Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az élet nem áll meg II

Egy hónap telt el azóta, hogy Móni és Dóra titokban egymásra találtak. Kénytelenek voltak titokban tartani, hiszen ha az iskolában bárki az igazgató tudtára adta volna, hogy két női tanár szexuális életet él egymással, akkor biztosan búcsút inthettek volna állásuknak. Meglepő módon annyira ügyesek voltak, hogy senki még csak nem is sejtette. Kicsit zavarta őket, hogy mindenki előtt titkolózniuk kell, de annyira szerették egymást, hogy kénytelenek voltak hazudni. Aztán telt, múlt az idő, és már csak négy hónap volt évvégéig az iskolában. Ez az, az időszak, amikor egyre több szülő jön rá, hogy csemetéjük bukása elkerülése érdekében jó lenne beszélni az oktatókkal. Nos hát magyarból is voltak páran, akik rosszul álltak. Az egyik nap az utolsó óra után, minden megbeszélés nélkül, egy férfi kopogtatott Mónika kabinetjénél. Az egyik tizedikes srác apja volt.

- Jó napot kívánok! Molnár Géza vagyok. Rabolhatom az idejét egy pár pillanatra?
- Persze, fáradjon beljebb! Ha nem tévedek, ön a Sándor apukája.
- Igen. Tudja észrevettem, hogy a Sanyi elég emberesen lerontotta az irodalom jegyeit. Mivel a fiammal már nem igazán értek szót, gondoltam bejövök az iskolájába és beszélek a tanáraival. A tanárinál mondták, hogy idejöjjek.
- És konkrétan mire kíváncsi?
- Arra volnék kíváncsi, hogy ez minek köszönhető és, hogy mivel érhetnénk el, hogy javuljanak azok a fránya jegyek? – Mondta ezt az apa mosolyogva. Mónika már kevésbé volt jókedvében, hiszen Sándor az egyik legneveletlenebb tanítványa. Majd felütötte a még az asztalán lévő naplót, és elkezdte vizsgálgatni a jegyeket. Átlagot számolt, és az apa felé fordult.
- Nos köszönhetően, a sok házi feladat hiánynak, és a témazáróknak köszönhetően, attól tartok, hogy kénytelen leszek Sándort megbuktatni. Sajnos a fia a hozzáállását látva nem hiszem, hogy képes lenne ezt kijavítani.

Az apa ezeknek a szavaknak hallatán eléggé megrendült. Mivel természetesen nem akarta, hogy fia megbukjon, megpróbált győztesként lezárni ezt a beszélgetést, elkezdett kedveskedni a tanárnőnek. Elmesélte, hogy ő fejes, egy közeli strandon, és el tudná intézni, hogy ingyen mehessen be a tanárnő és esetleg egy barátja a strand télen is nyitva tartó fürdőmedencéibe. Móni nem is akart hinni a fülének. Még soha egy szülő se próbálta megvesztegetni. Normális esetben nem is egyezett volna bele, de esszébejutott, hogy végre lenne egy hely, ahova bátran elmehetne Dórával, és nem kéne félniük, hogy valaki meglátja őket. Hisz rajtuk kívül senki se lenne ott.
- Meglátom, mit tehetek. – Ezzel semmit sem árult el, de az apuka mégis érezte, hogy elfogadták az ajánlatát.
- Nagyon szépen köszönöm!

Ezután még megbeszéltek egy időpontot, és elbúcsúztak. Nem sokkal az apa távozása után Móni felkapta a holmiját és sietve távozott. Alig vára, hogy elmesélje mit intézett kettőjüknek. Ahogy lefelé viharzott a lépcsőn megpillantotta Dórát, amint épp a saját kabinetjét zárja be. Móni odament és csak annyit mondott, hogy „Van egy kis meglepetésem”. Amikor hazaértek Móni elmondta, hogy hol fogják tölteni a következő estét. Dóra nagyon megörült a hír hallatán. Neki is beindult a fantáziája. Dóra ismerte is ezt a strandot. Elmesélte Móninak, hogy a strand vagy nyolc medencéből áll, de télen ebből csak kettőt üzemeltetnek. Mindkettő jól el van különítve a külvilágtól. Csak a strandon lévők láthatnak be. Az egyik egy termálfürdő, a másik meg egy rendes mélyvizű úszómedence. Mindkettő szabadtéri, de fűtött vizű, ezért használható télen is akár. Másnap, alig várták, hogy végezzenek a suliban. Egy fárasztó pénteki nap után, igényelték a pihenést, de sajnos várni kellett, hogy a strand bezárjon. Már beesteledett, amikor Móniék egy kicsit késve, de elindultak a strandra. Amikor odaértek az apa már várt rájuk. Amíg bevezette a lányokat a strandra, addig elmagyarázta, hogy a két medence és az öltözőket kivilágítja. A fia jövője érdekében kénytelen volt megbízni a két nőben és megkérte őket, hogy vigyázzanak a strand épségére, és amikor elmennek, kapcsoljanak ki mindent. A hátsó bejárat miatt, pedig ne aggódjanak, az csak belülről nyitható. Ezzel a férfi otthagyta őket, és a két lány magára maradt.

Úgy érzeték, mintha az egész strand csak az övék lenne. Amikor beértek az öltözőbe látták, hogy egy pár női cipő van az egyik pad alatt hagyva. Jót is nevettek, hogy valaki biztos papucsba ment haza a bokáig érő hóban. Mivel úgyis egyedül voltak, levettek magukról minden ruhát, és elindultak a termál medence felé. Ahogy leértek az öltöző lépcsőjén egy hosszú, az úszómedence felé vezető, sötét folyosóra értek. A folyosóról hatalmas ablakok mutattak ki a kivilágított termálfürdőre. Az esti kivilágításban gyönyörűen festett a medence. Ez nem úszásra, hanem inkább pihenésre volt kitalálva, így a szélein, és néhol a közepén is csempéből kirakott, széles, ülőalkalmatosságok voltak felépítve. A két lány szép lassan lesétált a vízbe vezető lépcsőn és kiértek a szabad levegőre. Szerencsére a lépcső közepét már a lágyan hullámzó meleg termálvíz mosta. Mindkét lány gyorsan, nyakig megmártózott, és ebben, helyzetben kicsit körbejárták a medencét, mielőtt a hideg levegőn megfagytak volna.

Tényleg nem láttak ki az utcára. Teljes biztonságban érezték magukat. Aztán Dóra az egyik üléshez ment, és szembe elhelyezkedett a teljesen sötét folyosónak. Majd Móni is odafeküdt és egyre közelebb húzódott Dórihoz. A két lány kacéran mosolygott egymásra, és ajkaik egymásba olvadtak. A hosszú forró csókot, a melegvíz, és a helyszín, csak egyre vadabbá, és szenvedélyesebbé tette. Nem kellett sokat várni mire a kezek is elkalandoztak. A két egymásba gabalyodott test, ott simogatta a másikat, ahol érte. Miközben a két lány egymás iránti szerelmüket mutatták ki, egy alak jelent meg a sötét folyosón. Megpillantotta a két nőt, és hosszasan nézni kezdte a történéseket. Se Móni, se pedig Dóra nem vették észre, hogy nézik őket, hisz annyira el voltak foglalva, és a folyosó is vaksötét volt. Úgy tűnt az alak mintha élvezné azt, amit lát, és egyre kevésbé fogalakozott azzal, hogy esetleg meglátják őt. Egyre közelebb húzódott az üveghez, hogy jobban lássa a szerelmeseket. Végül már annyira közel ért, hogy forró lehelete lecsapódott az üveg falán. Ezt Dóra megpillantotta és riadtan felkiáltott.

- Valaki leselkedik!
- Hol?! – kérdezte Móni értetlenül. De ahogy kapkodta a fejét, ő is megpillantotta a pára mögötti sötét alakot. Az alak nem próbált menekülni vagy rejtőzködni. Teljesen megfagyott. A két lány kapott az alkalmon, kimásztak a vízből, és míg közeledtek az, igyekeztek takarni magukat.
- Ki maga?! Hogy jutott be ide?! - Kérdezte dühösen Móni.
Ahogy egyre jobban megszokta a két lány szeme a sötétséget, egyre inkább kezdett kirajzolódni a kukkolló kiléte. Veronika volt. Az iskolában fizikát és matekot tanít. A három nő körülbelül egy idős. Veronika a legfiatalabb, de csak két évvel. Rövid vöröses haja van, és kicsit alacsonyabb is. Most egy világoskék egyrészes fürdőruhát viselt, egy szexi kis fátyollal a derekán. Biztos őt is meglátogatta a Sándor apukája, és most jöhetett vissza az úszásból, a másik medencéből. (gondolta magában Móni). Veronika annyira meg volt szeppenve, hogy egy szót se bírt szólni. Aztán végül a sok kérdezgetés hatására kénytelen volt valamit kinyögni.
- Ti? Együtt? Mikor? Hogyhogy?
- Kérlek, nem mond el senkinek! Fontos, hogy senki se tudja meg, mert különben eltanácsolnak minket. – Mondta rémült hangon a Veronikával szemben álló Mónika.

Miközben Dóra igyekezett rendbe szedni magát, észrevette a neki háttal, de a folyosó üvegnek szemben álló lányon, hogy a fürdőruhája alja teljesen el van ázva, amíg a többi része már teljesen száraz. Móni is észre vette a társalgás alatt, hogy Veronika mellbimbója teljesen meg van feszülve. A két lány összenézett Veronika mellett és teljesen egy rugóra járt az agyuk. Dóra szorosan Veronika mögé lépett, és hátulról végigsimította a lány melleit. Mónika és Dóra is megfeszülten figyelt. Kíváncsiak voltak Veronika reakcióira. Móni gondolkodás nélkül Veronika ajkaira tapadt. Remélte így még inkább ráveszik őt a játékra. Ez sikerült is. A kollegina először még meg volt lepődve, de nem sok kellett hozzá, hogy behunyja a szemét, és átadja magát az élvezetnek.

Amíg hatalmas csókvihar dúlt közte és Móni között, Dóra finoman, mindkét kezével először, finoman, majd egyre erőteljesebben masszírozta Veronika melleit, és később szeméremdombját is, aki ettől mélyeket sóhajtott, és kezdte teljesen elveszteni a fejét. Észre se vette, hogy a két lány, ismét összenéz, és ezúttal Dóra tekintete a termálvízre szegződött. Móni azonnal megértette Dóra kacér tekintetéből, hogy mire készül. Mindketten abbahagyták Veronika kényeztetését, kézen fogták a mámorban úszó lányt, és a víz felé vezeték. Amikor beértek a fürdőbe, szépen lassan levették Veronikáról a fürdőruhát, és leültették. A másik két lány mellé ült, és folytatták a kényeztetést. Kezükkel mind a ketten bebarangolták az újdonsült barátnőt, de ezúttal Dóra csókolgatta a lány már forró kiszáradt ajkait, és Móni a nyelvével izgatta a melleit.

Gyönyörű volt, ahogy a kellemesen meleg víz körbeöleli, teljesen meztelen testüket, és ahogy a gőz felszáll csillogó, bőrükről. Hiába jöttek azért ide ebben az időben, hogy ne vegyék őket észre, most az se zavarta volna őket, ha ezren figyelik gyönyörű testük vonaglását. Veronika már csendben sóhajtozott, amikor Dóra a lány elé úszott, felfektette őt a vízre, és megízlelte, annak forró kelyhét. Miközben Móni a lány felsőtestét a vízen tartotta, Veronika fél kézzel, átkarolta Mónit és szájába vette melleit. De nem volt sok ideje fogalakoznia velük, hiszen Dóra nyelvcsapásai, a már hangosan nyögdécselő Veronikát az egekig repítette. Ekkor a lány elernyedt, és kényelmesen, hátradőlve vette szemügyre, ahogy most Móni és barátnője egymást is kezelésbe veszik. Először, csak ölelkeztek, csókolóztak és simogatták egymást. Néha egy-egy kéjes tekintet jutott azért Veronikának is. Közbe a víz alatt, fél kézzel már egymás punciját izgatták.

Mire Móni leültette Dórát, hogy most őt kényeztesse, az új barátnő már képes volt bekapcsolódni a játékba. Mind a hárman elkezdtek vadul smárolni. Aztán Veronika, és Móni Dóra melleit kezdték el együttesen nyalogatni. Dóra már égett a vágytól, hogy valaki odalent is kényeztesse végre, és nem is kellett sokat várnia rá. A két lány felültette őt az ülés karfájára, így épp hogy kint volt a vízből a lány puncija, és Móni heves ujjazás közbe a lány csiklóját izgatta a nyelvével. Eközben Dóra melleit Veronika tartotta melegen szájával. Miután teste teljesen összerezzent az orgazmustól, Veronika egy törölközővel letakarta a hideg, ámde széles, összeolvadó háttámláit a két egymás másnak háttal lévő ülésnek, és felfektette Mónit a törölközőre. Hibába volt hideg, a két lány teste annyira felhevült a vágytól, hogy észre se vették.

Miután Móni már fent feküdt, Veronika ráhasalt 69-es pozícióba, és a lány csiklóját ízlelgette. Közbe Móni megragadta a lány kívánatos kis fenekét, és száját a vele farkasszemet néző puncira tapasztotta, és addig nem engedték el egymást, amíg a másikat a mennyekbe nem jutatták. Ezután mindhárman egymás mellett pihengettek, és elkezdtek beszélgetni. Kiderült, hogy Veronikának már volt egy ehhez hasonló kapcsolata, még nagyon régen. Még mielőtt Pestre költözött volna. Épp ezért lett vége, hiszen neki munkát ajánlottak Pesten, de a barátnője közös szülővárosukban, Debrecenben maradt, és amióta Veronika itt élt, nem is igazán próbálkozott más lányokkal. Már két éve várt erre a pillanatra, valahol a lelke mélyén, de sose gondolta volna, hogy pont a két kolléganőjével fogja mindezt újra átélni. A nagy beszélgetés közbe észre se vették, hogy már fél egy fele jár az idő. Kijöttek a vízből, felöltöztek, majd a hátsó kapunál távoztak. Veronika, elég messze lakott attól a környéktől, ahol voltak, és a két lány szeretett volna segíteni, a barátnőjükön.

- Gyere, és aludj nálunk ma éjjel.
- Hát, nem is tudom. – Mondta ez Veronika, és közben azon gondolkodott, hogy melyik esti járat vinné őt legközelebb otthonához, de közbe meglátta Mónika sokat sejtető, huncut mosolyát, és tudta, ha most átmenne, nem sok alvásban lenne része. Végül is rábólintott, és így, mindhárman együtt hagyták ott a hideg, és sötét Budapesti utcákat, hogy együtt fűtsék fel Dóra lakását.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Konzol ·
Köszönöm a hozzászólásokat. Főleg dícsérőket. :blush:
Nem igazán terveztem folytatást, de amint valami megihlet, papírra vetem.

Darken26 ·
Nekem tetszet, jó volt.
Konzol ·
Köszönöm!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: