Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első egy estés kaland 29 évesen

Laura egy hónappal az után, hogy kilépett 3 és fél éves kapcsolatából, regisztrálta magát néhány társkereső oldalon az interneten. Két oldalon vásárolt VIP tagságot, hogy ki is tudja használni az oldal minden előnyét. Levelezgetett néhány fiúval, volt köztük sok, aki csak azért kereste meg, mert szexpartnert látott benne, annak ellenére, hogy a lány az adatlapján leírta, hogy szexpartnert nem keres. Mégis mindig akadnak, akik bepróbálkoznak, valószínűleg el sem olvassák az adatlapot, csak megnézik a fényképet és kész. Egyik nap a keresőben beállította, hogy fővárosi 30 és 34 év közötti férfiakat mutasson neki a rendszer véletlenszerűen.
Az első oldalon lévőket nézegette, amikor Patrik fényképén megakadt a szeme. Helyesnek, szimpatikusnak találta a fiút, ám az adatlapján nem árult el sokat magáról, de az megütötte a szemét, hogy az is be volt állítva a tartós kapcsolat és az ismerkedés mellett, hogy szexpartnert keres. Így lemondott róla, nem írt neki. Másnap azonban a fiú írt neki egy levelet, hogy köszöni a látogatást és nagyon szimpatikusnak találja a lányt. Aztán levelet levél követett, majd inkább átváltottak egy chatprogramra, ahol előbb írogattak egymásnak, majd mikrofonnal beszélgettek is. A fiúnak van webkamerája, ő bekapcsolta. Többször kérte Laurát, hogy ő is tegye ezt, de a lány egy darabig hajthatatlan volt, mert neki nincsen kamerája, csak anyukájának, azt nem akarta elkérni. Viszont egyszer amikor lement egy pohár vízért, felvitte a szobájába azt is és meglepetésként bekapcsolta. Akkor este 4 órát beszélgettek sokmindenről, és persze szóba került nem egyszer és nem két percre a szex is. Szinte mindent megtudtak egymásról ki mit szeret és hogyan szereti. Kellőképpen fel is izgatta mindkettejüket a téma és az, hogy mennyire nyitottak voltak egymással. Megbeszélték, hogy 2 nap múlva találkozni fognak. Patrik már másnap szeretett volna, de a lány karácsony második napján nem akart. Aztán aznap is beszélgettek a chaten sokat, amikor Laura elmondta egy barátnőjének, akinek hatására a lány belement az aznapi találkozóba.
Mivel a lány a szüleivel él, így náluk nem találkozhattak, ezért a fiúnál volt célszerű. A lány fürdött, sminkelt, kicsípte magát és útnak eredt a fővárosba. Háztól házig 78 km a távolság közöttük, de ez nem zavarta a lányt. Nem mondta ki egyikőjük sem, de mindketten tudták, hogy úgyis szex lesz a vége. Ott voltak ketten a lakásban, még frissen élt bennük az előző esti beszélgetésük, de mégsem akartak rögtön egymásnak esni, hiszen a lány mindenkinek azt mondta ő nem szexpartnert keres, hogy venné ez ki magát, hogy mégis az első randiján mindjárt az lesz belőle? Így először elkezdtek egy filmet nézni, amit a lány a sokat emlegetett bambusz fotelban kezdett el nézni. Aztán kiment WC-re és a fiú mellé ült az ágyra, aki mondta neki, hogy menjen fel nyugodtan az ágyra és dőljön a falnak, úgy kényelmesebb, és odaigazgatta a párnát a hátához, majd ő is odaült szorosan mellé.
Miközben nézték a filmet, Patrik néha meg-megsimogatta a lány combját, ami ellen Laura nem tiltakozott. Film közben kicsit beszélgettek is, mikor a fiú egyszercsak ruhán keresztül elkezdte simogatni Laura hasát, aki megjegyezte, hogy milyen jó meleg a keze. Erre a fiú a lány felsője alatt folytatta, a meztelen hasát simogatta, majd mintha véletlenül tenné, kicsit feljebb is csúszott a keze, egészen a melltartója alá. Aztán pedig lejjebb, a nadrágja alá is… majd odafordult a lányhoz és belecsókolt a nyakába, akinek ez természetesen nagyon tetszett. Aztán pedig már nem volt menekvés, szenvedélyesen, kiéhezve csókolták egymást, mintha fel akarnák falni a másikat. Patrik egyre lejjebb csúszott, és a lány melleit csókolta, simogatta, nyalogatta, Laura pedig nagyon élvezte, régóta vágyott már egy kis kényeztetésre. Az élvezetnek hangot is adott, nyögdécselt és gyorsabban kapkodta a levegőt, mint egyébként. Még azzal volt elfoglalva, hogy a fiú a melleivel foglalkozik, Patrik keze máris a bugyijában volt. A fiú meg is jegyezte, hogy milyen jó nedves a lány puncija, mennyire felizgult. Az ujja hamar eltűnt a lány nedves puncijában, aki hallhatóan és szemmel láthatóan nagyon élvezte ezt, mert hangosan nyögött, zihált és mozgatta a csípőjét fel-le.
Patrik nem tétlenkedett, lehúzta a nadrágot a lányról, majd a melleit kicsit elhanyagolva a lány punciját kezdte csókolni. A nyelvével simogatta a lány csiklóját, majd egyre gyorsabban nyalta a csiklóját és a puncijának bejáratát, úgy mint aki nagyon rég nem csinált ilyet és most minden pillanatát kiélvezi. A lány pedig hangosan élvezte, miközben a fiú fejét fogta és nyomta neki a puncijának, közben pedig a testével úgy mozgott, mintha a fiú benne lett volna. Aztán Patrik azért, hogy a lány átélhesse az orgazmust, újra az ujjait vetette be és úgy megujjazta a lányt vastag és erős ujjaival, hogy Laura másra nem volt képes, csak hangosan nyögni, a testével rázkódni és nagyon hangosan elélvezni. Néhány percig hagyta a fiú, hogy a lány kipihenje magát, majd ujjai ismét a csiklóját kezdték izgatni, de a lány most átvette az irányítást. Felülkerekedett és megcsókolta a fiút, szenvedélyesen és nagyon kiéhezve. Soha nem csinált még ilyet, hogy miután a fiú kinyalta őt, ő szájon csókolja. Megepődött saját magán is, de nagyon élvezte.
Levette a fiúról a polóját, majd a nyakát, a mellét, a mellbimbóit csókolgatta, majd ismét megcsókolta. Aztán elkezdte kigombolni a nadrágját, amit végül a fiú segítségével eltávolítottak izmos fenekéről és lábairól. Aztán az alsónadrágján keresztül simogatta Patrik férfiasságát, amin átérezte, hogy a fiú finoman szólva nem közömbös iránta. Hamar lekerült az alsónadrág is a fiúról. Laura pedig nem tétlenkedett, csókolgatta a fiú testét, miközben fölötte térdelt, a melleit a fiú szájához emelte, hogy csókolja és nyalogassa őket, amit Patrik boldogan meg is tett. A lány a fiú kezeit lefogta, majd ráült Patrik farkára és mozogni kezdett rajta előre és hátra, majd föl és le…. mindketten nagyon élvezték. A lány nagyon hangosan szokott élvezni és ezt kérte a fiútól is, aki teljesítette a kívánságát és ő is hangot adott az érzéseinek.
Mivel óvszert nem használtak, a fiúnak figyelnie kellett, hogy még mielőtt orgazmusa lenne, kivegye a szerszámát a lány puncijából, és így is tett. Nem több mint két perc múlva ismét egymásnak estek, de most a fiú került felülre. A lány lábait felemelte és így hatolt belé, amit Laura hallhatóan még jobban élvezett, mint az előbbit, mert egyre hangosabban adott hangot az érzésnek, már-már majdnem sikított. Aztán a fiú időben kihúzta a farkát a lányból és a hasára élvezett. Majd zilálva, sóhajtozva feküdtek egymás mellett és pihegtek csak. De ez sem tartott sokáig, mert a fiú keze ismét vándorolt a lány testén lefelé, az ujjai megint a lány csiklóján landoltak.
Aztán azt kérte a lánytól mutassa meg hogyan szokta magát kielégíteni, ahogy előző este is tette otthon, miután úgy felizgatták egymást a beszélgetéssel. A lány egyik kezével a csiklóját simogatta körbe-körbe, a másik kezének középső ujját a puncijába mélyítette, majd két ujjal tette ugyanezt. Patrik annyira élvezte ahogy Laura magát elégíti ki, hogy nagyon gyorsan kemény és vastag lett a szerszáma, amit a lány kezébe adott,hogy érezze. A lány megfogta, majd folytatta, amit elkezdett, ám egyszer csak azt érezte, hogy a kezét fogja a fiú és kiveszi a puncijából majd ugyanabban a pillanatban már el is merült a farka benne és ritmusosan, szenvedélyesen, mélyen merült el a lányban és ismét hatalmasat élveztek mindketten. Mivel mindketten szeretik a változatosságot és néha a finom, gyengéd szeretkezést, néha a vad szexet szeretik, ezért aztán mocskos szavak is kísérték az aktusukat, amikor megbeszélték, hogy most nem szeretkeznek, hanem dugnak.
A lány kérte Patrikot, hogy most dugja meg, aki örömmel megtette ezt, és közben beszélt hozzá, hogy tudja mennyire szereti ha megdugják, és mennyire szereti a f*szt. Nagyon izgatta őket ez a fajta szex is, nagyon egymásra hangolódtak. Aztán némi pihenés után a lány támadta le a fiút, majd a fiú tette ugyanezt és dugta meg a lány t hátulról, kutyapózban, ami a lány második kedvenc póza, hatalmasat tud így élvezni. Aztán pedig olyan dolog következett, ami még soha nem fordult elő Laurával, de vágyott rá, szerette volna átélni. Azt vette észre, hogy Patrik vastag ujjai megint a puncijában vannak és keményen, vadul ujjazzák… egyik kezével fogta a másikat a fiú, hogy minél erőteljesebben és gyorsabban tudja mozgatni két ujját a lány puncijában. Annyira élvezte az ujjazást, hogy észre sem vette, hogy mire megy ki a játék. Egyszer csak feleszmélt hatalmas kiabálás, ordítás és olyan hatalmas elélvezés után, amikor már majdnem sírva fakadt, hogy ejakulációja volt és rengeteg folyadék spriccelt a puncijából. Leírhatatlan érzés árasztotta el, ilyen hatalmas orgazmusa ég soha nem volt.
Teljesen elázott körülötte minden. Patrik is rettentő boldog volt ettől, hogy ilyen csúcsokba sikerült repítenie a lányt, de nem is habozott sokáig, ismét bevetette minden tehetségét és még egyszer eljuttatta ugyanilyen magasságokba, ugyanilyen spriccelést elérve. Kétség nem fér hozzá, nagyon tud valamit ez a fiú. Mint kiderült, szándékos volt, tudta, hogy mit csinál. Egyértelműen profin csinálta. Aztán teljesen kifulladva feküdtek egymás mellett, a lány betakarózva, a fiú meztelenül hasalt mellette és beszélgettek az élet dolgairól. Egyértelművé vált kettőjük közt, hogy a vonzalom kölcsönös és nekik még találkozniuk kell. A fiúnak azonban mennie kellett dolgozni egy óra múlva, így a lány hazament, miután egy csókkal elváltak egymástól az autója mellett. Mint utóbb kiderült a kaland itt véget ért számukra, de egyikük sem bánta meg.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Még sokkal jobb lehetne, ha nem egy vödörnyi szöveget öntesz az olvasó nyakába, hanem teszel bele némi párbeszédet, és nem spórolod ki a bekezdéseket! Tetszett!

Tom65 ·
Szerintem is jó csak keveslem én is a párbeszédet. :smirk:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: