Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az éjjel

Éjjelente nagyon mélyen alszok, oly annyira, hogy ha gyengédebben hozzám érnek arra nem kelek fel!
Egyszer álmomban láttam magam, ahogyan alszok. Szokásosan csak egy melltartóban, és cuki csíkmintás francia bugyiban. Egy kis falatnyi huzattal be is voltam takarózva. Egyszercsak egy férfi mászott be az ablakomon. Nem tudom, hogy ki lehetett de felém közeledett. Finoman lehúzta rólam a takarómat. Adott egy csókot a számra, majd egyre lejjebb haladt.

Amikor a mellemhez érkezett finoman lehámozta rólam a melltartót. Gyengéden megszívogatta a mellbimbómat és markolászta a mellemet. Egyáltalán nem durván, sőt még élvezetes is volt, láttam magam kívülről, ahogyan kezdett apró remegéseket, rezzenéseket produkálni a testemen, melyek biztosan az élvezet jelei voltak. Mikor ezt megunta a hívatlan vendégem, még lejjebb kezdett haladni. Csókokkal borított. Minden egyes porcikámat kirázta tőle a hideg. De ez nem az undortól volt, sokkal inkább az izgalomtól. Lehúzta rólam nagyon finoman a bugyimat, és el kezdte nyalogatni a csiklómat. Először nagyon gyengéden, majd egyre durvábban.

Amikor már kezdtem tőle nedvesedni a belógott férfi az egyik ujját a hüvelyembe nyomta, elég durván. Erre már kezdtem megébredni, de nem voltam még teljesen magamnál, és nem is bírtam teljesen felébredeni, mert átadtam magam a kényeztetésnek. Az első ujja a férfinek már teljesen, tövig bennem volt. Nagyon durván húzogatta az ujját bennem. Nem volt ennyi elég neki, berakott nekem még egy ujját, és azt is tövig benyomta. Eléggé fájt, de mégis élvezetes volt. Addigra már teljesen magamhoz tértem az első megdöbbenésből, és rájöttem, hogy ez már nem álom, de nem bántam, sőt élveztem, hogy egy ismeretlen férfi kényeztet. Hirtelen teljes erejéből szétfeszítette a lábaimat, és mellém az ágyra szorította őket, és hatalmas farkával belém hatolt. Nagyon durva volt, hatalmas, és nagyon fájt. De mégis élvezetesebb volt, mint bármikor máskor, bárki mással, akivel nem is fájt. Élveztem, ahogyan a hatalmas farkát minden erejéből belém dugja, és olyan mélyre hatol vele, amilyenre csak tud. Mostmár tudtam, mit akarok; egy hatalmas orgazmust, ettől a gigantikus méretű fasztól. Átkaroltam végre szabadon engedett lábaimmal a derekát, ő meg fogta a seggemet, és magasabbra emelte teljesen el a földtől. Így még mélyebbre tudott hatolni. Ettől már teljesen mind a ketten készek voltunk. Nem is kellett sok idő, hogy elérjük a várva várt orgazmust, amiért mindez megtörtént.

Azóta, ha a postaládámban egy rózsaszín névtelen borítékot, és benne egy üres rózsaszín lapot találok, akkor már tudom, hogy ma is megfog velem történni az a csodálatos este, mint ami a múltkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Wolf druid ·
Ömmm... szóval olyan megerőszakolt típus jellegű...
lehet engem is megerőszakolt már valami valaki álmomban sztem arra felébrettem volna:D :sleeping:

ILÁJ. ·
Igen, ez egy tipikus kamasz-ábrándozás. Ezt a kislányt szinte szétveti a szexuális kíváncsiság és mohóság.
Amikor én is 16 éves voltam (nem tegnap volt), akkor engem is majd' szét vetett a szexuális őrület. Megadtam volna bármit, hogy puncit láthassak és puncit fogdoshassak akkor. Olyan stádiumban voltam már , hogy akár a szivácspárnámat is megdugtam volna...

Na körülbelül ezt érezheti ez a kislány is, csak ő nem puncira vágyik.


Üdv: ILÁJ.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: