Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az éhezés

Hosszú, monoton, méla percek lassan menetelnek a szemem előtt. Kínoznak, meg akarnak törni. Az óra mutatója egyre azt veri, hogy egyél! Egyél! Egyél! A levegő párás, a szoba üres. Csak én és a szenvedés. Az én szenvedésem. Enyém, mert én választottam, és nem hátrálok meg. Előbb szakad meg a gerincem vonala, előbb hull a porba minden száll hajam, akkor se eszem. Az arcom beesett, a bőröm kezd megsárgulni, a fogaim porhadnak a használatlanság terhe mellett. Az erőm még nem illant el, ahogy a bátorság is ott lüktet az ereimben. Sűrű, fekete anyagot pumpál a szívem a sejtjeimbe. A vér nem folyik, hanem lassan vonaglik felfele az agyamba, aztán alant a testembe. Fájdalom cirkál bennem. Maga a pokol a lélegzet, a sátán csókja minden korty levegő. Remegnek a molekuláim, hiányzik a dopamin. A legfullasztóbb hőséget érzem, mintha csak a végítélet napján a kárhozat medencéjének peremén várnám a biztos kínt, amiért hagytam másokat szenvedni, sőt, én volt másoknak a bosszúság, fájdalom, bánat és talán, egyszer még a szerelem is.

Miatta vállalom, hogy megjárom az őrület sáncait. Miatta teszem tönkre magamat, csak ő miatta, mert szeretem. Hibát hibára halmozok, tőlem messze eső dolgok kerülnek ezredmilliméteres közelségbe, hogy aztán sajátomévá váljanak. Vergődöm a saját hangom, és a soha nem kívánt szentimentális verejték ellen, ami kiüti a mellkasom, a homlokom, a karom, lábam, amint rám mosolyog, vagy csak pillantásával tisztel meg. Az égen elpárolognak a terhesen csúszkáló fellegek, amelyekért olyan hevesen vert a szívem. A szellő megszűnik útját járni az ablakokon, fák levelin keresztül, amiért a boldogságom volt mindig a fizetség. A hideg havas téli éjszakák, mint rothadás enyésznek el, hogy többet nem gyönyörködjem bennük. Az én Istenem többet nem festi önnön kezével az eget, hogy megvénült, fiatal lelkemet ihlettel árassza továbbra is. Elveszik minden, amiért szép volt a pillanatot szemlélni, és pusztulásnak indul a fantázia, a lét erőforrása, mert érdemtelenné válik rá az én életem.

Feladom a boldog magányt, keserves sóvárgást, szívet tépő, szánalmas, önsajnálatot, hogy vele lehessek. Két szeméért a világot felperzselném. Egyetlen szaváért halálra ítélnék minden ártatlant és bűnöst. Csókjáért, ha erőm lenne, elkövetném a legnagyobb rosszat, amit csak agyam kitalálhat. Fekélyes gondolataimból merítenék, hogy mily gyűlölséggel büntessem a Földet, ha csak ő úgy óhajtja. Gonosz leszek, csak szólja el magát. Saját kezemmel feszítem az én Uramat a szenvedés keresztjére, csak legyen ez vágya. Mert szeretem őt. De, ha ő úgy szeretné, akkor azzá leszek, aki soha nem lennék. Szépnek szépe, rútnak ocsmánya. Vállalni érte nem ár a gyötrelmet. Szebbé teszem a világnak kertjét, megöntözöm minden virágát, vagy útifüvét. Csak magamat nem kímélem. Viszont, ha azt akarja, hogy ne bizonyítsam neki többet a szerelmet, akkor elindít az élet egyenetlen útján, ahol a végállomás nem a halál, hanem az öröklét. Nem félem az éhhalált. De rettegem a végtelent. Nélküled, nélkülem, veled, velem… vigyázz rám, nagyon kérlek Katám.
Hasonló történetek
6599
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
3892
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Csodálatos, mégis hátborzongató. Vélem, nem sok nő tudja értékelni, de aki igen, azokért érdemes megírni.
Gratulálok.

Camino ·
Hm, a fogalmazás szintén nagyon jó, magával ragadnak a mondatok, a képek, a jelzők, de... Számomra inkább ijesztő, nem gyönyörű vallomás vagy bármi más. Egy szó jutott eszembe: őrület. Őrült szerelem, ami felemészt, feléget, amiben úgyis meghalsz, mert szinte soha vagy csak rendkívül ritkán adatik meg, hogy így, ugyanígy szeressenek viszont.
Én azt hiszem soha nem szeretnék ilyen vallomást kapni senkitől.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: