Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az egymásra találás

Nagyon vártam a hétvégét, mert a megszokott baráti körömmel ismét összejöttünk, egy kellemes szombati napot eltölteni. A találkozó színhelye Velence volt, barátunk panziója.
Gyönyörű környezet, - igaz a tóra nincs rálátás -, de mégis, a hangulata a találkozónak, nagyon jó volt.
Az óriási kertben egy hatalmas medence, sok-sok napozó ággyal. A házigazda sok finomsággal várta a 18 fős csapatot. Jókat beszélgettünk, fürödtünk, és rengeteget nevettünk, pedig szinte csak ásványvíz fogyott, apró kockára eldarabold jéghideg dinnye, - no a fiúk, azért a sört nem mellőzték. Gyönyörű a pázsit, meg is jegyeztem.
- Tudom, hogy a szomszéd fűje zöldebb, de ez valami trükk, áruld el, mi a titkod?- mondtam, a házigazdának. Ő, kamaszos mosollyal nyugtázta elismerő szavaimat, de sajnos, nem lettem okosabb. Kiléptem én is a papucsomból, és élveztem a süppedő pázsit hűsét, simogatását a talpamon.
Egyre csalogatott a medence, s mivel fürdésre is készültünk, önfeledten vetettem bele magam a hűsítő vízbe. Ott úszkáltam, az arcomat égette a déli nap, de mégis, így, valami csodás érzés kerített a hatalmába, ami csak újabb karcsapásokra buzdított. Közben a medence végénél időnként megpihenve, hallgattam a távoli beszélgetés hangfoszlányait.

Egyszer csak, megpillantottam egy spánielt, aki a fűben, a tűző napon hevert. Gondoltam, na ez is olyan napimádó, mint az én zsebi kutyám.
Eltelt egy kis idő, a spániel, még mindig ott napozott.
Kezdtem nyugtalankodni, hiszen a nap nagyon erősen tűzött. Abba is hagytam az úszást, és elindultam a heverő kutyus felé. Más állat, felkapta volna a fejét közeledtemre, de ő, nem reagált. Rossz előérzetem azt súgta, baj lehet. Szóltam is a háziasszonynak,
- Nem kellene megnézni Erzsike, mert elég régen mozdulatlanul fekszik.-
Odaléptünk, elkezdtem a buksiját simogatni. Bágyadtan felemelte a fejét, a szemében furcsa homály, majd réveteg tekintetét útjára indította, és felállt. Egyensúlyát vesztve, hol ide-hol oda dőlt. Megrémültem, talán napszúrást kapott? Futottam a csaphoz, a locsoló kannába hűs vizet tettem, és hűteni próbáltam, a testét öntöztem, de úgy, hogy az arcába is jusson, próbáltam szegényt frissíteni. Hálás tekintetét reám emelte, de a szemei, olyan mélységes fájdalmat tükröztek, amit az én szemem, rögtön észre is vett. Nem véletlenül, hiszen oda írom, ahova csak tudom: „A szememmel nézek, a szívemmel látok."

Szegény, megpróbált felállni, de csak dőlt össze-vissza, valami kényszerítő erő arra ösztönözte, hogy mászkáljon, megállás nélkül botorkált, én, mint egy hűséges barát, próbáltam terelgetni.
Teljesen átéltem a helyzetét, követtem, amerre ment, óvtam, hogy alá ne bújjon valamelyik autó alá, mert kiderült, hogy nem is olyan régen a hátsó lába így sérült meg, mert aláfeküdt hűsölni, az egyik vendég kocsija alá.

Nehezen, de sikerült lefektetnem, egy árnyat adó bokor tövébe. Gondoltam, a vizes bunda, az árnyék, majd frissítően hat reá, a kényeztetést, pedig kezem simogatása biztosította számára.
Lassan, az a görcsösen menni akarás elmúlt, és átadta magát a pihenésnek. Időnként megremegett, nem tudtam az okát, de később sok mindenre, fény derült. Ott feküdtem mellette a fűben, simogattam, egy-két kedves nyugtató szóval biztattam, míg végül elaludt.
Nagyon megrendített a kutya állapota, mert egy pár éves fájó emléket keltett bennem életre, ugyanis a karjaimban aludt el a kutyám, örökre.

A háziasszony látta, hogy piros a szemem, mert bevallom sírtam. Most aludt a kutyus, de ő csak nézni tudott, és botorkálni, az volt az érzésem, hogy nem éli meg a reggelt. Simogatás közben, észleltem a hasfalának hatalmas dobbá fúvódását, - tele volt daganattal. -
A spániel a háziak felnőtt lányáé volt, aki már, nagyon sokszor próbálta meggyógyíttatni a kutyát, de az orvos lebeszélte a további műtétekről.
Telefonon haza is rendelte a leányát Erzsike, hallottam aggódó szavait, és ecsetelte a kutyusa állapotát.

Nem telt el egy óra, a kutya felemelte a fejét és figyelt. Megérkezett az autó, aminek a hangját már régen ismeri, akit annyira várt, akihez emlékek fűzik.
Felállt, és lassan elindult, a gazda felé. Apró farkát megrezegtette üdvözlésképpen. Nem telt el fél óra, sokkal jobban volt, már ivott, és ment a medence mellé, mert a gazdi, ott úszkált és időnként egy pár kedves szót szólt a kutyához. Nagyon meghatott ez a ragaszkodás, s a háziasszony látva az érdeklődésemet megkérdezte:
- Ismered a történetet, hogyan került a lányomhoz? – kérdezte.
- Nem, dehogy, kérlek meséld el,- kérleltem.
Hát az úgy volt, hogy vidéki útján volt a lányom, egy orvosi rendelőt látogatott, s az országúton haladva megpillantotta a baktató spánielt.

Már közel a volt a falu, csak pár száz méter, a lányom egy pillanatra lefékezett, amikor meglátta, mert félt, hátha a kocsi elé szalad. A kutya ezt a tétovázást észlelte, és szegény, talán félre is értette. Megérkezett a rendelőbe a lányom, talán egy órát is tárgyaltak a helybéli orvossal. Miután befejezték a tárgyalást, sietős léptekkel indult a parkolóban álló autója felé. Hát mit lát? Ott ült a spániel, szorosan a kocsi mellett. A lányom rögtön felismerte, és hozzá is szólt:
- Hogy kerültél ide? Talán futottál utánam?
Kérdésre nem volt válasz, csak a kutya lehorgasztott fejjel várt, időnként farkát megrezdítette, s így adta jelét örömének. Lányom tanácstalanul állt ott, hogy most mi legyen? Kinyitotta a kocsi ajtaját, hogy beszálljon, s próbálta elküldeni,
- Menj haza, vár a gazdi.
A kutya nem tágított, hirtelen lendülettel beugrott a kocsiba, mintha az a hely néki lett volna fenntartva, és boldogan elnyúlt a kocsi padlózatán.
Hazahozta, orvoshoz vitte, és akkor derült ki, hogy daganatokkal van tele a hasa. Valószínű, hogy korábbi gazdája megszabadult tőle, s eldobta magától, mert beteg.

Szerető családba került, az orvosi segítség is biztosítva volt, de már késő, sok próbálkozás után, azt mondta az orvos, jobb lenne elaltatni. A leány ragaszkodik hozzá, de ő is gazdájához. Nem sok van neki hátra, de amíg él, szeretetet kap, és nagyon sokat ad.
Mert adni, legyen az bármi, sokkal nagyobb öröm, mint kapni.
Hasonló történetek
5555
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Antonia ·
Tetszett, gratu! :heart_eyes:
Schneider Istvánné Ilike ·

Kedves Antónia, köszönöm, hogy olvastál.

Tűzmadár ·
Ezt már olvastam, elsőre is tetszett. Aranyos. :-)
Schneider Istvánné Ilike ·
Köszönöm. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: