Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első alkalom

Becca vagyok, 17 éves. Van egy haverom, Damon. Már egy ideje többet érzek iránta, mint barátság, de nem akarom ezzel elrontani a kapcsolatunk, ezért inkább hallgatok róla.
Március 16. szombat.
Egy közös haverunknál házibuli van, ősök hiányában.
***
Éjfél lesz 2 perc múlva. Damonnal táncolunk a félhomályban, a többi ember között. Egyszer csak magához húz, mindkettőnk alsóteste összesimul, keze a derekamat karolja át, én pedig reflexből a nyakát ölelem.
Lennél  a barátnőm?  - néz a szemeimbe Damon.Totál ledöbbentem. Ha valamire, erre nem számítottam. Nem részeg; egész este vele voltam, egy whiskey-nél többet nem ivott. És most itt vagyunk, összeölelkezve, én elvesztem a smaragdzöld szemeiben, miközben ő arra vár, hogy válaszoljak.
Persze  - nyögöm ki végül.
Lassan odahajol hozzám, és lágyan megcsókol, én egyből visszacsókolok. Ez az első „hivatalos” csókunk. Most valahogy más, mint eddig, amikor részegen smároltunk. Ez most sokkal érzékibb, sokkal romantikusabb, még akkor is, ha körülöttünk részegek üvöltik a zene szövegét.
Aznap este sokszor gabalyodtunk így egymásba. Végül fél háromkor tántorogtunk haza. Nálunk aludtunk. Befeküdtünk az ágyamba, összebújva aludtunk el. A szüleim a hétvégére elutaztak.
***
11-kor keltünk fel. Újabb csókkal ébresztett.
-    Jó reggelt :3
-    Jó reggelt  - mosolygott rám vissza Damon.
-    Nem fürödtünk le az este ><
-    Fürödjünk most – perverzen vigyorgott rám.
-    Mire gondolsz…?
-    Fürödhetnénk együtt. Mit szólsz? :K
-    Hát legyen :K
Felkeltünk az ágyból, majd a saját fürdőszobám felé vettük az irányt. Igazából b.azira izgultam, még egy fiúval sem fürödtem együtt, sőt, élő pasit még csak nem is láttam meztelenül, csak filmen.  De úgy gondoltam, hogy nincs miért izgulnom. Klassz alakom van, nagy melleim. Ha még bénázok is, kárpótolva lesz. Elvégre, kitudja, meddig jutunk el…
Bementünk a fürdőbe, és elkezdtem megengedni a vizet.
-    Parázol? – nézett rám megértőn Damon. Mintha csak olvasna a gondolataim között.
-    Az igazat megvallva, igen…
-    Nem kell. Figyelj… ha neked az úgy jobb, vetkőzzünk magunk. Csakhogy emiatt ne kelljen izgulnod.
-    Klassz lenne ^^””
Megértőn mosolygott, ráadásul tudta, hogy még nem voltam fiúval. Neki kezdett vetkőzni. Én hirtelen ledermedtem. Láttam már félmeztelenül, de ez most más volt. Talán azért mert jártunk, talán azért mert a fürdőszobámban vetkőzött azért, hogy együtt fürödjünk. Jó kérdés.
Előbukkant az izmos felsőteste, amitől minden lány elolvadna. Így voltam vele én is. Hirtelen le sem esett, milyen durván bámulom, csak mikor rám nevetett.
-    Most mi az? :D Láttál már félmeztelenül :D
Elpirulva kaptam el a tekintetem, de csak pár másodpercre. Utána tovább néztem. Egy mozdulattal letolta a gatyáját, egyszínű, fekete alsója volt, de nagyon szexi. Így viszont még nem láttam. Egyikünk sem egy strandos, együtt még nem is voltunk. Már ekkor tudtam, hogy még jobban le fogok döbbenni ha ledobja az alsót is. Már most kikörvonalazódott a férfiassága. Nyilván totál el voltam pirulva, mert megint rám nézett.
-    Nem mersz előttem vetkőzni? x3
-    Bocsi, csak… ^^”
-    Hé.. – a szemével követte a tekintetem, ami még mindig az alsóján nyugodott – Ha mégsem szeretnél együtt fürdeni… vagy inkább együtt meztelenkedni, szólj. Nem gond.
-    Nem, fürödjünk csak együtt x3
Így én is neki álltam vetkőzni. Most ő állt meg, és figyelt.
Levettem a pólóm ami alól előbukkant a fekete csipkés melltartóm, ami a nagy melleim takarta. Letoltam a halásznadrágom is, a rózsaszín franciabugyim is láthatóvá vált. Nem akartam megállni, mert tudtam, akkor nem fogom merni folytatni. Így egy pillanat alatt ledobtam a melltartóm, így szabadak voltak a cicijeim. Természetesen azokat bámulta, de csak addig, amíg a bugyimat le nem toltam. Akkor odaszegeződött a tekintete. De végre túl voltam a vetkőzésen. Most ő következett.
Nem izgult annyira, meg gondolom tisztában volt azzal, amivel akkor én még nem.
Egy laza mozdulattal levette az alsóját. Azt hiszem, kicsit leesett az állam, amikor megláttam a méretét. Nem volt brutálisan nagy, ami már fáj, ha betolják, de az átlagnál kicsit nagyobb. Ráadásul kicsit már állt is, gondolom a vetkőzésem válthatta ki belőle.
-    Mi az? x3 – néz rám, de a szeme sarkában láttam, hogy vigyorogna.
-    Mekkorafarkadvanneked?! – csak kicsúszott a számon.
-    Kösz, ezt bóknak veszem xD – pajzánul rám mosolygott, és rákulcsolta a kezét – Hát panaszt még nem hallottam rá :K – enyhén húzogatta rajta a markát.
Nem mondanám magam apácának, de ilyen élményem még nem volt. Csókolózásnál még egyik fiúval sem mentem tovább. Szinte megbabonázva néztem, ahogy enyhén masztizik, de nagyon bejött.
-    Nem akarod átvenni? :K
Kis tétovázás után bólintottam, majd odaálltam elé. Ő elengedte a kisfickót,  majd megfogta az egyik kezem, és rátette a farkára. A keze a kezemen volt, mindkettőnkét rákulcsolta, úgy kezdte el húzogatni rajta. Igazából inkább ő csinálta, tanított, de mégis én érintettem. Éreztem, ahogy ég a fejem, annyira elpirultam, de nem ellenkeztem. Tudtam minden futó kalandjáról, és hogy ő tapasztaltabb mint én. Éreztem a tenyerem alatt, hogy kezd megkeményedni. Ahogy egyre inkább felbátorodtam, annál erősebben markoltam, és észre sem vette, hogy mindkét keze a teste mellett lóg, és csak élvezi.
Nem csinálhattam sokáig. A kád megtelt, elengedtem a farkát. Ő gyorsan beszállt, én pedig az ölébe, majd elzártuk a vizet. Nyúltam a tusfürdőért.
-    Ne! Hagyd! – szakította meg a mozdulatom.
-    Miért?
-    Gondolom… nem akarod máris elveszteni a szüzességed. Igaz?
-    Hát igen… ^^””
-    És eléggé izgulsz, már csak a gondolatától is, hogy „ott” kezdelek el kényeztetni?
-    Ahogy mondod… ^^”
-    Erre is van megoldás – pajzánul mosolygott rám.
-    Mégis mi..? :o
-    Maszturbáltál már, nem? :K
-    Az egy dolog… de akkor most azt akarod, hogy… várj, mit is akarsz, mielőtt félreértem? ^^”
-    Te is masztizol, én is masztizok. Itt, most, a kádban. És azért ne tegyél bele tusfürdőt, hogy lássuk egymást. Mit szólsz? :K
-    Meg..megpróbálhatjuk ^^”
-    Helyes :K
És ahogy kimondta, a markába fogta a farkát, és elkezdte rajta húzogatni a kezét. Ezen felbátorodva, én is elkezdtem magam simogatni.
Vagy 10 percig csináltuk ezt, neki már javában állt, mindketten sóhajtoztunk, és  a másikat néztük ahogy masztizik.
-    Cseréljünk – nézett a szemembe.
-    Mármint…? :$
-    Én téged, te engem – bólint mosolyogva.
Félénken bólintottam én is, majd elvettem onnan a kezem, és ő is. Az előbb, még a kádon kívült már nagyon bejött a dolog, úgyhogy gyorsan megmarkoltam, és elkezdtem kényeztetni.
Kicsit nyögött, majd elkezdett simogatni odalent, méghozzá elég durván. Ettől én nagyokat sóhajtottam, de ő sem bírta nélküle.
Percekig játszadoztunk így, majd szólt, hogy üljek fel a kád szélére. Nem igazán értettem, de megtettem. Elém ült, szétterpesztette a lábaim. Egy hirtelen mozdulattal megnyalt „ott”, amitől hangosan felnyögtem, nem számítottam rá, de ekkor felnézett.
-    Mit szólsz a dologhoz? :K – nyilván ízelítőnek szánta a dolgot.
-    Csináld :K – sóhajtani tudtam csak.
Teljesen odahajolt, majd folyamatosan elkezdett nyalni, amitől először hangosan, és nagyon gyakran, pár perc elteltével csak normál hangerőn, és a nagyobb nyalásoknál nyögtem, viszont folytonosan sóhajtoztam. Néha bedugta kicsit a nyelvét, és bennem mozgatta, ilyenkor hangosan nyögdécseltem.
Pár perc múlva az ölébe rántott, de figyelt rá, hogy ne üljek bele véletlenül, majd a tusfürdőért nyúlt, és elkezdett megmosni.
-    Megmosakszunk, és az ágyban folytatjuk, mit szólsz? :K
-    Folytassukh… kérlekh… - még mindig sóhajtoztam, teljesen a hatása alatt voltam még az előzőeknek.
Nem vacakoltunk sokat: mindketten megmostuk egymást, kiszálltunk  a kádból, leengedtem a vizet, majd csókolózva tolt vissza a szobámba, ahol ledöntött az ágyra. De most én akartam kényeztetni. Átfordultunk, és lejjebb másztam az ágyon. Teljes hosszában végig nyaltam a farkát, amitől hangosan felsóhajtott. Az eddigi élményektől a kádban teljesen megrészegülve kaptam be a számba a lompost, és kezdtem el szopni, amit hangos sóhajokkal, és néha nyögésekkel jutalmazott. Ütemesen húzogattam a számban, a kezem pedig kicsit lejjebb kalandoztak, izgatóan masszíroztam a golyóit.
-    Elélvezekh! – nyögte hangosan, gondolom azért, hogy előtte kivegyem a számból.
Még gyorsabban kezdtem szopni, pár perc múlva pedig beleélvezett a számba egy hangos nyögés kíséretében. Először annyira meglepődtem, hogy egy kevés kifolyt a számon, de igyekeztem nyelni, de nem igazán ment, így inkább ráfolyt a farkára, amit az élvezés után ki is vettem a számból.
-    Sajnálom… - törölgettem a szám széléről a fehér folyadékot.
-    Én kérek bocsánatot, nem kellett volna a szádba élveznem! – simogatta az arcom, miután felült előttem.
Én rámosolyogtam, majd először a szám széléről, majd a farkáról is lenyaltam az egészet.
-    Beszéltünk… a szüzességem elvesztéséről…
-    Igen? :3
-    Elvennéd most? – nézek fel rá pirulva.
-    Ha te szeretnéd :K
-    Én szeretném ^^
Hanyatt döntött az ágyon, majd elkezdett odalent simogatni, miközben a mellbimbóim nyalogatta felváltva, amitől hangosan sóhajtoztam.
10 percig kényeztetett így, majd a nyalogatást folytatta odalent, a melleimet pedig a kezével masszírozta, néha kicsit morzsolgatta a bimbóim.
Hamarosan a kezeit is lecsúsztatta, kicsit „nyitogatta” a p.uncim, ami szintén jól esett, így attól is sóhajtoztam. Néha bedugta kicsit a nyelvét, úgy mozgatta bennem. Már kicsit türelmetlen voltam, de gondoltam tudja mit csinál, így vártam.
Pár perc múlva felkelt, bement a fürdőbe, láttam ahogy lehajol. A nadrágja hátsózsebéből elővesz néhány gumit, majd visszajött. A fogával letépte a csomagolást, vigyázva hogy az óvszer ne sérüljön, majd felhúzta magának, és miután meggyőződött róla, hogy rendesen fent van, és nem lyukadt ki, felém mászott, odaillesztette és elkezdte dörgölni a lomposát.
-    Tedd megh.. kérlek…
-    Mindjárt :K Már elég nedves vagy, hogy ne fájjon annyira, könnyedén be fog csusszanni :K
Igazat mondott. Egy kis dörgi után óvatosan, de határozottan nyomta belém a férfiasságát. Tényleg tudta, mit beszél, hisz alig fájt mikor már tövig betolta. Lassan elkezdte bennem mozgatni, és hamar megszoktam, pedig azt hittem a mérete miatt nehezen fogom először elviselni, de nem. Élveztem, ahogy kitöltött, ahogy mozog bennem, de mindeközben éreztem a törődését, hogy figyel és vigyáz rám. A pózunk nem volt nagy cucc: hatalmas terpeszben feküdtem alatta, a két kezével pedig tartotta a felemelt lábaimat, hogy rendesen odaférjen, de láttam az arcán, hogy ő is élvezi, és egyébként sem akartam valami pornófilmből szedett, extrém pózban elveszteni a szüzességem.
Sokáig mozgott bennem, egy idő után gyorsult mindig, én már korábban is hangosan nyögdécseltem. Hamarosan egyre többször nyögött ő is. 1-2 perc eltéréssel mondtuk egymásnak, hogy mindjárt kész vagyunk. Nagyon örültem, mikor egyszerre élveztünk el, kábé fél órás dugás után. A végén kihúzta belőlem a farkát, lehúzta a gumit és gyorsan eltüntette. Mikor visszajött még egyszer tisztára nyalta a p.uncim, én a farkát, majd befeküdtünk a takaró alá, és lassacskán visszaaludtunk.
Hozzászólások
szerenella ·
Nincsenek ilyen szavak: kérlekh, megh... etc. Üres, nem tetszett. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: