Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első alkalom

Emlékszem arra a napra, mintha csak tegnap történt volna. Hacsak nem épp jobban emlékszem. Végtére is azt se tudom mit reggeliztem tegnap reggel, de aznap… Minden megvan. A sült kolbász illata, ahogyan betölti a konyhát, és a pillanat, mikor anyám leteszi elém, a gőz az arcomba csap... A nyálam most is összecsordul.
Mégis azt kell, hogy mondjam, nem vagyok éhes.
- Hogy? Mit mondtál? – kérdezte anyám. Eléggé meglepetnek tűnt, hisz általában nem utasítottam vissza a kaját. Még mikor beteg vagyok, akkor is sikerül legyömöszölnöm a torkomon néhány falatot.
- Nem vagyok éhes…
- Csenge, nem indulhatsz el sehova addig, míg nem eszel és blablabla… - összemosódott anyám beszéde a fejemben, mint mindig általában, mikor felveszi a kioktató hangnemét. A lényeg persze átjött, (egy tizenhat éves lány fejlődő szervezetének kell a táplálék, vagy összeesel, elájulsz, meghalsz, kijön érted a mentő stb.) de a felesleget kiszűrtem.
Tudom, kéne enni. Mint említettem, szoktam is, mindig. De ma képtelen voltam rá. A gyomrom, amely az ágytól a konyháig vezető úton kilyukadt az éhségtől, most görcsbe rándult, és összeszűkült. Az okát is tudtam, hogy miért.
Van egy barátom, Tom. Tizenhét éves, egy fejjel magasabb nálam, barnás-szőke haj, szeme óceán kék, és… Mit szaporítom a szót… Az első szerelmem. És örömmel konstatálhatom, hogy már két hónapja egy párt alkotunk, és nagyon jól megvagyunk! Eddig csak randizgattunk, szex nem volt, mindketten még szüzek vagyunk, és én még nem is voltam felkészülve. De mostanra valahogy biztosra érzem, hogy ő a megfelelő partner. Így közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy ma elmegyünk randizni, sétálgatunk a városba, moziba megyünk, kajálunk, és éjszaka együtt elveszítjük. És ez az, ami miatt most izgulok. Életemben csak kétszer kerültem olyan helyzetbe, amely szexuálisnak nevezhető. Az elsőt én tettem magammal: maszturbáltam. Egyik éjjel kapcsolgattam a tévét, és egy pornó csatornára bukkantam. Azt hiszem Hustler tv, vagy ilyesmi volt a csatorna neve. De nem is az volt a lényeg. Hanem amit láttam. Egy öltönyös férfi péniszét húzta elő a nadrágjából, egy csaj, majd elkezdte a makkját nyalogatni. Rossz véleményen voltam eddig a pornóról, de aznap alapból egy kicsit perverzebb hangulatomban voltam. Meg hát az esemény előtt három órával volt pont az az első csókom… Azóta viszont sosem mertem, és még emiatt is szégyellem magam, kicsit.
Szóval ez volt az első, a második pedig Tommal volt. Eléggé beindultunk, és pettingeztünk, először csak ruhában kényeztettük egymást kézzel, majd ő felnyúlt a mellemig, és dörzsölgetni kezdte a mellbimbóim… Haladt volna lejjebb, de rajtam hirtelen úrrá lett a pánik, így leállítottam. Megértette, de látszott rajta, hogy azért kicsit csalódott, valószínűleg nem így képzelte el az aznap estét.
De mára már felkészültem… Azt hiszem. Elég sokat gondolkoztam, hogy vajon milyen érzés lesz. Elképzeltem, már vagy egy tucatszor az előjátékot, sőt még meg is álmodtam néhányszor, de mielőtt Tom belém hatolt volna mindig vége szakadt.
Amíg újra elképzeltem magam előtt ezt a szituációt, betoltam a kolbászt a számba. Mire feleszméltem, már meg is ettem az egészet.
- Látod kicsim, tudtam, hogy megfogod enni! – mosolyodott el anyu, és ekkor éreztem, hogy mennyire gyerekeként kezel még. Tudja, hogy Tom a barátom, de azt nem sejtheti, hogy ma a „kislánya” elveszíti ártatlanságát. Hiszen azt sem tudja, hogy ma a fiúnál alszik. MIvel ma anya elmegy dolgozni éjszakai műszakba, és holnap délig haza se tér. Így ő szabad kimenőt kap.
Az elkövetkezendő két óra gyorsan elrepült, ez idő alatt lezuhanyoztam, kifésültem többször a hajam, és egy kis sminket tettem magamra, nem sokat, inkább ilyen visszafogottabbat. Aztán édesanyám elköszönt, puszit adott, és a lelkemre kötötte, hogy mikre vigyázzak. Azt is elmesélte (ma már vagy hatodjára), hogy hogyan tudok pizzát sütni a sütőben, mintha nem csináltam volna már vagy ezerszer. De mindegy. A gondolatom teljesen más irányban volt.
Mikor becsukta a bejárati ajtót, és megszűntek lépéseinek hangja a lépcsőházban, fellélegeztem. Valahogy mindig felszabadulok egy kicsit, mikor egyetlen szülőm elhagyja a házat, viszont egy kis félelem is szívembe vegyül. Jelentkezik a felelősség érzet is, az, hogy mennyire rajtam múlik most a dolgok sorsa.
Nekem még volt egy bő másfél órám, hogy elinduljak, de nem bírtam magammal. Föl-alá járkáltam a házban, sikongattam, nevettem, és egyszer majdnem el is sírtam magam, mivel eszembe jutott, hogy anyám mennyire megbízik bennem, én meg átverem őt… Majd rájöttem, hogy tulajdonképpen nem beszéltünk arról, hogy én kimozdulhatok-e, így tulajdonképpen meg se tiltott semmi ilyesmit. Ez kissé megnyugtatott, de persze tudtam, hogy teljesen evidens, hogy éjszakára nem mehetek sehova.
Unaloműzés (és figyelem elterelés) gyanánt leültem a kanapéra, felnyitottam az ezüstszínű Macbook-omat, és elkezdtem böngészni. Elsőként természetesen a Facebook-ra látogattam el, ahol barátnőmmel beszélgettem arról, hogy milyen is lesz majd az este. Ő már nem volt szűz, és tanácsokkal látott el, hogy miket tegyek. Bevallom kicsit megijesztett, mivel azt mondta, hogy az első nagyon fáj, és hogy egyáltalán nem is fogom élvezni. Sőt, azt is mondta, hogyha a csávó nem metélt, akkor orálisan semmiképp ne izgassam, mivel ilyenkor a fityma alatti rész tele van baktériummal. Tom nem volt az.
Kérdeztem, hogy óvszerrel megtehetem-e. Azt engedélyezte, de azt mondta, hogy a srác biztos, hogy anélkül akarja, sőt, szerinte még a dugást is. Itt leráztam, mivel Tommal ezt már jó előre megbeszéltük, és ő is mondta, hogy nem akarja óvszer nélkül.
Még köszönésképpen a barátnőm egy oldalt linkelt el nekem, ahol elvileg különböző speckó technikák vannak arra, hogy hogyan elégítsünk ki egy férfit. Bevallom, engedtem a csábításnak, és megnéztem. Leginkább a csípő mozgásról szóltak a cikkek, illetve a legjobb szopási technikákról. Mikor egy olyan címhez értem, hogy „Lenyeljem vagy kiköpjem”, kiléptem az oldalról. Elhatároztam, hogy nem kellenek nekem ilyen hülyeségek. Ahogy esik, úgy koppan.
Pár perc elteltével már teljes harci díszben álltam az ajtónkban. Kétszer újrafésült hajjal, újra igazított sminkkel, leopárd mintás gallérú egybe szoknyával, középen egy vastag övvel. Alulra vörös harisnyát húztam, és egy fekete, térdig érő csizmát. Kis táskámat a vállamra tettem, és úgy indultam útnak.
Az órám szerint még tíz perc lett volna a találkozóig, de amikor a plázába értem, Tomot már ott találtam. Amint meglátott, rám mosolygott, integetett, majd egy puszival üdvözölt.
Elsőként kicsit beszélgettünk, legfőképp felvázolta nekem a terveit a mai napra. Természetesen az éjszakai kalandot nem említette, de éreztem, hogy már nagyon várja. Semmi baj. Én is így éreztem.
Kajáltunk, közben elég sokat nevettünk. Elvitt moziba, közben elég sokat tapogatta a combomat. Sétáltunk a városban, mindvégig fogta a kezemet.
A Margit-szigeten, a Duna előtt állva csókolt meg, innen kezdődött a randi legizgalmasabb szakasza. Szenvedélyesen és vadul csókolt, egészen magához húzott. Éreztem, hogy alul merev, mint a kő. Erre én is beindultam, és a fülébe suttogtam: - Vigyél magadhoz…
Olyan gyorsan hazaértünk, hogy tulajdonképp miként tettük azt. De nem ez számított. Bementünk a lakásba, és már az előszobában csókokba kezdtünk, és már vitt is a hálószobába. A két vállamat az ágyra fektette, és elkezdte csókolgatni a nyakamat. Óvatos volt, és gyengéd, miközben vetkőztetett, és vele egy ritmusban cirógattam, simogattam őt is. Hamar lekerült rólunk a ruha, és hamar a péniszére a latex gumi. Kicsit rám nehezedett, szemembe nézett, és azt mondta: - Szeretlek!
Az egész testem remegett az izgalomtól. Átöleltem a nyakát, visszasuttogtam neki a „szeretlek” szót, és ekkor belém hatolt. Először valóban fájt, és kicsit meg is ijedtem. De Tom nem volt durva, eleinte lassan húzogatta bennem, majd felgyorsított. Kezdtem igazán jól érezni magam, és a fájdalmas nyögéseket a kellemesek váltották fel. Mikor igazán belejöttem, eszembe jutott a csípő mozgás. Elkezdtem fel-le mozgatni, ami nagyon tetszett Tomnak. Túlságosan is, mivel pár perc múlva elment.
Még párat lagymatagon lökött, majd kihúzta. Én még szívesen folytattam volna, de próbáltam azt mutatni, hogy én is elmentem. Ez valószínűleg nem ment olyan jól, mivel Tom nem szólt egy szót sem. Talán észrevette, hogy hamis az orgazmusom. Vagy csak ő nem élvezte annyira?
Azt hittem, hogy lefekszik mellém, és hozzá bújhatok, és majd úgy alszunk el. Így eléggé meglepődtem, mikor kisétált a szobából.
Most mi a franc történt? Nagyon megijedtem. Szó nélkül itt hagy? Biztos voltam benne, hogy valamit elrontottam. De úgy élvezte, amíg nem volt az a csípő mozgás… Igen! Ez lehet a gond. - A rohadt életbe, hogy miért kellett neked ilyen hülye idióta oldalak baromságait bevenned? – Szidtam magamat. Elhatároztam, hogyha visszajön Tom, jóvá teszem a dolgot.
Két perc múlva lépéseket hallottam kint. Egyre hangosodtak, ahogyan Tom jött a szoba felé. Benyitott.
Meztelen volt, és a folyosóról beáradó fény megvilágította arcát. Komoly volt a tekintete. Egyáltalán nem olyan, aki épp az első szexén van túl, hanem olyan, aki épp egy gyász estén vesz részt. Ekkor tekintetem a kezére siklott. Most vettem észre, hogy mit tart benne. Egy kicsit vöröses, fanyelű baltát fogott.
Hirtelen mintha ezer tűszúrás kényszerített volna arra, hogy felugorjak. Sikítottam is, olyan hangosan, hogy még a saját fülem is megfájdult. Aztán Tom megindult felém. Én hátraugrottam könnyes szemekkel, de megcsúsztam a lepedőn, és leestem az ágy mellé, oldalra. A könyökömre érkeztem, és a reccsenésből, meg a fájdalomból ítélve rögtön tudtam, hogy eltört. Tom a lábam elé sétált. Én sírva könyörögni kezdtem:
- Ne, kérlek, Tom, kérlek ne! NE! Tom, kérlek! – szinte csak ezt tudtam hajtogatni.
Úgy kapkodtam a levegőt a sírás és a beszéd között, mint aki fuldoklik. Tom pedig teljes nyugodtsággal megszólalt:
- Sajnálom.
Ekkor teljesen elvesztettem az uralmam a testem felett. Nem tudom, hogyan, de a törött- és az egészséges kezemmel sikerült fellöknöm magam álló helyzetbe, és már nyitottam is volna ki az ablakot, amikor Tom lesújtott.
Hatalmas csattanás. Láttam, ahogyan a bal kézfejem lehullik a padlóra. Én a vérző csonkomat mellemhez szorítva hátraestem. Az éjjeli szekrénybe bevertem a fejemet, és elájultam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
fenotrin ·
A gyors "hangulatváltásban" kicsit emlékeztet az American Psycho baltás jelenetére, de ezt "hetero"-nak címkézni tényleg megtévesztő.

trolleanyo ·
Siklott a tekinteted? :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: