Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az élet értelme

Az utolsó napokban eléggé depressziós voltam. Sokat gondolkoztam, hogy mi lehet ennek az egésznek az értelme. Mindig, mikor valami történik ezen gondolkodunk. Egy olyan érzés jön elő, hogy ezt jobb lett volna nem megcsinálni, vagy jobb lett volna megcsinálni. És ez nem csak velem, hanem mindenkivel megtörténik.

Most Dank inspirált, hogy írjak valamit, ami erről eszembe jut.

"Oly furcsák vagyunk mi emberek, a lelkünk sír az ajkunk nevet.
Egymásról azt hisszük, hogy boldog talán, s irigykedünk egy vidám szaván...
Azt hisszük, ha a másik szeme ragyog, gondolatai tiszták, szabadok.
S nem vesszük észre, dehogy vesszük észre, hogy könnyei égnek csillogó szemében.
Hazugság az egész életünk, hisz akkor is sírunk, amikor nevetünk" /Dank/

Mostanában senkinek sincs semmire ideje. Miért? Ezt sokszor felteszem magamban, hogy miért? Régebben is nehéz volt az élet. Mindenkinek volt dolga. Régebb is úgy járt az óra, mint most. Egy nap 24 óra volt és még mindig az, egy óra 60 perc, és 1 perc 60 másodperc. Ez így van mióta a világ, világ.
Mégis ebben a gyors világban nincs időnk semmire. Nincs időnk leülni egy kicsit. Nem azért, hogy pihenjünk hanem, hogy elgondolkozzunk ezen az egészen. Ez teszi az embert szomorúvá, és nem tudja, mi hiányzik, nem jön rá. Egy nap még 5 percet sem találunk arra, hogy egy kicsit leüljünk gondolkozni. Úgy érezzük, hogy egyre gyorsabban halad a világ. Bejön az új divat, mindenki muszáj utána menjen, a legújabb autó, mosógép, hűtőgép után szaladgál mindenki. De nem veszi észre, hogy nem a világ gyors, hanem az ember próbál mindent leegyszerűsíteni. Pedig nem szám, hogy mi a divat, hogy mi az igazi. A pénz, pénz, pénz. Mindenki ezzel van, hogy a pénz, az boldogság. És tényleg bebeszéljük magunknak, hogy boldogok vagyunk. Nem vesszük észre, hogy másoknak mi fáj. És mindenkinek csak meséljük, hogy mi a baj. Már lassan versenyezni fogunk, hogy kinek van több problémája.
Mindenki a külsőre ítél. Mert nem az számít, hogy milyen a lelke.
Azt hisszük, mert egy mosolyt látunk az arcán, hogy boldog. Mert egy jót nevet azt hisszük neki nincs problémája, neki az élet tökéletes.

Jobb tudni, hogy mindenkinek van problémája. Jobb megérteni, hogy nem a világ gyors, hanem mi nem érünk rá semmire. Amit az ember nagyon akar, azt megkapja. Küzdeni kell, de közben meg is kell állni, hogy elgondolkozzunk: mi a célunk?

Gergő
Hasonló történetek
5541
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4658
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Májki ·
Televag yáltalánosításokkal, ha beszélsz valamiről az ilyen szavakat hagyd el, hogy pl.:
-az emberek ugy vannak vele
-az ember úgy gondolja

TE VAGY! Nem emberek vannak, és nem emberek érzelmei, hanem te csak a te érzelmeidet, gondolataidat tudod. Az emberek sokan vannak.

Használd az -én úgy gondolom, én úgy érzem, én úgy vagyok ezzel szókapcsolatokat
crassus ·
Bocs, de azt kell mondjam rosszul olvastad ezt a kis írást. Mert a megszólaló ún. lírai én itt épp azt tolmácsolja, hogy mennyire nem úgy van ahogy az emberek gondolják.
Yankee! ugyan nem új az ideológi, de újra és újra le kell írni, hogy minél többször szembesüljünk vele. Kösz, hogy magadra válaltad ezt a feladatot, és bocs ha kéretlen prókátor voltam.

poison_girl266 ·
Nekem tetszett! És szerintem mindenki elkellene gondolkozzon azon hogy mi is az Élet értelme, miért tesszük azt amit mindennap teszünk, megéri a sok fáradalmat. Ja meg nem az a fontos, hogy mások is írtak már erről a témáról, meg ,hogy jó és hangoztatni kell. Miért nem írhat álltalanosítva, hát épp erről van szó, hogy a világ felgyorsultsága mindenkire vonatkozik? "Persz ízlések és pofonok"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: