Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első egy fiúval

18 éves voltam és szűz. Még soha nem voltam senkivel, de nagyon vártam amikor eljön a nagy nap. Nem volt sajnos testvérem, így elég sok unalmas napot töltöttem a szüleimmel. Az egyik hétvégén strandolni mentünk egy termálfürdőbe én ilyenkor sokat maradtam egyedöl, nem akartam anyucival és apucival égni, inkább nézegettem a csajokat. Nem vonzódtam a fiúkhoz, de már kamaszként annyira kanos voltam, ha a szexel kapcsolatos dolog jutott az eszembe rögtön merevedésem lett. Bementem egy fedett uszodai részbe kicsit úszkálni amikor véletlen valaki hátba rúgott. Egy 40 év körüli ápolt, jó megjelenésű férfi volt. Kiúsztam a medence szélére is odajött bocsánatot kérni és beszélgetni. 20 percet beszélgethettünk minden féléről, csajokról, suliról amikor szóltam neki, hogy pisilnem kell. Biztos tetszhettem neki , jóképű magas vékony srác vagyok, elmosolyodott és azt mondta elkísér. Bementünk a mosdóba csak ketten voltunk és rengeteg piszoár volt bent. Én beálltam a sarokba ő pedig utánam jött és mellém állt. Elkezdtem pisilni, ő pedig folyton a fütyim nézte, de én észrevettem. Ránéztem és megnyalta a száját, ekkor gyanús lett a dolog. Eltettem de ő megfogta a vállam és azt mondta mutat valamit. Szerencse hogy nem volt bent senki a mosdóban. Bement egy fülkébe, én naiv kíváncsi követtem. Bezárta az ajtót és neki lökött a falnak. Tudtam itt nincs visszaút. Remegtem a félelemtől, gombóc volt a torkomban , elvörösödtem és ziháltam. Ő a fülembe súgta, hogy olyat mutat amit soha nem felejtek el. Háttal álltam neki. Elkezdte harapni és puszilgatni a nyakam, közben a keze a hasam simogatta és csúszott lejjebb. Belenyúlt a gatyámba én azt hittem rögtön elélvezek. Lassan kezdte nacin keresztül húzgálni a farkam. Extázisba estem, féltem de örültem mert tudtam végre nem magamnak csinálom. Ekkor megfordított és szép lassan letolta a nacim. A farkam erősen csapódott ki, már nagyon erős merevedésem volt. Lassan lehúzta a makkomról a bőrt és megnyalta. Ekkor megremegtem ő észre is vette, és lassan bekapta a fejét, majd csúszott lejjebb. A másik kezével a heréimet izgatta, nagyon élveztem. Tudtam és halkan odasúgtam hogy nem bírom sokáig. Erősen megmarkolta a fütyim tövét és húzott rajta párat majd elég határozottan szívni kezdte. Teljesen megfeledkeztem magamról , a lábaim remegtek, ziháltam, kapartam az ajtót és éreztem nincs tovább. Egyre gyorsult a tempó és egyre gyorsabban verte , elforrósodott a testem, rángatózni kezdtem és az első spriccelést a szájába engedtem, majd gyorsan kivette és a mellhasára tette a farkam és húzott rajta még párat, körülbelül még 3-t spricceltem. Azt sem tudtam hol vagyok, kikészültem teljesen, de élveztem. Ő megtörölte magát, adott egy puszit az arcomra és kiszaladt. Ekkor láttam utoljára de köszönöm neki. Én felöltöztem és visszamentem. Azóta se voltam senkivel, de már nagyon hiányzik egy hasonló élmény.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Azt mondják, az első élmény meghatározó. Hála Istennek, nekem nővel volt, és azóta sem támadt kedvem férfihez. (Amúgy is utálok hányni...) Remélem, azért sikerült még visszatalálnod a normális világba!
stein ·
Andreas69, ha undorítónak tartod két férfi közösülését, és még nem támadt kedved kipróbálni férfiakkal, akkor minek olvasol meleg témájú történeteket? (Nem támadásnak szántam,csupán érdeklődésből)
aquiles177 ·
Erre mondják, hogy látens meleg. Nem meri felvállalni magát, és másokat utál emiatt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: