Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az éjszakás Angyal

Hol is kezdődött? Talán ott, amikor Gizella felvette az első műszakját, a kórházban ahová felvették dolgozni. Az első pár hónapja eseménytelenül telt, beletanult a munkába megismerte a munkatársait és a betegeket. Jó képességei voltak ezért hamar jó és megbecsült munkaerővé vált.
Fél év után Gizát áthelyezték a kórház egy különleges osztályára. Az osztály különlegessége hogy ilyenből nincs még egy az országban. Itt ugyanis, csak kómában lévő betegek feküdtek. A kórház az ő ellátásukra szakosodott, így itt kezelték az ország majdnem összes kómás betegét. Itt ismerkedett meg, Péterrel, egy 25 éves kómában lévő fiúval. Különös kapcsolat fűzte hozzá. Egy nap mikor épp magányos volt, épp Pétert látta el, és mivel nem volt különösebb dolga elült a szobába, és kiöntötte a fiúnak a lelkét. Péter jó hallgatóságnak bizonyult csenden hallgatta végig a lány gondjait, aki kiöntötte neki a lelkét. Giza ezek után megkönnyebbült, és gyakran visszajárt Péterhez és sokszor elmondta neki a fájdalmát, bánatát. Úgy érezte megtalálta a lelki társát.
Ám az egyik éjszaka történt valami. Épp ellátta a fiút, mikor a lázmérőt kereste. A lázmérő a szekrényen volt, az ágy túloldalán, mivel a délelőttös nővér áttolta, hogy neki kézre essen. Giza arra gondolt, hogy nem megy körbe, hanem áthajol a betege felett. Ám ahogy áthajolt felette Péter orra hozzáért a melle közéhez és finoman dörzsölte, ahogy a lázmérőért nyúlkált. Mikor végzett a mozdulattal, akkor vette észre, hogy a betegének felállt a nemi szerve. Ilyet még nem látott egy betegnél sem, el se akarta hinni, így hát lehúzta takarót róla. Nagyon meglepődőt a látványon. Péternek méretes erekciója volt. Először nem is törődött vele rendbe rakta a fiút, majd ment a következő beteghez. Csak egy óra múlva tért vissza a szobába. Legnagyobb meglepetésére a fiú szerszáma még mindig állt. Ez már kezdte zavarni, de nem akart szólni az orvosnak. Kellemetlenül érezte volna, magát, és valahogy a fiút se akarta ilyen helyzetbe hozni. De az idő gyorsan telt, és hamarosan már itt a reggeles, és akkor már nem lehet eltitkolni a dolgot. Különben is, mit fog mondani neki? Megpróbálta lelohasztani, de nem sikerült. A bot állt, mint a cövek és az idő csak fogyott. Merész elhatározásra jutott.                                                                            

Kezébe vette és elkezdte verni. Abban bízott, hogy talán hamar meglesz az eredménye, és akkor lecsillapszik Péter férfiassága. Ám hiába csinálta, nem segített. Úgy döntött, hogy a melleivel is rásegít egy kicsit, de mind hiába. Később a száját is bevette. Vörös ajkai elnyelték a nagy hímvesszőt és finoman utaztak rajta fel le. Bele adott mindent, de a fehér lé csak nem akart megjelenni. Ám a nagy igyekezetnek, volt egy nem volt egy nem várt mellékhatása. Ő maga is felizgult, bugyija átnevesedett, puncija szinte lángolva követelte a magának járót. Nem is csoda, mióta itt felvette a munkát nem volt ideje a magánéletre, pláne férfiakra. Persze nem is keresett senkit. Hiszen ott volt neki Péter. Felkelt bezárta az ajtót, és megszabadult a ruháitól. Felmászott az ágyra lába közé vette a hatalmas péniszt majd lassan beleült. Olyan érzéseket élt át melyeknek a létezéséről is elfeledkezett. Puncija gond nélkül, nyelte el a hatalmas rudat, ami teljesen kitöltötte. Lassan mozgott, kiakarta élvezni. Már teljesen elfeledkezett az időről, már csak a maga örömének élt. A maga ritmusában járt fel és alá a kőkemény szerszámon. Ő maga többször is elélvezett a benne lüktető faroktól, de Péter még tartotta magát. Már nem is bánta. Akkor ott, úgy érezte, hogy a félév összes elmulasztott orgazmusát be akarja pótolni a fiúval. A révületből csak az mozdította ki, hogy egy erősebb lökésnél véletlenül meglökte a szekrényt is, ami hangosan gördült odébb. Az ijedségtől, hirtelen magához tért, és tudatosult benne hogy mindjárt idő van! Ránézett kedvesen puncija teljesen elnyelte a fiú farkát. Érezte magában a nagy forró dorongot. Aztán finoman előre dőlt és halkan belesúgta a fiú fülébe. –  Most pedig olyan gyönyört adok neked, amitől biztosan felébredsz! – Így belehúzott a lovaglásba, fel le mozgott ritmusosan járt a férfiasságon, néha rásegített a csípőjével is. Közben halkan nyögdécselt, hiszen ő is egyre jobban élvezte a dolgot. Ám érezte, hogy ő is egyre közelebb jut ő is a csúcshoz. Igyekezett visszatartani még egy kicsit. – Gyerünk Péter! – nyögte a fiúnak, - Élvezz belém rajta! Gyerünk már, engedd belém az összes kincsed! Akarom! – Aztán már nem bírta tovább. Óriási erővel tört rá az orgazmus. Mint egy atombomba úgy robbant a testében, elsöpörve mindent. A lebukástól csak az mentette, meg hogy az utolsó pillanatba bekapta a bugyiját, így nem hallotta senki az óriási égbe kiáltó sikolyt, amit ez a gyönyör váltott ki belőle. Ahogy lassan lenyugodott, és visszatért a valóságba, igazi megkönnyebbülés vett rajta erőt. Megérezte, ahogy Péter ütemesen pumpálja belé a fehér gyönyör magját. Megvárta, míg a fiú a teljes tárát belé ürítette, ezután leszállt róla. A módszer bevált. Péter farka lassan lenyugodott. Felöltözött rendbe rakta magát, majd Pétert is és kiment a szobából, de előtte még kedvesen odasúgta a fiúnak. – Jó reggelt!

Kicsivel később már elégedetten dőlt hátra otthon az ágyában. Furcsa megmagyarázhatatlan érzések kerítették hatalmába melyekben még nem volt egészen biztos, de úgy tűnt beleszeretett a fiúba. Mikor este felvette a műszakot nagy volt a sürgés forgás. A fiú magához tért. Nagyon meglepődött, ezért rögtön be is ment a fiú szobájába. Mikor belépet a szobába egy halom orvost talált a fiú ágya körül, akik vizsgálták, és kérdezgették. A fiú nem sokat tudott válaszolni, még nagyon gyenge volt. A családtagjaira is nehezen emlékezett. Ám mikor Giza elkezdett beszélni a fiú felismerte a hangját. Giza ránézett a fiúra, és a fiú pedig rá. Azonnal tudták mindketten, szerelmesek egymásba! A fiú később elmondta nem sok mindenre emlékszik, de a lány hangjára igen. Elmondta az ő segítségével jött ki a kómából. Mindenki nagyon hálás volt Gizának, hogy segített a fiúnak. Meg is lepődött a dolgon, de nem lehetett elmondani a módszert. Nem biztos, hogy a felettesei akkor is így gratulálnak neki.

Alig várták, hogy magukban lehessenek végre. Amikor ez végre megtörtént rengeteget beszélgettek egymással. És a fiú elmondta Gizának, hogy az első mondat nem az amit elmondott az orvosoknak. Kicsit elpirulva, de visszaismételte szóról szóra azt a mondatott - Most pedig olyan gyönyört adok neked, amitől biztosan felébredsz! – Giza elszégyellte magát egy kicsit, majd mindketten jót nevettek a dolgon. Giza végig a fiú mellett maradt, míg felépült, és minden nap adott neki egy kis plusz ápolást. Délelőtt csak a szájával, ám éjszaka, megismételték az akkor éjszakai kezelést. Péter hála Gizának és az ő rendszeres kezelésének gyorsan javult. Az átlaghoz képest hamar felépült. Nem csoda, szerelmes volt egy angyalba, aki megmentette és kihozta a sötétből.


Vége!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Salambard ·
Szuper, ilyen az igazi kórházi kezelés. :)

JadeFay ·
Kicsit beteges, de nem jobban, mint egy anya-fiú, vagy egy vénség-fiatalság kapcsolat.
Meg aztán mi van akkor, ha nincs semmi köze a valósághoz? A lényeg, hogy jól meg van írva.
Szerintem van benne valami.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: