Mivel végül belementem férjem vágyába, hogy egy másik pasi is megkeféljen, úgy akartam, hogy az ne egy idegen legyen (legalábbis az elején), hanem egy régi ismerős. Így esett választásom az én egyik régi szerelmemre, akivel régen imádtuk egymást. S talán még ma is meg van egy kis szikra abból a régi nagy lángból. Jól gondoltam, mert nem csak én érzek még valamit iránta, hanem Józsi is (mert így hívják a régi szerelmemet) is szeret még azóta is. De útjaink régen egyéb okokból kifolyólag - amiket itt most nem említenék meg, - szétváltak. Ma már ő is házas, szintén 46 éves, mint én, de feleségével rossz a kapccsolatuk, mert ő azóta is engem szeret. Érdekes egy helyzet, igaz? :-)


    Szóval férjem is beleegyezett, hogy Józsi legyen a kiválasztott, bár nem ismerte még. Felvettem vele a kapcsolatot e-mailben. Pár nap után jelentkezett is. Csodálkozott, hogy ennyi idő (20 év) után jelentkeztem, hiszen neki meg folyton én járok a fejében, még a feleségével való szeretkezések közben is. Azt hitte, talán nekem is rossz a kapcsolatom a férjemmel, hogy felkerestem őt. Megbeszéltünk egy időpontot egy-két napra előre, amikor mindketten ráérünk, hogy levelezzünk. Nem, nem chat, mert nem voltam fent semmilyen közösségi portálon. Az első levelezés elég érdekesre sikeredett, férjem is itthon volt és itt ült mögöttem. Mindketten meztelenek voltunk, mert szeretünk nudizni, ezért itthon többnyire mindig meztelenek vagyunk. 


    Írta Józsi, hogy mennyire szeret és imád és kíván és hogy mi mindent csinálna velem, ha itt lenne. Én megfogtam. Vissza kérdeztem, hogy ugyan mit csinálna velem, ha itt lenne? Erre ő, hogy biztosan letépné rólam az összes ruhát és végigcsókolná az édes testem minden részét. Mire én:


    - Tényleg szerelmem? De nincs rajtam semmi ruha most! Szóval figyelek, mit tennél még velem?


   - Ez komoly? - jött a válasz. Irta, hogy bizony egy nagyon nagyot tudna velem szeretkezni. Erre írtam neki, hogy akkor szeretettel várom. Kicsit később jött a következő levél, talán elgondolkodhatott. Végül megérkezett a válasz, hogy jönne is, beszéljünk meg egy időpontot. Aztán azt kérdezte, hogy a férjemmel mi a helyzet. Én írtam, hogy minden tökéletes, de szeretnénk hármasozni, de az elején akár lehet egy-két szimpla szeretkezés is, csak ő és én. Hamar belement. Aztán irogatott pikáns dolgokat, hogy mennyire szét nyalná és csókolná a puncikámat, meg nagyon keményen megbaszna. Én írtam, hogy aztán én leszopnám a farkát. Annyira felizgultunk, hogy férjem hátrahúzott a géptől az ágyra és elkezdett szépen lassan kinyalni. Istenem, annyira jóóó volt!!!
Utána egy kicsit szopogattam a kemény farkát, aztán ráültem és vadul meglovagoltam. Másodszorra már a lábaim közé jött, szétfeszítette combjaimat és keményen bevágta nekem. Jó párszor elmentünk. Pihenés képen a szex közi szünetekben megírtam Józsinak, hogy mit csináltunk, hogyan kefélt meg a párom, miközben őrá gondoltam. Erre ő is írta később, hogy nem bírta tovább és kiverte a farkát az irományomon felizgulva.





    Na ezek után már egyenes út vezetett a hármashoz, kinyitottuk Pandora szelencéjét! Józsi már azon a hétvégén meg akart kefélni, úgyhogy péntekre le is beszéltük a találkát nálunk...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Lessz folytatása?!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: