Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az édes bosszú (A Megtörhetetlen 2. rész)

- Sir Jones! - Kiáltott fel az igazgató. - Micsoda megtiszteltetés! Minek köszönhetjük becses látogatását? - Esett rögtön térdre ez a szerencsétlen. 
- Egy pohárral a fekete borból, de most! - közölte amaz. Tudtam, hogy ma este idejön a régen várt Lovag, de nem reméltem, hogy ilyen felkavart lelkiállapotban. Tökéletes a bosszúmhoz. Én az egyik árnyékos sarkában ülök a fogadónak. Nem láthat. A gyerekek a csapattal jó helyen vannak. Én már lefizettem a csapost. Reméltem, hogy nem fél a következményektől és a kezébe nyomott altatóport belecsempészi a borba. Nem tévedtem. Megbeszéltük, melyik pohárba fogja tölteni az italt, és tényleg azt a félrerakott poharat vette le a szárítóról, hiszen a por átlátszó és tökéletesen megbújik a pohár mélyedéseiben, mik a mintát alkotják. Két éve várok erre az alkalomra. Két nyomorult évet töltöttem gyászban és szenvedésben a bosszútól. Azóta 129 hasonló esete volt, ami nyilvánosságra került. Felkerestem a hozzátartozókat, de senki nem mert csatlakozni hozzám. A csapos közömbös emberke, nem a Királynő híve. A Sötétség Istennőjének nem sokan merünk ellent mondani. Valószínűleg kikosarazta ismét a köztudottan szerelmes Jones-t. Valahogy nem tudom sajnálni. 
- Tessék, Uram. Bármit kér mellé? - Kérdezte a lefizetettem.
- Nem. - Felelt amaz igen bunkón. De hát mit is várnánk Őfelsége legnagyobbra tartott emberétől? Ironikus, mint egy dalmata, úgy néz ki. Nem is találok méltó szót erre a fekete-fekete-fekete-fekete-fehér kinézetre. A bőrén kívül minden fekete. Az is csak azért nem, mert állandóan a pincéiben szórakozik. Kaptam az alkalmon, mikor egy kétszemélyes asztalhoz ült mélabús fejjel, hogy kicsit többet tudjak meg a bánatáról. Nem azért, mert jó szándék vezérelt, hanem hogy fel tudjam használni ellene. Odaléptem mellé, oldalra, hogy lehetőleg ne gyanakodjon, és esetleg én élve hagyjam el ezt a helyet.
-Szabad, Lovag?
-Attól függ, ki vagy.- Néz fel rám gyanakvón, de fekete szeme üresen mered a képemre, mint két üveggolyó, a tükörképem sem látszik rajta.
- Ó, egyszerű halandó vagyok csupán, nem is gazdag, nem is úr, nem hiszem, hogy egy ilyen magas rangú udvarbéli bármit is tudna az én nevemből. - És megadok egy kamu nevet, amihez a kamu személyi papírjaim is meg vannak csinálva, ott lapulnak a zsebemben. Itt már nem is néz rám, nem ismer.
- Nem bánom, seggelj le. - Egy pillanatra megdöbbent a szóhasználata, bár dühítőnek megnéztem a videót, ami készült róla és a feleségemről, mind a 24 kameraállásban megtekinthető minden jelenet. De inkább a tetteit néztem, mintsem a beszédét. Leülök, de maradok mellette. Nem néz ki valami jól, nem iszik, csak nézegeti a poharat, egyértelműen elege van mindenből, és sajnáltatni akarja magát. Na nem baj, férkőzzünk csak kicsit a bizalmába.
- És mi hozta ki ennyire a sodrából a legsikeresebb Lovagot?
- Halálos ítéleteket hajtok végre. Nőkön. Ezzel semmi gond. De amikor gyerekről van szó.. - Most emeli a poharát az ajkaihoz, de nem kortyol, csak szagmintát vesz, és visszateszi. Mintha tudná, hogy húzza vele az idegeimet. - Kicsit más a helyzet. Oké, hogy megvolt 15, de... Ez engem is felőröl. 
- Mikor? - A szívem megáll egy pillanatra. Az én lányom is tegnap töltötte a 15-öt...
- Alig 10 perce végeztem.  - Sápadok szerintem, mint a fal. Az lehetett Ő is..  - Ráadásul gyönyörű volt... Szívesen megvártam volna, hogy felnőjön, és engem szolgáljon. De hát.. Az ítéletet meghozták már, mire láthattam.. Ritka.. 2 éve volt ugyanilyen.. Hasonlított is a mostanira... Susana, vagy ki volt?
-Sanity. Sanity White. 29 éves volt. Gyönyörű, tehetséges, magabiztos, megtörhetetlen.
- Ja.. Talán. - végre belekortyol az italba. Aztán felnyújtja a kezét, amíg beszél - HÉ! Szarházi, a haveromnak is egy pohárral a legjobb feketéből! - Meglepő fordulat. Szándékosan meséltem a nőmről, hátha leesik neki, kivel van dolga. De nem erre a reakcióra számítottam. Míg a bort kitöltötték, folytatta az álmodozását. - Megtörhetetlen.. Kár érte.. Jó nő lett volna..
- Jó nő volt. És kiváló anya. - Erősítem meg a mondatát. Végre gyanakvón pillant rám, végigmér, keres az emlékei között, de hát szemtől szemben még nem találkoztunk, és az a maszk van rajtam, amit Sanity készített. Nem láthatja, csak a szemeimet és a homlokomat. Az egész arcom el van fedve. Ismét kortyol egyet. Méreget. Fegyvert keres? Nem hoztam.
- Ismerted? 
- Igen. Már akkor ismertem, amikor nem is tudta, hogy én ki vagyok. De most, haver, én nagyon kivagyok.
- Meglested, mi?  Hol? Suliban? 
- Látszik, hogy semmit nem tudsz róla. Eltitkolt gyerek volt. Se orvos, se suli, se munkahely. Senki nem tudott róla. Én segítettem a világrajövetelnél. Az anyja meghalt, pár hétre a szülés után hasba lőtték, és nem ért vissza. Felneveltem, kiképeztem. Aztán beleszerettem. Hozzám jött. Gyerekek... És két éve elvetted tőlünk.
- És jöttél bosszút állni rajtam. - Állapította meg hangulatához képest vidám mosollyal, és meglepően vidám, szórakozott hangon. Bólintottam. - Remek.. De előbb igyunk még egy üveggel, mert nem vagyok olyan feldobott, mint lennem kéne ahhoz, hogy meg is tudd tenni. - Azzal kiürítette a poharat. Az összes altatóval együtt. Erről persze még sejtelme sem volt. Meghozták az én italomat is, és én is jóízűen elfogyasztottam. - Aztán.. Lányod van-e?
- Nem könnyebb eset, mint az anyja, sokkal éberebb, fürgébb, őt nem fogod így meg. Nem ilyen egyszerűen.
- Egyáltalán nem volt egyszerű. Csak egy dolgot nem értek: Ha fontos volt neked, nektek.. Miért hagytátok egyedül? Ráadásul az Aranysárkány is nála volt, tehát az akció is kudarcba fulladt.
- Az északi úton kellett volna jönnötök. Ott vártunk titeket 3-an. A lányomat is ott láttad volna. Tökéletes csapdát állítottunk, ott döglöttetek volna meg mindannyian, de nem, ti azon az egyetlen úton indultatok el, amelyiken direkt nem ment el senki!
- Hol vannak a gyerekek?
-Majd pont az orrodra fogom kötni!
- Ugyan, ugyan. Innen úgysem mész el élve, szeretnék gondoskodni a lányod sorsáról.
- Jobb kezekben hagytam, mint nálad lenne, megnyugodhatsz.
- Nincs jobb hely, mint amit én tartogatnék neki, ne is aggódj. Ha nem is kell megöljelek, kiszedem belőled, hol van a gyerek. 
- Soha nem tudod meg.
- Meglátjuk. Me... - Itt elkezdett kábulni, kezét a fejére szorítva árulkodott fejfájásról. Az asztalra könyököltem, és elégedett mosollyal figyeltem. - Meg fogom szerezni... Idővel. Önként adja majd fel magát, hogy téged mentsen.
- Inkább megfojtom a saját kezemmel, minthogy átadjam neked!
-Megfullasztani? Neem... - Már a fejét se nagyon bírta tartani, előrebukott, két alkarján támaszkodva küzdött a maradék erejével az álom ellen. - Sokkal jobb sorsot szánok neki.... Vagyis magamnak.. Vele.. Főleg, ha bírja.. Tényleg, hogy-hogy bírja?...
- Mert a magadfajta beteg barmok miatt hozzá kellett őket szoktatnom a fájdalom elviseléséhez. Hidd el, veled sokkal szívesebben tenném meg. De sokkal nagyobb büntetést találtam ki. - És ráborul az asztalra. Legalább 3 óráig lesz kiütve. Nem méltóztatom arra, hogy a vállamra vegyem, a kezeinél fogva húzom ki a kocsiba. Senki nem akar szólni egy szót sem. Mindenkinek elege van már belőle szerencsére. A hátsó üléseken végigfektetem, mindhárom szíjjal lekötöm, és beülve a volán mögé elindulok. Csupán egy utcával arrébb. Ott várnak már minket a lefizetett szukkik. Mindkettőnek volt már dolga Jones Lovaggal, mindketten roppant mérgesek rá. Én pedig majd csak leülök, és élvezem a látványt. Persze bevinni segítek a hölgyeknek. Földszint, játszószoba. Falra szerelt 4 bilincs. Elég is. Ablak nincs, a falak és az ajtó is hangszigetelt, senki nem fog hallani semmit kint. 
- Uram, a fotelben foglaljon helyet. Ha megkönnyebbülne, csak hívjon, Önön segítünk. - Ajánlkoznak mindketten. Szőkék, kék szeműek, gyönyörű testalkattal. Szárnyak, szarvak és egyéb kiegészítők nélkül. Elhelyezkedem a fotelban. Valami port vesznek elő, és ráfújják a Lovagra. Ezután a két nő az ágyra ül. Beszélgetnek. Nem is figyelek oda igazán.. Őket nézem. Estélyi van mindkettőn. Egyiken fekete, a másikon vörös. Nem mutat semmit, csak sejteti az alakjukat. Az elmúlt két évben nem bírtam nőre nézni. De megbeszéltük a mai nap menetét, és egy-két jelenetet elképzelve nem igazán tudtam nem észrevenni, hogy ugyan még semmit nem láttam a nőkből, igencsak szűk ez a gatya rajtam...

Másfél óra, vagy másfél év(?) múlva a Lovag mocorogni és nyöszörögni kezdett. A lányok ránéztek, nevezzük őket Egyesnek és Kettesnek, az egyszerűség kedvéért. Egyes feláll, odalép hozzá, én előredőlök a fotelban, ami az ággyal szemben található, a falon lévő bilincseken függő Lovagra oldalról látok rá. Nem kell semmit tennem, csak végignézni. Az arcomat nem látja, fogalma sem lesz róla, kit kell ezért okolni. A lányok szintén névtelenek, és eltűnnek majd innen, ahogy ennek vége, biztonságba. A tehetetlensége lesz a legnagyobb büntetése. Tehetetlen lesz, mint Sanity volt vele szemben. Bár sokáig gondolkodtam rajta, hogy leutánozom, és holtig kínoztatom, vagy verem, de nem vagyok olyan, mint ő. Csak nyomot akarok benne hagyni, hogy az ígéretemnek eleget tegyek anélkül, hogy a Királynőt is magamra haragítsam. Na, de térjünk vissza a jelenbe. 
- Nocsak, felébredtél? - Kérdezi Egyes. A férfi értetlenül mered rá, bár elég haragosan, még mindig rosszkedvtől érdektelenül. - Rendben, akkor ideje, hogy elkezdjük a műsort... - És el is kezdi lehámozni a ruhákat. Mindent, szó szerint, letépi róla, még az alsógatyát is 3 darabra szaggatva.
- Nem volt ám olcsó az az öltöny! - Szitkozódik a férfi a ruhacafatokat nézve, immár dühösen, hiszen szeme vörösen villog.
- Ne aggódj, a csajok sem voltak azok. - Vágok közbe szemtelen mosollyal.
- Á, szóval most jön a büntetésem. - Néz rám a Lovag fenyegetőn. - Úgy merjetek egy ujjal is hozzám érni, hogy mindhármótokat kibelezem, és azokkal felakasztom, világos vagyok!?
- Ne aggódj, rossz fiú, nem terveztük. - Mosolyodik el Kettes. - Most írtad alá a szenvedésed tárgyát. Kedvesem.. - Rámosolyog Egyesre, aki szelíd vigyorral hátrál el a másik hímneműtől. Kettes a csípőjét két oldalról megfogva leülteti az ágyra, de dönti is hanyatt rögtön, hogy ajkaira tapadjon. Gonosz nevetésre sarkall, mikor Jones kerek szemei kétségbeesésről árulkodva néznek rám. Rájött a lényegre. Tessék, a Királynő legfontosabb Lovagja itt fog könyörögni a lányoknak perceken belül, hogy megérintsék. Pedig nem is bántjuk. Hozzá sem érünk. Nem úgy, mint a Megtörhetetlen. Ő nem tört meg. Vicces, nem? Kedvemet csak felfokozza, hogy előveszem a kamerát, és beállítom úgy, hogy csak a Lovagot vegye. 
- Lányok, ugye nem baj, ha a hangotok hallatszódni fog a videón?
- Semmi gond, Főnök. - Feleli Egyes, ahogy kiszabadul társnője szorításából. Már összeszokott párosról van szó, ez látszik is, ahogy mindketten oldalra fordulnak, és hátranyúlnak a cipzárért, miközben ajkaikkal a másik nyakát kényeztetik, mintha nem is két csaj lenne, hanem egy tükör középen. Pontosan ugyanoda lehelnek minden egyes csókot, centire pontosan ugyanott tart a kezük minden pillanatban, ahogy egymást simogatják, és a ruhát hámozzák. Még a szám is tátva marad. A két kéz benyúl a cipzáron, a ruha alatt felkúszik a pántokig, végigsimítva a lapockákon, vállakon, karokon, aztán egy csuklómozdulattal megszabadulnak a köteléktől. A karok belső oldalán végigsimítva igyekeznek vissza a még lényegében elrejtett mellkasra, hogy egy ujjukat a két mell közé beakasztva a ruhába ezen változtassanak, miközben a nyáltól csillogó nyakizmokat otthagyva a kulcscsontok és a vállak kerülnek a csókok sortüze alá. Elégedett vigyorral reagálom, hogy a kamera már álló farokkal veszi a bosszúm alanyát. 
 
S amint kiszabadultak azok a gyönyörű, telt keblek,
Piócakánt tapadtak az udvarra ajkak, nyelvek.
A 69-es póz igencsak jól áll a csajoknak,
Sunyi vigyort küldök a szenvedő faroknak.
 
A videó persze folyamatosan Jonest veszi,
A két szukki közben egymás vörös vérét eszi.
Na azért nem a melleket rágták ők szét,
Hogy csak a hasizom vöröslik, még szép.
 
Halad egymás felé a két immár meztelen test,
S mikor a szeméremdombokra érnek úgy fest,
Lovag úr nyöszörögve ad hangot szenvedésének,
Kegyetlen hulláma bizony ez a kéjnek.
 
A lányokból is törnek ám ki a hangok;
Ahogy látom a hüvelybe sikló nyelvet, hallod..!
Felállok a fotelból, odasétálok az ágyhoz.
Rám se hederít egyik sem. - Hé, lányok!
 
-Gyere csak, Vezér, beszállhatsz, mondtam.-
Feleli Egyes hangosat nyögve nagy boldogan.
Ő van felül, s mintha nem táncolna nyelv benne,
Végigcsókolgatom gerincoszlopát fölé emelkedve.
 
Mikor nyakánál a végére érek, finoman fülébe harapok,
Mindkét nő felnyög, ahogy Egyesbe hatolok.
A ruha maradt rajtam, de a legkevésbé sem érdekel,
A cipzárt téptem csak meg, hogy idáig érjek el.
 
Oldalazva fekszünk már a Lovagnak,
Ki minden látva próbálgatja a falat,
Hátha sikerül kitépnie a bilincseket,
De ez most hidegen hagy, amíg kefélhetek.
 
Hamar csúcsra jut, és az érdekes rángás soká tart,
Nem mondom, hogy ez túl sok vizet zavart,
Fáradhatatlanul, vad tempóban mozgatom csípőmet,
És végül benne megyek el, hüvelyét megtöltve.
 
Pihegve fekszem mögéjük, áldozatomra nézek.
-Elég! Azonnal engedjetek el, én is akarom őket!-
Diadalmasabb mosolyom ennél már nem is lehetne,
Gondolt volna erre akkor, mikor Sanity-t megölte!
 
Örömöm lelem szenvedésében, hogy végre őt láthatom,
És nem a feleségemet vergődni azokon a láncokon.
Nem ismerek kegyelmet, bűnhődjön, megérdemli
Az, ki az én nejemet szó szerint holtra veri!
 
Visszavezetem tekintetem e csodás csajokra
Mert Ketteske rácuppant a faszomra,
S nem mondanám, hogy rossz a szájmunkája,
Ki van rám éhezve a kellően lucskosra nyalt pinája.
 
Nincs túl hideg, a ruhában levegőt se kapok,
Ingemtől, minden göncömtől megszabadulok.
Hanyatt fekszem az ágyon, hogy Jones lásson
-Lovagolhatsz rajtam, csajszi, ezen a nyárson!-
 
Nem is kell több szót pazarolni, otthagyja az ajkakat,
Rám veti magát, gyorsabban talán, mint gondoltad.
Ívbe feszíti hátát, úgy kezd el mozogni,
S kezdek aggódni: Jones a látványtól fog elélvezni?
 
De a kétely nem győz elég gyorsan, mi megyünk csak el,
Bár a Lovag a vendégeken lassan az őrület határán van. Heh...
Nem érdemelte meg ezt a szervezést se talán...
S lelkiismeret furdalásom lesz a nő teste láttán...
 
Sanity nem ezt érdemelné, bár két év eltelt.
Én hűséget fogadtam, csak bosszúm vezetett.
Nem is vagyok igazán jelen, amikor újra elmegyek,
De elégedetten nyugtázom: A lovag nem követhetett.
 
Egyes lányka is észrevette aggodalmamat,
S illedelmesen elszorította a feszülő farkat
De nekem ez az orgazmus bőven elég volt
Így, mikor a lány végzett, bezártam a gombot.
 
- A lányod fog fizetni ezért! Esküszöm, megszerzem!-
Ígérte a lovag, mire még a kielégültséget is elvesztettem.
Ha nem ígértem volna meg, nem teljesítettem volna.
Tudom, nem lenne helyes, ha e gazember tovább futna.
 
De most a lányomra is vigyáznom kell - magamtól elzárva.
- Mentem, de nyugodtan folytassátok, a többit had lássa.-
Szavakkal, mielőtt magam meggondolnám, leléptem.
A lányommal szinte minden kapcsolatomat eltéptem.
 
Ha engem meg is talál valahogy, hát legyen, nem érdekel.
De a feleségem után a lányomat még véletlenül se érje el.
Mindent elmondok neki, a mostani videót hozzászólássá teszem,
Az alá a megosztása alá, amelyen feleségemet észrevettem.
 
 
Bosszúnak remélem, ez nekem is elég lesz.
Az ígéretem betartottam, a többi eléghet.
Nem érdekel, hogy hogyan tovább, mi történt.
Az érdekel, ha rám is talál, nyugodtan ér el a vég.
Előző részek
5720
S/M; bár inkább horror, vagy bizarr kategóriába raknám. A figyelmeztetésig nyugodtan (történeten belül található) olvashatja bárki, utána csak az erős gyomrúaknak ajánlom. Minden esetre jó olvasást! :D
A történet egy ítéletről szól, majdnem középkori szinten. Helyszíne a Sötétség Birodalma (egy ,,alvilág"), az ítélet halál. Drága hóhérunk azonban úgy gondolja, kicsit kihasználja a lehetőségeit.
Hozzászólások
Deakjanika ·
Folytazsd legyélszives.
Akka111 ·
Már beküldtem. Publikálás ideje: 2018-02-22 12:00:00

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: