Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ebédszünet

A kezünket levéve róla, együttesen nyalogattuk, majd ajkunk közéve szopogattuk egyes részeit Brayen férfiasságának. Aki hátradőlve a székében élvezte a látványát, ahogy a két mindenre való alkalmazotta éppen a munkájukat végzik. Amikor elkezdtük kibontani, majd lehúzni róla a nadrágját, ő csak a karját pihentetve a karfán nézte, hogyan dobjuk félre vele együtt a bokszerét, zokniját és a cipőjét.
Ezután megosztva egymással a finomságot, én szoptam a falloszát, míg Ron a heréjét nyalogatta. Közben barátom ujjai megtalálva a cipzáromat lehúzták és benyúltak. Majd onnan megtalálva a dákómat kihúzta és lassan, fokozatosan húzogatta szépen. Egy nagy sóhajtás közepette újra elnyeltem Mr. Colls férfiasságát, melynek ízétől csak még kanosabbnak éreztem magam. Ráadásul tudva, hogy Ron nem neheztel a történtek miatt, még jobb érzéssel töltött el a tény az itt létemről.
A kezembe fogva húzogattam magamba Brayen ékességét, aki belemarkolva a hajamba rá erősített még erre, mely közben el is hagytam a fogásomat. Barátom pedig a heréjéről átért az enyémet szopogatni, melytől gondolkodni is már alig tudtam. Ujjaival benyúlva dögönyözni kezdte a zacskómat, miközben apró csókokat hintett a farkamra. A főnökünk ajkáról egy kisebb nyögés csöppent közénk, melynek hallatán váltottunk Ronnal. A szorítás is alábbhagyva a fejemen egy utolsó nyalást ejtettem a falloszán, míg átadtam a társamnak, aki ha lehet még hevesebben kezdte szopni, mint én.
Egyik kezébe fogva húzogatta, a másikkal cirógatta a heréit Brayenek, aki elhűlve a gyors váltáson még levegőt is elfelejtett közben venni, ahogy megérezte barátom édes, meleg ajkait a farka körül. Míg én Ron szerszámát szabadítottam ki a gatyájából. Az övet eldobva lehúztam a térdéig, melyet gyorsan követett a bokszere is. Aztán a két lábát széjjelebb húzva befeküdtem alá és alulról nyalni kezdtem a zacskóját, míg az ujjaimba fogva a férfiasságát lassan húzogatni kezdtem.
Ron egy újabb nyelés közepette felsóhajtott és látva, hogy hol is vagyok éppen elmosolyodott. Majd a főnök további lazsálást nem engedve a markába fogva a haját az ágyéka felé kezdte húzni, melyet a székről fel is emelt feléje.
-    Nem lazsálni fiúk! Hisz még annyi a dolgunk. – mellyel csak egyetérteni tudtunk vele.
A nyelvem lassan felfelé kezdett kalandozni barátom segge felé, ahol is megtalálva a lyukát bele is nyaltam. Meg is remegett tőle, melyet szóban, hanem is, de eleven és cuppogó szopásán lehetett érezni, hogy milyen váratlan és kellemes volt számára. Nem is hagytam abba. Közben is az üres keze meg találva a cipzáramból felálló dákómat elkezdett vele játszadozni.
A lyukának az íze betöltve a számat, csak még többet akartam belőle. A nyálamtól nedves mélyébe felnyomva a két ujjamat el is dolgozva figyeltem minden rezdülését barátomnak. Aki visszakapva az irányítást húzta magába Brayen falloszát, mi közben az enyémmel is bajlódott. Aztán hallva főnökünk egyre nehezebb levegő vételét, felkészültünk az élvezetre.
-    Most aztán ne hagyjatok cserben fiúk! Akarom látni, ahogy mind a kettők egyszerre leszop, miközben elmegyek. – erre kimásztam Ron alól és ő is felhagyva a simogatásommal, ugyanott álltunk, mint a legelején.
A főnökünk előtt térdelve, egymás szájában megforgatva a szerszámát szopjuk. Volt, hogy én szoptam és Ron húzta be az ajkaim közé vagy éppen ő szopta, én pedig csókolgattam Brayen heréit. Melynek az eredménye hamar meg is megérkezett. Egyenesen a szánkba. A teste megremegett, éppen én nyaltam a csúcsát, amikor megéreztem az ujjait a hajamba és teljesen ráhúzott. A csípőjét felém is lendítve éreztem meg a sós ízt a nyelvem mellett. Elalélva nyeltem el minden egyes löketét, mely közben hirtelen kihúzta és már Ron hajába kapaszkodva lőtte bele az ondóját. Ezt látva a kezeim maguktól mozogva, elkezdtem simogatni Mr. Colls heréit, miközben barátom arcát nyalogattam. Vagy éppen az álláról lecsurgó spermát.
Aztán a szorítás abbamaradt és magunkat kiszolgálva egymásnak átadva szoptuk ki belőle a maradékot. Begerjedve az előbbi eseményektől lassacskán már csak egymást csókolgattuk és nyaltuk le a másikról az ondót. De az ujjaink azért még mozogtak Brayen farkán, aki teljesen izzadtan és kielégülve figyelte az előtte kibontakozó eseményeket.
-    Nagyon jó volt fiúk. – mi még ott voltunk a földön, amikor ő felállt és letolva az asztaláról mindent, a fejével odaintett. – Most pedig basszátok meg egymást előttem az asztalomon. – nem kellett kétszer mondani, amikor felállva egymásról lehántva, lerángatva vagy egyszerűen csak letépve vetkőztettük le a másikat.
Miközben főnökünk a széket elhúzva leült rá egy kicsit távolabb. Finoman végigsimított petyhüdt farkán, szemét pedig le nem véve rólunk csak figyelt és mosolygott. Ron egyenesen letépte rólam az inget, a gombok a földre esve szétgurultak, a fekete nyakkendőmet meghúzva rám villantotta csábító mosolyát, majd egy pillanat alatt a testem alatt már is az íróasztal hideg fája volt.
Miközben barátom hátulról kihúzva az övemet, lehúzta rólam a nadrágot és lassabbra váltva a gerincemtől lefelé elkezdett csókolgatni. Az ujjai pedig a bokszerem szélét fogva egy kimért ütemben eltüntette rólam. Alig bírtam a kivárni, annyira kanos voltam, melyet ő is nagyon jól tudott, ezért is csinálta így.
Vagy éppen azért is, hogy legyen időm felmérni a helyzetet. A fenekemet puszilgatta, mihelyt egy apró harapást éreztem a bal gömböm alatt. Megremegtem és kibújtatva a lábamat a cipőből, egyúttal a zoknimat is lehúzva pucéran feküdtem előtte. Hátra akartam nézni, mire a kezével megfogva fejemet lenyomta, mely előtt a billentyűk feküdtek.
-    Csak a munkára figyelj Ted. Azt akarom, hogy legyen meglepetés. – mondta, én pedig rájöttem, mit akar ezzel mondani.
Kinézve Brayenre, ő ebből semmit nem vett észre, csak azt, hogy Ron a nyelvét bedugva a lyukamba elkezdett kinyalni. Itt volt a lehetőség és miközben nagyokat sóhajtoztam a sebes nyalástól, melybe az ujjai is lassan becsatlakoztak, kitöröltem az e-mailt és elkezdtem megkeresni a képeket a gépen. Hogy azért ne legyen annyira feltűnő még hangokat is adtam ki és erősebben dőltem a gombokra.
-    Igen, ez az Ron! – és hátranyúlva, kitapintva a fejét nyomtam közelebb a lyukamhoz, mellyel még mélyebbre tört előre és egy pillanatra el is felejtettem, hogy mit is kéne csinálnom. – Nyalj ki azzal a mocskos nyelveddel! Igen, még mélyebbre! – sóhajtoztam nagyokat, az élvezett nyújtotta percekben rájöve a célomra, elengedtem és visszahajolva kerestem tovább őket.
Bátorításomra a nyelve még egy ideig úgy maradt, melytől a farkam már tűhegyesen ágaskodott az asztal alatt. Mely sokáig nem is nélkülözhette az érintést, de csak miután egy kiegészítőt vitt magával.
Csak a kezét láttam meg egy pillanatra, ahogy valamit leemelt az asztalról, majd Brayen bólintását vettem észre, amikor valami kemény, hideg rudat betolt segglyukamba. Felnyögtem, minden izmomat befeszítve tűrtem a kellemetlen érzést, ami a ki és be folyamatos mozgásától egyre jobb lett.
-    Ha akarod tudni Ted, a barátod éppen az egyik legvastagabb tollamat nyomja fel a fenekedbe. – ránéztem és megláttam, hogy megragadja a már lassacskán újra életerős péniszét. – Azt hiszem mostantól az lesz a kedvenc tollam. – mosolyodott el, miközben a farkamra rá talált Ron és a toll mozgásával elkezdte húzogatni.
Szép lassan tovább böngésztem a merevlemez helyeit, sóhajtoztam és dermedtem meg újból és újból, hogy a toll milyen mélyen van már bennem. Lassan azt gondoltam el is tűnik bennem, amikor megszűnt. Még hátra sem fordultam és tudtam, hogy barátom éppen most szabadul meg a maradék ruhájától, melynek, a látványának nem tudva ellenállni egy pillantást azért odavetettem.
Gyönyörű izmos, vörös pihe borította felsőteste, már is arra akart ösztökélni, hogy ráugorjak és végignyaljam az egészet, de kiverve a fejemből a feladatomra koncentráltam.  Ahogy ő is mikor lassan beillesztette a farkát és elkezdte felém lökni a testét. Együtt nyújtottuk el a hangunkat, a keze a péniszemen lovagolt, miközben én pedig a gépen próbáltam megmenteni az életünket. Bár ha ezek nem lettek volna, akkor ez meg se történne, vagy talán mégis? Nem volt ezen elméláznom, mert meghallva a főnökünk lépéseit felénk abbahagytam és már csak a társam egyre erősödő mozgására koncentráltam bennem.
-    Most pedig kezd el ütni a fenekét. Valahogy így… – rávert egyet, melybe az egész testem megrezzent. – Látod, mennyire élvezi. – hátrasandítottam és láttam, hogy megcsókolta Ront, miközben a mellbimbóit cirógatta neki. – Jó piros legyen. – súgta oda neki, és még mielőtt visszaült volna egy hatalmasat vert a kollégám fenekére is, aki ettől meglepődve egy lépést előre lépett és már tövig bennem volt.
El is engedve az enyémet, már csak fent dolgozott meg. Az ütésektől hajtva talán még nehezebb volt koncentrálnom, ahogy a farkának lökéseitől hajtva is, de a kettő között valahogy végül rájuk találtam.
Ekkor Ron váratlanul kihúzódott belőlem és végignyalta a keze által vörösre mázolt gömbjeimet. Beléjük is harapott és onnan lentről látta ő is meg, hogy meg vannak. De nem hagyhattuk abba, másrészről mi se akartuk volna. Felállt és a derekamat átfogva felhúzott és megfordítva felé megcsókolt. A lendülettől átitatva hátrafelé menve felmásztam az asztalra, ahova ő is követett.
Megfogva neki a péniszemet lassan ráereszkedett és egy percig némán sóhajtozott, majd rugózni kezdett. Alig bírtam levenni róla szemem, annyira csodálatos volt nézni, ahogy meglovagol egy ilyen csodálatos férfi. Aki aztán felém is hajolva megcsókolt, de a cél egészen más volt a fülemhez érve.
-    Ne álmodozz Ted. – elmosolyodott és megnyalva az arcomat visszahanyatlott a helyzetébe és onnan nyögve mondta, milyen jó helyen is van éppen.
-    Oh, Istenem. Baszd meg Ted! – csak a műsor kedvéért, elvonva Brayen figyelmét, míg én megpróbáltam egyesével kitörölgetni a képeket.
Még is az előttem himbálózó dákó látványa adott egy ötletet. Egyik kezemmel megfogva húzogattam, Ron még jobban beindult a farkamon és még tovább is tudtam dolgozni. A mozgásunk az asztalon teljesen lekötötte a figyelmét Mr. Collsnak, ahogy az is, hogy újult erővel bíró férfiasságát húzogatta.
A levegő egyre forróbbnak hatott az ebédszünet alatt. És adva még a férfinak, hogy legyen mit néznie, alulról megemelve magamat nyomulni kezdtem Ron felé. Aki elhűlve és sóhajtozva élvezte ki e váratlan lépést. A mellbimbóját megragadva húzogatta, miközben a teste egy erősebb lökés során megremegett.
A farkáról levéve az ujjaimat a derekára fonva hasítottam felé az ágyékommal. Aztán lassan kimerülve lelassítottam és visszaadtam az irányítást miközben újból elkezdtem törölgetni. A barátom pedig újfent rám hajolt egy csókkal.
-    Ez nagyon isteni volt Ted. – és még vissza is húztam egy újabbért.
-    Nem, te vagy az isteni Ron. – erre elmosolyodva visszakerült a farkamra, ahonnan egy pár rugózást követően leszállt és már a lábai a vállamon voltak.
-    Gyors váltás haver. – nevettem el magam, mire a szerszámát már is belém lökte, melybe simán belecsusszant az alapos munkája során.
-    Oh, csak nem gondoltad, hogy ennyi munka után nem fogom kihasználni. – és már is felém lökte az ágyékét, az újabb lökések megremegtettek, ahogy a billentyűt az én ujjaim.
Már a fele meg volt, már csak a többire van szükségem és még egy kis időre. Adva a játékhoz közben a dákómat megragadva húzogattam és Ronnal együtt sóhajtoztunk, mire váratlanul Brayen bukkant fel anyaszült meztelenül mellettünk. A kezemet gyorsan arrébb toltam, a fejemmel pedig a képernyőt támasztottam, társam pedig észrevéve is, de nem hagyott fel a lyukam megtömésével.
-    Nem bírtam ellenállni nektek. – és hátrament a Ron seggéhez, ahova egy ujját benyomta és sebesen mozgatni kezdte. – Ahogy a te segglyukadnak sem. Érzem, hogy már is készen állsz. – kihúzta és egyből feltolta neki a férfiasságát, melytől Ron megrezzenve lihegni kezdett a behatolástól, melyet azon nyomban követte a további lökések.
Brayen lökte és feleszmélve az érzésből, újból elkezdett engem is dugni. E vonatút során megpróbáltam a gép felé nyújtózni, ami sikerült is, mikor Ron hátrahajolva csókolózni kezdett vele, viszont az nem segített, amit megragadott. A szerszámomat ujjai közé zárva játszott rajta, melytől még levegőt venni is elfelejtettem, emellett érezve tomboló férfiasságát bennem.
A lábaim ide-oda ringtak barátom vállán, aki önmagát is alig bírva tartani a lépést a főnökünkkel közeledett mindig újult erővel felém. Ami persze nagyon jólesett, ahogy neki is hátul. Brayen pedig ajkát Ron hátára forrasztva ízlelgette meg rajta a végigcsorgó izzadtságcseppeket, nyalta végig az egész hátát, melytől ki is rázta a hideg kollégámat. Aztán felfelé kalandozva a nyelvévvel a nyakát puszilgatta, amikor először csak súgta, aztán parancsba is adta.
-    Azt akarom, hogy basszatok meg mind a ketten! – erre kihátrált a mozgásunkból, társam is ellépett előlem, én pedig alig bírva lemászni az asztalról, amikor Mr. Colls ajka kapaszkodott az enyémbe.
Melyet később Roné követett, aztán mind a hárman egyszerre, a farkunk lent összeérve kardozott, ami nem kicsit volt nagyon szexi látvány. Majd megtörve az együttlétünket a főnök felküldte a barátomat az asztalra, akire nem sokkal utána háttal neki elhelyezkedett a farkán. Lábát megtámasztva az asztalon rugózni kezdett, majd maga felé intett.
-    Gyerünk már Ted! Mire vársz még? Akarom a farkadat! – nyögte felé és nem is tétovázva feldugtam a másik mellé, melytől mindannyian felkiáltottunk az élvezettől.
-    Igen, ez az fiúk! Basszatok meg jó erősen! – lihegte Brayen aki az előbbi behatolás fájdalmán túladva már csak a közelgő gyönyörére koncentrálva húzogatta a péniszét.
Miközben én egyre közelebb lépve nyomultam benne, ahogy Ron is kezdett alulról mozogni, társam az ujjaival kijelölgette szépen a képeket a képernyőn. Bólintottam egyet, mire ő folytatta, Mr. Colls pedig elhűlve két dákó van benne már a szeme is fennakadt az érzéstől. Látva, hogy hátra akart nézni, megragadva fejénél visszafordítottam.
-    Engem nézzen! – várva a reakcióját, meglepődésemre elmosolyodott, én pedig rá hajolva csókolózni kezdtem vele, a férfiasságom már teljesen benne volt.
-    Annyira jó vagy! – a nyelvem újból a szájában volt, mire megéreztem, ahogy a teste megremeg. – Oh baszd meg!  - kiáltotta és farkából kilövellő ondó mind a kettőnket beterített, mely közben már az én ujjaim is rajta mozogtak.
Közben Ron gyorsan rányomva a törlés gombra, örömmel vettette bele magát a főnökébe, most már jobban, tudva, hogy nincs több zsarolás. Alulról még erősebben lökve az ágyékát élvezettel hallgatta Brayen nyögéseit.
Aki velem csókolózva eresztette el a nedves farkát és ujjait a számba nyomva szopogattam le róla az ondóját. Míg én az enyémet az övébe dugtam. A mozgásunk egyre súlyosabbá vált, ahogy csak a levegő is körülöttünk. A főnököm lassan el sem engedve, nyakamba karolt és teljesen ráhúzott. Már én is az asztalon voltam és alig bírtam már visszatartani a kitörésemet. Amikor meghallva Mr. Colls vágyát, engedelmeskedtem is neki.
-    Ted azt akarom, hogy élvez a segglyukamra, miközben Ron bennem van. – nyögte felém, én pedig az asztal szélén a lábaik közt térdelve kihúztam és nem kellett sok húzás, hogy megremegjek a gyönyörtől.
A testemet elárasztotta a kéj, míg a férfiasságomból erőteljes sugárként tört ki a fehér ondóm. Melyet a kérésnek eleget téve Ron még mindig mozgó péniszére és az ágyékára lövelltem. Közben barátom is véve az adást, nyomult benne jó erősen, míg nem ő is elérte a kielégülését. Benne hagyva rázkódott meg a főnök teste alatt, ahogy belé lökte a spermáját.
Még mindig vertem ki a maradék cseppet a dákómból, nagyokat lihegve hozzá, látva a szemeimmel is, ahogy Ron ondója végigfolyik Brayen fenekéből a férfiasságán. Ott sóhajtoztunk kimerülten az asztalon.
Én pedig még hogy kielégítsem a vágyam, a barátom faszát kihúzva elkezdtem végignyalni, ahogy a főnököm segglyukát is. Ő ketten elterülve egymáson próbáltak levegőt venni a már fülledt szobában.
-    Annyira jó érzés ez. Igen nyalj ki teljesen. – mondta Mr. Colls, aki végül lefordulva a barátomról csókolózni kezdett vele.
-    Ez a beszéd Ted! – aki vissza is csókolt, majd meg is törve azt felkelt és mellém lépve engem is megajándékozott a nyelvévvel.
-    Jó kis ebédszünet volt fiúk. – mondta Brayen, aki izzadtan és az ondónktól nedvesen elterülve az asztalon figyelt minket, ahogy összeszedjük a holminkat. – Akkor holnap is ilyen lendülettel. – mosolygott felénk, de látva, hogy mi rá se figyelünk ezen meglepődött.
Már szólni kívánt volna, amikor a képernyőt észrevéve megnyalta az ajkát. Mi csendben vártuk a kitörését, mire az irodát neves töltötte be.
-    Ti aztán nem vagytok semmik fiúk. – felöltözködtünk és onnan figyeltük, ahogy kezet nyújt nekünk Brayen, még mindig ott feküdve az asztalán. – Ez tényleg szép munka volt. – mi elfogadtuk a gratulációját és elindultunk a lift felé, amikor még utánunk szólt.
-    Azért azt még tudjátok, hogy ennek még nincs vége. Egyelőre. – láttuk, ahogy megnyalja az ujjait és csábosan ránk mosolyog. – A nap további részét vegyétek ki. A cég állja. – ezen nem is vitatkozva kiléptünk és egy nagy levegővétel után, már is sokkal könnyebben mentünk vissza az osztályunkra.
Tudva azt, hogy egy ideig biztonságban vagyunk. Legalábbis a főnök farka elől, de ami egymás seggét illeti, azt párszor még szívesebben kezelésbe venném kollégámmal, ahogy ő is az enyémet.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: