Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első együttlétek - 2.rész (kolis történetem)

- Ha nem haragszol, aludhatnánk együtt.
- Benne vagyok - mondtam, majd levetkőztem és bemásztam mellé az ágyba. Ő hátulról átkarolt. Így fonódott össze meztelen testünk. Éreztem fenekemnél a még lüktető péniszét. Azt hiszem újra életre kelt. Fenekem bejáratához igazította, de lebeszéltem róla. Mondtam neki, hogy ne siessük el a dolgot, van még bőven időnk.

Majd így aludtunk el és tudtuk, hogy a holnap még szebb lesz.

Reggel, mikor felébredtem Sanyi már nem volt mellettem. Körbe néztem, de sehol nem találtam. Ránéztem az órára és megdöbbenve néztem, hogy 10 óra és semmi esélyem beérni a suliba. Fogtam magam, és azzal a lendülettel vissza is feküdtem.

Miközben az igazak álmát aludtam, valami idegen kezet éreztem meg a hátamon.
Először csak a hátamat kezdte el simogatni, majd áttért keze a mellkasomra. Egy kicsit eljátszott a mellbimbóimmal, de hamarosan rátért a lényegre és egyre lejjebb kezdett el tapogatózni.
Direkt nem ébredtem fel. Hagytam, hogy csinálja amit szeretne, hisz minden érintését élveztem és ez persze a farkamon is meglátszott.

Ujjai körbefonták farkamat, és lassú, finom mozdulatokkal elkezdte fel-le mozgatni kezeit. Hangosan kezdtem el szuszogni, iszonyú jól csinálta.

Kíváncsi voltam, hogy vajon az Én Sanyim tért-e vissza, és akarja-e folytatni a tegnap este félbeszakadt dolgokat.
Hátrafordultam, és Sanyi abban a pillanatban a számra tapasztotta ajkait és nyelvével hevesen csókolni kezdett. Hihetetlenül szenvedélyes volt. Éreztem, hogy nyelve vadul körbefonja az enyémet. Én sem maradtam tétlen. Mivel Sanyi is meztelen volt, kezemmel ráfogtam farkára és verni kezdtem neki. Felemelte lábaimat és a makkját a lyukamhoz illesztette.
- Kérlek, légy óvatos. Még szűz vagyok! - szóltam, mielőtt vadul belém dugta volna farkát.
- Rendben. -majd ujjait benyálazta és először csak az ánuszom körül körözött vele.
Fejét lenyomtam a combjaim közé és tudta, hogy mit is szeretnék.

Iszonyatosan jól tud nyalni. Majd beleremegtem mikor néha bedugta nyelvét. Sikerült ellazulnom. Sanyi feljebb kúszott és makkját újra a fenekemhez igazította. Nagyon vártam már, hogy végre magamban érezhessem hatalmas falloszát. Hogy bennem lüktessen.
Már-már szinte a fenekemet nyomtam hozzá a makkjához, amikor lassan végre elkezdte belém csúsztatni. Éreztem ahogy makkja egyre beljebb halad, és hogy a testemet átveszi valami hatalmas megnyugvás és kéj. Látom, hogy a farka egyre jobban elmerül bennem. Kissé szorított, és fájt is, de a fájdalmat hamar felváltotta a gyönyör. Farka teljesen eltűnt bennem, és mikor ezt ő is megérezte, elkezdte óvatosan ki-be mozgatni bennem. Hatalmas gyönyör, valami fantasztikus, amikor ki-be járkál bennem. Akarom, hogy gyorsítsunk a tempón.
Én is egyre jobban felveszem vele a ritmust. Körülbelül negyed óráig szeretkeztünk így.
- Cseréljünk, hadd legyek felül! - mondtam, miközben lelassított.

A hátára feküdt, én pedig vadul elkezdtem szopni. Nyelvemmel folyamatosan a makkját izgattam, és közben ujjaimmal hol a heréit markolásztam, hol pedig az lyukát izgattam.
Nem bírtam tovább és lábamat átrakva, megfogtam a farkát, és ahogy csak tudtam, magamba engedtem. Szépen lassan ráültem hatalmas farkára. Előre hajoltam és megint csókolózni kezdtünk.
Csípőmmel lassacskán elkezdtem fel-le mozogni a farkán. Láttam, hogy tetszik neki. Hirtelen megfogta a csípőm és hevesen elkezdett dugni. Annyira élveztem, ahogy a farka egyszer megtölt egyszer pedig eltűnik. Nagyon gyorsan dugott. Néha már fájt is, ilyenkor szisszentettem egyet és lassított. Felültem és úgy lovagoltam tovább rajta.
Vadul mozgattam a csípőm és egyszer csak Sanyi felordított, majd megmerevedett teste és éreztem ahogy elönt magjával. Folyamatosan engedte belém spermáját. Én még kicsit mozgolódtam a csípőmmel, hogy még jobb legyen, és hirtelen az én testem is megfeszült és hatalmasat élveztem a hasára. Ahogy a testem megfeszült, úgy a fenekemmel is rászorítottam Sanyi farkára, amitől még jobban elkezdett élvezni és engedte belém gecijét.

Hatalmasat élveztünk. A gyönyör teljesen átjárta a testem. Teljesen megszűnt körülöttem minden. Nem tudom hány percig élveztük a mámort. A lábaim megremegtek és ráborultam Sanyi mellkasára. Nem akartam, hogy a farka kicsússzon belőlem. Azt akartam, hogy még sokáig érezhessem, ahogy kitölt.

Fél óra szuszogás után egymásra mosolyogtunk.
- Ugye tudod, hogy megleptél. - mondta Sanyi, majd megcsókolt.

Egy kis pihenés után beraktam egy filmet, visszafeküdtem Sanyi mellé. Átkarolt és estig csak filmeztünk egymás karjaiban. Szinte meg se szólaltunk. Tudtuk, hogy nem kellenek szavak. Viszont a mosolyt nem lehetett letörölni az arcunkról.

Este, mikor már mindenki aludt a koliban, úgy ahogy voltunk, spermásan, leharcoltan, meztelenül, elmentünk fürdeni.

Ahogy beléptünk a zuhanyzóba, gyorsan bevetettük magunkat az egyik zuhanyfülkébe és magunkra eresztettük a forró vizet. Nagyon jól esett, mert az éjszakák elég hidegek így ősszel.
Egymást ölelve álltunk a meleg zuhany alatt és már mind a ketten elég hamar harcra készen álltunk odalent.
A csípőnket egymásnak dörgölve nyomtuk egymás hasának farkunkat, majd megfogtam mindkettőnk farkát és egyszerre elkezdtem verni. Hatalmasakat nyögtünk, csodálkozok is, hogy senki nem kelt fel ránk akkor.

- Megtennéd, hogy most te szopsz le engem? - kérdeztem Tőle, majd nem is kellett sokat várnom.
Térdre ereszkedett és elkezdte nyalogatni makkomat. Kezével lassan elkezdte verni a farkam. Egyre mélyebbre engedte szájában. Nyelve hol a makkommal játszott, hol pedig vadul szopott.
Egyszer csak már nem bírtam magammal és tele élveztem a száját.
- Na most én jövök - nézett Rám elég pajzán szemekkel. Megfogta a csípőm, megfordított, és a szappanos farkával belém nyomta farkát. Tövig bennem volt és nem kellett sok és megint döngetni kezdett. Felemelte az egyik lábamat, hogy még mélyebbre belém tolja. Iszonyúan jól esett, hogy a meleg víz folyik a hátamra és Sanyi tüzes farka bennem jár tövig.

Megint megfordított és most felvett az ölébe, úgy dugott tovább. Úgy kefélt, ahogy csak tudott. Amikor elfáradt akkor négykézlábra ereszkedtem és felé fordítottam a popómat, kérlelve, hogy most kutyapózban dugjon tovább.
Mögém térdelt, belém tömte péniszét, és csak dugott. Azt hittem sosem élvez el.
Majd hirtelen nagy nyögdécselések mellett megint telepumpálta seggem ondójával. Még lökött rajtam párat, majd felálltunk és befejeztük a zuhanyzást. Még utoljára az ujjával alaposan kitisztította a lyukam, én pedig még egyszer leszoptam, hogy szép tiszta legyen majd a farka amikor tovább folytatjuk a szex maratonunkat a szobában.

Megtörölköztünk és kézen fogva mentünk vissza a szobába.
Ajtó bezár, kulcs elfordít.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: